A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

PAklincs! nálunk még lakás mindig szalad....a porszívó gégecsöve is eltörött pont jó helyen :evil: de mindegy. Apa ma itthon,ugyhogy úgy döntöttünk megyünk kirándulni Dobogokőre. nem hittem el hogy 20 cm ott a hó.de tényleg! jót tett a kirándulás,kifáradtunk,Enci alszik...én meg majd takarítok vmikor :lol: úgyis olyan pocsék éjszakám volt, forgolodtam,nem aludtam....most felteszek képeket,aztán eldőlök én is 1 kicsit...

Vali! ti multkor voltatok Dobogókőn, mi most...mi a különbség?hasonlítsuk össze a képeket :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak beugrottam és gyorsnak kell lennem:

MONA, BIRIBON! Gratulálunk!
Esetleg, ha levegőhöz is juttok, dobjatok valami híreket képeket. Nem lehet ám itt csak úgy sunnyogva megszülni... :)

Kicsi Szandi! Téged is Isten éltesen azzal a gyönyörű nagy barna szemeiddel. :) Nagylány.

Kriszta, jobbulást.

Mulatok itt, ahogy a 2007-es fészekalj is elindul, mászik, nyüzsög, roszalkodik, nem hagyja az anyukáját netezni... nagyon tetszenek. :)

Nálunk csendes volt a hétvége, pénteken temették a párom nagymamáját (szépen ment el, idős volt már, otthon aludt el). És bár el akartunk Egerbe menni, nem lett belőle semmi, így utólag nem is bánom. Úgy volt, hogy anyósomék vasárnap jönnek, a párom péntek délután közölte, hogy már elindultak felénk vele együtt, én ezt nem toleráltam, kértem volna egy estét még, és a telefon ki volt hangosítva... Kőbunkóság volt, de úgy éreztem nem bírom tovább. Volt egy epi gyanús hét, kétszer kórház, ebből az egyik durva, anyámék itt jártak, a nagyothalló barátja ordított a telefonba, miközben aludtak a gyerekek és akkor se ment ki, amikor szóltam neki, ilyenek. A párom majdnem minden este későn jött, egyedül gályáztam, csütörtökön emlőgyulladás, két bömbölő gyerek egész délután - ezek után úgy éreztem, nem bírok négy egész pihenőnapot kifelé élni. És ezt elmondtam, mert nem akartam akkor kiborulni, amikor itt vannak. Ezt megírtam nekik is. Aztán jött a hír szombat reggel, hogy a párom másik nagypapija, aki már nagyon beteg volt, meghalt.
Szo, itthon maradtunk, összebújós, befelé fordulós húsvét volt, pihentünk végre kicsit.
Melinda nagyon nyűgös, most nem csinálja drasztikusan a szemfixálést, de ha nagyon fáradt,a kkor pici pilanatokra előjön, bár nem olyan mértékben, mint múlt héten. De borzasztóan alszik. Azaz nem alszik. Még szerencse, hogy Eszter végignyomja az éjszakákat és nappal is sokat durmol, mert állandóan agyonverve érzem magam.
Az előbb írtam pár sort a szakdogámhoz, hogy valamelyest nyugtassam a lelkiismeretemet.

Hm, tényleg jó rövid lettem...
Majd jövök kellemesebb dolgokkal is.

Kép

Kép

Kép
memme

Ja, Valentina, gyertek, nagyon klassz lenne. Megírom a számom priviben.

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz: Én tudok egy jó varrónőt a 11.kerben. Speciálisan terhes ruhákat varr és aránylag olcsón. Ha kell priviben elküldöm a számát-

Memme: Jó olvasni rólad is. Örülök,hogy Melinda nem epis. Részvétem!

Szandit is Isten éltesse!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Memme
, és a kórházban mit csináltak Melindával? Szegénykéim, jól rád járt a rúd... remélem, most egy kicsit sikerült feltöltekezned a további napokra.

Cukorfalat
, hamar kezdi Petya is. Bizony, ő is olyan nyúlánk izmos gyerek lehet, mint anno Bene volt. Ő most kezd inkább hízni, erősödni, mint nőni.

Veronikusz, tudom, már késő, mert hazajöttél, de a Lövőhéz utcában van még 2in1 outlet is, legközelebb nézd meg azt is. Ott is vannak tavalyi nyári rucik is, meg mindenféle szezonba valók.

mtunde

Sziasztok!

Lioncs: Látom veled is egy cipőben járok.
Az én anyósom is csak annyira érthetettlen mint a tiéd. Mindig az ellenkezőét csinálja mint amit mondok. :oops: :oops: :oops:

Memme: még nem jött a privi,az én számomat megtalálod az
iwiw-en. :P

Veronikusz: mért félsz bevallani nekik a terhességet? :?:
Nekem is van nagynéni aki kioktasson, :oops: :oops: :oops:

a képeket majd máskor felrakom.

valentina

Kép Kép

Sziasztok!

