2003.10.10 09:48
Remélem, nem szokik hozzá, mert akkor jön az újabb zord anya fejezet. Arra már nem is merek gondolni, hogy tényleg benyalta a nálunk lassan őshonos vírust...még reménykedem
Ne tudd meg, időnként mekkora telefonszámlát csinálok, mert szomjazom az értelmes emberi hangra.
Én is lusta kismalac vagyok, de azért mindíg ráveszem magam az írásra, mert ti vagytok szinte az egyetlen kapcsolatom a külvilággal
(Hülyén hangzik, de ez tény)
Hol tart most mozgásilag, mert Zsebinek ő a példaképe?
Nálunk nyáron alig volt kihasználva a kert, mert Timinek még rengeteg lépcsővel is meg kell birkóznia kifelé menet, odakint meg rendszeresen egy tányérból ivott a kutyával, ha egy pillanatra elfordítottam a fejem. Talán majd jövő nyáron...
Nálunk is kicsi az étkező rész, de egy etetőszék azért odafér (igaz, néha belefocizok éjjel a lábába, de minek járkál ilyenkor, aki vaksi?
)
2003.10.10 10:23
2003.10.10 10:36
. 12 évente van ugyanazon év (én 24 leszek majd hamarosan) 2003.10.10 10:46
2003.10.10 11:14
2003.10.10 11:18
), homokozókészlet, egy halom pelenka, váltóruhák, mobilbili, babakocsi, egyebek kivonszolása a játszóra. Ha a gyerek elalszik a babakocsiban, akkor azt az időt nem lehet kihasználni mondjuk vasalásra, mert mégsem hagyhatom a Városmajorban a kölköt
. Most már könnyebb, hogy kocsival csinálom, de pl. mikor terhes voltam, elég szar volt naponta felvonszolnom magunkat a játszóra, utána pedig a babakocsit a másodikra. (lift nincs, akkor még garázs sem volt). Nem sajnáltatni akarom magam, csak arra szerettem volna kilukadni, hogy kis korkülönbség egy kis lakásban, főleg télen, nem egy leányálom. Pl. ma még nem voltak kint a srácok egy percet sem
. Ha az egyik beteg, a másik is szív a lakásban, egy hétig, addigra ő is elkapja, és a bent töltött idő megkétszereződik.
2003.10.10 11:25
ez nem jelenti azt hogy nincs is
és ANka nagyon édes a képeken 

Te most folytattad a hozzátápit, vagy a múltkori csak egy egyszeri eset volt? Asszem én még várok 2 hétig (18 nap múlva lesz fél éves
) és utána hajrá!
és természetes gratulálok a kishúgodnak, nagyon ügyes, hogy már jár!!
2003.10.10 11:38
2003.10.10 11:39

2003.10.10 11:40
, anyukámtól meg egy kis babakocsit. Mindkettő nagyon tetszik neki,a csízmát az összes szomszédnak bemutatta, persze nem a lábán, hanem odaviszi nekik, a babkocsit meg tolja, vagy a kerekénél fogva felemelei és mutogat vele (Toldi Miklósné
) 

2003.10.10 11:46
2003.10.10 11:47
2003.10.10 11:47
2003.10.10 11:50
2003.10.10 11:50
, ált. vagyok csak olvasó üzemmódban, írni éjfél fele lenne csak időm, de akkor meg már fáradt és lusta vagyok.

