A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

BENI DRÁGA BOLDOG 11. HÓFORDULÓT!

Ez a nagyfiú lesz mindjárt 1. éves!!!!

Nelly

Kép
breeki

vagyogatok, néztem , h sehol senki :(

samuval az van, h se nem köhög, se nem folyik az orra csak eszetlen lázas. ééééééééés eszetlenül folyik szegénynek a nyála. ügyelet diagnózisa: jönnek a hátsó rágók (hova?? minek?? miért most???) és ezért legyengült az immunrendszere és bekapott egy fincsi 3 napos lázat. ami majd el is múlik ahogy jött. ANNYIRA reménykedtem, h megússzuk a 4 rágót, mondjuk még egy fél évig! elvileg 2 éves kor után szokott jönni.

samunak eddig SOSE folyt a nyála fogzáskor, így most elég meglepő. de szegénykének nem kicist jön, hanem ömlik. enni se bír. (ami nem gáz, mert olyan kövér-nehéz, mint egy kis hízott malacka)

szüleim voltak itt du, annyira helyesek voltak! csaba elugrott a kiságyért, meg egy csomó babaruháért, amit most kapunk vissza. van remény, h egyszer babaszoba lesz itt. :)
kerekpocak

LUCABABA MINDIG JÓKEDVRE DERÍT!!!!!!!!!

eszetlen cuki!!!! olyan kiegyensúlyozott jókedvű szép baba!
kerekpocak

Beni! Boldog 11. hófordulót!!!!!

Zsófi: köszi szépen! :) Örülök, hogy jókedvre derít a kis Lucánk.

Szegény Samu. :( Remélem, hogy nem lesz rosszabbul. Kitartás!!!!

Edis

Kép
ediske

Sziasztok!

Szonjának, Samunak jobbulást!!!!

Sajna Emma még mindig taknyos, nem igazán javul egyelőre. :roll:

Volt ma rengeteg locsolónk. Bevallom, én se szeretem ezt a ceremóniát, de úgy gondolom, h Emmának egy élmény lesz, amíg kicsi, és mindent meg is fogok tenni ennek érdekében! Tizenéves koromban a baráti kör fiúi hajnalonta jártak locsolni hozzám. Kirángattak az ágyból, kivonszoltak a kertbe és már jött is a hideg víz! Az adott pillanatban utáltam, de utólag mindig örültem neki, és még most is szép élménynek tartom! :) A 6 éves unokahugi iszonyúan várja mindig, kiöltözik, tojást fest.... Szóval majd együtt készülünk és jó képet vágok hozzá! Ő meg majd eldönti, tetszik-e neki!

Ja, és telezabáltam magam a 3 nap alatt! Remélem jött rám 1-2 kiló végre!!! (Még mindig hiányzik 5 kg a versenysúlyomhoz! :oops: )

Emmának, Beninek boldog hófordulót kívánok! :D

Nem tudjátok, h hol lehet Prince Oliver cuccokat kapni?

Zsu
svs

Hallóó!

Beninek sok-sok puszi!
Mi pedig köszönjük.

Zsófi, Samunak mielőbbi gyógyulást! Ezt most az a bizonyos 3 napos láz?
Nem is tudom h. bírod ezt így a 37. hétben komolyan mondom.

Mi jól vagyunk, tegnap hazajöttünk anyukáméktól. Emma sokat fejlődött a 3 nap alatt is. Egyfolytában tapsol és mondja, h. titááá (tikk-takk). És több másodpercre is megáll egyedül, sőőt, tett már egy lépést egyedül (ez még csak próbálkozás, de akkor is). Ülésből felállt már párszor kapaszkodás nélkül majd visszagugol, szal sok mindent csinál, nagyon ügyi.

Kép
niki30

de ügyi!!! nagyon klassz! samu is ilyenkor kezdte. aztán 11 hónaposan már rendesen járt.
kerekpocak

Pár kép a hétvégéről :)

A tavaszi szerelésem:

Kép

Egész hétvégén a mama volt a kedvenc, na meg a kezemben lévő tikk-takk
Kép

Kedvenc unokabáttyámmal
Kép

Még álmos vagyok
Kép

Kép
niki30

húúú Emma nagyon édes!!! És milyen stabilan áll!!!

Zsófi kitartás Samuval!!!

