emma! hmmm...még nem tűnt fel, hogy sok lenne a negatív hsz-om, de majd ügyelek rá........mondjuk akedvem nem túl fényes de így túl a húsvéton azért sokkal jobb!
Más is így látja?? Nem vagyok sértődékeny, csak őszintén!
lituka: én u.ilyen ágyneműt vettem és pelenkázót és hozzá ágynemű huzatot is! Én is sokat filóztam, hogy milyen legyen, de vagy horror-árban voltak vagy fakó v túl agresszív volt a színe....de nem bántam meg!
Amúgy nekünk is kék a babakocsink és a hordozó is . Kislánynak is tökéletes, mert jól mutat benne a rózsaszín rugi. Egyedül a mózeskosarunk rózsaszín. de abból nem veszek más színűt mert ami jó a Bébé confort babakocsira iszonyat szűk, mert ezek a sokeszűek belülre tették a mózes hordozókarját ami műanyag és még a mózes vége is tölcsér formára összeszűkül. A mi mózesünk a régi fajta és nagyon tágas de már nem gyártják....így szegény kiskrapek első félévét rózsaszín mózesben tölti!
Ajándék: nekem is elegem van h a tárolónkban csak gyerekjátékok állnak, de hiába mondom h ne vegyenek csak vesznek. Persze a gyerkőc imádja amíg megkapja, aztán megy a süllyesztőbe. Tőlünk nem kap túl sok mindent. Így sem férünk. A nagyi meg azt mondja h neki csak az a dolga h szeresse és kényeztesse, a szülő dolga nevelni. Végülis egy anyát és egy apát nem lehet pótolni, úhogy már csak akkor zsörtölődöm ha ténylge totál felesleges a játék és soha nem fogja elővenni. De sokkal jobb h kap mintha nem kapna.
Tv: hááááát szinte soha nem nézhet csak dvd-t. Volt múltkor egy nagyon gázos esetünk. Bekapcsolta a dvd-t de nem indult és helyette a Mónika-show bemutatója volt.
Lányok csókolóztak benne......gyorsan elkapcsoltam de nem voltam elég gyors, mert kb 1 hét múlva (én már el is felejtettem) jött oda hozzám és szájon puszilt.
Valahogy így zajlott a párbeszédünk:
anya: Szonja mit csinálsz?
Sz: csókolózok!
anya: lányok nem szoktak csókolózni, pláne nem az anyukájukkal!
Sz: de igen anya! Láttam a tv-ben!
Hiába mondtam neki h nem, ő csak hajtogatta. Semmi nem nagyon hatott. Aztán lassan tudomásul vette de ez örök lecke volt.
Nagymama meg megengedte neki nézni a Winx nevű sorozatot. Nagyon durva dolgok voltak benne.....rémálmai lettek...aztán letiltottam róla és 4 nap múlva már nem álmodott rosszat. Pedig ez is egy állítólag korhatás nélküli mese.
A national geographic és társai nézését sem engedem mert abban néha megeszik az állatok egymást és vannak kemény dolgok. Így nálunk a Hupikék megy meg a Nils Holgerson és a Jégkorszak 1-2. Ennyi a repertoár. A régi mesék, mint Lolka és Bolka meg társai abszolút nem érdekelte pedig próbáltam. valószínűleg nem volt túl színes a kép.