A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kellemes ünnepeket kívánok Nektek!
Farkasok! Ez igen! nekem a diéta betartása mellet a mozsást a legnehezebb beiktatnom, jó lenne ha vidékre is mennének az Arwenesek. Rendes volt aki tarja, mert válaszolt az érdeklődő emailemre, de hát ő is csak akkor tud videéken tartani, ha van rá megfogalmazott igény. Na most pont a meddőség miatt gondolom úgy, hgoy ezt még sokan tabuként kezelik, tehát nem szívesen fedik fel magukat. Szóval létezik velemilyen kazetta is, erről nem tudsz? Megvenném, ha otthon is végezhető lenne, csak félek, hgoy valamit nem úgy csinálok, ahogy kell és töbet ártok mint használok.
JA és mióta a max adagot szedem (tudtommal ez 3-1000 mg)azóta nincs édeségfalási rohamom.
Bbetti Szeretnénk a nyáron indulni. addigra gyűjtünk pénzmagot,m mivel én olyan nyavajás vagyok, hogy fapados gyógyszerekkel nem igen idnultak emg a tüszők. Meg remélem fogyni is fogok. Jelenleg 78,5 vagyok és ez bizony 20 kg felesleg. Bár a kislányunk 74 kg-s testsúly mellett jött össze...
Albi ! vigyázz Magatokra!
Ági! Mi van Veletek? Légyszi jelentkezz!
Grilli remélem jobban vagy már és csak előre!!!!!
baboca03

Sziasztok
nem szoktam ide irni csak olvaslak neha Titeket, erdeklodnek mi van Ágival ? Tudd vki vmit róluk?

Kép

Kép
cirkuszka

FebruárCsaládnak szívből örülünk, hatalmas gratula!!!!:-)
Írtam privit FebruárApu.

Ágiékról: 1.baba 1150g, 2.baba 1220g 3.baba 1260g, minden a legnagyobb rendben Velük! :-)

Köszönöm a kedves maileket és smseket, amiket az elmúlt időszakban írtatok!!!!!:-)

Minden kedves topiklakót szeretettel üdvözlök és a távolból továbbra is szurkolok Nektek!!!

Bodza
bodza2005

Szia Bodzus!
Bár én elég pihetn agyú vagyok... Ez a súly a pocakban a becsült súly, vagy netán megszülettek? :oops:
baboca03

:lol: Szia Babóm! A pocakban!!! Ági hívott múlt héten a jó hírekkel és kérte, hogy "mondjam" a lányoknak + mindenkit puszil.
Köszi a zaranyos levelet és sms-t!!!! Most nem leszek megint, de időnként olvasgatok majd és akinek tudok, priviben segítek, lásd katonásítás kérdésköre Padri. :wink:
bodza2005

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek a hűvös húsvéti napok!! Hát gondolom fehérje térem most senki nem volt gondban. Halat és sonkát ettem felváltva... :lol: :lol:

Képzeljétek, erőt merítettem főleg Moncsiga példájára és ma reggel magamnak adtam be a szurit.... :lol: :lol: Hát azért be voltam tojva rendesen, de nem volt választásom, mert aki adni szokta az most nem tudott segíteni rajtam..... Nem is a fájdalomtól féltem hanem a buborékoktól :oops: :oops: . Tüzetesen átvizsgáltam a fecskendő minden egyes négyzetmiliméterét nehogy legyen benne bubi, aztán a fizika törvényeiben biztam.... :? hát érdekes, de ezt is ke lehet bírni ugye... :shock:

Azért azt megkérdezném hozzáértőbbektől,hogy mi van a a pocimat takaró 5-8 cm-es hájrétegbe :roll: :roll: véletlenül belekerül egy buborék... gondolom ez veszélyes lehet, de mégsem annyira ha azt mondják beadhatjuk magunknak is.......

Mindenkinek kitartás!!!!!

Pusz
Adri

Kép
padri75

Bodzus! köszi az infót!
Pandri! Én annak idején adtam magamnak be eizomba is szurit és a frász jött rám az elején a buborékok miatt. Az a helyzet, hogy ha nem érbe adod be akkor nincs igazán jelentősége mivel a szövetek közt is van valamennyi levegő. ha hülyeséget mondok akkor bocsi, egy eü-s mondta nekem is. Szóval mivel a szuri beadásánál egy csöppet visszaszívod, hogy ellenőrizd, hgoy nem véres e, ezért nem kell aggódnod. Ha vér jön vissza, akkor szúrd máshopva. Nekem mini méretű buborékok mentek az agyamra, amiket minél inkább akartam kiütögetni a fecskendőből annál több lett belőlük. Szóval ez nem aszt jelenti, hogy töltds tela megad levegővel, de ha pici buborék bemegy, hát az méh nem gáz!
Vigyázzatok Magatokra!
Ági sok puszi, Nektek!
baboca03

sziasztok
Most a progeszteron injekcióról beszéltek????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

A húsvéti hús vételezésével nálunk se volt gond. :)

Padri - nagyon ügyi vagy, le a kalappal. Én jobban sajnálom magamat, mintsem megszúrjam magam. Önző malacka vagyok :(
grillázs

Kagyló - jó az avatarod :)
grillázs

Megmondom őszintén nem tudom mi a "progeszteron".... néha olyan hülye vagyok :roll: :roll:
Nekem most stimu van. Múltkor Merional-t kaptam, most Fostimon-t szúrtam magamnak pociba... :lol:

Nnnaaa :oops: én nem szívtam vissza semmit, mert amikor beadták nekem akkor se szívták vissza. Lehet, hogy a pocihájban nincs is ér :?: :?: :roll: :roll: Na jó, csütörtökön a következő adagnál majd visszaszívok....

Pedig már azt hittem profi vagyok :roll: :roll: :oops:

Kép
padri75

padri
Bocsika.
Igaz kaphatsz majd beültetés után.... :lol:
Grillázs
köszönöm :wink:

kagyló

Sziasztok!
Padri! Nagy tapsvihar neked!
Kép

Különben, én sem szívtam vissza :oops: De jó, én meg azon paráztam, hogy szemcsés maradt, csak nem veszem észre. Annyira kihangsúlyozták a használati útmutatón, hogy akkor semmiképp sem szabad beadni,hogy már tisztára rémeket láttam :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Nekem a héten kiderül, hogy ügyesek voltunk-é, vagy sem :oops:

Napok óta fájdogál a hasam, semmi cickóhiszti, úgyhogy nem is tudom, reménykedjek-e...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Padri! Ügyi vagy!:-))))))))))))))

Mindenkinek kellemes estétét!
modrooka

ÁGINAK NAGYON GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Kedves Padri!
Én is frászt kaptam a bubiktól, de eü-s barátnőm szerint a bőr alá adandó injekcióknál ez nem gáz. (A progeszteron izomba adandó, és szakember adhatja csak be.)

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Köszi az infokat lányok, most már azért nyugodtabb vagyok szuri ügyben :lol:
Gondoltam, hogy nem engednék holmi laikusoknak, h csak úgy szurkálják magukat, de azért fő a biztonság :lol: :lol:

Moncsiga - tudod a mi esetünkben a remény az valahol a kitartás az erő a Merional és a Closty stb. előtt van. Minden nap "be kell venni" :) és soha nem szabad elfelejteni!! Úgyhogy tessék reménykedni :lol: :lol:

Puszi
Adri

Kép
padri75

Adrikám, azt hiszem, nagyon igazad van... köszönöm, hogy emlékeztettél rá!

Szép napot MINDENKINEK!
Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Írok egyet, hogy a mai nap se teljen el betű nélkül! :lol:

Hol vagytok?

Szép holnapot!
Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok!

Ági28 iránt érdeklődnék, mi újság van velük?
valaki, megírná pü-ben?
köszi.

katyerina

Szia lányok! Ezt láttátok? Apánk nyiltkozik benne...
http://www.nol.hu/cikk/486554/
Pandri! Hogy állsz a szurikkal?
Albi ! ezek a frontok nem visleik meg a babátokat? és Téged?
Moncsiga! jó lenne, ha...+++++++
cirkuszka4 Kicsit fentebb írtak Ágiról, de ezt gondolom már te is észrevetted azóta. Szép neve van a kisfiadnak...
Vigyázzatok Magatokra!
baboca03

sziasztok
Nem is tudom mi van evvel a forummal, de kár érte. Már senkivel nem lehet itt beszélgetni?!
Hiányoztok!!!!

kagyló

Sziasztok!

Hétfőn lesz a következő inszemem. Van egy 21-es és egy 17-es petikém....el se hiszem, h megint itt tartok. Valahogy nagyon gyorsan elment ez stimu most....

A szurikat már simán nyomom :roll: :roll: na nem akarok ám nagyképűsködni. :shock: Szóval mély levegő egy-két-há és utánna benyomom.... hát valahogy így....

Most itthon maradok pár napot jövő héten (sikerült a melohelyen elintéznem) tudom, h inszemnél nem kimondottan előírt, de most kipróbálom, h milyen ha tényleg magammal tudok foglalkozni egész nap...

hát én így volnék... :lol: :lol:

Grilli - hogy vagy Drága, nekifutottál a harmandiknak vagy most pihensz 1 erőgyűjtó hónap erejéig?

Moncsiga - +++++++++++++++++++++++ :D

Kagyló - a fórum tényleg nem olyan hangos mint nov-dec-jan-ban, de egy-egy hozzászólással életben tartjuk és biztos vagyok benne, hogy lesz itt még nagy élet..... :lol: :lol:

Kép
padri75

sziasztok!
padri
ez tök jó, hátha most már sikerül :lol:
A munkahelyeden bevattad a főnökséget?

Jön valaki ápr. 02-án Apánkhoz?

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Beti - igen tudják a munkahelyenem, h mit csinálok. Igazából valahogy úgy van ez itt, hogy mondják,h minden OK menj csak intézd csak, szorítunk meg minden, de azért néha huzogatják a szájukat. Ezt más példájára mondom, mert én még az elején vagyok eddig nem akadtak ki. De azért hál istennek annyira nem rossz a helyzetünk mint egy-két melohelyen ahol egyenesen titkolni kell ha az ember lánya nem szeretné,h bajba kerüljön.

6 éve dolgozom itt, picike kis főnököcske vagyok :oops: :oops: , és elég nagy a szám :lol: :lol: :roll: és a munkaügyben dolgozom, tehát nehéz lenne átverni.... Egyszóval nem ajánlom Nekik, h újat húzzanak velem :twisted: :twisted:

Bocsi lányok :oops: , lehet hogy a hormonok miatt lettem ilyen nagyképű a mai napra... :roll: :lol: :lol:

Korábbi hozzászólásomban már írtam, hogy ha valaki tanácsot szeretne kérni munka jogi dolgokban az nyugodtan tegye és ez továbbra is áll :lol: :lol:

Puszi Nektek!
Adri

Kép
padri75

Kedves Babóca!
Mostanában már nem visel meg annyira minket a front. Nekem csak a fejem fáj a hidegfrontok előtt, de amikor még nem voltak ilyen rendszeresek a babamozgások, akkor feltünő volt, mennyire izgágább Petike a frontok előtt.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

padri
Akkor szerencsés vagy. nekem titkolnom kellett, nem értették volna meg és csak cikiztek volna engem is meg a párom is. Gondolhatod mi várt mikor 3 hét beteg után visszamentem........
Nem tudták eltalálni mi bajom lehet, hogy 3 hét betegen vagyok.

albi
ezek a frontok! ajajaj majd akkor jönnek a problémák ha a baba megszületik. Niki akkor kiskorában alig aludt valamit, és rettentő nyűgös volt. A babák elég érzékenyek a frontokra remélem nálatok nem így lesz.

Kép
Kép
bbeti

Kedves Bbeti!
Reméljük nem viseli meg nagyon Őt majd...

Lányok!
Ezt most olvastam az Indexen (78468 hsz a lombikos fórumon):
" Sziasztok!
Rég ota csak olvasgatom a forumot.4éve volt egy spontán terhességem 18.hétig,két éve első lombikos 21.hétig.ezután elegem lett mindenből.A történetem nagyjábol ez.pco-s vagyok tehát semmi menszim nincs,nincs peteérésem.két éve az utolsó vetélésem ota semmi,elötte csak gyogyszeresen.február elején elkezdtem járni a CERAGEM-be,ez egy masszázs ágy 40perces egy kezelés,és a 10.alkalomnál nyálkás dolgok jöttek ki belőlem.20.alkalomnál megjött a menszim,(márc.4)azota is mindennap nyálkás váladék jön ki.tegnap voltam nődokinál,hogy mi van most velem,és közölte,hogy ez hihetetlen,hogy van peteérésem,és van érett tüszőm,amiből akár terhes is lehetek.valoszinű a masszázsnak közönhetem,és a hőterápiának.

Csak ajánlani szeretném akiknek ismeretlen eredetű vagy pco-s problémája van.állitolag a masszirozás hatására beinditja a hormonokat,és a petefészkeket.az ország egész területén ahol van ilyen központ teljesen INGYENES!!!

Csajok,ne hagyjátok ki!"

Kép
albi2000

Húh Pandri lehet, hogy majd kérdezek Tőled priviben. (munkaügy) Ügyi vagy, hogy így megy a szuri. gratula!
Februárom! Bokros anyai teendőid mellett jó lenne hallani élménybeszámolódat a gyermekes létről... Hiányzol... Puszi kisfiatoknak!
Hát ez a ceragemes dolog jól hangzik..
A fiúknak nincs valami a katonákra?
Vigyázzatok magatokra!
baboca03

Helló :D Vagyunk mi is Pistikémmel, csak eddig úton voltunk, most anyu volt itt 3 napig.
Éljen Ági, ezek nagyon jó hírek, Albi, mostmár rajtad a világ szeme :wink: :D Ezek már nagyon izgi hetek, tulképp lassan jöhet akármikor :lol:
beber77

szia Beber! Hiányolom a Pistikés képeket...
Ja és ma este 8-9 lámpaoltás és áramtalanítás lesz nálunk....
Earth hour jegyében. Kár, hogy apa dolgozik....
Puszi mindenkinek...
baboca03

Sziasztok
Szerintetek a progeszteron tényleg segít, hogy megmaradjon a baba? Nagyon kell, hogy fájon a has ahhoz, hogy sikerüljön megtapadnia?
Légyszi írjatok valamit, aki használta, vagy hogy milyen érzései voltak amikor sikerült.(mit érzet?)

kagyló

sziasztok!

beber
igen kérünk új képeket!!!!!!!!!!!!!

babóca
ez nagyon rendes tőletek, bárcsak mindenki így gondolkodna.

kagyló
nekem akkor sikerült, amikor a progi szurikat kaptam, egyet reggel és egyet este, hogy a szint folyamatosan meglegyen a szervezetben. Nekem mind a 3 alkalommal iszonyúan görcsölt a hasam pár napig éjjel, fel is ébredtem annyira fájt. Nálam gondolom így akart megtapadni, azóta sem érzetem ilyet, csak lombikkor.
elméletileg a progi segít, annak idején Apánk azt mondta erre, hogy ez egy új gyógyszer neki javasolni kell, te vagy elfogadod vagy nem és hát ez sem 100 %.

Kép
Kép
bbeti

Bebeti
Nekem egy időben kell beadnom 2 ampullát. Nem úgy, hogy reggel egy és este egy...
Reggélem nem értettem félre. Eddig pár napja így adatom be. Annyit mondott egy időben kell, mert akkor elosztodik...

kagyló

Reggélem-remélem
bocsánat :oops:

kagyló

kagyló
lehet így is úgy is, mi azt választottuk, hogy elosztjuk 2 felé, szerintem így is használ ha akar.

Kép
Kép
bbeti

szia bbeti
Köszönöm!!
Szerintem is teljesen mindegy a lényeg az, hogy elosztodjon. Nagyon remélem használni fog!Igaz az ég villágon semmit nem érzek, nem fáj a hasam. Ki tudja mi lesz most!!!
Amit lehetet mindent megtettem azért, hogy sikerüljön. (komolyan) Azt mondta a csajszi az ügyeleten, hogy a fejben döl el, hogy megmarad-e. :shock: 5 éve csinálom, ha nem szeretnék kisbabát, nem is mennék!!!!

kagyló

Kedves Kagyló!
Én kaptam az 5. lombiknál is progi injekciót, napi kettőt egy alkalommal beadva majd a 6. -nál is (aranykezű SZurikáta által), és ekkor lett Peti.

Kedves Beber!
Tényleg izgalmasak ezek a napok. Rakj fel légyszí Pistikés képeket, már régen nem láttunk újakat, és Te különösen jó fényképész vagy, persze az alanyod is rendkívüli :wink: .

Kedves Babóca!
Leendő apuciknak Supradyn, bioszelén és cink, sok gyümölcs, több mozgás, mobil telefeon a célszerszámtól a legmesszebb, kevesebb számítógép előtt ülés.

Kép
albi2000

Sziasztok Kedveseim!

Köszönöm a drukkokat, de sajnos ez nem az én hónapom volt:(
Nem szomorkodom, mert így is egy lépéssel közelebb léptünk a sikerhez! Új hónap, új esély!

Vigyázzatok magatokra!
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga
Nagyon sajnálom! Tudod, mindennek eljön az idelye egyszer. Nehéz kivárni, de mint ahogyan te is írtad, mindig egyre közelebb vagyunk a sikerhez!!!! Addig is pihenjél sokat, és utána mindent bele!!!! :wink:
Albi
Nekem nem a szurival van bajom, hanem mindenki mást mond ír... Itt azt értem fájni kellene a hasnak ha megtapad. Nos én beültetéssel együtt ma vagyok a 7. napon, és nem fáj a hasam. Ezek szerint nekem nem tapadt meg. (ha nem fáj, nem is fog) Ha jól értelmezem a dolgokat. Még soha nem kaptam progit, és nem tudom ki tolhatja -e a menst... vagy nem. :oops: :(

kagyló

Kagyló! Tudom, hogy ideges az ember és pánikol, de kérlek, ne tedd, add szépen a szurikat, ahogy a dokibával megbeszélted!
legfeljebb honlap engedj el egy telefont.
Tudod, minden ember másként reagál, nem győzöm elégszer leírni, hogy ott volt a lányom a hadamnban a hőmérdséleetem meg a béka segge alatt volt, ha akkor hittem volna a nagy könvnek és a többség működésének, akkor nincsa babánk, úgyhogy próbálj megnyugodni és adna a szurit ahogy megbeszéltétek!
Moncsiga sajnálom, és legyen igazad, új hónap, új esély és én még hozzáteszem, hogy és eredméyn!
Albi drága, köszi az apás tanácsot, ő alabból sokat mozog, a telefon messze a szerszámtól a gépe előtt ritkán ül, de elég stresszes a melója... majd tömöm vitaminnal. köszi!
Vigyázzatok magatokra!
baboca03

Kedves Kis Kagyló!
Az ötödik lombikomnál olyan terhes tünteteim voltak szinte a beültetéstől, hogy biztos voltam a sikerben még hánytam is /bocs/ többször is. Persze semmi. A hatodiknál nem emlékszem semmi különösre, egy tünetetem volt, ami a microadenomám miatt keletkezett, de semmi bizonyosság, ezért az első barnázgatás után rohantam a Nyírőbe vért vetetni, és az már meggyőző volt előtte semmi. Ne izgulj, még azonos nőnek sem egyforma két terhessége, mi meg annyi gyógyszert kapunk, hogyha mégis észrevennénk a sok mellékhatástól, melyik jött a terhesség miatt, az kész csoda lenne.
Kicsit nem tetszett amit a csajszi mondott Neked az ügyeleten: "hogy a fejben döl el, hogy megmarad-e. 5 éve csinálom, ha nem szeretnék kisbabát, nem is mennék!!!!" Ha azon múlna, ki mennyire vágyakozik baba után, akkor mi sokgyerekes mamák lennénk igen hamar. Ez egy kicsit azt sugallja, hogy ha nem sikerül valamikor, azért mi vagyunk a hibásak, mert fejben rosszul csináltunk valamit.
Én abban hiszek, amit Vass doki mondott, hogy egy sikeres terhességhez 250 féle faktornak kell optimálisnak lenni. Azt is gondolom, hogy lelkileg is rá kell hangolódni, nem a gyerekvárásra, azzal nincs gond, hanem feldolgozni a korábbi gyermektelenség okozta kudarcélményeket, meg kell érteni, és el kell hinni, hogy nekünk is sikerülni fog. Hogy ebben a pszichológia segít, vagy egy kinenéni, vagy egy jó kis torna, az mindegy.
Találd meg Kagyló Te is amiben hinni tudsz, jó a torna is, mondogasd magadban és hangosan is, jó anyuka leszel, miért ne lennél terhes, képzeld el este a pároddal, milyen lesz amikor meglesz a baba, hol fog aludni, mit csináltok másképp esténként, hogy néz majd ki stb.

Kedves kis Moncsiga!
Neked is azt tanácsolom, hogy ne söpörd az asztal alá a bánatod, engedj neki utat, sírd ki magad, adj időt Magadnak!!!!

Kép
albi2000

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a második lombiknál kérhetem én a progi szurit szerintetek?
Hát a terhességi tünetekről csak annyit,hogy nekem az első lombiknál fájt a hasam,37,4 volt a reggeli hőm,mindent betartottam és még sem sikerűlt.
Ezt az agyban dől el dolgot már én is hallottam sokszor,de a megoldást senki nem mondja hozzá aki ezt tanácsolja.
Én most szedetem a férjemmel a Supradint egy hónapja és mi kb.ápr 30-án kezdünk megint ha minde eredmény jó lesz addíg szedetem vele, sőt én is szedem+én minden este eszem a méhpempős mézet+reggel virágport ami állítólag fehérjében gazdag.
Többet nem tudok tenni.Ja és egy hónapja futok minden reggel.
Ezeket azóta csinálom mióta kiderűlt hogy nem sikerűlt az első lombik és teljesen adíg míg nem kezdjük a másodikat adíg csinálom,hogy 3 hónap alatt felkészűljön a szervezetünk a második lombikra.
Hát kíváncsi leszek,hogy használ-e valamit ez a felkészülés.
Én meg azt szeretném kérdezni,hogy akinek sikerűlt az beültetés után mit csinált?Mármint feküdt végig vagy csak az első héten vagy ugyan úgy főzött és a házi munkákat megcsinálta stb.?

Kati76
kovacsne.kati

Baboca,albi
Hát igen! Hogy mennyire igazatok van! Nem is stresszelek rajta, ha meg akar maradni, úgyis megfog. Szerintem mi már ennél pozítivabban nem tudunk hozzá állni.
Szerintem senki nem tudja, hogy miért sikerült, és miért nem. Sajnos nem mi döntjük el. Ja, és úgy döntöttem nem keresek tovább tüneteket, mert felesleges.
kovácsné.kati
Kérheted a progi injekciót, de akkor meg is kell venni előtte, mert különben nem fogod tudni beadni.

kagyló

Kedves Kagyló!
Ez a beszéd!!! Helyes!!!

Kedves K. KAti!
Nekem volt 5 sikertelen lombikom és a hatodik volt sikeres. Az első kivételével szigorúan feküdtem, csak wc-re meg zuhanyozásra keltem fel az első héten a beültit követően. Aztán is, amikor kiderült, hogy sikerült semmit sem csináltam(-ok) itthon, szegény férjem tartja fent a háztartást... Max. egy kellemes séta, mosogatás, nem ültem szgép elé úgy kb. 3 hónapig.
Mikor a dokit megkérdeztem erről, azt mondta kinek ez kinek az jön be, csak vigyázzunk maguinkra, ne ebben az időszakban csináljuk a nagytakarítást, ne hajolgassunk, cipekedjünk.

Kép
albi2000

Sziasztok!
Most csak gyors bekukk, hogy megvagyok ám, nem tűntem el!
grillázs

sziasztok!
Kati
az első 3-4 napban pihengess, olvassgas semmi stressz, utánna mindent csináltam csak "lájtosan". Fontos, hogy nem szabad cipekedni. Én elég sokat ültem a gép előtt is játszottam az lekötötte a gondolataim. Hát mindez most Niki mellett nem fog menni, őt elég sokat kell emelgetni.

Kép
Kép
bbeti

hurrá új oldalon vannak a hszek. de jó, 634!
KAti! le a kalappal előtted, hogy minden reggel futsz.! Ez igen.
Én ma csak veteményezn tudtam de olyan hulla vagyok, hogy sipirc az ágy.
Kagyló, csak lazán! no tünetkeresés, no para4
Grillázs! Jó hogy te is vagy!
Farkasok! gyakorlati tanácsot is lehet Tőled kérnem, akár priviben is? pl napi kaja, elosztás, arányok, hogyan legyünk túl az
éhségérzeten stb.
Vigyázzatok magatokra!
Juj, Albi én már úgy izgulok!!!!
baboca03

Kérdezhetsz nyugodtan amiben tudok segítek!
Farkasok
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?