talizni kéne megint, nem???
váratlanul ért a dolog, fel is ordítottam
,persze ettől nem lett jobb csak aztán már Bence is ordított velem együtt.
ééédes nagyon. Szerintem nemsokára lábra kap.
HELP! 2003.10.10 11:55
2003.10.10 12:20
Ja, dokim szerint a piros (kék) szőlő allergizálhat, ezért csak a fehéret lehet babák adni. Csak tipp volt, bizti ti már ezzel képben voltatok
Nálunk most az ÁBUUU a menő - mondom én, hogy minden leánygyermek apás
Szóval kaptam Liberóéktól egy levelet, hogy 4 babafiguráért (Up&Go és Everyday pelenkák csomagolásán található babafigurák nem) babpelerint vagy babesőkabátot lehet kapni. Postán elküldöd (Libero 1725 Bp, Pf. 75), a borítékra ráírod, hogy melyiket (2-es méretben készül), és már küldik is postán. További info: 06-40/200-049.
) és csak döglődöm egyész nap. Soxor még a gyerekhez sincs olyan türelmem, mint kellene. A fejem hasogat, az orromból vagy folyik a trutyi, vagy egyáltalán nem is szelel, a hangom mint egy repedt fazék. Szal nem akarom magam sajnáltatni, de a gyerek ilyenkor bizony a lakásban marad. Sőt, nyáron a 40 fokos melegekben is napokig a szobában kuksoltunk, mert nem volt erőm kimenni abba a dög melegbe, este meg már fáradt voltam, azért nem mentünk - viszont éjjel-nappal nyitva volt az erkély, meg a gyereknél az ablak
2003.10.10 13:55
Timi ugyan próbálkozott néha, node nem hülye az a gyerek, 10 perc múlva már dörömbölt az ajtón: Anyúúúúú, engedj be!
Szóval nem vagytok egyedi eset
A lány magától leszokott róla, mióta az ő kezében van a kanál, mert hát így mégse tud lapozni
A világért se akartalak esetleg megbántani, remélem, nem kerülök feketelistára
Persze gyerekdoki reggel 9-ig volt, onnantól csak az ügyelet van. Ha valaki összefut vele, mondjátok meg Murphynek, hogy úúúúútálom. 
2003.10.10 14:24
2003.10.10 15:17
Tegnap meg egy egész órát elvolt egy üres Túrórudis papírral (miután jól megvizsgáltam, és belül semmiféle étel nem volt a csomagoláson). Apája egy óra múlva elvette, hogy azért ezt már mégse - majd a nagy nyivákolás megtette hatását, és rászóltam apájára, hogy most miért nem adja vissza, eddig olyan jól elvolt - visszakapta, csönd. Hát, van akarata a jánynak
Én nemtom mi lesz a hétvégén, mert napközben szabadon jár-kel a jány a lakásban, csak néha nézek oda, hogy mégis miccsinál, de asszem a hétvégén apa ki fog borítani az állandó aggódásával. Pl ő még mindig lemossa a cumit, ha kiesik a kiságyából. Én már, mióta mászik, nem mosogatom. Úgyis eszik elég koszt a szőnyegről (amit minden nap porszívózok), akkor meg tökmindegy! Persze azért minden másnap kifőzöm
mármint a cumit! 2003.10.10 15:32
Frissbaba
... Bár ha csinálnánk egy talit, vmi jó zárt helyen, Zsuzsi hazaugrik okán?
2003.10.10 15:56
2003.10.10 17:52

Megnézem majd a Budagyöngyét is, úgyis arra járok néha, mert ott lakik a bariném. Dokinénihez bejelentkeztem, jövő hét szredán megyünk. Elfelejtettem tőle kérdezni, de ugye Danit is vigyem?
ÉS jópofa volt,hogy az extrém képen még a fiókban volt az a pulcsi, ami most rajta.
Megjegyeztem, mert nagyon tetszik, Daninak is hasonló van, csak aannak nem ilyen jó a színösszeállítása, viszont van rajta egy szarvas.
De Szili sem az a szomorka fajta
!
Nagyon kis vidám baba!
2003.10.10 17:59
Ma merültünk úszáson, eltört a mécses, utána is nyügi volt
Képek nagyon jók

2003.10.10 18:04
vagy
már nem is tudom. 2003.10.10 18:26
2003.10.10 18:38
2003.10.10 19:05
. Szabályozni annyiban tudja, hogy ha nem folyik és nem szívja, akkor nem jön. A cici nem fogy ki sose, ugyanis a tej nagy része szoptatás közben termelődik. 2003.10.10 19:18
Szerencsére már mindketten szinte teljesen meggyógyultak,de azért még nem 100%-os az egészség.

2003.10.10 19:40
. Gyors gyógyulást, holnapra kellemes ünneplést. Tényleg milyen finomsággal ünnepelitek mega a nagy napot?
.Aranyos nagyon
.
. Már most látszik milyen jó apa lesz majd ha nagy lesz
.
.
.
.
.Fogacskákról meg nem is beszélve. Mikor bújt ki az első ? Lemaradtam róla...
.Bence nagyon aranyos!
.
.
.Viszont tegnap nem alud el csak késő este, meg most sem igazán akar.De most apa vigyáz rá, tegnap pedig nem volt apa sem
.Így most kissé fáradt vagyok, mert keveset aludtam ismét.Az a kevés alvás ami sikerült az is Robóval a kézben esett meg. 2003.10.10 20:15
2003.10.10 20:49
.
.
.
.
Bence gyönyörű, és nagyon ügyes! Én általában a Mammutban veszek cipőt, az van legközelebb
. De szoktam az Elitnél is a Röppentyű utcában, nagyon jó akcióik vannak, és a cipőik is egész klasszak. Ott van a gyár mintaboltja, eleve olcsóbban adják a Dr. Leót, és az Elit Juniort, de akciótájt még jobban megéri. XIII.ker, számot nem tudom pontosan, de nem lehet eltéveszteni, mert hatalmas nagy épület, azt hiszem, valami autószalon van szemben.
. Apasas szerint én halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, lévén a hajam gyári
.
. 

!
. 2003.10.10 20:52
)
2003.10.10 21:09
, napi 6-8 pelus fogyott. Leginkabb az etvagyara volt rossz hatassal a dolog. Ma par kanal reszelt alman kivul csak cicizett. Eleg gizda mar megint. 2003.10.10 22:01
Bár a páromnak nagyon tetszik.
Mi már több ismerőssel így csökkentjük a telcsiszámlát. Sőt, webkamerával még látnánk is egymást.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint