Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Azért indítottam ezt a topikot, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ki használt már tupperware terméket és milyen sikerrel?
Meg volt e elégedve vele vagy megbánta a vásárlást?!
No és az ára elfogadható?!
Köszönöm:
Xsara

KépKép
Kép
 
 


Szia Xsara!
Én használtam és használom is.Nagyon szeretem,mert jó minőségűek és szépek,praktikusak.Szerintem egy kicsit drágák.Viszont nem mennek tönkre.Van olyan darabom ami már 7 éve megvan és semmi baja,pedig sokat használtam.Az is nagyon jó,hogy lehet alkatrészeket is kapni,ha valami véletlenül elveszik.Pl:mix-fix teteje.
 
 


Szis!
Én is nagyon szeretem őket! Kb.10éve használom a legtöbbet.Sajnos jelenleg nem tudom megfizetni.Kép
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
 

 
 

A párom nagy szerelmese, és - férj mivoltom ellenére - el kell, hogy ismerjem a rémes ára ellenére megéri. LEGO minőség háztartási termékben!
Pl. a saláta tároló dobozban tényleg két hónapig friss marad a saláta!
 
 


Köszönöm a gyors válaszokat!Kép
Az igazat megvallva, azon gondolkoztam hogy belevágok a tanácsadói munkába. Elötte azonban látni akartam, hogy szeretitek e ti akik már régóta használjátok!
Meggyőztetek..Kép
köszönettel
Xsara

ui: Várom a további hozzászólásokat!

KépKép
Kép
 
 


Mi ez a Tupperware? Kép
 
 


Velemenyem szerint a Tupperware mereg draga es nem tud többet a többi müanyag edenynel.
Bar sok szep dolog is van közte, de en eddig meg mindig sajnaltam olyan sok penzt kiadni ra. Bar amiket kaptam ajandekba, jol müködnek, de nem jobban mint mas. Allitolag eletre szolo garanciat vallalnak a termekeikre, hat nem tudom. Ezeket az infokat en itt, Ausztriaban hallottam ill. tapasztaltam. Nem tudom, de gondolom, hogy otthonra is u.ez ervenyes.
Kryss
Kryss
 


Kryss!

30 év garancia van a termékekre.
Frissen tartás szempontjából, (amit próbáltam) eddig bevált. A kelesztőtálban tényleg hamarabb megkell a tészta..Tudom hogy drága, de szerintem megéri a befektetést.

Solya!

Műanyag edények amiben lehet fagyasztani, frissen tartani (2hét zöldségeknél) tárolóedények....stb.
Bemutatót lehet belőle tartani (ajándék termék a jutalom Kép), ha érdekel jelezd és megbeszéljük.
Xsara
ui:Gyerekek jól vannak? Máté beszél már?
puszika

KépKép
Kép
 
 


Xsara,
ber nem áll a szája! Ravensburgba is eljössz? Kép
Dani szövegel már? Kép
 
 


Solya!
hajaj mondja a magáét,
leszólítgat mindenkit az utcán. Kép
Ott laksz? ohh
Xsara

KépKép
Kép
 
 



bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Szia Xsara!
En csinalom a Tuppert Szekesfehervaron. Ha kivancsi vagy a velemenyemre konkretan es a tapasztalataimra, szivesen meselek mailben kulon...mert itt hoszu volna.

Sziasztok papak - mamak!
A tuppert en is szeretem, a legjobb hasonlat a "lego minoseg" volt Kép.
A garancia is valodi - persze a hasznalati utasitas betartasa mellett. Szabajos gyujtest rendezek 1-1 termekre, de latvanyos a kulonbseg a Tupper anyag es a muanyag kozott. Pl a szilikonok isteniek. ami a legjobb, hogy egy edennyel helyettesitek 2-3 normal edenyt, es konnyeb oket kezelni.
Es egyszerubben tudok fozni, nem tornek...
na jo, nem aradozokKép

Szep napot mindenkinek. Zora
 
 


Sziasztok!

Nemrég nászajándékba kaptam jó pár terméket és teljesen el vagyok ragadtatva tőlük. Annak ismeretében hogy ezek a tálak mit is tudnak szerveztünk néhányan egy bemutató partyt Október 30. -án a 6. kerületben az oktogonnál, 14:30-kor. Nagyon aranyos csajszi fogja tartani, és nagyon sokféle dolgot hoz magával mutatóba. Ha valaki a közelben lakik és szívesen eljönne a partyra, úgy szeretettel várom. Ha még ismersz is pár jó receptet azokta se hagyd otthon, mert nyitotak vagyunk rá.

