Ercsi: nekem is bejönnek ezek a színek..
jesszus belegondolok hogy mi is tudtuk már 18. hét óta hogy kis fütyisünk lesz...

remélem 2 héten belül énis mutizhatom a szobánk képeit..mondjuk nálunk minden kék és fehér..tudom hogy az unisexet kelett volna hátha jön majd a köv. bébi..de nekem a babakocis a hordozó a minden minden kék és árnyalatai..nekem ez jött be nagyon..de még jobb is hogy nem lány mert akkor minden rózsaszínben csillogna...
Csöppke: ez ám a nem csöpp poci..képzeld azthittem minimum 36. hétben jársz igy ránézésre és rájöttem hogy én elörébb vagyok és nekem nincs ekkora pocóm...de még az enyémmel is egyre nehezebb léteznem..komolyan..éjjel az átfordulások már alig mennek..
Kiscica: TV: na én kiszerettem volna a szobából tenni amit apa nem enged..ugye mivel egy szobában lesz velünk a kicsi egyéves koráig mig elnem költözünk...aztán ugy oldjuk meg hogy a tévé teljesen háttal van a kiságynak nem fogja látni ha nem muszáj és szeretném ha minél késöbb szokna rá a tévézésre..
nem tudom miért gondolom igy..nem olvastam erről semmit..de amig nem muszáj ne fertőzzem a babát a TV-vel..
énis majd iratok sok sok msét dvsn de csak majd ha nagyobb lesz..mostmég feleslegesnek tartom igazán..
ja és a játékok..ugyanazt vallom ezügyben amit te..
csak nálunk is a nagyszülők tuti mindent megvesznek majd neki..sőt nálunk a párom tart már ott hogy aksis terepjárója lesz meg ilyesmik..merth ő mindent megakar adni..ugyh énis töröm már most a fejem..mert nem akarom ezt..
nem mert sajnálom a gyerekemtől hanem nem is tudom annyira boldog voltam én pl kicsinek amikor vmi hőn áhitott dolgot nem rögtön kaptam meg hanem kiérdemeltem pl...igy megtudtam becsülni a játékaim..
de persze most könnyü mondani h mit szeretnénk..csak majd tudjuk is betartani
jajj annyi lehet pont ma születik babánk van

olyan érdekes nekem is csak 50 napom van...H I H E T E T L E N
Szössz : kimostad már az ágyneműt??? annyira agyalok még mindig..de sztem a héten telefonálok mert 3 hét mire megküldik..
ja tényleg és vetettek vmi váltást is? nekem anyum tartja hogy legalább kettő kell..jó persze azt már olcsóbból rendelném tuti...
mert láttam cserehuzatot is lehet rendelni mondjuk..
akire nem reagáltam attól bocsánat..csak mégénis kómás vagyok..
olyan rossz éjszakém volt nem kívánom senkinek sem..
sztetek normális hogy állva jobban érzem magam mint fekve? amint le kell feküdnöm rosszul vagyok..fáj a lábam..zsibbad..a derekam a hasam..utálom az éjszakákat..
Ráadásul Mátém is rászokott a bordatörésre..komolyan a nap nagy részében sírni tudnék annyira fáj...
na kicsit bekiuss..
ja tényleg Csöppke és Szössz elküdenétek nekem priviben majd a táblikat? csak azért van rá szükség hogy tudjam az ujonnan anyává váltak adatait..