Ma végre voltam dolgozni 3 hét után!!! Tök jó volt! A suliban is elmondtama gólyahírt, mert nam nagyon akarták elhinni a 3 hetes betegséges mesét ( ezelőtt volt, hogy egy napot se hiányoztam egész évben). Olyan jó volt, hogy mindenki velem örült!!! Nagy kő esett le a szívemről, hogy most már mindenki tudja, nem kell titkolóznom.
Amíg én dolgoztam, annyi mindent írtatok, hogy na!
Gratula az uh-okhoz!!! Úgy irigykedem! Persze veletek örültök, de majdmegesz a fene, hogy mikor lesz már ápr. 8.! REmélem, így hogy dolgozom gyorsabban repülnek majd a napok.!
Szöszke Welcome és gratula! A védőnőről és a beutalókról mindent elmondtak már a többiek. Nem tudok hozzátenni.
Peva 1,5 kg??? Tessék enni rendesen!
A betegek remélem jobban vannak! A gyógyszerekről csak annyit, hogy nekem sem engedett semmit a házi dokim, csak ha netán lázas lennék és más természetes módon nem tudnám levinni akkor Rubphpen. Ezen kívül csak homeopátia.
Nevek??? Jó kérdés. Én ugye a suliban nap mint nap gyerekek 100-aival találkozom és ezáltal vannak előítéleteim is. Vannak navek, amik nem hangzanak ugyan rosszul, de sose adnám a gyerekemnek, mert nincs túl jó élményem az adott nevű lurkóval a suliban. Csak egy példa, remélem senkinek sem gázolok a lelkébe, ha mégis, akkor a kivétel erősíti a szbályt!!!! Szóval tapasztalataim szerint a Ricsik égetni való rossz kölykök!!! Egy kivételével az összes az, akit ismerek.
Vannak Bogi és Boróka taníványaim is. Mindannyian nagyon talpraesett, éltrevaló kiscsajok és egyáltalán nem
kényeskedők.
NÁlunk még nincs igazán befutó név. Inkább csak kizártak vannak. Ezt eléggé meghatározza a vezetéknév is. Természetesen ezen poénkodott a család a hétvégén. SZegény gyerek! Még meg se született és máris a családi poéngyár célkeresztjében van.