Emailcímem: csilla2005@freemail. hu

Üdv mindenkinek:
Csilla
 


Az előző hozzászólásban elírtam a mailcímem:
csilla2005@freemail.hu
:-))))
 


Sziasztok!

Ha valakit esetleg erdekel, lenne par tupper edenyem vadiujan, a katalogusarnal olcsobban elado. E-mailben tudok listat kuldeniKép

kaiser.o@freemail.hu
 
 


Sziasztok!

Ha valakit érdekel, akkor van pár eladó Tupper edényem. használtak, de hibátlanok. Túl sok van belőle és nem használom ki! Így megválnék egy részétől.
Ha valakit érdekel, akkor teszek fel képeket.
Írhattok mailt is: aneaniko@freemail.hu


Anikó

Kép

KépKép
 
 


Sziasztok!

Nekem is van jónéhány edényem, mégsem tudok velük betelni. 10 éve használom, 7 éve tanácsadó is vagyok. Gyermekviszonylatban is megbízható (bő 5 éves tapasztalat), stabil segítség. 4 1/2 évig cumisüvegből itta a fiam a keserű tápszert, s 2 db tupperes cumisüveg nagyon sok jó szolgálatot tett (mai napig tökéletesen használhatóak, pedig nyúztuk "ezerrel". Kanalak, tálkák, játékok, zöldséghámozók, stb. nem olcsók, de azért elérhető áruak, s szintén sok időt spórolhatunk velük. Ami a legfontosabb: az anyaguk még a babáknak is biztonságosak (persze nem a zöldséghámozó pengéje).

Tupperes tapasztalataimat babaviszonylatban is ezer örömmel megosztom.


Én is szeretem a tupit, írj nekem magánban, ha nem gond.
Köszi
 
 


Sziasztok!
Akit érdekel a tupper és van ideje, érdemes a Sugár üzletközpontba ellátogatnia. Az emeleten, a kis butikoknál, a hátsó soron nyílt egy tupperware stand (december végéig lesz nyitva). A termékeket itt meg lehet nézni és vásárolni is
 
 


Sziasztok!
Amit írtatok a tupiról az teljesen jó! Ha sütés-főzésről, ha hűtés-fagyasztásról, száraztárolásról van szó mindenre megtalálod a megfelelő terméket. Az nem igaz viszont, hogy ugyan olyan mint a 100 Ft-os bolt műanyag dobozai. Tényleg 10 év múlva is ugyanúgy fog működni mint az első nap, míg a noname-ek 2 nap múlva kidobhatók. És még tudnám ragozni.
Akit érdekel egy-egy termék /mire való, hogyan kell használni, recept/ írjon e-mailt.
2006.január 18-án szerdán 17 órakor tartok termékbemutatót Budán, a Bornemissza tér környékén, 21-én pedig Nagytétényben. Mindenkit szeretettel várok!
lina65@freemail.hu
 
 


Sziasztok!
Az "örökbebabára várva beszélgessünk" topicosok nevében szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy jótékonysági koncertet, ha tudjátok, terjesszétek és gyertek el! KÖSZÖNJÜK!!!


"Muzsikával az újszülöttekért!"

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek:

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért.
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

"A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!"


A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép


Sziasztok!
Én most vettem egy Tupperware terméket és tényleg jó!Érdekelne hogy esetleg lesz-e valakinek bemutaója a termékből a közeljövőben?
Üdv: Hugee
 
 


Szia Hugee!
Igen, Budapesten. Te hol laksz?
csobi
 
 


Szia Csobi!
Zuglóban élek!
Hol lesz a bemutató és mikor?
Üdv: Hugee
 
 


Úgy tűnik, hogy jövő vasárnap délután, nálam. a XVIII. kerületben lakom.
 
 


Kedves Hugee! Sajnos többen betegek lettek, így elmarad... Ha szeretnél Te is eljönni szívesen látlak a következő bemutatón, adok egy e-mail címet (egyedeva@gmail.com), oda írj egy telefonszámot vagy e-mail címet, pontosan megadom hol lesz és mikor. szia
 
 


Szia Hugee!
Én a XV. kerületben lakom, és szívesen segítek tuppi ügyben! Ha küldesz egy email címet, akkor küldök mindig friss híreket az aktuális ajánlatokról.
 
 


Sziasztok,
Anikó vagyok tupperware tanácsadó Fejér és Győr-Moson-Sopron megyében, amennyiben segíthetek a termékek használatával, taácsokkal, receptekkel és egyéb kérdésetek van örömmel válaszolok. E-mail címem: baranyai.aniko@freemail.hu
 
 


Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerül a kelesztőtál :?: Anyukámnak van, mindig kölcsönkérem, mert tényleg nagyon jó, már szeretnék sajátot :wink:

Kép
 
 


Szia Mona 76,
a gyorskelesztő 4390.-
az óriás kelesztő 5390.-
 
 


Sziasztok,

köszönöm a kedves fogadtatást.

Akció az 5-8. hetekre:

Egyet fizet kettőt kap akciók:

Szilikon medvetalp forma 2db 7000.-

Szilikorn kuglóf forma 2db 12500.-

Szilikon kenőecset 2590.-

Rózsaszín uzsidoboz 1190.-

Retro tál szett 2990.-

Háziasszony ajándékok:

25000.- felett Alacsony tortatartó

55000.- felett Szilikon Piteforma

Akinek kellenek a szilikonokhoz receptek az írjon és e-mailben átküldöm. baranyai.aniko@freemail.hu

További szép napot!
 
 


Anikó, és ha én szeretnék egy gyorskelesztőt, akkor mit tegyek :?: :D

Kép
 
 


Szia Mona,
ha szeretnél egy gyorskelesztőt, akkor megrendelheted egy tanácsadónál. Amennyiben otthont adsz egy partinak, azaz meghívod 2-3 barátnődet, ismerősödet, szomszédodat, akkor pedig a háziasszony ajándékok is (ingyen) megillethetnek téged.
Ha nem állsz kapcsolatban tanácsadóval, akkor írd meg nekem, akár e-mailben is, hogy hol laksz és vagy én vagy valamelyik kollégám ajánl nekem egy ottani tanácsadót.

baranyai.aniko@freemail.hu
 
 


Sziasztok!

Én most kedztem a tanácsadói munkát, bár már régen használom a termékeket. Budapesten ha valakinek kell valami szívesen segítek.
Recepteket és trükökket is megosztok az érdeklődőkkel!

bogicsi@gmail.com

Ímélben küldök katalógus é sakciókról szóló információkat!

KépKépKép
 
 


Sziasztok!
Elég rég érkezett hozzászólás ide, ezért úgy gondoltam kicsit felfrissítem!
Ha kérdésetek, kérésetek van Tupperware edénnyel kapcsolatban, akkor keressetek meg vagy itt vagy a www.tuppernet.hu honlapon! Ott információkat is találtok!
Üdvözlettel: Csapó Emőke
 
 


Sziasztok.Nekem is van 3 tuppis edényem,de őszintén megmondva nagyon drága.Lehet,hogy 30 év rá a garancia,de kinek van rá pénze család,gyerekek,a mai pénztelenségben ,h. több ezer-tíz ezer forintot kiadjon egy tálért???A minősége tényleg jó,bár ...Az anyósomnak majdhogynem csak ilyen edényei vannak,az egyik tálja,amibe elvileg többféle gyümit lehet tenni,nem veszik át egymás ízét,átvette nagyon is.Mennyiért veszünk pl:
lisztszórót a százasban?biztosan nem 5-7000ft-ért.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Végre-végre újra kapható lesz a nokedliszaggató, de csak korlátozott mennyiségben lesz elérhető!
Előjegyzéseket már most veszek fel rá, jelezzétek, ne maradjon le róla senki, aki régóta szeretne.
Meglepetés, hogy teljesen új, egyedi formája lesz, a világon teljesen egyedülálló.
Egyenlőre annyit lehet róla tudni, hogy kör alakú lesz, nem pedig hosszúkás, mint a klasszikus nokedliszaggató.
Sokkal praktikusabb lesz, mint elődje, hiszen a lábas peremére úgy tudod rárakni, mint egy fedőt.
Úgy lesz kialakítva, hogy többféle átmérőjű fazékra rá lehessen rakni.
Több tészta fér el rajta emiatt a praktikus kialakítás miatt, mint a hosszú alakú változaton.
A dolgunk pedig még sokkal egyszerűbb lesz, mint eddig @char

Az ára 4. 490 Ft lesz.

December utolsó hetében lehet rendelni, és január közepére érkezik meg.


Írjatok!

Szép estét,

Enikő :D :D :) :) :)
eniko830901
Budapest XI. kerület
 
 


@xsara:


Sziasztok!

NEkem van pár tuppertermékem és nagyon szeretem őket :) Most léptem be mint tanácsadónő, ha bármi kérdésetek lenne nagyon szívesen válaszolok és aki Debrecenben laknak nyugodtan rendelhetnek is tőle :)
12kaboca
Debrecen
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: