Sziasztok kismamik!
Ne haragudjatok, hogy eddig nem irtam. Nem az erősségem. Inkább csak olvasóban vagyok nagyon sokszor, igy képben vagyok!
Rengeteget tudtok irni, igy a visszaolvasás is eltart egy darabig.
Fájások: Nekem olyan szokott lenni, főleg ha sokat megyek, mozgok, hogy alul a hugyhólyagnál erősen belenyilalgat. Persze pisi nem jön. Szerintetek ez normális?
Baba: Én is azon a véleményen vagyok, hogyha hazajövünk a kórházból és mind a ketten jól vagyunk, akkor már 2 hét után megyünk ki sétálni. Meg persze már iszonyatosan fel akarom avatni a babakocsit.
Celesztina: A névvel nálunk is problémák voltak. Ugyanis a páromat Istvánnak hivják, de azt csak második névnek adjuk neki. Mindenképp régi magyar nevet szerettünk volna, igy született meg az Attila, ami mindkettőnknek megfelelt.
Persze anyós, após ki volt akadva! Konzervativak nagyon és fel voltak háborodva, hogy mért nem István.
Párom beceneve kicsi korában az Inti volt. Após állandóan azt hajtogatja, hogy ő úgy fogja hivni.
Össze is vesztem vele. Mondtam, hogy nem kéne megzavarni a picit, a másik meg, hogy tartsa tiszteletben a döntésünket.
Persze már azzal is problémájuk volt, hogy én nem vettem fel a férjem nevét. Maradt a leánykori és szerintem ezzel semmi probléma nincs.
Apák: Nálunk is volt a héten egy kis civakodás. Úgy éreztem nem foglalkozik velünk eleget, nem simogatja a picit. Ráadásul most két melóhelyen van egyszerre és rengeteg dolgozik.
Mondtam is neki, hogy lassan egy fényképpel fogok kommunikálni.
Igy egy kicsit depi lettem. De lehet, hogy az időtől volt, mert mára már semmi bajom sincs az én drága férjemmel, aki mindig mindentől óv.
Lehetséges, hogy csak mi kapjuk fel a vizet jobban.
nono26: Ha lány lett volna a pocaklakó, akkor mi is az Enikő nevet adtuk volna. Persze nálunk is jött egyből, hogy enni kő.
De kit érdekel, nekünk tetszik, ez a lényeg. Ráadásul szép magyar név, egyik kedvenc költöm találta ki!
Egyébként szerintem nagyon szép név a Márk. Nekem is tetszett, de apa elvetette. A másik ami még szép szerintem, az a Levente.
Kórházi Wc: Szerintem ezen sokan ki fogtok akadni, igy gondolom, én viszem a pálmát. Az I.számún (Baross) olyan a WC, hogy közös a férfiakkal is. Meg is lepődtem, amikor elöszőr bemenvén egy férfi állt velem szembe.

Hirtelen azt hittem, rossz helyen járok, még ki is mentem megnézni a feliratot.
Főleg akkor buktam ki, amikor egy férfi nem mosott kezet utána.

Undoritó, és nem is értem, hogy lehet ilyen!!!
Niccinek gratula a babához! Sok tejcsit és boldogságot kivánok! Olyan mint egy porcelán baba! Gyönyörű!!!!
Pumpóka: Nagyon izgi!!!