Másfél méterrel arrébb tettem a számítógépasztalt, és úgy lelassult a gép, hogy grrrkrr

.
Timi26, a husit hogy csinálod? Emlékszem vmi. jégkockatartós ötletre...megpárolod és botmixer? És kevered a kajával?
Örülök mindenkinek, aki visszatért a húsvéti hosszú hétvégéről, anyóst túlélteknek külön

.
De hol van
L.Móni 
.
Mozgásfejlődés, járókás próbálkozásokat feladtam

, kezdem kialakítani a biztonságos babaszobát...ajtórács megvan még Bencétől, barátnőmtől kaptam radiátor elé rácsot, asszem, nekünk ez fog beválni. Most gurul ezerrel, mindkét oldalra és vissza, bár néha még odaverődik a buksi, és akkor van bőgés, de egyre kevesebbszer (ja, merthogy mindezt a földön csinálja, 2 pléddel alábélelve

).
Fog, marad a kettő alul, s bár nem látok semmit, a felső kettő nagyon készülődhet, mert a múltkor csak hozzáértem az ínyéhez, és visításban tört ki, viszont tátott szájjal élvezte, ahogy a gumifejű "fogkefével" masszíroztam az ínyét.
Időjárás, tegnap elindultam Pilisre ragyogó napsütésben, félúton földre lógó szürke felhők jöttek, Irsánál olyan hózáporba kerültem, hogy alig láttam, hazafelé napsütésben jöttem, hazaértem, itt is elkezdett esni a hó, aztán kisütött a nap

. És még csodálkozom, hogy Panka tiszta nyűg, én meg tiszta ketyó vagyok?! Reggel úgy szédültem, ahogy alig bírtam lábra állni

.
A fotók egyszerűen fantasztikusak

. Hintázó, kúszó-mászó, ülő babák

, ez egy szuper topik

.
Kolbi, Máté videó szuper, tényleg cirkál, de milyen gyorsan és ügyesen

.
V. Tünde, 8 fog, az igen!!
Panka akkor harap rá (néha) a cicire, ha már végzett és üres. De biztos meg lehet szokni, mert tényleg nem fáj már annyira, és szerencsére csak ritkán csinálja...meg figyelek is ám

.
Bongyi, de jó hogy jöttél

! Nagyon jó lett a vonalzó! Éljen a leszarom tabletta

! Szabadalmaztasd!!
Nektarin, gratula az ikrekhez!! Ahhoz képest, hogy korábban jöttek, szép súlyban vannak!
Hörcsög, micsoda szupi vonalzó

!!