Na én is rakok képeket... Kép porszívó... Kép fürcsi Kép itt a haj a lényeg!!! Kép Nyuszi hozta

Klári
Kép
ganti

Jajj mennyire édes Juli! ÉS EZ A COPF, MEGŐRÜLÖK! :lol: :lol: :lol:
Hogy-hogy kiskádban fürdik?
Jól nyomja a porszívózást, hihi :lol:

Kép
niki30

Köszi :wink:

A magyarázat rendkívül prózai: nincs nagykádunk, csak zuhany, abban meg félünk hogy elcsúszna még. Még pont belefér a kádba amúgy, aztán úgyis a zuhany jön.

Klári
Kép
ganti

a pulcsijáról még annyit, mielőtt azt hinnétek higy tök fiúsan öltöztetjük: a nővéremék Írországban jártak nászúton, akkor kapta :oops:

Klári
Kép
ganti

mindkét kislány hiperédes!!! emma cukormalacka azzal a drága kis szájával és buksijával! annyira elfogadnám!

juli meg nagyon komolyan nyomja a triciklin! a copfról nem is beszélve!!!nekem bejön a pulcsi, mondjuk én is sportos csaj vagyok.
kerekpocak

Zsu, van egy oldal, ahol egy kedves topictársam árul Prince O. kombidresszeket.
Nézd meg!

http://angolbabaruha.extra.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=56&Itemid=1

Kép
niki30

Niki: nagyon cuki Emma, milyen nagy a haja már! És milyen komolyan néz! Nagyon édes....

Klári: Juli meg igazi kis nőci! Annyira kislány, hogy meg kell zabálni, az a copf!!!

Szonja is gyakorloja az egyedül ácsorgást, és tegnap megtett 2 lépést egyedül!!! :D Azt hiszem a héten megyünk cipőt venni. :D

Nelly

Kép
breeki

Mindkét csajszi (Emmácska és Juli) nagyon édes!!! :)

Luca is tündérkislány! Utólag Boldog Hófordulót neki!!! :)

Emmácskának és Szonjának pedig nagy-nagy gratula az első lépésekhez!

Rólunk: minden OK. Tarek is rohamosan fejlődik. Olyan dolgokat művel, mint más gyerekek 1.5-2 évesen. Pl állítólag csak később utánozzák a gyerekek a szüleiket. Tarek konkrétan köhög, ha köhögünk. :) Vicces nagyon! Ezenkívül nyálbuborékot fúj és a kis újjával brumm-brummözik a száján. :) Zabálnivaló ahogy produkálja magát! Folyton "beszél" és egyre ügyesebben és stabilabban áll + pattan fel bárhol.

Én is jól vagyok. Kicsit lelkileg kikészített ez a sok betegeskedés. :( Na de majd összekapom magam. Hétvégén pl osztálytalálkozóra megyek (vidékre) és bulizni tervezek egy kicsit. :wink:

Na röviden ennyi!

Mindenkinek puszi!

fatima

nem brumm-brummözik :oops: hanem brümm-brümmözik! :)

fatima

haho!

Eloszor is elnezest de jobb kesobb mint soha...

Boldog hofordulot Beninek Emmanak!!!!

Benikenek utolag boldog nevnapot

Tarek igazi nagy fiu lett nagyon helyes nekem mindenik kep tetszik

Emma, Juli csuda edesek

Luca baba aranyos es gratulalunk a fordulashoz... ha majd visszafele is megcsinalja egyszer akkor fogja majd gyakran ismetelni legalabbis nalunk igy volt

Szonja baba gratula a lepesekhez... nagyon koran kezdi nem :wink:

majd igyekszem mindent elolvasni most csak ennyire futotta puszi mindenkinek
agi

Kép
cica_1

basszus ilyen reg nem voltam....

Luca baba neked is boldog hofordulot!!!!

Kép
cica_1

Fatima - nem hiszem mikor lehet errol szemelyesen is meggyozodni :lol: :wink:
biztosan jot fog majd tenni a buli

Kép
cica_1

ZSu - Emmacskanak jobbulast, valami virus vagy mitol taknyos?

Kép
cica_1

Ági! Pedig igazat mondok! :) Ha majd kicsit megerősödik tarek immundendszere, akkor tarthatunk újra babatalit és akkor majd jól megnézheted miket tud az én csodabogaram! :lol: :wink:

fatima

Fatima - erre gondoltam :) egyebkent elhiszem es gratula

Kép
cica_1

no comment.

Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Köszi Niki! Gondolom boltjuk nincsen, ugye? Kár. Szívesebben válogatok kézzelfogható dolgokat!

