2003.10.13 11:11
2003.10.13 13:37
Császáros szülés esetén pedig inkább a seb lehet a mérvadó, amíg az nincs rendben, inkább zuhi, de ha már begyógyult, szerintem fölösleges túlóvatoskodni a dolgot.
De szerintem még kb. 1 hónap, aztán kipróbáljuk úgy a fürdést ott, hogy apával vagy velem együtt, és meglátjuk majd mit szól hozzá. Igazából azt várom, amikor majd a két kis lurkó fürdik együtt, kíváncsi vagyok mekkora felfordulást csinálnak majd
Persze lehet mikor majd ott tartunk már, akkor meg szidom őket miért nem tudnak rendesen viselkedni

2003.10.13 14:01
2003.10.13 18:49
.
. Sok sok tejcit és jó egészséget mindkettőtöknek!
.Bencéről a kép is nagyon jari, mennyit változott, rengeteget nőt
.Hihetetelen!
.pedig kíváncsi vagyok ám!!
A BCG oltás amikor kifakad, tettél rá vmit?
. Olyan kis csábos szempár tekint rám
.
.
. Milyen kis komoly
.
.
2003.10.13 19:11
Én is féltettem a kicsi fiam eleinte, de aztán láttam hogy vigyáz ő magára, így nem csináltam ügyet olyasmiből, ami nem olyan nagy dolog. És meg is van az eredménye: kicsi fiam imádja a vizet, nemcsak a fürdőkádban, hanem bárhol. Nyáron akármilyen víz közelébe kerültünk, őt mindenképpen meg kellett úsztatni benne, addig nem volt nyugalma
2003.10.13 19:18
sok boldogságot, gyere minél hamarabb
Ezennel teljes a csapat, ugye? Mindenkinek megvan a babája a nyár végi topicból.
). Bence szinte a fél napot a hasamon tölti, mindig úgy alszik el, esténként pedig az apukája hasán

jó sokáig eltart.
ugye milyen jó? Nagyon élvezik a picik
Bence is meredten néz bele a lámpafénybe, mindig fordulgatok vele, hogy ne lássa. De ha nem figyelünk, rátapad a tvre és a monitorra is
hát tényleg biztos nagy élmény lesz majd a közös pancsi, hogy fog úszni a fürdőszoba!
2003.10.13 21:02
2003.10.14 05:04
)... bar idonkent nem tudom, hogy ezzel jot teszek-e.
sot meg a tejkiutesek is elmultak, es a hormonalis is muloban
es jok a pancsizos kepek is... 2003.10.14 07:30

2003.10.14 07:33
Nem értem, miért kéne elaludnia egy csecsemőnek egyedül. Nekem mindig az jut eszembe, hogy én még 6-7 éves koromban is mese közben aludtam el, és itt vagyok, és lerakom a fejem a párnára, és alszom
2003.10.14 07:53
Kivácsi vagyok ez az időszak meddig tart.
2003.10.14 10:07
Ezzel persze nem is lenne gond, na de még csak ma van 3 hete hogy született a Picurka
Végülis különösebben nem aggaszt a dolog, mert marha jól esett, és csodálkoztam is, de cseppet sem volt kellemetlen, minden ment mint régen
A dokimnak persze valószínű nem fogok beszámolni a dologról, mert tuti leszidna

2003.10.14 10:17
.Kis fejlett baba
Erőltetni nem kell a babókat, bár az haladás, ha Fanninak tetszik a dolog
. A múltkori képen láttam, hogy ő meg milyen ügyesen fogja méár a tárgyakat, na Robó még nem,csak ha a kezéba adom...
.Robika kb két hete gagyarászik, előtte semmi. Szóval nem vagytok elkésve
.Mostanában a nyelvét nyújtogatja
.
.Sőt még rakott krumplit is tudtam tőle csinálni
.
!Remélem nem lesz gond!! 2003.10.14 11:01
), s ha kocsival megyünk mindig abban utazik, szereti. Jókat szokott aludni benne.
) 2003.10.14 13:41
Bár állítólag amit a baba magától csinál, az nem ártalmas.
Fanni imádja!
, de remélem nemgáz annyira
2003.10.14 16:05

2003.10.14 17:37
2003.10.14 18:06
Vannak persze hozzá mindenféle lógó bigyók, dehát ez rablás! Jó, persze nem itt kell vásárolni...meg hallottam a dumát, hogy oda csak sznobék járnak, de akkoris! Én szeretek ide járni, pláne a Madrinába (közel van és oda merek vezetni), mert túlsok más bababoltot nem ismerek. A Brumi maci sem éppen olcsó... 2003.10.14 18:20
2003.10.14 19:47
2003.10.15 01:21
)

2003.10.15 02:02
Mi is sokat néztük, amig találtunk megfelelöt, de ez jó választás volt. NEm csak lógós játékokat adtak hozzá, hanem van szönyeg is, amin csomó szines állatka van, és például a nyuszi füle igaziból is kilóg a szönyegröl, szóval lehet fogdosni... a virág közepe meg csipog, szóval ez is nagyon aranyos, plusz még van vagy 4-5 féle egyéb csörgöke is hozzá,amit nem lehet felakasztani ugyan, de hát kézbekapva jól szól az is
, de azért mert ráakasztottak egy nyamvadt plüsmackót, már kétszer annyiba került, csakmer Micimaci...

2003.10.15 08:37
Már jó régen jelentkeztünk, de jól nagyon vagyunk, Annácska eszeik, mint a kisegér, a 3 hetesen közel 300 got hízott..
hasfájás messze elkerül minket, csaszis fürcsiről, mivel én nagyon gyorsan regenálódtam és jól voltam, sebem is szép volt én nem cicóztam megmártóztam a kádba, igaz gyorsan, fürcsi után pedig hajszárítóval megszárítom a sebet.
Hiába ők szerelmesek egymásba
és akkor bömbölde van
olyan helyesen rebegteti a száját, persze mi nem olvadunk el ettől. (csak egy kicsit
) 2003.10.15 08:52
(mán meg ... gagyi mami írkál má össze-vissza)
fog ez még visszább húzódni??? 2003.10.15 14:44
Szerencsére végig aludt, egy picit sírt csak akkor mikor öltöztettük. De a kocsiban újra beájult. A ti babátok szeret autókázni? Mert Bence abban a pillanatban bealszik, amint elindulunk, de sokszor már akkor mikor betesszük a hordozóba vagy a babakocsiba
Tegnap nagyon sírós délutánunk volt, gyorsan összecsomagoltam a gyereket és már mentünk is sétálni, el is aludt rögtön
nem semmi lehet lefotózni 2 mp alatt
És milyen nagy szeme meg haja van!
, nálunk Bencike akkor kezd el ordítani ha betesszük a kiságyba. 3 napja egy percet sem aludt ott...
de mindegyiken gyönyörű!
De innen rendeltem fürdőnacit Bencének, bár még nem kaptuk meg. Nemsokára ugyanis menni akarunk bébiúszásra
nagyon édes lehet a kisfiad hogy így gondoskodik a hugiról
Gondolom bevonjátok, nehogy féltékeny legyen. Tényleg nincs semmi probléma ilyen téren? Vagy ilyen kis korkülönbségnél ez még nem jellemző?
A sebem szépen gyógyul, de írt fel egy Contractubex nevű krémet rá, állítólag ez szépen elhalványítja majd. Megkérdeztem a fürdést, lehet kádban, semmi korlátozás nincs és eddig is lehetett, tehát nem kell aggódnunk!
azért nem olyan vészes, de lötyög
2003.10.15 17:08
Remélem minél később... 2003.10.15 19:38
.Most alszik éppen, de sietek oda hozzá, mert nyűgike 2003.10.15 20:09
2003.10.16 04:39
papi is alig birta. Ilyen fajdalmasan meg sosem sirt. Az elso szuri utan elhallgatott, aztan a masodik meg szornyubb volt, mintha azt mondana: "az elobb mondtam mennyire faj, miert hagyjatok hogy bantsanak?" Persze lehet hogy ez csak az en hulyesegem, de elegge megviselt. Aztan egybol csatlakoztunk, es olyan mohon esett neki a szopinak, mintha napok ota nem evett volna... es egybol megnyugodott
kb. 3 hetesen kezdtuk, es csak zsebivel megyunk
majd teszek fel en is ujabbat 2003.10.16 07:46
Elöl fog ülni, már előre parázok
Remélem nem lesz gond.
De ha nem találunk jobb helyet...Habár én el is tudok menni bárhová, mert autózom. Szóval nekem mindegy
2003.10.16 08:37
.Igazad an teljes mértékben.Csak én aggódok be, amúgy a védőnő már a két hós oltáskor is mondta, hogy adjak be egy kúpot...akkor nem adtam, de tegnap már nem bírtam ki, annyira sírt.Fájdalom csillapítás gyanánt próbáltam meg, kevesebb mint felet és végülis jó volt. Bár nem tudom mi lett volna, ha nem adom be.Most Robó is kettőt kapott, mert most kapta a Menjugat oltást is.
, nálunk is ez volt.
.
2003.10.16 08:46
2003.10.16 08:53
. Köszi: 2003.10.16 10:16
Mégis kérdésem van szopi ügyben még mindig: föleg éjjel annyira feltelik a soronkövetkezö cicim, hogy egyrészt mindenem elázik tejjel mire ébredünk, másrészt olyan kemény és feszül, hogy Boti alig tudja elkapni a bimbót...közben meg csöpög mindkettöböl a tej (lehet hogy veszek valami tejgyüjtö kagylót, mert napi 4 pelust biztos elhasználok tejfelitatásra, a betétek semmit sem érnek szopi alatt). Aztán amikor elkapja, akkor csomószor félig visszengedi és ráharap a bimbóra, ami örülten fáj. Fejjek le szopi elött egy kicsit? (akkor persze irtóra üvölt addig, apa is felébred stb...meg tartok töle, hogy ha elmegyünk valahova ekkor meg nem fog tudni akkor ilyenkor szopizni?) Vagy hagyjam, hogy próbálkozzon? (néha persze kétségbe esik és elkezd szájában a cicivel sirni, de azért meg lehet nyugtatni) Aztán egyszer csak rácuppan és üresre szivja...néhány megszakitással, mert félrenyel, bár használ ha eleinte lenyomom a cicim, hogy lassabban jöjjön a tej, csak nehéz kitalálni, hogy mikor kell felengedni. A másik általában nem kell. Igaz csak akkor kinálom, ha éhesnek tünik. Bocs, ha kissé kusza lett, csak minden részletet le akartam irni, hogy lássátok, volt-e valaki igy...persze lehet, hogy mindenki

2003.10.16 11:55
Nálunk is ugyanígy "működik" Petra, szerintem elég nyugis baba
Szerintem ne fejjél, viszont az jó ötlet, hogy mikor belövell a tej, akkor egy picit lenyomod a bimbó felett, én is azt szoktam csinálni, meg mondom magamnak, hogy lassabban-lassaban. Ilyenkor Petra egy picit elengedi a mellbimbóm és vár 2-3 másodpercet, utána minden ok. A tejgyűjtő kagyló szerintem jó ötlet, mondjuk nekem soha - a kisfiammal se- folyt a tej a másik cicimből szoptatás alatt. Tuti alkati kérdés, erről a kagylóról viszont jókat hallottam.
IDEÁLIS állapot
2003.10.16 12:24
2003.10.16 14:05
nálunk is először csak finoman megy a sírdogálás, de aztán átcsap üvöltésbe. Tegnap betettük este a kiságyba a forgójáték alá, kb. 15 percig elnézegette, addig mi gyorsan megvacsiztunk
, de aztán elkezdett nyöszörögni. Először csak egy picit, aztán egyre jobban, végül ordított. De amikor megemeltük hogy kivesszük, egyből elhallgatott
Nagyon tudják ők, hogy kell ezt csinálni
Nekem tetszik az ötlet, ha máshol nem megy.
Anita, Gabi, szerintem ti mondjatok valamit, és majd mi alkalmazkodunk hozzátok! Gondolom Jászberényből nem minden nap jöttök Pestre
és úgy irigyellek hogy nálatok már most van valamiféle rend
3 napja pedig a nagykádas pancsi előtt vetkőztettem, engem lepisilt, majd ahogy odaadtam az apukájának a vízbe, belekakilt a tenyerébe. De szerencsére még nem ért bele a popsija a vízbe, így egy gyors letörölés után jöhetett a pancsi
Van ilyen...
2003.10.16 14:44
Kis kajót, persze cserébe viszünk, nem???
Szegénykém, Ő az egyetlen, aki nem kap frászt ha énekelek
2003.10.16 16:11
2003.10.16 16:45

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|