Szerintetek mikor érdemes/szabad/ kilövetnem Liliána fülecskéjét? Úgy szeretnék neki fülbevalót, mert Vikinek csak 4,5 évesen lett, mivel már a hasamban is mindig "fülezett", vagyis a fülét piszkálta, bármilyen nyügje volt, így nem mertük addig kilövetni, amíg le nem szokik róla. Mondjuk ennek az volt az ára, hogy átszokott a mi fülünkre...

most meg a tesóéra...
Pandi!
Nagyon édes Dorka, olyan kis hölgyikés!

Olvastam a blogod, örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! És remélem, hogy sikerül az álmod, drukkolok!
Amúgy Lilikét teljesen megzavarta ez a húsvéti jövés-menés. Párom meg a nagyobbik lányzó nem voltak itthon, megnézték Pesten a Disney on Ice-showt, így mi kettesben voltunk, elmentünk szombaton is meg vasárnap is a szüleimhez, hogy ne unatkozzunk itthon annyira.
Szombaton anyukám itt aludt, mert utálok éjjel egyedül lenni, minden zajra felébredek és mindenféle rosszra gondolok..
Szeret az anyukáméknál, de mégis úgy megkeverte, alig aludt napközben, mondjuk éjjel ennek ellenére ugyanúgy aludt, de azóta újra 2-szer szopizik. Aztán lehet, hogy semmi köze az egészhez, csak pont akkor kezdte. Náthás is egy kicsit, gondolom ettől szomjasabb, vagy csak egyáltalán nyugtatgatja magát.
Észrevettem, hogy akkor a legnyugisabb, ha szinte egész nap itthon vagyunk - max. 1 séta közben-, ágyban fekve szopizhat, a saját kis ágyában alukálhat. Meg ha akkor van cici, amikor csak akarja
Azt mondja a védőnőm, hogy akkor is lehet nyűgösebb a baba, hogyha éppen a hormonjaink azt jelzik, hogy most menstruálni kéne, de igazából nem jön meg, csak ugyanaz a folyamat zajlik le hormonilag, mintha. És ez okozhat egy kis tejmegcsappanást, meg nyűgösködést a babánál. Nálam lehet, hogy most ez van, mert pár napja van enyhe alhasi fájdalmam, de vérzés nuku. Ugyebár most leszünk csütörtökön hathetesek, úgyhogy tul.képpen helytálló lehet az elmélet.
Tegnap végre eljutottam a fodrászhoz, isteni volt, hogy egy kicsit engem kényeztetnek!
Most már csak egy masszázsra kéne elmennem, és akkor érezném igazán jól magam. A 3 hétig tartó deréktáji fájdalmam elmúlt, most már csak a keresztcsontnál érzem, hogy fájogat kicsit, de végre lábra tudok rendesen állni. MÁr azt hittem sosem múlik el, és így maradok. De 2 napja arra ébredtem, hogy nem fáj.
Nagyon rossz volt, mert amikor vettem fel a nadrágom, meg kellett mindig kapaszkodnom, mivel a jobb lábamra rá sem tudtam állni.
Néhány fotó:

apával nagyon jó szundizni

nővérkémmel