Nelly: Szonja eszméletlen ügyi egy csajszi! Mikor is kéne ilyeneket csinálniuk kb? A lázzal hogy álltok?

Emma, Juli nagyon helyesek! Sztem vagány az a pulcsi! Én is felvenném!

Mi még mindig taknyosak vagyunk! Nem nagyon javul a helyzet, bár azt mondják, h egy nátha 7 nap, ha kezelik, és egy hét ha nem! :roll: Ha így van, akkor még sajna hátravan 2 nap! Ráadásul ma éjjel kettecskén leszünk, Apánk dolgozik! Remélem nem lesz rosszabb éjszakánk, mint szokott! AZért kicsit izgulok! :oops:

Zsu
svs

Zsu: nincs láza Szonjának, úgy néz ki javul már a helyzet.
Korán csinál szinte mindent, dehát ez van. :roll:

Emmus reméljük holnapra jobban lesz, és az éjszaka is rendben lesz, ne izgulj!

Fatima: örülök hogy meggyógyultatok! Milyen ügyes Tarek! Kis huncut!
Hogy álltok az esésekkel? Ügyesebb már, vagy még ott kell lenned egész nap mellette?

Nelly

Kép
breeki

fatima, nelly: gratula az ügyes manókhoz!!! fatima tessék gyakrabban jönni!!!!!! hiányzol!!

zsu: kitartást az éjszakához! drukkolok, h jól menjen!!!
kerekpocak

Zsu! Nem lesz semmi baj ma éjjel!!! Mennek a drukkok! :) Ha én összeszámolnám, hogy hány apátlan éjszakánk volt már! :roll: :) Hűűűűűhaaa! :)

Nelly! Ügyesebbnek ügyesebb Tarek, de még gyakran mellette vagyunk. Nem is kell fogni, csak ott lenni, hogy ha elfelejtené (:)), hogy áll, akkor ne essen hatalmasat! :) Kis szeleburdi! :)

Zsófi! Köszi, aranyos vagy! :) :oops: :)

fatima

Köszönöm csajok a hófordulós köszöntéseket!

fatima: örülök, hogy jól vagytok végre és tessék gyakrabban jönni. :wink:

Zsófi: annyira imádnivaló Samu. Kis huncut...
Luca már most az, sőt kicsit akaratos is. :lol: :oops:

Niki: Emmának nagyon helyes kis pofija van.

Zsu: ne aggódj, minden rendben lesz éjszaka. Én rengetegszer vagyok egyedül, én sem szeretek.

Ági: Luca már régebben is átfordult a hasáról. Egyenlőre csak egyszer sikerült a hátáról, nem is gyakorolja. Bemutatja, hogy tudja, aztán hagyjuk őt békén. :) Kép zenész csemete Kép Kép sütőtök

Edis

Kép
ediske

Fatima, örülök, h. jöttél és micsoda hírekkel! Ez igen, utánoz titeket Tarek? Ez tényleg nagyfiús mutatvány. Milyen ügyes.

Luca és az a hatalmas dob :D Ő is basszus már fél éves, de durva!
Ediske mesélj még mi van veletek!

Zsu, nyugi, nem lesz semmi gond éjszaka!
Sajnos a takony eltart náluk egy-két hétig is :cry:

Nelly, örülök, h. ti már jól vagytok. Helyes.

Beteg Samunak pusszancs! Hogy volt ma?
Ez a sorozat arról szól, h. lemászik, kimegy, majd visszajön kukucsolni? :roll: :wink:

Kép
niki30

Köszi a drukkokat!! Biztosan segítenek!!!!!!

Fatima: De jó, remélem jó lesz a buli!!! Tarek addig a szüleiddel lesz? Majd büszkén mutogathatod a fiad fotóját a régi haveroknak! Biztos nem sok mindenkinek van gyerkőce! Legalábbis az én osztálytársaimnál nem nagyon vannak még babák! Lehet, h vidéken azért több lesz?

Edis: Luca szereti a szilárd kajcit? Miket eszik már?

Zsófi: nem ígértél nekünk pocakfotót?? Keményedések vannak?

