A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Most találtam, egy kis humor az iwiw-ről... :lol: :lol:

S.O.S. LÉGYSZI RAKJÁTOK KI MIND!!!
NAGYON FONTOS!!!
Vettem 6 db zsömlét a mai napon, de anyukám mondta, hogy nem kell csak három. Légy szíves írjatok, ha kell a maradék három vagy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy nem kell-e nekik a többi zsemle. Rakjátok ki az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám.
Légy szíves segítsetek túladni rajta!!!
Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt! Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!!! Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és minden levél után, mert Bill Gates most osztja szét a vagyonát 220$ -t küld neked, nem vicc!!! Anyukám zsömleárusa is továbbküldte, és már rögtön 3 perccel később kapott 3 kiflit ba! A következő órában még további 6-ot! Ez nem vicc! Próbáld ki!!! Küldd tovább minél több embernek!!! De ha nem küldöd tovább akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben, és szegény is maradsz! Egy lány nem küldte tovább, és 3 évig azt hitte magáról, hogy BKV busz. Egy Seattle -i férfi továbbküldte rögtön 3 perccel később, és rá három órára 8 -as ikrei születtek! Micsoda szerencse!!! Igaz mindegyik sárga lett, holott Ő és a felesége is fekete volt! EZ IGAZ!!!!! KÉPZELD CSAK EL, KéPZELD EL ÉS MEG IS TÖRTÉNIK!!! Érezni fogod a változást!!! Segíts így TE is a zsömléken!!! Üdv,
dr Dagobert Newton
/ügyvéd, bíró, orvos, atomkutató/

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Be_be, Tim! Sok boldog szülinapot!
Kép

Szibi! Szerintem nem kicsi a 3200g -os bébi. Teljesen jó. Nekünk azt mondták nem lesz kicsi a baba és kb. 3200-3400 g-ost jósoltak 4d-n. Örülök, hogy minden rendben veletek.

Andi! Jobbulást Daninak!

Bambi, Kisscica! Boldog hétfordulót!

Blani! Jó, hogy jelentkeztél. Szépen fejlődik a picur. Kívánom, hogy minden rendben legyen.

Mariann! Jó, hogy ismét jelentkeztél. Vigyázz magatokra, pihenj sokat.

Emi! Örülök, hogy jobban vagy.

Pumpóka! Nemsokára babázhatsz.
A vércsoport papíromat a védőnőm beletűzte a kiskönyvem hátuljába.

Szösszenet! Örülök, hogy minden rendben veletek. És, hogy Alíz tartja magát a 2.-ához.

Zsu! Ez nem semmi, egyik hétről a másikra. Úgy látszik a babák döntenek mikor akarnak jönni.

Babyteve! Jó, hogy jelentkeztél és örülök, hogy mindnen rendben veletek. Szorítok, hogy beforduljanak a végére a babák.

Lituka! Kitartást. Nekem akkor van bajom, ha állni kell.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Benettke
Ezt most másoltam ki Zorróné reggeli írásából.
Nekem is ezt mondta szülésznő (mivel u.a a szülésznőnk.. :lol: )

"Caulophyllum C30, de abból nekem 2 naponta 5 golyó van felírva!" + málnalevéltea 1/2 liter , és 37. héttől napi 1 liter

Kép

kisscica80

[quote="gumimaci_1"]
írta:
gumimaci_1Pumpóka! Nemsokára babázhatsz.
A vércsoport papíromat a védőnőm beletűzte a kiskönyvem hátuljába.

Szösszenet! Örülök, hogy minden rendben veletek. És, hogy Alíz tartja magát a 2.-ához.

Köszi :)

Amúgy nekem is már ezer dolog van a kiskönyvembe tűzve hátulra ..
A doki mindig mondja, melyik leleteket tűzzem be.
A vércsoport, a bakteriológia, a hepatitis, az ortopéd- és aneszteziológiai szakvéleményem is ott figyel ..
Azt mondja, mindet oda kell tenni, mert ha s.o.s bevisznek, nem fogják vadászni a köteg leleteim közül ezeket .. és adnak automatikusan antibiotikumot, mert nem tudják mi negatív mi pozitív . szóval szerintem ezeket érdemes másnak is betenni!

Pumpóka
lehet beelőz mindenkit, de Zsuzsófi szerintem esélyesebb .. csak ő olyan rohanásban van a gyerkőcökkel, hogy egyszercsak majd meglepi őt a baba :D :D

Magikának és Klarkának
mennek a drukkok!!

Kiscica - Neked nem korai amúgy ez a szülés dolog?? Te ellehetnél még pár hetet .. vagy már nagyon szabadulni szeretnél a tehertől?? :)

Kép
szösszenet

Celesztina: Én is úgy érzem, hogy nem vagyok idegesebb a kelletténél. Sőt, anyukám szerint nyugodtabb vagyok mint valaha.
Apa viszont ki van bukva néha. Bár épp munkahelyet vált, mert a réginél állandóan piszkálták. Valószinű, hogy ettől van.
Hallottam egyébként, hogy az apukák olykor együtt éreznek az anyukákkal. Hangulatingadozás, kilók felszedése, stb.
Hát nálunk ez bejött!
Szoktam is hülyéskedni vele, hogy " a hormonok, mi?" :D
De legalább röhög rajta.

Pumpóka: Gyanús ez a takaritási láz és ez az energy.... :)
Ez lehet előjel! Gyorsan intézd a telefon feltöltést.

Lituka, Zsu, Ollem: Én is szenvedek a combcsont fájástól. Éjszaka forgolódás, pisi, járkálás... Semmi se jó.
Nappal ha lehet én se fekszek, inkább takaritok, sétálok, stb.
Mindegy, csak ne feküdjek. Rengeteget keményedek is és nálam is a sok fekvés után olyan mintha húzodna a hasam...
Pedig ma léptem még csak a 33.hétbe. Mi lesz itt még!!!

Valaki fel tudna rakni egy táblát a májusi kismamikról?

Én május 17-re vagyok kiirva, kisfiú (Attila) és az I.számún (Baross) szülök.

Xsara: Megtudtad, hogy mit adnak a kórházban a kicsiknek és a mamáknak?

Edina

Kép
medina83

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetb]Kiscica - Neked nem korai amúgy ez a szülés dolog?? Te ellehetnél még pár hetet .. vagy már nagyon szabadulni szeretnél a tehertől?? :)[/color]

Korai? Hát nem tudom, súly alapján meg a jóslók alapján nem, de ha meg a heteket nézem, akkor tényleg van még bő 3 hét!!
De írtam már, Maszat eldönti, én nem akarom őt sürgetni. Málnalevélteát is csak mától iszom, pihizek u.u., szóval majd meglátjuk.
Teher, persze, de édes teher, és olyan rossz, h már látni a végét, hiányozni fog nagyon a tehesség!!

Kép

kisscica80

Nekem is ott van a hepatitis is a vércsoport mellett. Eddig csak ezt a kettőt mondták.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kiscica - Kíváncsi leszek, mikor fog kibújni :)
Mondjuk én úgy gondolom, a 39-40. hétig jó nekik odabent, ha nem számolták el már az elején a szülés várható idejét :)
Én örülök, hogy nem akarta (nem is szabadna mondjuk nekik, de láttunk már dokit, aki a 36-37. héten kapkodja ki a babákat) korábban kivenni Alízt a dokim :) Ez a 39 betöltött hét jó lesz :)

Kép
szösszenet

Zsu valóban esélyesebb, mert neki már elsimult a méhnyak... :roll: de ő most áll le az ungabungával én meg most kezdem... :lol:
Meg én rárakok egy lapáttal, nem pihenek, legalábbis inkább azt mondom, nem fekszem... mert ha bent akarnám tartani, akkor feküdnöm kéne és simán betölteném a 40.hetet is ilyen méhszájjal is... :wink: de nekem nem célom, hogy tartogassam... jöjjön, ha jönni akar én állok elébe, vagy fekszem elébe vagyis mögéje.. :lol:

Hova is pihenjek, alap tök pihent vagyok... 8)

Hát ha ezek a papirok benne vannak a kiskönyvben, akkor csókom a labornak, hogy elvették a vércsoportpapirt.. nembaj, nem én tehetek róla. Ha nem hiszik el, hogy a harmadiknál már kivülről fújom a vércsoportomat, ami ugye nem változik meg, akkor csináljanak egyet... ezvan... mosom kezeimet.. :)
Vendég

Medina : Csöppke feltette kb 2-3 oldallal elörébb..annyi hogy ne a táblit keresd hanem azt az írását hogy májusi tábla itt..és klikk rá..
Vendég

De én még nem akarok szülni :) Egész pontosan 16.-án akarok :)

Nem mintha ez kívánságműsor lenne :)

Egyébként mindkettőt eddig indították, mindkettővel nyitva voltam, már 2-3 hete,, nade a Bencével 3111 volt, a Katával meg 3222, és nem 0!!! Én ettől paráztam be kicsit.....

De reménykedem, mert tényleg sehogy sem állunk, még pelenkája sincs a kicsinek, és pénzünk se rá :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szösz
Tudják ezek a babák, h mikor kell jönni!! :)

Mamik
Leléptem, menünk a gyerekdokinénihez! Remélem szimpi lesz! ÉS végre péntek, a ma este már páromé és ő meg az enyém egész hétvégére!!!! :)

Kép

kisscica80

[quote="pumpóka"]Z írta:pumpókasu valóban esélyesebb, mert neki már elsimult a méhnyak... :roll: de ő most áll le az ungabungával én meg most kezdem... :lol:

Én szorítok neked :lol: :lol: :lol:
Mi is le vagyunk tiltva a lepedő-akrobatikáról .. ha nem akarjuk kiugrasztani Alízt a fészkéből :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szöszke,
szerintem is időben fog érkezni Lili, nincs okom az aggodalomra. Mondjuk annyira azért már nem óvom magam mint korábban, mert tudom, hogy kárt nem tehetek magunkban.
Kicsit úgy érzem magam mint Litu, leszámítva a tegnapi napot.
Egyébként tudod, hogy ez az közös utolsó hétvégétek az uraddal Alíz születése előtt?? Szerintem ezt meg kell ünnepelnetek!!!

Celesztina,
szerintem nagyon szép idő volt ma. Most fejeztük be a kerti munkát. Rózsát ültettünk, gereblyéztünk, füveztünk (na nem úgy!!)
Holnap hozzák a sziklákat a sziklakerthez szóval van munka bőven :)

Kép
emi29

Zsuzsó,
én szorítok, hogy maradjon tovább a babád, de tudod, hogy van ez. Ember tervez...

Kép
emi29

Gumimaci,
igértél nekünk képeket. Hogy álltok?

Kép
emi29

Lituka: Köszi! Figyelmetlen voltam egy kicsit!

Edina

Kép
medina83

[quote="emi29"]
írta:
emi29Egyébként tudod, hogy ez az közös utolsó hétvégétek az uraddal Alíz születése előtt?? Szerintem ezt meg kell ünnepelnetek!!!

Igen .. mi is beszéltük :)
Nagy ünneplést nem csapunk .. Most mondjam, hogy igyekszünk kialudni magunkat és élvezzük a csendet :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk már minden Alíz körül forog, csak az ő dolgaival vagyunk elfoglalva :)
Össze van írva páromnak a sok-sok intéznivaló, míg mi kórházban leszünk.. stb.
Nagyon várjuk, és egyre égetőbb a kíváncsiság, hogy milyen arcocskája van a lányunknak .. van-e haja .. mekkora és milyen súlyú .. :) :) :)

Kép
szösszenet

Emi, köszi a drukkot :) MOndom aztán rajta mfog röhögni a zegész topic, ha túlhordom :)

Lituka elfelejtettem írni, hogy köszi a listát :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

És most jutott eszembe, hogy én még elfelejtettem elintézni a házassági anyakönyvi kivonatot :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Azt csak ott lehet intézni ahol esküdtünk??? Levélben is ki lehet kérni? Mennyi idő alatt jön meg??? Mert ha sok, akkor inkább elszaladok érte Szegedre...

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Vagyok, csak elég fárasztó napom volt, ugyhogy aludtunk a Danival 2 órát, de jó volt.
Mire visszaolvasok......

Medina! Hát a babának semmit nem adnak, csak a pólyát, vinni kell napi 1 bady-t, kissapit ( szerintem elég 1-2 db) pelus, törlőkendő stb. Mamiknak se adnak semmit. A hálóingre elfelejtettem rákérdezni. :oops:
A wc tényleg elég gáz. :shock:

Be-be, Tim!
Boldog Szülinapot! :lol:

Rólunk!
Voltam ma vérvételen, jól megcsapoltak, aztán CTG-n édes volt a kiscsaj, jókat mocorgott, fájás nuku.
Vizsgálat méhszáj tök kemény (gondoltam), baby nagyon fent van. (Dani sem szállt le).
Nem csinált strepto szűrést nem szokott, viszont jól kimosott ez kiöl minden kórokozót onnan.
ÉS
Megvan Jázmin születési időpontja!
Április 23. szerda. :lol: :P :lol: :P
kedden be kell feküdnöm, szerdán császár és valószínüleg szomb.-vasárnap jöhetek haza.
Az még jó is ,mert köv.hét elején anyáknapja a Daninál, azt nem szabad kihagynom!!!!

Vmit akartam még de elfeldtem!

Tudommmmmm!

NICCI! Gratulálok Barnabáshoz! Vigyázz magatokra!

Benettke, Mango! Beelőztelek titeket! :lol:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Zsu!
Kérheted levélben is a házasságit. Csak onnan tudod kikérni, de legalább 1 hónap, mire el is küldik. Nem olyan rugalmasak ám.
Én is a héten intéztem el, mondjuk helyben volt, és anyum unokatesója az anyakönyvvezető. Nekem azt mondta ráérek, mert ha véletlen sűrgősen kéne, akkor akár hivatalból át tudja küldeni az illetékes hivatalnak is. De a lényeg, hogy megvan.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

[quote="xsara"]
írta:
xsaraMegvan Jázmin születési időpontja!
Április 23. szerda. :lol: :P :lol: :P
kedden be kell feküdnöm, szerdán császár és valószínüleg szomb.-vasárnap jöhetek haza.

Nah, ez nagyon jó hír :)
Te is úgy leszel, mint én .. keddi befekvés, szerdai műtét, és a hétvégében én is bízom, hogy itthon tölthetjük :)
szuper :)
Számolhatsz te is vissza :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Xsara: Köszi az infót és nagyon izgi, hogy már tudod, mikor születik meg a pici Jázmin!
Akkor addig vigyázz magatokra nagyon!

Edina

Kép
medina83

Bambi a "fejőgépes kép", nagyon mulatságos. :lol: Bár nekem is mondták, hogy vigyem csak a mellszívót, de úgyis megtanítanak kézzel fejni. Jáj!

Az összehúzódásokat én sem érzem. Mégis dimbes-dombos már a CTG szalag. Úgyhogy nem tudom mi lesz a fájdalommal.

Nicci gratula, és minden jót nektek!!!!!!!!

Emi
mindig legyen nálad szőlőcukor, meg egy kis víz. A remegés a vércukor leesés jele. Egyértelmű.

Timi
én is kaptam kúpot, de amit a gyógyszertárban kikevernek, azon meg nincsen tájékoztató.

Rólunk: MA voltam CTG-n, Uh-n és meg is vizsgált a dokim. Az iszonyatosan fájt, még jó, hogy nem tart sokáig. Bár a fájdalomra készülni kell. 1 ujjnyira nyitva vagyok, felpuhult a méhszáj. Megnyugtatott, hogy a hétvégén itthon van és jön ha kell. :wink:
Ugyanis a jövő hétre baba van (már 3 ember szerint is), hacsak nem a mostani hétvégén. Mindenesetre megnyugtató, hogy nem indítják meg, mert a jelek arra mutatnak, hogy magától indul. Most azt mondja nem császár, szépen megszülünk. Szülünk :roll: hát én nem ő. Úgyhogy izgi!

Kép
téjé

Hát Zsu, nem semmi a méhszáj leleted! Azért ezzel már ne szaladgálj Szegedre! Nekünk szerencsére nem kell házassági, mert Győrben volt az esküvőnk.

Szöszi,
Használjátok ki a hétvégét, csináljatok vmit kettesben. Egy darabig úgysem tudtok majd.

Pumpóka,
drukkolok Neked.

Emi,
azért csak vigyázz magadra! Én ha sokat állok rögtön bedagad a bokám.

Gumimaci,
Köszi, szerencsére már jobban van. Már kaját követel!

Babyteve,
drukkolok, hogy beforduljanak! Vagy elég csak az egyiknek? És ha a másik keresztben van?

Lányok,
nálunk nem néznek streptot!!! Attól mi baja lehet a babának? Másik kettőnél sem néztek, nem is hallottam előtte róla csak tőletek.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Micsoda babaeső lesz itt nemsokára! :)

Edina

Kép
medina83

Judit!
Már vártam a mai eredményeidet. Az Uh-n milyen értékek lettek?

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!

Voltam orvosnal, jol elfaradtam. Most mar a vezetes is lefaraszt.

Szoval UH nem volt.
Ellenben mondtam az orvosnak, hogy csinaljon valamit, mert szulni szeretnek.
Megvizsgalt 3111 a mehszaj. Azt mondta, hogy ezzel hetvegen meg is szulhetek. Ha nem akkor majd kedden kell mennem CTG-re a korhazba. Azota megint gorcsolgetek.

Ja es vegre harom het utan megjott az kenet eredmenye es strepto + lett, igy most en is szedem az antibiotikumot es majd szules alatt is kapom. :cry: :shock: :cry: :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok! Én majd kicsattanok!!!!! De tényleg!

Képzeljétek, hogy ma megszületett a kb. 165 cm magas barátnőm lánya, 58 cm-rel és 5040 grammal ....persze császár, de akkor is durva...szegény nagyon parázott, hogy nagy lesz...és tényleg...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Xsara,
Neked miért lesz császár? Erről lemaradtam. Az jó, hogy sikerült mindent megbeszélni a dokival. Gondolom ez megnyugtatott.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Zsuzsófi, nyugi. Az én méhszájam kb 3 hete ennyi (illetve most nem tudom), és még jól vagyunk. Persze ehhez feküdni kell.

Lituka, teljesen megértelek. Először nekem is fájt mindenem, de úgy tűnik, megszoktam. A fészekrakási láz szerintem teljesen normális, én is annyi mindent csinálnék, de most a baba benntartása a fontos. Te mozogj nyugodtan, ha úgy jobb.

Babyteve, gratulálok a babákhoz, szépen fejlődnek.
Vendég

Ercsi! Írtam már, de hát terhesek vagyunk..... :oops:
Műtött a héhszájam, nem tudok tágulni, már a Danival is ez volt, igaz ott vajúdtam is reggeltől estig, utána lett császár.
Most ezt elözzük meg, felesleges szenvedés.
Szóval ezért..... :cry:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Felsoa!
Az igazat megvallva, egyáltalán nem nyugodtam meg, parázok ezerrel.................

KépKép
Kép
xsara
Érd

ááááá... már rémlik! Sorry... :oops: :oops: viszont az április 23, az Neked nem a 40.hét után van? az jó? mármint, és ha addig beindul? (Én április 25-re vagyok előjegyezve :wink: )

ercsi_3

Klarka,
nem semmi súly! Nekem azt mondta ma a szülésznő ismerősöm (sajna most gyesen van), hogy a nagyobb baba jobban tud segíteni, könnyebben születik meg. remélem így van, mert Beni sem lesz pici.

Judit,
akkor érted is izgulhatunk!

Magi, sajnálom a + eredményt.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Nem én május 03-ra voltam kiírva, csak már átallítottam a vonalzómat.

KépKép
Kép
xsara
Érd

Ercsi,
:D :D :D

Xsara,
így már nekem is rémlik, hogy írtad. De úgy pörög a topic, hogy néha képtelen vagyok megjegyezni kivel mi van.
Szerintem mindegyikünk parázik...

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

[quote="xsara"]N írta:xsaraem én május 03-ra voltam kiírva, csak már átallítottam a vonalzómat.

na, most már értek mindent! Akkor igazából tartjuk a 2 nap távolságot továbbra is :D

Én még mindig nem tudom, melyik lenne jobb... ha befordulna, vagy ha szépen kiszednék 25-én... :roll: :roll: :roll: :roll:

ercsi_3

Zsuzsa az UH eredmények nagyon viccesek. Leírom amit látok:

fejvég, meg norm flow, az már régóta... BPD 95mm, TH 4mm, FL 73mm
Két dolog miatt vicces. A múlt héten már BPD 96mm volt. A TH 4mm. :P Nyilván nem lehet. Kicsi körte lenne így.
Hát kapkodás volt.

Kép
téjé

Emi!
Igen, ígértem képeket. De az a helyzet, hogy még mindig javában folyik a munka. :D A falvédő megvarrása az egész tegnapi délutánt elvette, megdolgoztatta a páromat jól. :) Pedig azt hittük ez lesz a könnyebb. De amíg elkészítette a bélést és sikerült úgy belevarrni, hogy az mindenhol egyforma legyen... eltelt az idő. De nagyon szép lett és olyan vastag, mint egy téli kis paplan. Biztos nem lesz fog fázni mellette a picur. :D

Most azon dolgozunk (dolgozik, én csak lábatlankodom :lol: ), hogy a léceket felrakjuk a falra. Ezeket is a párom vágta méretre és csiszolta le.

Még ma meg akarja varrni a zsebes kis falvédőt is, már csak az hiányzik és akkor utánna moshatjuk ki, vasalás és végleg a helyére kerül. :D Remélem már a hétvégén. :roll: :wink:

Így képet csak ezután tudok róla készíteni. De bepótolom. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Hű, már ezer éve nem írtam, viszont képben vagyok, mert eddig is olvastam mindent... :wink:

Nicci! Sok boldogságot kívánok nektek!
(Vajon mennyire lepődhetett meg, hogy a péntekre beígért császárt csütörtökön megcsinálták?)

Tim, Bebe! Nektek pedig boldog szülinapot kívánok.

Látom valakinek azért szorítunk, hogy bújjon már elő a baba, valakinek, meg hogy még nagyon ne akarjon.
Sokan vagyok már a finisben.

Az orvosom azt mondta, ápr. 25-ig húzzuk ki, utána már nincs gond. Szóval még négy hét. (Ha mégis előtte jönne Emma, akkor vagy nem születhetne a Szent Imrében, vagy csak őt vinnék el oda, ahol van PIC. :cry: Cél tehát a 25-e!)

Eddig (hasméretem alapján) azt gondoltam, hogy milyen pici a bébi, de a keddi uh kicsit meglepett, mert 2300 körül saccolták. Tudom, ez nem mérvadó, de azért tuti nem kicsi.) Csodálkozom, mert a többi mérete teljesen megfelel a heteknek.

XI. kerületiek! Tegnap hívtam fel az önkormányzatot, születési támogatás ügyben. A gyerek 1 éves koráig bármikor lehet igényelni, szülő lakcímkártyája, a baba taj száma, anyakönyvi kivonat kell, plussz egy nyomtatvány, ami elvileg a netről is letölthető (én nem találtam). Bocs, ha már mind tudtátok...

Áprilisi Sz. Imrések! Tudom nagyon el lesztek foglava, ha meglesz a baba, de azért némi infot adjatok majd a kórházról, légyszi!!!

KépKép
KépKép
atizka

Xsara!
Izgi, hogy te is tudod már a baba szülinapját. :D

Téjé!
Akkor nemsokára te is babázol. :wink:

Magika!
Sajnálom a + eredményt. :( De jó, hogy észrevették, így nem lesz baj. Türelem, nemsokára megszületik a kiscsaj. :wink:

Klarka!
Neked is azt mondom türelem, benn nem marad a baba, majd csak jönni fog. :wink:
Nem lehetett semmi azt az 5 kg-os babát cipelni. :shock:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Judit!
Akkor tényleg kapkodás volt. Ilyenkor csak az a gáz, hogy ha volna valami, akkor a gépben is ugyanezt az adatot találnák meg. A TH valószínűleg 94 lenne gondolom, mert különben mondta volna, hogy óriás baba. A mi adataink is szinte ugyanezek.
Nekem is mondta a doki, hogy ha bármi van, őt hívjam előszőr, akár éjjel is. Nem kell megvárni, hogy a kórházba érkezés után majd értesítik. Mondjuk nálam ugyebár rizikós a helyzet, és neki bent kell lennie.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Zsuzsa tudom én, de szerintem mivel minden héten van adat, ezért nyilván nincs baj. Hát majd az asszisztenst veszik elő, aki ezt írta. max ha még bejutok, szólok neki. Itthon vettem észre. Én a szülésznőmet fogom hívni, ő majd értesíti a dokit. Tudod, első babánál biztos nem vagyok a fájásokban, mikor mi van, és van e időm indulni. Ráadásul ugye, sajnos nincs "háznál" aki bevigyen, úgyhogy nekünk nagyon észnél kell lenni. Éjjel biztos taxi lesz. Nappal meg pár ismerős (Emi is felajánlotta, nem lakunk messze), akiket végigcsörgök.

Kép
téjé

Lányok!

A + strepto mit okozhat? Nálunk ugyanis nem szűrik!!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Felsoa nekem sincs strepto szűrésem. Zsuzsa neked csináltak?

Kép
téjé

Nem, nem csinált és nem is fog. A Felinél csináltak, a Bettinél már nem.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?