Edóra!
Donorral lesz(nek) babám (babáim). Nagyon aranyosak vagytok, mondjuk ez csak a negyede annak amin átmentem, nekem akkor ment tönkre a kapcsolatom, amikor kiderült a betegségem, de talán jobb is így, ha ennyitől megijedt, mi lenne most... Egyébként én elég hamar döntöttem úgy hogy akkor egyedül, és szerencsére a nőgyógyászom ebben támogat, és nagyon segítőkész orvos, ő hajtotta fel nekem Wiegandt dokit, akit megint csak dícsérni tudok, és milyen kicsi a világ, a háziorvosom évfolyamtársa volt, és ő mentette meg az életét amikor a lányát szülte, le a kalappal előtte... Nagyon bízok benne.
Gil!
én 11-re étrem oda, kb. 12 körül jöttem el.
Adri
Volt ott egy lány barna csíkos nadrág, v.barna táska stb., de nem te voltál, csak kicsit nézhetett hülyének

, mikor megkérdeztem, nem e adrinak hívják
Viszont nem a legjobbakat hallottam ma, nem volt Wiegandt doki, Szűcs doki volt helyett, aranyos ő is, csak kiakadtam az ultrahangon, ma vagyok a 9. napon, és semmi az ég világon... Meg se ficcen...
Azt mondta, lehet leállt az egész, és hétfőn menjek vissza, és ha akkor sem akkor a kövi hónapban enyhén stimulálnak és úgy kapom a fagyi babáim, mert lehet hogy már másként nem megy... Jó mi? Kicsit elkeseredtem