2003.10.11 23:24
2003.10.11 23:54
, kicsit későbbre terveztük volna, ha mi döntünk
Vagyis Ármin még szinte kizárólag szopizott (9 hónaposan) és mi hébe-hóba védekeztünk
De Vilkánál jobb nem történhetett volna
Igaz, nekem kb. Ármin 4-5 hónapos korától megvolt a mensesem, úgy 45 napos ciklusokkal. Ármin a mai napig szopik, nagyobb intenzitással és kedvvel, mint Vilka
Nekem őt elválasztani lett volna nehéz, nem rábeszélni
A terhesség emiatt egyáltalán nem volt nehéz: végig jól voltam, Vilka elég nagynak született, teljesen egészségesen és szerencsére most is minden OK, hogy ketten szopiznak
Az elején a mellbimbóm szörnyen érzékeny volt, de úgy a 4. hónaptól elmúlt ez a nagy érzékenység - igaz, a tej mennyisége ezzel egy időben erősen megcsappant, így Ármin akkortól már kénytelen volt nagyobb adagokat enni másból (szegényke
). A szülés után Vilka az első két hónapban 1,5-1,5 kg-t hízott, a második két hónapban összesen 25 dkg-t - meg is ijedtem, de úgy látom (és a doki is), hogy nincs semmi gond: jókedvű, jól fejlődik, érdeklődő, stb, stb
(most kb. 6,7 kg és 62 cm) Vilka születése után Ármin is magárta szedett kb. 1,5 kg-t
, úgyhogy tejben nem volt és nincs is hiány. Én azt gondolom, jó, hogy még ő is szopizik, nem tudom persze bizonyítani, de azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy Vilkát nagy szeretettel fogadta, rajong érte, nem féltékeny egyáltalán.
Persze, a nagy boldogság mellett fárasztó is két ilyen kicsi (épp másfél év+ 2hét van köztük), hiszen sokszor mindkettőt cipelni kell, mindkettőt szoptatni, etetni, tisztába tenni, stb - de megéri 

2003.10.12 07:53
Ráadásul nekünk már el is szakadt a szivacs kétoldalt. Igaz nem egy angyal a gyermekem. 2003.10.12 08:26
2003.10.12 09:03
2003.10.12 09:06
2003.10.12 11:01
Úgysem tudsz neki mit csinálni, ha magától csinálja, ki nem kötheted

(és még foga sincs)

, nem tudom, mi lesz
2003.10.12 11:11
Most jottem vissza (vagyis nemreg
) a kistarcsai borzerol, de ugy felhuztam magam hogy jajjj. Sajnos 10 ezressel indultam el utnak, igy sehol nem tudtak persze visszaadni. Mindenhol elrakattam a kinezett ruhat es megprobaltam felvaltani a 10-t. Mire sikerult, az egyik hujepicsa elado eladta a felrerakatott ruhakat merthogy milyen keson mentem vissza (volt vagy 30 perc is!). Hat en olyan ideges voltam (tok jo H&M-es kabatot neztem ki, jo allapotban, 500 ft-ert....
), nagy szerencseje a csajnak hogy urino tudtam maradni (na itthon mar nem, megatkoztam, hogy o is mergelodjon valamin igy ahogy most en...). Tudom hogy nem nagy ugy, meg majd kapok meg, meg meg tudom venni ujan is, csak IDEGESITOOOOO!
2003.10.12 16:27

Gondold meg neked se kellene annyit sikálnod, Marci kúszna segíteni
Mondjuk ehhez kell egy irányítható gyerek is
2003.10.12 20:01
vagy
2003.10.12 20:37

, nem birta ki, hogy ne adjuk ra a Borira.
2003.10.12 20:46
-mindig lemarad és nem győzi az olvasást

2003.10.12 20:59
. Múltkor dobcsere volt, ráadásul jól átvertek, mert a régi dobot hogy, hogy nem, elfelejtették visszaadni
... Persze este jött a muki, fürdetés, etetés, stb, mire kapcsoltam, már el is húzott. Gondolom azóta más mosógépben vígan zakatol a cucc kicsit feljavítva, mi meg kipengettünk egy halom pénzt
. Hülyezulu.
.
. Jázi tündérke!
.
Haverkát a hátán fuvarozza? Olyan jó lenne, ha tudnátok talizni, csak sikerül olyan időpontot találni, ami jó mindenkinek. 2003.10.12 21:08

Mondjuk tényleg nem túl hasznos ajándék
.
.
. 2003.10.12 21:11
Allati!

2003.10.12 21:11

Ruha: nem is tudom, mit lehet erre a darabra mondani. Bori mindenesetre szép! 

A férjed elhamarkodta a párválasztást, ha vágottszemű utódot akar! Vagy valamiről lemaradtál
Elég idegesítő lehetett tényleg! Viszont Lackó aranyos a kutyussal!
Gratula a fogakhoz! 2003.10.12 21:19
De komolyan, ma mar en csipegettem le a kiflibol neki, es igy is lelkesen megette, de gondolom a ragastanulas rovasara mehet nem?? 
2003.10.12 21:36
2003.10.12 21:51
2003.10.12 22:01
De bizti lesz tapasztaltabb mami, aki tud segíteni nekünk
.
. 2003.10.12 22:01
) Ez egyebkent extrudalt buza, szal aki ehet glutent, annak mehet
En a dm-ben vettem.
Gyumibol meg volt olyan, hogy csinaltam neki pepet egy nagy bananbol es egy nagy almabol, plusz 7gabonas pehely, es meg kert. Na elokaptam meg egy nagy banant es azt is lenyomta! Csak neztem, en nem tudnek ennyit megenni
Csak tudnam hova pakolja a skac, mert nem latszik rajta ez a sok kaja
es koszi
2003.10.12 22:31
közben történt valami: 

, nagyon szépséges, gratu!
SŐT hosszú idő(értsd 2,5hónap) után most másodszor sikerült babakocsival sétálnunk, ugyanis elinduláskor a kezébe nyomtam a kekszet és ezzel(+2másikkal) elvolt az egyórás sétán. se ordítás, se forgolódás, se álldigálás 

azért csak összejön valami, reménykedek
Kebelbarát szép nagyon
, ajándékok

), de még nem jött válasz. Majd közvetítek, ha lesz valami konkrét. 2003.10.12 22:53
8 foga van. Egy szót mond: dadda (labda)
Amikor kérdezzük, hol a labda?, akkor érte megy
Imád pakolni. Főleg a szennyes ruháit ide-oda
Aludni viszont nem szeret. Éjaszaka kb. 3-szor kel
Múlt éjjel negyed 4-kor még egy hunyásnyit nem aludtam, aztán Apa megkegyelmezett, és átmentek Lilivel a nappaliba.
2003.10.12 22:53
8 foga van. Egy szót mond: dadda (labda)
Amikor kérdezzük, hol a labda?, akkor érte megy
Imád pakolni. Főleg a szennyes ruháit ide-oda
Aludni viszont nem szeret. Éjaszaka kb. 3-szor kel
Múlt éjjel negyed 4-kor még egy hunyásnyit nem aludtam, aztán Apa megkegyelmezett, és átmentek Lilivel a nappaliba. 2003.10.12 23:36

, bár Borira akármit adnál akkor is gyöngyörü lenne

2003.10.13 07:22
Utolsó esélyeim: mától megpróbáljuk éjjel megint háton altatni(a hipotóniás ijesztgetékor szoktunk át a hasra), amitől bizonyára rosszabb lesz átmenetileg, de hosszú távon remélem megéri. Hason mindig megnyomja a pofiját, ráfexik a cumira stb, úgyhogy most erre fogom a 2 óránkénti kelést. Ha 2-3 hét alatt sem javul ettől sem, irány a homeodoki (Chamomilla teljességgel hatástalan, gondolom nem az ő szere).
vagy max de, de azt meg szinte végigszunyálja Kevin, ha nem, kicsit nyügi .)
) Szóval taxiszolg. felajánlva.
. Kevin pl csak estefürdés előtt (amikor már bamba és nyügi, kb 1 óra) és alváshoz használja, amúgy nincs a szájában, ő is játékot, öklöt, stb tömöget magába.
Reméljük, továbbra is. Szerda du. nem jó nekünk
2003.10.13 07:29

, ezek a sógornők már csak ilyenek (az enyém sem tudott még egy normális dolgot venni a keresztlányának
)
, addig is a kiruccanás a lényeg
.
Vagy ha mégis a Mikkamakkában lenne... 
Gyönyörű és ügyes
Gratula a fogacskákhoz
Én nem is tudnám megszámolni, hányszor eszik egy nap Zsombi
. De már két napja (!) megy a gyümipüré (Hipp, a csomagból, de vettem másikat, remélem, az is ízleni fog, mert amit én pürésítek, nem kell neki
) 
, cuki leányzó, és légyszi ne parázz, ne depizz stb., hanem kérjük a régi Kangit vissza

2003.10.13 07:54
2003.10.13 08:17
2003.10.13 09:09
viszont
is (kistesóprojekt tervezés miatt). Te szedsz vagy szedtél valami bogyót? Én Cerazettet, lehet hogy azért?
)
Nem szokott ilyen szorosan kapcsolódni. Drukk és jobbulást a nagynéninek!
Lili szépen fejlődik, képeken is nagyon édes
2003.10.13 09:23
2003.10.13 09:28

)
) nagyon édes!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|