Zsuzsa!Ez jó!
A Miléna lányom szeptember elsején született. Cory!Biztos furcsa,de az ő nevét k-val írom és pontos i-vel.Nekem sokáig Lina volt a becenevem és nekem is furcsa,hogy itt a neten valaki más használja.Így nekem maradt a linato.
2003.10.13 18:04
Nagyon fittnek érzetem magam.

Mikorra növi ki teljesen az ájulásos dolgot?
Azóta eljátszotta már néhányszor, de nem vészes. Néha bemegy és lehúzza a wc-t csak úgy.

2003.10.13 19:14
Enni, továbbra sem eszik.
Ja, és kb. este 6-tól alszik. Most a gyerekek segítségével álmában átpelenkáztam, meg kicsit átöltöztettem éjszakaiba, nem ébredt fel. Lehet, hogy éjjel felébred, hogy üres a pocija, nem tudom. És inni sem ivott persze 6 óta
De azért remélem, hogy az alvás végül is jó dolog és jót tesz neki. 2003.10.13 19:54
2003.10.13 20:23

2003.10.13 21:08
2003.10.13 21:30
Valahogy 3-an este,de inkabb 4-én kora reggel érunk haza.A hatam kozepére sem kivanom azt az utazast és az elotte levo pakolos napokat!
Valamelyik nap fél 8-ig aludt este!
Megnéztem a képeket és nagyon tetszettek!Zsoma tundéri!
Sok-sok gyogyi neki!

Biztos jot fog tenni neki az alvas!Jo mélyen aludt,ha nem ébredt fel az oltoztetésre.
Kitartas!

Hat akkor még raér az a szobatisztasag.
2003.10.13 21:40

2003.10.14 01:12

2003.10.14 01:29
2003.10.14 08:04

Gyertek máskor is! 

.

2003.10.14 08:05
Hát, ami elromolhat az el is romlik. Remélem ezzel befejeződött a pech sorozatod és csupa jó dolog fog történni veletek.
Mondtak valami okosat a dokik erre vagy csak azt, hogy majd kinövi?!
Milyen nagyot nőtt ő is! 

Igaz már "csak" a víz-gáz szerelés, festés és burkolás van hátra, de reméljük, hogy november közepére minden kész lesz és évvégére beköltözhetünk. Szerencsére nem kell messzire mennünk csak a régi ház mögé "költözködünk".
(25+4)2003.10.14 09:52

fájt picit a szívem, hogy nem lehettünk ott
Remélem, hogy még a szülés előtt eljutok legalább egyre... és akkor kéretik eljönni mindenki!!! 

)2003.10.14 10:15
Azt hiszem, kialudta a betegséget. Ma már jöttem dolgozóba, és a bébiszitter vigyáz rá otthon. Tök vidámn ébredt és már evett is piritóst meg sajtot - na ő sem lóg ki a családunkból a sajtimádatával
Olyan vagánynak
Egy kolléganőm járt ott a férjével tavalyelőtt. 2003.10.14 10:42
Majd legközelebb folytatjuk a dumcsizást.
A Korina az én ötletem volt.De azért tetszett apának,mert a Michael Schumacher feleségét is így hívják.Apa pedig nagy Schumi rajongó.Így nem volt nehéz meggyőznöm.

Tomi
Én is szeretnék már elutazni valahová.Valami jó meleg helyre,ahol mindig süt a nap.2003.10.14 13:16

, de tisztára felhúztuk magunkat
. Bocs, ha vki Harsányihoz jár a MÁV-ba, de nekem nagyon nem jött be. Kezdődött azzal, hogy az időpontra érkező kismamák min. másfél órát vártak, mert a doki későn kezdett, persze lehet, hogy szülése volt, ez engem mondjuk nem érdekel. Bementünk, elég durván bebökte a készüléket, mert még belülről nézte a babát, a monitort egyáltalán nem láttam.A doki a világon semmit nem mondott még Levinek sem, pedig ő legalább a monitort nézhette. Elmondott 1-2 adatot a nőcinek és ennyi. Nagy kegyesen felém fordította a monitort, de semmit nem mondott ám, csak hogy ugye látom hol a baba. Kértem képet, erre pofát vágott és nagy kegyesen adott egyet, persze a beállítást nem is figyelte, így alig látszik vmi, pedig amíg felém nézett a monitor, a szíve, lába, keze is látszott a csöppnek (kapálózott rendesn
). Az egész nem tartott 5 percig. Szegény apa is lógott a munkából emiatt és semmi értelme sem volt. Ezek után már tuti, hogy elmegyünk majd félidő után 4D-re.
2003.10.14 14:14
Múltkor az összes elmentett emailemet törölte... VÁLÓOK, ugye?!
Barnika egész jól elaludt Apával. Lehet, mégse cserélem le másik férjre 

"Belül" amúgy minden ok, csak kicsit sápadt vagyok... (Több vörösbort kellene innom
)
2003.10.14 19:10

2003.10.14 19:21
2003.10.14 20:39
2003.10.14 21:16

2003.10.14 21:30

), szóval, addigra már nincs energiám gondolkodni és írni
De remélem, lesznek hamarosan lazább napjaink is, amikor tudok rendesen írni is. De lehet, hogy még ma is jövök fürdés után! 

2003.10.14 21:42
2003.10.15 00:37
Szerintem nem ciki, több dokit kipróbálni.
Az én lányom sem egy jó evő, de nálunk csak az jön be, ha végig etetjük az összes állatát, akkor ő is hajlandó valamit enni.
Egyél Te is vitamint, hogy bírjad a strappát!
Kisfiúnak mi lesz a neve?
) Kb. 5 fok, ha sütött a nap, akkor melegebb lett kb. 9
A szeles, esős kirándulások igen embertpróbálók voltak, főleg a tengerparton, de ennek is volt hangulata, végülis ez az általános Izlandon. reggel 9-től este 7-8-ig voltunk úton, buszba be-ki, felöltözni és levetközni, szárítkozni, nem volt egyszerű, de szerencsére hamar megszoktuk. A lagunában kb. 40 fokos volt a víz, kint pedig 8 fok, de csak 1 percet kellett a szabadban szaladgálni, hogy elérjük az öltözőket. A friss, tiszta levegőnek köszönhetően senki sem fázott meg.
Legközelebb én is melegebb helyre szeretnék menni. 2003.10.15 06:14

Nagyon jo, hogy kialudta magabol es mar evett is.

Sajna vannak ilyen orvosok. Remeljuk legkozelebb jobb lesz. A legfontosabb, hogy a babo jol van.

Es remeljuk te sem kapod el. Jobbulast az egesz csaladnak! 2003.10.15 12:27

Remélem már sokkal jobban van, mint este!
pont most volt róla szó a mávos topikban, ott azt írták, hogy meg kell találni vele a hangot, különben nem túl közlékeny. Én Bonyhádon jártam így, mert ott kellett megcsináltatnom az afp-t és ott kezelt így a doki, aznap mondjuk én voltam az utolsó és péntek is volt... De lényeg, hogy a baba jól van!

én ezt a kettőt is nehezen viselem még csomag nélkül is! 

2003.10.15 12:38
2003.10.15 12:46
2003.10.15 12:53
, pedig semmi komoly nincs, de minden összejött 

A hűtőszekrény 1-es fokozaton jégsziklává fagyasztott mindent (tej, sajtok, hús, zöldségek, gyümik), a sütő nem üzemel, amiben csirkét akartam sütni, a grill fél órával a csirke elkészülte előtt bekrepált, nem folyik le a víz a kádból, Ármin nem akar aludni (mostanra lenyomtam, de már kész vagyok tőle
Pedig kedves, aranyos, csak folyton engem akar, hogy meséljek, építsek és főleg szopákoljunk), Vilka fejbe vágta magát egy mesekönyvvel, lehorzsolódott a nozija, azóta nyekereg és csak kézben akar lenni, minden szalad a lakásban, de már semmire sincs erőm, mert ahogy nekilátok, elromlik, amihez nyúlok 

help, help, help, mert nem látom a kiutat a mai napból!!!!!
Pedig az agyam tudja, hogy nincs baj, de legszívesebben csak ülnék és zokognék

Olyan okos nagyfiú!

2003.10.15 13:18
de kaptunk beutalót vizeletvizsgálatra, mondván az a tuti. 2003.10.15 13:40

Persze ez nem jelenti, hogy Zsomának is, csak jobb félni, mint megijedni. 2003.10.15 14:42
: )
Mivel este indul a gépe nem tudjuk kikisérni, viszont vasárnap déután mi megyünk érte. Kicsit parázok, mert nekem kell kivezetnem a reptérre, de csak meg tudom oldani. Csak ne legyek rosszul aznap, azon sok múlik.
és köszi mégegyszer a krémtúró partit
, és két és fél órája alszik 
2003.10.15 16:41
na ja, persze, ma is állandóan hívogatják, áááááá!!!!!!
) nos, szinte végig röhögtem az egészet, totál olyan volt, mintha magamat nézném. Sikerült ennek hatására kicsit humorosan felfognom az egészet és rádöbbeni, nem fog ez örökké tartani.
Vityának jó utat! 2003.10.15 19:15
De kitartás, ennél lejjebb már nem mehetsz, innen már a felfele jön!

Egyelőre még nem tudom komolyan venni, de majd este apa felhívja, ők jobban szótértenek.
mi is minden este nézzük, nem lehet kihagyni

2003.10.15 19:48

2 napon keresztül azt mondta a szolgáltató, hogy mi vagyunk a hülyék, aztán tegnap este megunták, hogy zaklatom őket, és ma már ki is cserélték az ADSL modemet. Mondjuk még mindig nem tökéeletes, de legalább már fel tudok jönni a netre.
Hétfőn kritikus volt, mert egyáltalán nem akart inni, és reggeltől, estig egy azaz egy pelus volt rajta, és az sem volt teli estére.
Aztán tegnap már ivott rendesen, de enni még nem evett. Csak almát almával evett volna. Aztán ma már beindult az evéssel is, sőt estére már kiabált a spenótért. Meg is ette.
Tejet sem ivott vagy már 3 napja, most este azt is elfogadta végre.

Sajnos vannak ilyen napok. Ilyenkor szépen leülök, gyerekezek, és direktbe nem csinálok semmit. Megvár a házimunka, és másnap hátha nem esik ki semmi a kezemből, és az elektromos berendezések is jobb belátásra térnek.

És hát a feliratozás...

Hogy Pesten hogy van, nem tudom, nálunk ez így van sajna. 

2003.10.15 20:24

6 hétig nem kelhet fel, úgyhogy majd megyek én is Petivel apumat ellátni 1-1 hétre. 2003.10.15 21:30

Fel a fejjel! 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|