Zsu
svs

luca milyen üyesen dobol :) :) látszik rajta, h huncut :)

samunak ma már csak hőemelkedése volt, viszont asszem láttam a 2 hátsó alsó rágót. nem 100% benyulni meg nem merek mert leharapja az ujjamat.

a fotó igazából arról szólt, h 1. milyen szép szőke, 2. milyen csini a felsője, 3. és miylen huncutul néz.

semmi extra, csak úgy megtetszett.
kerekpocak

zsu: ja-ja de, csak már nem is írom, h mostanában tényleg szinte alig alszom. minden 2. éjszaka 3-4-5 ig fent vagyok, korán kelek és estére, amikor apa csinálhatna pocakfotót már olyan plötty vagyok, h nincs is kedvem modelt állni.

ma egész nap elég ramatyul voltam, fájt mindenem, mozdulni sem volt erőm. keményedtem is meg minden. de délutánra jobb lett, így jónás is még marad :)
:wink:
kerekpocak

mondjuk nem volt erőm mozdulni, de muszáj volt. samuval kettesben nyomtuk kora reggeltől fektetésig.
kerekpocak

Zsófi, nem vagy semmi. :shock: Szegényke.

Jah, értem, szőke és szép pulcsija van és huncut. Azt hogy micsoda gyönyörű szőke kisfiú és mekkora huncutság, azt eddig is tudtuk. Ez a pulcsi meg baromi jól néz ki, tetszik. Szeretem az ilyeneket. Jó ízlésetek van nagyon!

Kép
niki30

Lányok! Mi lehet Zizivel?
Tud róluk valaki valamit?
Nem nála terveztük a tavaszi talit?

Kép
niki30

hát asszem arról letehetünk. de én SENKINEK nem vagyok hajlandó emailt/üzit írni. mindig azt kapom h "megváltozott a hangulat" "nem az én társaságom" stb. az az igazság, h biztos én is bunkó vagyok, de ilyenkor nem válaszolok. csak olyan szomrú/csalódott stb leszek.

nah de mindegy. szal tavaszi tali sztem nem ott lesz. amúgy is zizi meddig írt aktívan? 3 hétig?
kerekpocak

Edis: nagyon édes a kis zenész csemete! Milyen kis rafkós, megmutatta mit tud, és kész. Most már tudjátok, és hagyjatok békén.

Zsófi: mi lesz veled ha meglesz Jónás is? Ill. mi lesz Samuval? Mit fog szólni, hogy nem tudtok annyit menni?

Nelly

Kép
breeki

még nem tudom milyen lesz. apa 2 hétig itthon lesz velünk. sétáli meg menni fogunk 2x egy nap továbbra is. főleg ha jó lesz az idő! jónásnak muszáj lesz alkalmazkodnia. sztem a 2. gyerknél már sokkal másabb a dolog. de nem tudom, h milyen lesz- bele se merek gondolni :) :lol: :lol:
kerekpocak

ti nézitek/néztétek a vészhelyzetet? én mostanában nem bírom megnézni annyira brutál. minden rész horror, nyomasztó iszonyat. most is itt ülök, míg bent megy. annyira durva dolgok vannak benne.
kerekpocak

hahó

Köszi a Julidícséreteket!! Szerintem is vagány a pulcsija, tiszta focista :lol:

szegénykém estére belázasodott :cry: Semmi más tünete nincs szerencsére. Kapott kúpot, most végre elaludt. Életében 2. lázas és 2. beteg. Úgyhogy ez az amiben aztán egyáltalán nem vagyok rutinos (persze szerencsére), hiába nagy már Juli.

Zsófi nem semmi amit bírsz :shock: Vészhelyzetet már láttam az egyik német adón, ősszel végignéztem, hát én jobban bírtam mikor még Carter doki mókázott, ezek tiszta depressziós részek. ű

Luca jól nyomja a dobot!!!

Klári
Kép
ganti

klári: samunak is ez volt! 2 napig láz, aztán ma már szinte semmi- nagyon enyhe (37.1) hőem. szal lehet (remélem) nektek is ez.
péntek du, látogatásilag ( légzésfigyelő elhozásilag) milyen? (már ha nem szülök meg addig :)) és ha juli is rendben lesz.
kerekpocak

Abban igazad van, hogy a 2. gyereknek alkalmazkodnia kell, mert máshogy nem megy, de olyan kíváncsi vagyok. Mi is viszonylag kis korkülönbséggel szeretnénk tesót, de még el nem tudom képzelni mire vállalkozom, mert sokszor most is nehéz.

Julinak jobbulást! Még szerencse hogy a betegségben nem vagy tapasztalt.

Érdekes, hogy itt már a 3. gyerkőccel van ue. Láz, és más tünet semmi. :?: :?: :?:

Tényleg tiszta krimi a vészhelyzet, de a grace klinika? Az jó!

Nelly

Kép
breeki

amúgy nem nagy szám, sztem pl annak idején edus sokkal többet bírt 2 gyerkőc + terhesség és ismerősök rokonok nélkül, egy rengeteget dolgozó férjjel! szal azért az se semmi!! az ember csinálja amit tud, mert muszáj :)
kerekpocak

Zsófi péntek du. jó elvileg, persze ha Juli addigra rendbejön. Egész nap Anyunál lesz, úgy 4 után hozom el, az jó Nektek? (addig amúgy is aludna)

Doki mondott valamit erre a lázra?? Valami vírus?

Biztos nehéz lesz két picivel, de ha már nagyobbak sokminden szinte egyszerre lesz (ovi, suli egymás után). Az meg talán könnyebb úgy.

Én most gondolni sem merek a terhességre, örülök ha leállamvizsgázok normálisan. Ha már eddig váratott a baba most már remélem kibír még 3 hónapot :lol:

Klári
Kép
ganti

Mi nem voltunk dokinál, mert csak 1 este volt láza, másnap csak hőemelkedés, Zsófiéknak meg azt mndták jönnek Samu hátsó fogai, legyengült az immunrendszere, és benyelt egy 3 napos lázat.

Nelly

Kép
breeki

Klári, ezek szerint tervben van?! a baby :wink:

Nelly

Kép
breeki

samu is kb addig alszik, szal elviekben jó, de beszéljünk aznap, hmm?
samunál sztem a fog miatt benyelt 3 napos lázról van szó. csak ügyelettel beszéltem telefonon. ha semmi más tünet nincs, csak magas láz 3 napig, utána meg kis kiütések, az a 3 napos láz.
kerekpocak

MINDEN BETEG BABUCINAK JOBBULÁST KIVÁNOK!!!
Samu, Juli, Szonja, Emma gyógypuszik mennek!!!
Most már nemsokára süt a Napocska, kimentek játszóra a jó időben és nem lesz több nátha, láz!!! Pár hét reméljük, de addig tessék gyorsan meggyógyulni!!!!!!!

Nagyon szépen köszönjük a hófordulós köszöntéseket!!!

LUCA BABÁNAK NAGYON BOLDOG FELEDIK SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK!!!!
Benivel - aki remélhetőleg igazi lovag lesz - annyi szál rózsát küldünk ahány hónapos a kisasszony!!
Kép

Fatima: Nagyon ügyes Tarek!! Tényleg én sem hiszem ám el amiket mondasz. :lol: :lol:

Niki: Emma nagyon szép kislány és már most olyan komoly nagylányosan tud nézni!! Rettentő ügyesen áll és jár már!!

Klári: Juli mosolya tündéri!!! Jól áll neki a copf! Szerintem jó ha sportosan is öltözik egy lány, nem kell mindig csuparózsaszín. Főleg hogy anyuka is ilyen sportos. :wink: Ez az új járgány?

Zsu: Te is tegyél fel képeket, olyan rég nem láttuk Emmát. Én vaterán vettem tündéri Prince O. bodykat fénykép alapján és nagyon jók, imádom őket, az anyaguk is jó minőségű, nem kopik nyúlik a mosásban. (Ha kéred megadom a csaj e-mail címét, elmentem hozzá és válogattam is a három mellé még hármat...) Amúgy a Brendonban is lehet kapni.

Zsófi: Samu divatos, vagány és csini a ruhája! De aki benne van az az igazán helyes!! Pont kérdezni akartam hogy kiságya van-e Jónásnak, mert ha az megvan akkor nem baj ha nincs kész a szobája, a szép új lakásban csak akad neki máshol is hely. :lol: Szerintem jól álltok már, nem baj ha nem tip-top minden mire megérkezik a gólya. Aludni már van miben, enni is lesz mit, pelus is akad, nem lesz itt hiány semmiben!!! :lol: :lol: Gyerekszoba úgyis csak később érdekes. Beni sem használja nagyon, inkább ott van ahol én, azaz a nagyszobában. Samu már sokat vonul el a saját kis birodalmába? Kiváncsi vagyok mikor kezdik el!

Kép
viky30

Edis: Luca pofija annyira édes!! Nagyon tetszik!!

Ági: Olvassgass csak és írd meg mi van veletek!!

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?