Barátnőméknél nem tervezett alom született 7 hete.
Epagneul Breton fajtatiszta kölykök jelképes összegért szerető családra várnak!
Jelenleg 7 hetesek, oltva, féreghajtva.
Spániel méretű, kedves, játékos, alkalmazkodó fajta. Ideális kutya kicsi gyerek mellé is.

Volt már dolgom ezzel a fajtával :P és nyugodt szívvel ajánlom, ha valaki a tavasz közeledtével új családtagon gondolkodik!

Brigi

p.s. fajtával kapcsolatos kérdésekre (is) szívesen válaszolok.
kbvp@t-online.hu

Kép
vkbrigi

Veronikusz! Sajnálom a ManuArtot, mi szombaton voltunk a Mammutban, azóta ugye ma nyitott ki először a bolt, és akkor 12kor még legalább 6-8 féle színű S-es gatya volt... Halásznacit néztél? Mert én arra gondoltam. Lehet, h érdemes megnézni a Károly krt-on lévőt is? Ja, meg azt is sajnálom, h nem megyünk egyszerre AFP-re, de majd valami olyan vizsgálatot összekötünk, aminél nem ennyire fontos az időpont. Ja, a 2in1 outletben mi is voltunk, majdnem minden féláron van, tavalyi modellek, így lesznek 6000 körül a nacik. De én nagyon szeretem a szabásukat!

Heni! Szandinak nagyon boldogboldog szülinapot!

Az összes anyósos-húsvétolónak részvétem!!!

Gabi! Ha nem írod, hogy ez ma volt, én el sem hiszem! Nagy szép a táj!

Na, most ennyire futotta, mert Léna felébredt és hív!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Szia Brigi! Aranyosak a kutyusok, de mi csak kertbe akarnánk, de az (még...) nincs!
Naggggyon rég voltál, mi van veletek? Mesélj egy kicsit!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

csak gyorsan vagyok, mert apósom gépéről lopom a netet ,

nagyon kedvesek vagytok, köszönjük a jókívánságokat, rakok majd fel képeket otthonról.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Szandinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

sziasztok!

Gabi,
Ezek a képek.... Irigylésre méltó, hogy ott voltatok!!!

Cukorfalat,
Esetleg nekem is elküldenéd a számot???? Nekem is kellene valami jó kis naci!

Heni,
Szandinak boldog szülinapot!

Anyósok??? Éljenek!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Szerencsére nekünk nyugis volt a húsvét, anyós mentes!

Emano,
Végül hol vettetek lakást??? Itt kispesten?

Veronikusz,
Tényleg, nem mondtad még el, hogy jön hármaska??? Azért neked sem lehet könnyű.... Én bizti, hogy szét kürtőltem volna, aztán akinek nem tetszik az kinyalhatja .....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
99,99% az esély arra, hogy ha papám megtudja, akkor olyan botrány lesz, hogy nem is lesz kedvem feléjük menni, míg ki nem mennek nyáron külföldre (3-4 évre) :oops: :oops: :oops: én meg szeretném azért őket még addig látni. :cry: Ha nem a papámról lenne szó én is lesza..nám, de ő mégis csak a papám!!! Vele szeretnék még találkozni! :cry: :oops:

Zsófi!

azt hiszem én értettelek félre!!! én nem szeretem a halász nacit és mikor írtad én rögtön a normál nacira gondoltam. Halász bizti volt még, de én azt meg se néztem. A Lövőház utcai 2in1-t én is ismerem, hisz a 27-ben volt a lakásom a 4. emeleten. :D Ez meg talán pont az aljában van. :lol: Voltam ma az outletben, de ami gatyi tetszett, az csak nagy méretben volt. PEdig azt hiszem 3500-ért is volt. :cry: Igazán nyárik majd csak ápr.-májusban jönnek.
Talit meg majd csak összehozunk egyet-kettőt! :D :D :D

Cukorfalat!

küld el lény szíves!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj Veronikusz, ez annyira rossz lehet Neked! Életed( harmadik) legszebb eseménye, s így képes elrontani? Emlékszem, egyszer írtad, hogy csak Miattad aggódik.... De ez a Te életed, s valamiért Te ezt vállaltad.... Nyílván nem tartottak puskát a fejedhez, s tisztában vagy azzal, hogy nem lesz annyira könnyű. Ahogy tudom, annyira sokat azért nem működik közre az unokák gondozásában,( tehát még az sincs, hogy oda vannak "tolva" nekik) akkor meg miért fog így reagálni?
Még nem látszik a pocidon? Gondolom már sokáig nem tudod halogatni a bejelentést........ Nagy ölelés Neked! Róka koma elkotródott már?
A Mammutban a Kenguru Gold-ban is vannak kismamarucik. Elég jónak tűnt a választék , persze azért nem néztem meg részletesen.

Brigi, ezek a kutyik nagyon édesek! De két kisgyerek mellé..... meg a kertünk még romokban..... de nagyon megdögönyözném őket, hátmég Beni.

Akkora csibész lett lányok a fiam! Ha valami nem tetszik úgy begurul, szinte dühromat kap. Él-hal a túró rudiért ( meg minden édességért ) egyik nap 5 Db-ot!!!!!! evett meg. Hiába dugom el a hűtőben, s mondom, hogy nincs, odatolja a széket és addig rámolja, míg meg nem találja.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan, az én Beném is ilyen, ha valamit a fejébe vesz,m azt meg is csinálja :)

mtunde

Jóeste!

Heni,
nagyon boldog születésnapot ennek a nagylánynak!

Még korábban kérdezted, hogy volt e vasárnap tolongás a játszóházban, délelőtt voltunk és kb. 10-12 gyerköc volt kisérővel, úgyhogy nagyon családias volt. Ovi témában megijesztgettél, keménység volt Nálatok beszoktatáskor? Nálunk április elején van a beiratás, de nagyon dillemázom, hogy adjam-ne adjam. Igaz, csak szeptembertől kezdené Jankó. Jó volna, ha valaki tutifixre megmondaná, hogy akkor hozok helyes döntést, ha beiratom és elkezdi, akkor lesz a legjobb neki. De megbeszéltük Orsival, hogy beiratás előtt még átbeszéljük a dolgot. Túró rudi függés naggyon vidám. :D

Kati,
jó, hogy irtad, hogy most bújt ki Dani első foga...akkor még nem aggódom sok kis fogas gyerköc mellett az én üres szájú, csupaíny csajom miatt...Nálunk továbbra sincs rágóeszköz növesztés ugyanis...de hajkezdemény néha már elfeküdve... :)

Hanna,
apa nem olvadozott, italozott, míg fiacskája szavalt...Öregecske 12 éves úriember Nagyjankó nagyfia, úgyhogy tesvérileg van szeretve... no para Áron pajti.

Gabi,
csak ügyesen...é'ted ugye :oops: :) ? Mi is boxer fanok, de saját még csak tervbe...

Reni,
csirkés recepthez só nem kell? Vagy csak Ti nem annyira sópárti? Asszem Zsu betegre röhögné magát, ha én kezdenék autótanácsot adni, az én emberem álláspontja az, hogy bármit, csak ne Suzukit...

Tünde,
Villőt ellátad vodkával az ünnepek alatt? Én ugyan Jagerpárti, de kezdetnek a vodka is megteszi(gondolom...). Ja! Nyers piskótatésztán nem fogunk összeveszni, mind a Tiéd lehet...Ha eccer összejövünk, Te eszel, én iszok... Hozzám is korán jött a Mikulás, Jankónál 4 hónap, Flórkánál már 3 után...

Orsi,
Volvi alkatrész... akinek ugye megvannak a forrásai... :wink:

Valentina,
mennyi aranyos kép Viktorról! Jobbulást neki!!!

Steffi,
jó, hogy jöttél, lelkirelax és gyere többet, ha tudsz...

Zsu,
köszi, hogy mindenkit megdicsértél-rajtam kivül persze... :D jó, lehet hogy nem voltam csinos,de...én is borotválkoztam :oops: :D

Vica,
örülök, hogy Réka jobban. Köszi Neked is(meg Mindenkinek) a gyerköcdicsérőket.

Memme,
remélem minél előbb rendbejöttök lelkileg és Melindával is jól alakulnak a dolgok alvás és szemfix. téren is.

Andi,
Lakás-királyság. Balu-hűtőmászós csúcs.

Brigi,
írok a napokban(próbálok holnap), ígérem, de most ennyire futotta...Én meg aludni...

Jócak!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok, regen irtam mar, csak olvasok neha, mert sok volt a munka, meg ugy ereztem nem nagyon tortenik velunk semmi erdekes...bar a mult heten voltunk 4D-s UH-on, csakhat reggel voltunk, es meg aludt volna a baba, teljesen be volt gubozva, alig tudtak rola rendes kepet csinalni...aztan penteken voltam a terheleses vercukorvizsgalaton, ma meg voltunk a dokinal, es keszen is volt az eredmeny, minden rendben, a verkepem is okes, baba szepen fejlodik, mostanaban kezd nagyon rugdosni, neha mintha paros labbal ugralna a holyagomon...:)
a doki elkezdett a szulesrol beszelni, ugyhogy en is kezdek panikba esni, mondta, h o a Varnai Gabit szokta ajanlani szulesznonek, ki ismeri? johet priviben is...
Veronikusz, en penteken voltam a Karoly koruti Manu Artban, ott mondta a csaj, h azert vannak learazva a kismama cuccok, mert megszuntetik a gyartast, :-/, en meg tudtam venni egy M-es barsonygatyot 2000-ert, csak az a bajom a manuartos cuccokkal, h hordas kozben tokre kitagulnak, ugyhogy mindegyik hamar oriasi lesz...

banana

Heni!
:D:D:D ezt a dührohamot én is ismerem. Nálunk Kata ilyen. Mostanában minden miatt begurul és CSAK AZ LEHET AMIT Ő AKAR. Hát elég fárasztó! :cry: próbálom csitítani ill. elvonni a figyelmét, több-kevesebb sikerrel. Ő is simán odatolja a széket és kiszolgálja magát. :shock:
Papámat meg ne is mond!!! Tényleg nincsenek a lányok átpasszolva. A papám nem is bírná (74 éves) szóval őt csak akkor szoktam megkérni, hogy vigyázzon 1-2 órát rájuk, mikor DU. úgyis alszanak 2,5-3 órát és nincs velük gond. (ez is csak ha nagyon fontos! doki stb.)
Kismamarucit meg nem nagyon akarok venni, már így a 3. gyereknél, hisz úgy néz ki Négyeske már nem lesz. Nem akarok nagyon beruházni, de azért egy igazán nyári, lenvászon gatyi kellene. :D

Banana!

