Szössz!
Megvagyok... keményedek, de semmi rendszer benne... mindenesetre azt mondta a dokinéni, legyek szives hamar elindulni a kórházba, ha rendszeressé válnak és társul fájás is mellé, mert megvan a lehetőségem rá, hogy elhagyom félúton a gyereket...

na köszi... nem akarok gyorsabb szülést, mint az első kettő! Nekem arra az 5 órára szükségem van, mig mindent megszervezek magam körül... úristen, két gyerekkel kész szüléstervezetet kéne csinálni, kit hova mikor, milyen sorrendben... hát remélem, a helyzet magaslatán leszek, ha elindul...
Egyenlőre azt érzem, mióta hazajöttem, hogy wc-re kell mennem, de nem kell, csak úgy érzem... na, megint értelmes voltam!
Medina!
Én azért is imádom az Attilát, mert önmagában is nagyon szép, meg lehet ezerféleképpen becézni... meg a Barnabást is...
Egyébként pedig nagyon illik drága fiamra... isten ostora!!!
A teregetésen túl vagyok... most megyek ágyat húzni!!
Holnap melegfront??? Még? Tegnap is az volt!
No, nem mintha bánnám!!
Nono!
Nem jó, ha ennyire negativan állsz a szüléshez, minél jobban belelovallod magad, annál rosszabb lesz. Nekem szörnyü volt az első, mégis a másodiknál deka félelem nem volt bennem. Arra gondoltam, mit csinálok majd máshogy, hogy valóban élmény legyen... mindent másképpen tettem és végül nagyon jól sült el, mert tényleg élmény lett. Jó, persze, fájt ez igyis, de nem összehasonlitható...
Nem mondom, hogy a tolófájások előtti percekre gondolva azért nincs bennem rossz érzés most, de tudom, hogy ki kell birni és a végeredmény úgyis feledtet mindent!!