Sziasztok!
Ehez hozza kell szolnom

!!!
Nekem van egy par testverem, egyik sem "edes". "Csak fel"...De mindegyik edes nekem...Egy hugom, aki masfel evvel fiatalabb nalam es az apank közös...ket öcsem akikkel anyu közös -egyik egy, masik kilenc evvel fiatalabb nalam. A szüleim elvaltak(anyu es a nevelö apam, aki egyebkent az eletemben az igazi apu) es apu ujra nösült...nagyon jo fej a felesege, nagyon szeretem öt is...nekik van egy masodikos kisfiuk es egy 2,5 eves lanyuk...ök ugyan nem verszerint, de hat a testvereim, hiszen az apu az apu... ertitek..?

Anyu is ujra hazasodott de naluk nem lesz lesz uj testver, ö unokazik...

Mindannyian megertjuk egymast, beszelünk, bar nem tul gyakran, mivel igen szanaszet elünk...
A folytatas:
Ket gyerekem van, ket apatol....
Nagyon mokas amikor a fiamat hozza az apja haza es itt ülünk a ket gyerek, a ket apa es en...es jokat nevetünk es együtt vacsorazunk...en papam, te papad es mi anyunk...eddig jol megy...remelem igy is marad...
Es talan lesz meg egy harmadik is par ev mulva, de remelem, hogy nem harmadik papatol, hanem a lanyom papajatol..es azt is remelem, hogy ilyen jo marad a viszonyunk a fiam papajaval is...
Szoval szerintem az tök mindegy hany papa, a lenyeg a szeretet...
Kryss