Te is Mészis vagy. Úgye??? :D Szóval ő a Várnai Gabikát szereti??? :shock: hát én nem őt fogom felkérni. :lol: ha már én fizetek a szülésznőnek akkor nekem legyen jó vele. :lol:
Kord-gatyit nem akarok, mert van és nem is szeretem. Most meg még beleférek a sima GAS gatyiba is. :D nyárra kell majd. A 2in1 outletben láttam egy nagyon szépet. Tök jó minőségű volt (igaz nem len), csak hát bazi nagy volt.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Banana,
én mindkét gyerköcöt Várnai Gabinál szültem, szívből ajánlom, segítőkész, kedves és tök profi. Ha újra szülnék, sokkal inkább ragaszkodnék ahhoz, hogy Ő ott legyen, mint hogy melyik orvos van mellettem.
Emese

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz,
óóó, egy jó kis fejmosás ráférne a papádra, de megértem, hogy ki akarod élvezni az idő t vele..!! de olyan jó volna, ha mégse reagálna ennyire rosszul.. mindenesetre mi drukkolunk, hátha....!!!!!
szívesen adnák kismamacuccokat, de mi inkább téli-őszi, semmi lenvászon... :roll:

MSE,
te mindig jól nézel ki!!! ezért nem dícsértelek külön!! majd a borotvakontrollról megkérdem nagyjankót! :wink:
Flórka meg csudaszép volt, de ezt is láthatta Mindenki!!! :lol:

Andi,
szuper fotók!! hol a kecó???

Heni,
kis túró-rudi betyár! :lol: cuki lehet!! tessék videóra venni!!!

banana,
gratula a mozgolódáshoz!! nem parázni!! :wink:

Memme,
örülök, hogy végül egyedül maradtatok!! túl sok a baj mostanság.. drukkolok, hogy véget érjen a rossz szériátok!!
Melindának +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szuperek a képek!! hihetetlen, hogy tél volt!!!

Brigi, aranyos a kutyus!

Zsófi, Vica, Kriszta,
pocakfotót lécciiii!!!

Mi rosszalvók táborának oszlopos tagja, de majd lesz jobb! :wink:
szép napot Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Csak gyorsan jövök
Borzalmasan alszunk napok óta,legaláb3x4x fennt vagyunk!!!

Lakás Kispesten a Simonyi Zsigmond utcába az uszodához közel van(Vica tuti tudja merre van :lol: )Képet nem rakok fel,mert borzalmasan le van lakva,de majd ha felújjítottuk :lol: :lol:
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

tom már írtam eccer az 56-os,62-es fiúruhákat,de ha valamelyik pocisunkat érdekli szóljon :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde: Igen én is úgy gondolom,hogy korán kezdi, sőt már lépegetni is próbál. Úgy gondolom,hogy 1-2 hónap és elindul, hát már most tartok ettől a kortól, bevallom ezt szivesen kihagynám...
A testalkatát én is úgy nézem,hogy inkább hosszú lesz,mint kövér.

Veronikusz, Vica: Menntek a privik

Andi: Gratulálok a lakáshoz!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

[quote="veronikusz"][ írta:veronikuszb]Banana!
Te is Mészis vagy. Úgye??? :D Szóval ő a Várnai Gabikát szereti??? :shock: hát én nem őt fogom felkérni. :lol: ha már én fizetek a szülésznőnek akkor nekem legyen jó vele. :lol:

Veronikusz: ez nem értem :shock:

Banana: elég friss a szülésélményem (március 2-án született a lánykánk) Mészáros dokival és Várnai Gabival szültem. Mindkettőről csak jót tudok mondani! Itt a szülés/születéstörténetem:
1206518148.9588.doc
linocs

Ja azt nem írtam,hogy Balázs ma reggel 4kézláb rohangált :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Hahó!
Kollégákkal megszakértettük, aszongyák, hogy ez a bazi fájás rekeszizmom is lehet. Lehet, hogy nyomja a kissrác? :roll:

Vkbrigi!
Gyere többször! Ne csak édi kutyusok miatt.

Veronikusz!
Én voltam az óbudai Kenguruban. Volt vászongatya, kicsiben is, de nekem az XS-es elöl úgy állt, mintha még odanőtt volna valami. :lol: Az S-es is. De főleg még téli vastag gatyók voltak. Én vettem egy farmert. Nem volt occsó.

Cancan! Nálunk a hányásig danonino mánia volt. 4 is beugrott egyszerre... :roll: :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Paklincs, mindig halálra röhögöm magam a leveleiden. Végül úgy döntöttem, a több kiló fincsi csoki mellé nem most csinálok még tojáslikőrt is, hanem majd ínségesebb napokon. Így is volt képem még a nutellát is elővenni. Ez már botrány, és nem tudok magamnak megálljt parancsolni.
Viszont tegnap TORNÁZTAM. hihetetlenül jól esett, és még most is lábra tudok állni :)

Jankó oviba íratásánál mi a konkrét oka a vacillálásnak? A mostani viselkedése? írj légyszi, mi is ovi előtt állunk. Mondjuk én Benénél úgy látom, nagyon kell neki.

Banana, de jó, hogy írtál. Igenis történik sok érdekes egy pocis életében, munka, otthon, bármi. Csak írj magadról! :)

Veronikusz, nekem is csak egy lazacszínű lennadrágom van, de az halász :( én a sima szoknyáimban és ruháimban nyomtam végig még a nyarat :)

Zsu, a terhesruháidat viszont most már visszaviszem!!! aztamindenit neki/nekem!

mtunde

Andi
Kaptál már a GYED-ről az adóbevalláshoz adatlapot? Mert én még nem. Ma megkérdeztem, azt mondták, már januárban kiküldték, ha nem kaptam meg, levélben, faxon vagy személyesen az adatokkal együtt kell újra kérni.

Most csak ennyi, majd jövök.
Minden jót mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

sziasztok!

5.45-kor keltünk. :cry: Nem tudom mi lelte Rékát, de napok óta rendszeresen 6-kor ébred. Mondjuk így legalább már ki van takarítva a lakás és már csak főznőm kell!

Cukorfalat,
köszi a telefonszámot!

Veronikusz,
Így már teljesen megértelek. De sokáig úgy sem tudod hallogatni, mert elkezd nőni a pocakod.... Azért most már kevesebbet hánysz???

Kriszta,
Én tegnap voltam nagyon szarul, semmilyen pozítúra nem volt jó. Ha feküdtem az volt a baj, ha ültem akkor az... Ja és olyan hányingerem volt, hogy azt hittem, hogy leszédülők az ágyról...

Heni,
Réka is nagy túró rudi matyi. :lol: Most a legújabb a nyuszi.... :D Ha nem kap akkor lefekszik a földre és úgy csinál mintha sírna... Persze engem már nem tud levenni a lábamról de apucit és a nagypapit simán.... Igazi kis betyár... Bene is tudja, hogy mi a jó!! :lol: MIt kapott Szandi a szülinapjára???? Átköltöztettek már???

Banana,
Én is Várnai Gabinál szültem (igaz nem Mészivel) de most is vele szeretnék.... Én is úgy vagyok, ha esetleg nem ér be a dokim, akkor az se baj, csak Gabi legyen ott!!!!!!! Én teljesen rábíztam magam és nagyon szép szülésem volt! ÉN csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emano,
Az elég jó környék... Közel a Köki.... 10 emeletesbe vettetek végül???

Dorka,
Majd mesélj, hogy mi volt az UH-on.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Tünde,
gyorsan irok, mert egyedül vagyok a gyerekekkel, főznöm is kéne:
Igazán csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy jobb helye van e mellettem, vagy az a jó, ha ennyi idősen bekerül a közösségbe, és ahogy a sógorom mondta, elkezd szocializálódni. Én elvagyok vele és nem akarom "lepasszolni", mert óvodakorú, hiszen Flórkával úgyis itthon vagyok, így maradhatna. Náluk ugye nagyon választás sincs(arra gondolok, hogy írtad, hogy Ti két ovit is megnéztek), egy ovi van, aztán oda mehet.Itt ráadásul vegyes csoportok vannak, tehát nem tudom, hogy mennyire tudnak a legkisebbekkel foglalkozni-mert ugye a nagyokkal meg muszáj. Az biztos, hogy a közösség miatt mindenképp szeretném, ha menne, meg ha rajzolnának, festenének, gyurmáznának velük,mert én ahhoz elég béna. Vacilálok még amiatt is, hogy elkezdi ősszel Flórkának a betegségeket hazahozni-viszont lehet, hogy jó ha átesnek rajta most, mintha akkor kínlódnánk, amikor Flórka is oviba kerül-mert akkor én már ugye nem itthon-hanem dolgozóba vissza.
Hát ilyesmiken töröm a fejem, meg közbe persze magamat is nagyon sajnálom, hogy ilyen nagy fiam van. Valszeg az lesz belőle, hogy délelőttre beiratom, aztán meglátjuk, hogy érzi magát. De még Orsit kifaggatom, hogy mit gondol, meg elbeszélgetek az óvonénivel is, akihez kerülne, és kikérem az ő véleményét is. Nem olvasok vissza, mert tűzök, remélem, nem vagyok tele hibával, meg lehet érteni, amit bepötyögtem. Pusz.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok,

Már megint nagyon régen... :?

Memme, ti is kórházban? Óhdemiért? Sajnálom, és remélem, hamarosan visszazökk, de tényleg.

Andi, én tudom, hol a Simonyi Zsigmond utca, tetsz az a környék. :wink:

Mi javulgatunk. Magunkban, csendesen. Azt nem mondanám, hogy a napjaink másképp telnének, viszont egyáltalán nem azokkla a dolgokkal foglalkozom szabadidőmben, amikkel régebben. Szinte soha nem kapcsolom be a gépet, és ez nem valamiféle önostorozás, egyszerűen mást igénylek. Benőkének még erősen szívni kell az orrát, kb 8x naponta, de ennyi maradt mindenből. A hangulata is egész pompás, de azért érezzük, hogy a régi már nem lesz... :roll: Éjszakák hektikusak, de legalább egészségesek.

Ja, és férjem meggyőzött, hogy kistesó projektet ne vessük el a történtek miatt. Úgyhogy most fel vagyunk villanyozódva.

Húsvétot itthon töltöttük, kockásra néztük a fejünket (filmhegyek).

Mi röviden ennyi.

Brigi, ezek a kutyuk nagyon cukik, tényleg. :)
vbea

jó reggelt, én is csak gyorsan...

Tünde! irtam prvivit...

Paklincs! megértem a dilemmádat,én is így lennék vele...

vkbrigi! mi van veletek? mesélj már!!!

Vica! látod a nem alvásnak i smeg van az előnye... tiszta már a lakás, és csak főzni kell :lol: Enci is 6.30.kor ..ő is már áttért a koránkelésre :(

Emano! hurrá lakás! és Hurrá 4kézláb menés :lol:
Vendég

ja ezt még húsvéttal kapcs-ban akartam felrakni....

Kép

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Gabi nagyon jók a képek,és mekkora csokinyusz :lol: :lol: :lol:

Paklics:vannak még képek,te nem raksz fel képeket?

pocsék éjszakánk volt, hajnalok hajnalán kelltünk és nem akart vissza aludni,most meg bezzeg durmol. :P
A képek amit igértem:
Kép huncutkodik a Nagyival
Kép
Kép A szomszéd kisfiúval
Kép Ez meg mi itt? csak nem hó?

valentina

paklincs: én nagyon szeretném, ha Ricsi oviba mehetne szeptembertől, de nem biztos, hogy lesz hely, mert hogy itthon vagyok a kicsikkel. én úgy érzem, hogy a bölcsi nagyon jót tesz neki, és itthon inkább lesüllyed a huga szintjére, hogy együtt játszhassanak.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Paklincs, értem a dilemmát. Benéné egyszerűbb a helyzet, mert ő egyértelműen nagyon igényli a gyerektársaságot. Amit én nyújtok neki itthon, az 0. mesét néz inkább, nem tudom jól lekötni. :( nyilván ez rajtam is múlik. Alig várja, hogy menjünk sétálni, és az udvarra, de ott is csak akkor szeret lenni, ha más gyerekek is ott vannak, abban a pillanatban vizsont én már nem is vagyok érdekes. Szóval mi nagyon drukkolunk, hogy mehessen. De tökre értem a másik oldalt is. Neked is nehéz elválni tőle, neki is tőled. :( és rábízni egy idegenre a drága fiúnkat! :) érdemes beszélni a leendő óvónénivel is, hátha ő megnyugtat.

mtunde

Tünde,
szerintem csak én bonyolítom túl, ugyanezt csináltam Flórka érkezése előtt is...ezen is túl leszünk... :roll:

Manóka,
köszi, írjátok csak a pozítiv tapasztalatokat, véleményeket, hátha belelkesülök én is! :)

Kép
Kép
paklincs

Paklincs
Eszembe sem jutott a sót írni :D Az olyan természetes volt.

Most futok, mert éphogy csak olvasni tudtam...Iván nem hagy netezni :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na halihoooo,

Akkor írok kicsit magunkról is. :P

Jó régen nem írtam, de azért néha beleolvastam, nehogy lemaradjak a naaaagy eseményekről.
Az az igazság, hogy rengeteg időt elfogyaszt ez a babanet, meg valahogy elfogyott az a fajta energiám akkoriban, hogy plussz kétszer olvassam vissza saját magam, nehogy megint megbántsak valakit… az én stílusom nem olyan kedves mint Emeséjé :P :P :P de direkte nem akartam soha senkinek „beszólni”. Ezzel együtt azért remélem volt/van itt olyan akit érdekel, hogy én mit gondolok/érzek és nem csak a „jópofiságra” kíváncsi tőlem…
Hát csajok ez van. :lol:

Egyébként kösziii a hiányolást, meg az örömködést is, jól esett.
Mi nagggyon jól, Kristóf próbálja körbesétálni az asztalt a nappaliban, egy kézzel áll és próbál nem kapaszkodni, guggol, iszonyat gyorsan teper négykézláb, homokozó vödörbe pisil teljesen tudatosan :P 4 foga van és mocorognak a rágók is dokinéni szerint, még mindig tök jól alszik és végre úgy néz ki beállt a napközbeni 2 alvásra, ami kicsit tervezhetőbbé teszi a napot Vele. Imád csavarogni, mindegy, csak menjünk… (nem is tudom kire ütött) elkezdtünk csak úgy, programon kívül úszni járni és nagggyon-nagyon élvezi (így nem vagyunk időhöz kötve, csak mi vagyunk és kicsit olcsóbb is) ; átestünk az első betegségen, ami kicsit megviselt , de szerencsére nem tartott soká… Hát ennyi van velünk „röviden”. :) :) :)

Zsófi megláttam a vonalzódat és fennakadt a szemem, hogy repül az idő. Teljesen jól vagy? Semmi hányinger nem volt? Látszik már? Lénának mondtátok már, hogy tesó van a pociban?

Gabi Enci csuda mókus azzal a csokinyúllal! Veled ott maradt abba a beszélgetés, hogy jössz Fótra/Dkeszire és talizzunk… Én maradtam le róla vagy nem is voltál erre? Itt a tavasz Decathlon túra?? :) :) :)
Jaj de jóóó lenne már nálad is azt a második vonalzót látni…

Linocs GRATULAAA! Gondoltam Rátok sokat! Van bőven tejci? Ugye, hogy hazaviszed a babát és olyan természetes minden… mint ha mindig ott lett volna??! Csak azon mereng az ember időnként, hogy mi a fenét csinált addig, amíg nem volt???? Te is jól vagy?

Memme sziaaaa! Hallod…, ez az epilepszia mizéria… Nem irigyellek… Akkor most mi is van? Tutiii nem az?
Egyedül vagy a két csajszival egész nap vagy megvan még a segítséged? Tényleg... sikerült vele zöldágra vergődnöd végül?

Vica Te is mindjárt félidő… Rugdosódás? Réka tudja, hogy odabent bébi lakik?

Kriszta helllóóó!!! Neked meg kevesebb mint a fele van hátra… Tök jó!!! És nálatok mi a helyzet? Te tuti érzed már, ugye???

Na most aztán futás… Kristóf uzsizik aztán tűz a dokihoz, mert a kisebbik kutyám beteg…

Sziasztok!

Brigi

Kép
vkbrigi

Emese, akkor meg jól rágd át, ha neked az kell, hogy nyugodt szívvel dönthess! :)

Brigi
, ez kimerítő levél volt :) csak ne 2 havonta jöjjön! :) A kiskutyákon fél pillanatig elmerengtem, de nem lehet sajnos. Kis lakás, 2 gyerek. Nem szabad! :(

mtunde

Gyuzso!
Drága vagy a gatyik miatt!!! Valahogy megoldom. Szerintem még az outletbe is visszamegyek majd áprilisban. :D
A NEM-ALVÁS miatt szolidarítok veled! Csak én kettőhöz kelek néha. :D

Cukorfalat!

Kata is 11 hónapos kora előtt 1 héttel indult el!!! Úgy látszik Petivel is ez lesz. :D Kis Ügyi Bogyó!
Köszi a varrónőt! Elmentettem :D

Linocs!
Csak azt szerettem volna írni (de ezek szerint rosszul fogalmaztam), hogy nekem inkább az a fontos, hogy a megérzéseim alapján ÉN VÁLASSZAK SZÜLÉSZNŐT!!! A doki alig lesz vele, ellenben én!!!!!!! :D

Emano!

Gratula a lakáshoz!!! Ahogy Balázs rohangálásához is! Kis Zsivány!!! Lehet loholni utána! :D:D:D:D

Kriszta!

Hol van rajtad háj??? Nagyítóval néztek????? :lol:
Kenguru nálunk is van a Savoyában ill. voltam a Brendon outlet-jében is a Soroksárin is. Kicsit túl lelkes vagyok, mert még sehol vékony gatyi. :lol:

Tünde!

Ha nagyon akarnám, lehet én is kibírnám gatyi nélkül nyáron. Ezért sem akarok drága gatyit. :D

Vica!
Úgy néz ki a korán kelés általános a gyerekeknél. Mi is rendszeresen 6.15-kor kelünk. :cry:
Igen, kevesebbet hányok, de még mindig fetrengek a rosszulléttől. Sőt! A lányoknál csak a végén égett a gyomrom. Most meg az is van. A fejfájásról már ne is beszéljünk, mert még az agyam is ki akar ugrani úgy fáj. :cry: (most is) DU-ra meg mindig felpuffadok! :shock: és van hogy az összes tünet egyszerre van. :evil:

Eni!
Jó hogy jöttél! Örülök, hogy ha lassan is de javultok!
Hajrá KISTESÓ!!!! :D:D:D

Gabi!
Aztaaa mekkora nyuszit kapott Enci!!! :D a havas képek nagyon szuperek!!!

Brigi!

Örülünk, hogy már jól vagytok és hogy jöttél! Képet nem kapunk??? :D
Kristóf nagyon ügyes, hogy már ennyi mindent csinál!!!
Kutyinak jobbulást!!! :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép Porszívozom
Kép az első csattom :D
Kép Egyedül állok :D

Még jövök később.....

