A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nono - Biztos van ezeknek valóságalapjuk :) ... én is jobb félni, mint megijdeni típus vagyok .. :) Inkább legyünk ilyenek, mint felelőtlenek ;)

Magika
- Barátnőmnek 4 nappal a nyákdugó távozása után jött a baba .. tényleg nem jelent semmit biztosra.
De azért drukkolhatunk :D
Neked elnézem, ha leszorítasz a dobogóról :!: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsófi
- Én sem értem ezt .. házastársak esetén miért nem egyértelmű, hogy a férj nevét kapja.. minek a házassági friss kivonat? Főleg, ha mindketten ott vannak a kórházban ..
Olyan dolgok vannak túlbonyolítva, amik alapságok .. :?

Kép
szösszenet

Szosszenet!

Koszonom, hogy elnezed! :wink:
Na meg a korabbi engedelyt is. :wink:

Ez a kivonat engem is kiakasztott, de szerencsere nekem kozel van a polgarmesteri hivatal 5 percre es 30 percet kellett csak varnom. Igy en meg sem mukkanok.

Regen volt a Cora ugy, hogy ott raboltak el gyerekeket.
A tv-ben is volt rola szo.
Szerintem, aki figyel a gyerekere azzal nem tortenhet ilyesmi.

Nalunk Zoli mindig a kocsiba ul es nem szaladgal, a kocsit meg mindig fogom.

Az utcan is mindig fogja a kezem. Ha meg biciklizni megyunk, akkor mellettem jon, nem megy elottem sem mogottem.

Jatszora ritkan megyunk, de az is zart, tehat ha el karnak rabolni gyalog kellene jonniuk. Nalunk eleg nehez dolga lenne egy ilyennek. Bar ha belegondolok, ha valaki nagyon akarja nincs lehetetlen.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert már alszik a családom...:)

Szösszenet,
azért nem egyértelmű, hogy a férj nevét kapja, mert most már kaphatja a feleségét is...Én pl. nem vettem fel a párom vezetéknevét, lánynevemen vagyok, csak a ház-i kivonatban van benne, hogy a gyermekek milyen vezetéknevet kapnak majd. Kaphatták volna az enyémet is, nyilatkoznnunk kellett. Már 2001-ben így volt (akkor kötöttük a polg. házasságot)
És hiába vannak ott a kórházban mind a ketten, amikor jön az adminisztrátor, akkor nem biztos, hogy éppen bent van az apika. Itt, a Bajcsyban egy nő járja végig a gyerekágyas kórtermeket, tölti ki az adatlapot, amit bevisz a X.ker-i önkorm. anyakönyvi hivatalába. Ekkor viszi magával a házassági kivonatot is. Az apuka a szülők lakcímkártyájával és szem-i igazolványával mehet érte.
Nekünk mázlink van, mert mi a X.-ben házasodtunk és itt van a kórház is, ezért nem kérik a kivonatot, megnézik ott helyben.

Emi,
valóban fűíze van a málnalevél teának, de szerintem a citromlevet nyugodtan beleteheted, meg cukrot is, ha úgy szereted. Én üresen iszom, de egyébként is alig ízesítem a teákat. Talán ha hidegen iszod, nem zavar annyira...

Üdv,
Nuska+

ja, CTG-n minden rendben volt, gyerkőc végig rugdosott...fájás szinte semmi. Ott. bezzeg a játszótéren délután:)
nuska1

apika=apuka...hihi
nuska1

Tudom-Tudom Nuska .. ;)
Nálunk pl. mindkettőnk nevét kapja Alíz, gyakorlatilag azt a vezetéknevet, ami az enyém lett a házasság után :)
CSak a rendszer .. hogy a friss kivonatot kell kikérni .. azt sérelmezem, hogy macera :!:

Kép
szösszenet

Amúgy mi is kerületen belül szülünk :) A Gellért téren házasodtunk, így nem kell a kivonat :)

Kép
szösszenet

magika, szösszenet! Igen én is tom h voltak hasonlók, pláne h egy két hasonló ügy tárgyalásán gyakorlatképp ott voltam és eszméletlen milyen trükkjeik vannak. Az ügyvéd tanul a bűnözőtől....
A cora ügyről még nem hallottam...ill. mintha v.mi rémlene de terhes agy kihagy....
Lényeg h mielőtt teljesen felülök az ilyeneknek előbb utánanézek...bár ha a gyerekemről van szó nem tudok "tiszta fejjel" gondolkozni.
Itt volt ez a 3 éves roma kisfiú akit megvert az apja és meghalt. Jellemző h rögötn első gondolatom h aki ilyet tesz annak lehet h nagyon kevés büntetés a börtön! Sőt.
El is kapcsoltam a tv-t mert nagyon dühös tudok lenni.
Így az emailnál is csak a feladót néztem oszt mivel rokon hiszek neki. De régi email lehet ha már szösz is olvassa az üzi falon.

No de szebb vizekre evezek!

Magika nagyon szorítok h az éjszaka pihizni tudj és holnap babázhass!!!! Úgy szeretnék már én is ott tartani!!!! :wink:
Vendég

megyek...takarékra teszem magam.

Remélem holnap babás híreket hozol szösz magikától!!! :)
(úgy rémlik h te vagy a hírvivője)
Vendég

Írok egy kis vidámabbat (legalábbis nekem határozottan az :lol:) így nap végére ..
1,5 hete nem híztam :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Úgy tűnik 75 kg-val megyek szülni .. kerek 20 kg plusszal .. komoly .. de 1-2 hete rettegtem, hogy lesz ebből 80 kg is :oops: :oops: :D :D

Kép
szösszenet

Lanyok!

Na nem birom tovabb, nem varok tovabb az uramra. :( :( :( :(
Megyek aludni, mert mar leragadnak a szemeim.

Jo ejt mindenkinek!

Magi
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!
Kép
Úgy tűnik, valóban jövöget a melegfront, mert akkor nem szoktam tudni aludni reggelente :(

De most Pocaklakó Julinka is felébredt és úgy rugdos, hogy hányingerem lett :roll:

Nos, szorítok a mai szép időért, meg hogy hosszan legyen szép és melegebb meg Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok -kinek milyet szeretne!!! (azt hiszem, most nem leszek sokat netközelben mert extra sűrű 7végénk lesz)

Ééés boldog szülinapot annak, aki ma ünnepli! :wink: :D
Kép

Kép Kép
celesztina

Jo reggelt lanyok!

Meg egyben vagyok, szulesnek jele nics.
Ellenben 90% hogy a nyakdugom tavozik.
Ma reggel is egy jo adag tavozott meg tegnap este is.

Mindenkinek kellemes napot kivanok mara, remelem en is, hogy ma szep ido lesz.

Magi
Vendég

Jó reggelt!
Hát én extra sz..ul aludtam.3 óta csak forgolódok.Most meg mennem kell suliba.És baromira nincs kedvem.És őszintén megvallva nekem a terhesség legvége már fáj.Fáj a csípőm, hasam, derekam...Minden.Bocs a nyavajgásért.De nagyon nyűgös vagyok.És már nagyon szeretnék babázni.
Magika!Drukk neked.
Remélem azért a hétvégén születik újabb topic-baba!
Az biztos,hogy nem az enyém lesz a következő.

Kép
ágnes27

Jó reggelt :D :D

Most olvastam vissza,látom eddig mindenki egyben.Lehet,hogy betesz a melegfront,és lesz baba a hétvégén?Magika?

Köszönöm lányok a biztatást,a baba súlyával kapcsolatban.Mára már lenyugodtam.
Lehet,hogy ez a melegfront hatása,de én babóm ma úgy pörög......már nem tudok hogy ülni.....

Kép
szibi

Jó Reggelt Mamik!!!!

MAgi
MEgy a Drukk!!!!! Hátha a hétvégén tényleg siker lesz!!!!

