Sziasztok, ígértem, hogy néha benézek, és drukkolok Látom, Mindenki jól van és hozza a szokott formáját
Nálunk semmi változás, múlatjuk az időt!
Július végén nagynéni leszek, unokahugica születik (sógornőmék szerencsések...), egyébiránt várom az augusztust.
Kik babásodtak meg mostanság? Ennyit nem tudok visszaolvasni...
Mindenkinek sok-sok drukk!
Puszillak Titeket:
Till
Angel, őszintén remélem jó hírekkel jössz, mert továbbra is ezért jöttem, szurkolok kedves nagyon, továbbra is..... Többiknek is őszintén ... Na jó depi lettem ,mert buliban vagyok és sokat ittam és ettől tökre mindig el kezdem sajnálni magam.....
Tegnap elkezdtem a Gonalt és máris aggódok. 20.-án hagytam abba a marvelont és 24.-én kezdtem a gonált. Mondta az orvosom lehet vérezgetés de nekem tegnap rendesen megjött a mensim, ez nem baj? Mármint, hogy attól még mehet a Gonál? Na megyek mert dolgozni indulok majd apát megkérem nézzenbe hátha megnyugtató választ kapok.
Nikó, nekem azt mondta a doki, hogy lehet, hogy megjön, lehet hogy nem a fogigátló után, de ez a stimut nem befolyásolja, szúrjak, ahogy elő van írva.
nekem aznap jött meg, amikor beadtam az első gonalt. Szóval semmi gáz, dupla élvezet jut neked most
Lányok Nem szeretek szomorú híreket hozni, de sajnos Angel-nek nem sikerült ez a lombik Szeptemberben jön a folytatás, mert fagyisok sincsenek ezúttal Ma nem lesz gépközelben, ezért írtam meg én.
Fanni
((((((((((((((((Angel)))))))))))))))))), én is borzasztóan sajnálom.Ha azon múlt volna, hogy mennyien és mennyire szorítunk, akkor sikerült volna, mert nagyon veled voltuk. puszillak.
Igaz, hogy ritkán jövök, de azért nagyon szorítok ám mindenkinek! Becsülettel olvasom, hogy kivel mi történik, és sokszor gondolok rátok
Beu, Zöldi, Kati, drukkok milliószám!!!
A TSH-m még mindig rossz, úgyhogy gyógyszerszedés emelt adagban, április végén kontroll. Holnap megyek ir vizsgálatra, mert nagyon aggaszt Lafi, ugye nekem is segítesz majd értékelni?
sziasztok!
Angel! Évi77, kiváncsi leszek az ir-edre. Hol csináltatod? A tsh-nak mennyi idő kell a javuláshoz?
Lyutka, nekem is áprilisban lesz a 3. inszemem.
Lafi, ha szeretnék a Biovitalba menni egy 3. napi vérvételre, csak bejelentkezem és kész?
A Mensbe megyek, és én is nagyon kíváncsi vagyok. A dokim azt modta, hogy a tsh 5-6 hét alatt beáll, én hat hét után megyek majd kontrollra. Remélem minden rendben lesz.
Drukk a harmadik inszemhez, remélem nem lesz neked több!
Sziasztok!
Csak benézek.Remélem mindenkit meglocsoltak senki nem hervad el. Katica,Coca,Beu és mindenkinek nagy drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Angel drága:Sajnálom nagyon.Tudom h mit érzel. Mindenki vigyázon magára További szép napot!
Köszi az infókat! Meg vagyok nugodva hiába nincs két egyforma stimu még egy azon embernél sem! Minden teljesen máshogy van mint az első stimunál. Hát kíváncsi vagyok a végeredménre majd nagyon!