Orsi

borsa

Voltam ma a kútvölgyiben és szemügyre vettem az általatok készített tablót.Nagyon helyes..kicsit furcsa volt, hogy felismertelek Benneteket....szóval tök jó volt :lol:
Vica és aki kiváncsi nem szeeretnék semmit elkiabálni de azt mondta a Vida,hogy szerinte lány..... :oops: :lol: legalábbis Ő most úgy látja (Berkét 11 hetesen megmondta, hogy fiú)Nagyon bízom benne, hogy jól látja...tán csak nem nő ki már neki....... :lol:
Egyébként minden rendben volt levették az AFP-t is.....pénteken lesz eredmény......
Lányos anyucik :!: :!: :!: Ki mikor tudta meg, hogy kislány lakik a pocakban????????
Veronikuszsajnálom, hogy még mindig rosszul vagy...az én fejem is nagyon fáj már 1 hete.Ma már vettem be egy tablettát is.Hétvégén a gyomrom görcsölt 2 napig, puffadásról nem is beszélve....jobbulást :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka, én a 18 hetes genetikai uh-on láttam!!! Én kérdeztem rá. Totál látni lehetett a szeméremajkait.

mtunde

Dorka!
Nálam Emmus a 20. héten mutatta meg magát a lányok állítólag később láthatóak.... de ez függ attól is h fordul...
Mikor voltál a Kútvölgyiben ma? Mert Zsuval mi is ott voltunk ma 10:30-11:30ig :D

Orsi

borsa

BorsaEmmus nagyon édes a porszívóval.....ha otthon végzett, jöhet hozzánk is, mindig van mit porszívózni :lol: Nagyon figyeltem hátha látok ismerőst....de nem taliztunk, mert én korábban voltam és 9:30-kor már elfelé jöttem....na hátha majd legközelebb :lol:
Tünde én is a 18 hetes UH-ban bízom még, hogy akkor már konkrétabban lehet látni.Mindenesetre már az is bíztató, hogy nem látszódott semmi fityegő dolog :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Szerintem, ha fiú lenne, akkor már az látszana. Nekünk Benét nézte egy másik uh-os doki még a 12- héten lánynak, és utána meg már nem mutatta magát. Végig lánynak vártuk, mert utána már csak a hátát mutatta, de azért a 16-18-héten már egyértelműen látszik.

mtunde

Dorka!
Sorstárs! :D Azért mégis olyan jó várandósnak lenni! :D Neked is jobbulást!!!
Én mind a két lánynál a 18. héten tudtam meg. :D

Borsa!
na végre!!! :D olyan ritkán vagy mostanság! :oops: Hát Emmus!!! Nem semmi ahogy áll! Látom nálatok sincs kb 1 méterig semmi sem biztonságban most hogy már áll. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: porszívózni hozzánk is lehet jönni! :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
De kedves vagy nagyon köszönöm! Hogy vagy drága? Hát igen kevesebbet vagyok mostanában mert a kis felfedező nyomában járok :D Mindent megnéz ellenőriz édes imádom :D

Dorka!
Hát igen remélem hamarosan én is állandő "vendég" leszek a Kútvőlgyiben és akkor találkozunk ;) Nevek? Biztos megint valami csodaszép különleges néven töröd a buksid ;)

Emese!
Ne aggódj emiatt az ovis kérdés miatt átrágjuk és a legjobb döntést fogjátok hozzni!

Tünde!
Villőboró is már olyan nagy mindig csak ámulok a felfelé ívelő vonalzókon.

Vica!
A lelked megnyugodott már egy kicsit? Fő a nyugalom! Pocilakó?

Zsófi!
Ti hogy vagytok? Kislány vagy kisfiú az érzésed? Nagyon izgi! Nevek vannak már?

Gabi!
Ma Zsuval jól megcibáltuk a gólyát a Kútvölgyiben és közben nagyon erősen koncentráltunk rád! ;)

Eni!
Megértelek. Remélem hamar minden olyan lesz amilyennek szeretnéd ha nem olyan mint rég akkor annál is jobb +++++++++++++++++ nagyon sokat gondolok ám rátok! Puszi Benőkének! Kistesó projekt? hurrá ;)

Ancsa??????
Barbi?????

Cukorfalat!
Hát felkötheted a nyúlcipőt ha Petya nyomában akarsz maradni :D Kép????

Kriszta!
Hogy alakul Panka bölcsije? Rendeződtek már a dolgok?

Adri!
TE merre jársz?

Steffi!
Kérek pár sort drága! Minden rendben?

Andi!
Mikor költöztök? Izgi!!!! :D

Kati!
Fogacskák?

Nálunk óriási változások vannak 1 hete!
Állás mászás amit írtam felülés :D és a kedvencem a pápázás de mindenkinek :D nagyon édi és tudja már hogy add ide :D (persze aztán visszakéri)

Orsi

borsa

Linocs!
Anyós-sztori durva! Szerintem könyvet írhatnánk lassan az okos anyósokról.... ;) Fruzsi bébi jól van? Ja és nekem nagyon tetszik a bohóc orr :D

Memme!
Sajnálom ami most Melindával van biztosan nehéz neked főleg hogy Eszter is ott van már de hamarosan remélem nálatok is minden oké lesz!

Gabó?????

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?