Celesztina
Elmentünk a dokinénihez, de mivel betegrendelésre hívott, ezért persze este fél6-kor is még csomóan voltak. Én nem vártam, nincs kedvem összeszedni vmi jó kis bacit így a végére...
MAjd kedden próbálkozom újra, akkor lesz egészséges tanácsadás!
LAUNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Neki küldöm, és mindenkinek aki esetleg ma ünnepli:

Kép

Tegnap a dokihoz gyalog mentünk, az én tempómban kb. 10-15 perc, de már a táv negyedénél atomkemény volt a pocim. Aztán haza már busszal jöttünk két megállót, ott meg át nem adták volna a helyet.. Mire hazaértünk, kb. olyan hálás voltam a leülésért, minta szomjazó a pohár vízért!!
Ma reggelre persze meglett az eredménye, kicsit barnázom, de már semmi pánik nincs bennem. Dokinénim mondta, h ilyenkor a méhszájnál a kis hajszálerek megpattanhattnak a nyomástól...

MÁLNALEVÉLTEA
Mamik, szülésznéni mondta, h nyugodtan lehet bármivel ízesíteni!!!!! Én is tegnap ittam az első pohárral, cukor és rendes citrom volt benne! Nekem nagyon ízlett!!!
De én nem vagyok mérvadó, mert tegnap elmentünk egy építkezés mellett, ahol ássák az alapot, és úgy megkívántam a friss földet. Megcsapta az orromat..., nagyon fini illata volt... :lol: :lol:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Celesztina,
Boldog szülinapot Launak!

Kisscica,
köszi az infot a teáról. Én is tegnap kezdtem el inni!

Magika, Klarka,
Ezek szerint még mindig egyben vagytok :)

Kép
emi29

Sziasztok csajok!

Hát én rettentő rosszul aludtam az éjszaka. Állandóan forgolódtam, mert fájt a combcsontom. A hajnali 2 óra körül már inkább felkeltem és járkáltam egy kicsit.
Már alig vártam a reggelt.
Most a pici is mozgolódik ezerrel. Biztos a front.

Magika: Megy a drukk! Lehet, hogy hétvégén babázhatsz?

Pumpóka: Egybe vagy még?

Edina

Kép
medina83

Szép jó reggelt!

Nálunk ajnos ömlik az eső. :( De azért én reménykedek egy kis napsütésben.

Anyukám most hívott, hogy unokatesómnak megszületett hajnalban a kisfia. (Németországban) Ő április 4re volt kiírva. Fél 2kor ment el a magzatvize, fél 7kor már babázott. :D

Celesztina,
Isten éltesse Laut!

Kiscica,
azért pihizz, ha tudsz.

Ágnes,
Kitartás! Már tényleg nincs sok hátra!

Magi,
Most már tényleg nem maradsz így! :D Drukkk!!!!

Kép
Kép
Kép
felsoa

Felsoa
Grat. unokatesódnak.!! Első baba volt?? Jó hamar megszült, szerencsés!!!

Nemár, én napsütést rendeltem mára!!!
Ez nem ér!!!
Itt is elég borús az idő!

Pumpi
Helyzet?? Jelentkezz!!

Éjszaka
Én tuti fordítva műkszöm, mint az itteni átlag. mamik!
Tök jól aludtam!! Maszat is csak akkor rúgott egyet, mikor reggelinél az asztal széle hozzáért a pocimhoz! Azt nagyoon útálja!

Párom most találta ki, h cseréljük meg a hálót a leendő gyerekszobával.
Most pakolászik, remélem hamar letesz az ötletéről...

Kép

kisscica80

Kiscica,
második baba, az első kisfia 5 éves lesz. Szóval neki is eltelt pár év a két szülés között. Egyébként EDAval szült.
Jó pakolászást Nektek. Nekünk már csak a függöny hiányzik Beni szobájából, de mivel tegnap Dani beteg volt nem tudtam elmenni érte. Na mindegy, majd hétfőn.

Pumpóka????

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Helyzet változatlan, fájdogál, meg összehúzódik, de semmi rendszer....
Viszont baromi nyügös vagyok, tökszar a kedvem.... és egyáltalán nincs meleg odakinn....
Már megpucoltam az ablakokat a kisteraszon is, meg felmásztam a közértbe, de nem hatja meg a kisasszonyt, mégcsak nem is méltatlankodik... :( mocorog, de nagyon lájtosan...
Még megyek csempét sikálni, aztán ha végképp nem tudok rá hatni, akkor bevetem a csodafegyvert... Öcsémnek este koncertje lesz a Millenárison... háromnegyed óra kemény rockzene... ha az nem üldözi ki, akkor már ki sem jön onnan...
Én komoly úgy érzem magam, mint aki már a 40.héten van... annyira elegem van már, hogy az hihetetlen....
Étvágyam megint nulla.
Ráadásul anyu hivott a vérképemmel meg a vizeleteredménnyel és kivagyok, hogy igy a végére az is nagyon szar lett. A vizeletemben cukor van, totál vérszegény vagyok... nagyon jó lenne, ha megkimélne a további hetektől és kijönne...
Vmi ötlet, hogy üldözzem ki finoman?????? :(
Vendég

Sziasztok!
Én ma hajnalban azt hittem minden befutót megelőzök. 4-kor kezdődtek a szabályos 5 perces fájásaim összehúzódással, egyre erősödtek. 6 körül felkeltem zuhanyozni, még ezután is. Aztán ahogy a csajok ébredeztek sorban és nem figyeltem a fájásokat szépen abba is maradtak. Azóta egyenlőre semmi. Most pihizek, de vár még egy nagybevásárlás.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Pumpóka!
Azért ne erőltesd magad túl, mert fáradtan szülni sem jó. Kell az erő.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Pumpóka http://indexesbabak.uw.hu/szulesindito.html
De hozzánk bárki jöhet takarítani, mert már repül a lakás...és szegény párom folyamatosan dolgozik. Jövő csütörtökön felkelek poraimból, bár akkor valószínűleg meg is szülök... :D

Magika, hajrá! :D

Kép
babyteve2

Babyteve!
Örülök, hogy jelentkeztél Nyanya, már kezdtelek hiányolni!! :) :)
Köszi, bár a tippek közül egyik sem igazán jön be... apa...????? :evil: hagyjuk... most vajon mit is csinál??? Alszik. Felkelt fél9-kor, most megint alszik... este mit csinált? Terminátort nézett, pedig én célozgattam, hogy hagytam melegvizet, nem mész zuhizni??? Majd film után... :evil: cs...szd meg... én meg addigra elalszom, pedig a kölkök is aludtak már... :evil: no mindegy, úgy látszik, ennyire tehén lettem, hogy ilyen szinten hozzám sem ér és egy rohadt film fontosabb, főképp egy ekkora sz...r!!! :evil:

A gyömbéres bábakoktélt még nem vállalom be, egy hét múlva már igen, ha addig nem jön.... viszont másodperceken belül megyek tonicért a bóóóóóótba....

A sikáláson is túl vagyok... négykézláb, mindenhogyan... keményedik szépen, csak azok a tetü fájások maradnak el... :evil:

Húúúú, ma nagyon rossz a kedvem... és hol a front??? Mert nem érzem!!! Ma az is elmarad érdeklődés hiányában....

Zsuzsa!
Bánnám is én már, hogy megyek, csak menjek... :wink:
Egyébként sem vagyok abszolút kipihent, mert apjuk egész éjjel horkolt, köhögött, stb... :evil:
Vendég

Sziasztok lanyok!

Meg semmi jele a szulesnek. Keszitettem kokusztekercset es ugy elfaradtam, hogy most jottem ledolni.

Lanyok!
Beelozhettek, azzal a feltetellel, hogy enis szulhetek mar.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek mert kivagyok a faradtsagtol.

Magi
Vendég

Fél liter tonic fele kivégezve.... ebből mennyit kell inni??? A fél literes elég???? :roll:

A takaritást befejeztem, mert a derekam nem birja már... :( pedig csinálnám tovább.... csak nem birok mozogni....

Marad a tonic... ha ez sem csinál semmit, akkor feladtam és megyek este a koncertre!!!! 8)
Vendég

Topic kb. kihalt.... mindenki elment szülni engem meg itthagytatok??? :lol: :lol: :lol:

Najó, énis lelépek... alszom egyet, ha már ez a tonic sem csinál semmit.... még a keményedések is elmúltak... úgy látszik, én forditva mükszöm.... 8)
Vendég

MOST HÍVOTT EMI, mennek a kórházba!!!!! Úgy dobog a szívem, és nagyon szorítok neki. (mi egy napra voltunk kiírva)

Küld sms-t, azt ígérte.! üzenek

Kép
téjé

Sziasztok!

Húúú EMI, megy a drukk!!

Kép
blani28

Sziasztok!

Szerintem igenis van front:( olyan szarul vagyok, mint eddig még soha.
Gyengeség, hányinger, fosi...
Pedig holnap készülök a börzére:)

Jó délutáni ejtőzést mindenkinek

Marjan

Kép
marjan78

Hűűűű, Judit!!!

Épp ezt akartam még írni tegnap, hoyg kíváncsi vagyok, négyünk közül, akik egy napra vagyunk kiírva, ki lesz az első...de hogy Emi, az első babával, és nem Andi vagy én a harmadikkal...erre álmomban sem gondoltam volna.
Az ÉLET mindig izgalmasabb forgatókönyvet ír, mint ahogy gondolnánk :wink:

Nagyon szorítok nekik!

Üdv,
Nuska+
nuska1

Megy a drukk Emiéknek..pedig még pár órája irt is ide...de izgi :D

Képzeld Judit annyira izgatott lettem mikor láttam h sms..hogy majdnem megfulladtam a dunakvicstól amit épp ettem :D
Vendég

Eminek megy a drukk! Remélem hamarosan
jelentkeznek! De fura, nem gondoltam volna, hogy ő lesz a következő! Ő abszolút úgy érezte, hogy Lili még nem akar jönni... :roll: :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok!
Téjé mint mondott Emi? Hát igen, még nem igazán volt arról szó, hogy ő lesz a következő! De izgi!! Elfolyhatott a magzatvíz? fél 9-kor írt még ide, nem hiszem hogy a fájások lettek ennyire gyorsan sűrűek..Vagy a málnalevél tea ennyire hatásos???
Szorítunk nagyon!!!!:)

Marjan vigyázz magadra!
Lituka, nehogy megfulladj :)

Különben én sem érzem a frontot, tettünk egy jó nagy sétát -egész jól vagyok.

Kép
tim27

Eminek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

No sokmindenkire gondoltam de hogy ő lesz a következő arra nem!
Vendég

Milyen hírekre kell belépjek :?: :?: :?: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Tegnap beszéltük Emivel, hogy ő még úgy érzi, nem jön Lili .. és időre fog születni :)
Nagyon komoly!!!
Mennek a drukkok neki!!!

Téjé - Mit mondott? Elfolyt a magzatvíz? Vagy fájásai vannak? Vagy mi???? :) :) :)

Olyan izgatott vagyok :D

Kép
szösszenet

Jajajaj!
NE csináld Judit, itt az izgalomtól fog megindúlni a köv. baba!!!!

Azonnal jelentkezzél, ha van hír!!! Ez most kicsit legalább eltereli a figyelmedet!!! :wink:

EMI!!! Gondolunk RÁd és szorítunk!!! Olyan izgi!!!! :D :D :D

Kép

kisscica80

Szöszi
Segíts! Te raktad fel még annó azokat a linkeket, amiket ki kell majd tölteni szülés után. Mármint a linkről letölteni, kinyomtatni, beadni a MÁK-nak meg ilyenek! Van egy ilyenem, de tuti hiányzik még pár dolog, meg a kerületi dolgokat úgyis meg kell még kérdezni!!!
Fel tudod dobni ezeket, vagy elküldeni priviben??? :roll:

Kép

kisscica80

A következő volt a szitu.
Ebédeltünk, csörög a mobil. Felveszem. Emi izgatott hangon. -Légyszíves írd meg a lányoknak, hogy elindultunk a kórházba.
én: huha beelőzöl? Nagyon szorítok, ügyes legyél!
ő: Ok majd küldök sms-t!
letettük....

Őszintén szólva, nem is mertem megkérdezni, hogy mi volt. Ne haragudjatok, annyira elkezdett dobogni a szívem, és izgulni kezdtem. Totál eszembe se jutott részleteket kérdezni, meg tuti nem is örült volna, ha még feltartom.
Csak tudjátok náluk anyukája, meg a tesója is kocsiba szült, és szerintem ezért siettek.
Párom meg attól ijedt meg, nehogy az izgalomtól meg én is menjek!

azonnal írok, ha üzen!!!!!!!!!!!!

Kép
téjé

Húú Emi, mennek a drukkok! Nagyon szoritok, hogy könnyü és gyors szülésed legyen!!!!!

Tisztelettel jelentem, a tonicnak semmi hatása nincsen a gyermekre, tehát következtetést levonva, töknyugodtan lehet inni terhesség alatt... vagy csak az én gyermekem sz..rik a világra!! 8)

Lehet, hogy nekem is kertészkedni kéne??? :roll: Emi is azt csinálta tegnap.... :roll:
Vendég

Fúúú nagyon szorítok én is Eminek!!!!! Egyébként nekem is ez ugrott be, hogy biztos azért IS rohantak mert náluk a csalÁdban nagyon gyorsan szültek többen :) Még jó hogy szombat délután van, tuti hamar beRétek, szerintem már estére babázik!!! :) Reméljük minden rendben lesz, nagyon izgi!!!!

Kép Kép
szõlõ

Pumpóka, te miért sietteted ennyire a szülést? :)

Kép Kép
szõlõ

Na be lett keverve a festék...annyira szép
:D:D:D
most lekeni..aztán várunk..aztán max lekeni mégegyszer..:D
majd hét elején már remélem tudok feltenni ugy képet hogy látszódjon szépen :D mert az majd bútorral jön ki jól ha van mihez hasonlítani...

olyan érdekes hogy Emi valószínű ezen a szép tavaszi délutánon világra hozza Lilit :D
ha belegondolok hogy épp vajúdik...
annyira szeretném hogy mindenki babájával és szülésével minden rendben legyen :D
Vendég

Sziasztok, jajj de izgi HÍREKRE JÖVÖK, PEDIG MOST TÉNYLEG NINCS IDŐM ÍRNI MEG OLVASGATNI!!!!!!!

EMI! SZORÍTUNK NAGYON!!!!!!!!

Kép
Kép
mango.

Sziasztok!

Azta, micsoda izgalmak, gondoltam nagy munka közepette belesek, erre ilyen hírek :)

Emi, ügyes legyél, egy kalappal! Drukkolok nagyon! +++++

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Lanyok!
Mikor szulni keszulok, mindig megszul valaki helyettem! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na mindegy.
Majd csak ram is kerul a sor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eminek oriasi drukkkk +++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma en is olyan nyomott vagyok.

Most ebredtem fel.
Tudom, hogy teszek veszek egy kicsit es megint hulla leszek.

Teje!
Ha lesz hirerd mindenkepp irj ide!

Magi
Vendég

Emi írt:
"Velünk minden rendben, csak vérzek, lehet, hgy ma még nem szülök meg, de az már tuti, hogy nem mehetek haza. Majd jelentkezem."

Írtam neki, hogy mindenki szorít és drukkol.

Kép
téjé

Jaj latom az uj hireket.

Emi!
Vigyazz magatokra!
Tessek pihenni sokat bent is.

Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

[quote="téjé"]E írta:téjémi írt:
"Velünk minden rendben, csak vérzek, lehet, hgy ma még nem szülök meg, de az már tuti, hogy nem mehetek haza. Majd jelentkezem."

Írtam neki, hogy mindenki szorít és drukkol.

Vérzik?? :(
Szegénykém!! Vajon mi lehet a baj?? Lehet tegnap megerőltette magát a kertészkedésben!

++++++++

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?