A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Lilluska!!! de jóóóóó, végre!!!!! juj ez a botmixer durva :shock: jó hogy jöttél.... és nem felejtünk el!!!!
irigykedek már most mátraszentimrei nyaralásotokra :D
aztán tessék jönni!!!! és fotókat is kérünk!!! :D :D :D

ja még az érdekes név témához akartam tegnap írni:
Encinek van egy Tulipán nevű bnője, 2 napja egy Kende nevű kisfiúval csúszdázott, és van egy VAdony nevű ismerősünk is. :D
a most születendő uncsitesójának pedig Tiara lesz a neve..
Vendég

a babanet órája nem lett átállítva mostmár 2 órát késik!!!
nem 6.21. van hanem 8.21.
Vendég

A köszöntéseket nagyon szépen köszönjük! Ma lesz még csak a tortázás. (bár még meg se sütöttem :lol: (feketeerdő lesz)

Kriszta!
Meg se halld az ilyen beszólásokat! Lányod örülni fog egész életén át, hogy nem az elhízásra hajlamosak táborát erősíti. Kis mázlista! Annyit ehet, amennyit nem szégyell! :D okos, egészséges, szépen fejlődik!!! EZ A FONTOS!
Igen, ILYEN fejfájás volt. Csak gyomorégés nem. Az csak a végén.

Lurkók, kutyusok nagyon édesek!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Cukipofa!
Jaj! Ne is mond!!! Szinte mást nem is mond csak hogy „miért??” :shock” Nagyon kis KivánCsacsi a lány! :D
Az első fürcsis kép!!!!!!!!!!! Hát az valami szenzációs!!!! :D Orsi is nagyon édes, na de Dani ahogy néz!!!!! Hát én elolvadtam!!!! :D:D:D:D:D:D
Hogy álltok a cumi-projektel???

Memme!
Nagyon édes a két lány! Lassan összenőnek méretekben és ikreknek fogják nézni őket is! :D Lányainkat tegnap is annak nézték!

Cancan!
Ezeket a képeket akár profi fotós is készíthette volna! :D Különösen az első tetszik. :D
JA! Neked arany életed van!!! Én biztos csak a tányérok cserepeit találnám egy nap után a fiókokban. Olyan szintem szétszedték a konyhám, hogy most szereltem fel gyerekzárakat a szekrényekre. :lol: és még most jön csak 3. Terrorista! :lol:

Gabi!
Micsoda rendes anyósod van!!!! Csak meghallja és már rohan házikót venni. :D
Nagyon édes a „játszóház”. Látszik jó kis buli volt. Lassan kiírhatod, hogy bölcsi/ovi! :D

Vica!
Jaj de jó! Máris tudjátok? :D legalább lesz idő gondolkodni a néven! Tudom még korai, de mi a meglátásod, lesz 3. kör??? :D

Gyuzso!
Merre járt ez a mama kutyi??? Ej-ej! :lol: de nagyon jóóóó! :D

Borsa!
Jaj! Úgy sajnálom az orrfolyást! Jobbulást!!!!

Bocsi, ha vkit kihagytam de így tényleg nem lesz DU-i tortázás :D

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emmusnak és Lénának boldog hófordulót kívánunk!!!

Emmus, gyógymanókat küldjük!!

Gabi,
szupi képek!! micsoda nevek!! :lol: de mind olyan szép!!
az óra most sem jár jól!! :wink:

Lilluska,
szegénykém!!! gyógyuljon meg a kezed mihamarabb!!! és óvatosan ezekkel a konyhai cuccokkal!!!
én is duplán fogok mától vigyázni.. :oops:

Dorka,
ők is keverékek ám!! :lol: valszeg fekete labrador a papa, de rottweiler jellegű foltjaik is vannak :lol: :lol:
csak a mama tudja az igazságot! :wink:
édes a Berkés-kutyusos sztori!!

KépKép
Kép
gyuzso

Fúú!
itt a nagy irkálásban nem vettem észre, hogy mások is felkeltek! :shock: :lol:

Lilluska!
gyógyulj meg! nagyon durva ez a botmixer dolog. :oops: Örülök, hogy a lurkók jó vannak! Jó pihenést nektek!

jaj! az órákat még át sem állítottam!!! :shock: :shock: :shock:
na szaladok .....

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!
most is csak gyorsan....kertben főztünk megint. pásztortarhonyát :D végre Enci bekajált,mert tegnap alig evett :shock: de lehet a bandázás volt az oka :D

Veronikusz! feketeerdő nyamm-nyamm :D :D az fincsi lesz!!

Gyuzso! nagyon szépek a kutyusok!!!
na megyek, csinálok 1 kis rendet,mert d.u. folyt.köv. a lurkók megint kerti party-znak majd...ja !tényleg kiírom,hogy ovóda :D :lol:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok ám én is csak ritkán tudok mostanában olvasni mert valami nem stimmel ezzel a géppel és nem mindíg enged be a babanet.....meg a freemail sem :? na mindegy....

Utólag minden Babának és Anyának boldog-boldogot!!!

Ma voltam a Baby Markt börzén és nagyon jó dolgok voltak! Sok mindent vettem a Dorinának. 5.000ft-ért vettem 4 nadrágot, 3 pulcsit, 1 mellényt és 2 halász nadrágot.

Róluk annyit, hogy erősen hisztis korszakát éli a kisasszony, néha olyan tehetetlen vagyok :oops: , ettől eltekintve aranyos és imádom és................... :D . Mostanában állandóan táncol, van két unokatesója akik játnak táncolni és most ő is utánozza őket. Van egy dvd a lányok fellépéseiről és azt nézi állandóan. Neki is van táncos ruhája és abban ropja. Roppant büszke magára.....a tükör előtt táncol :lol: . Majd teszek fel képet!

Mindenkinek szép napot!!!!!

Kép
tikó

sziasztok!

Hát a 3. kört még nem tudjuk hogy mikor lesz.... Az igazság az, hogy a 2. után visszaszeretnék menni dolgozni, hogy anyagilag kicsit helyre jöjjünk, de nincs elvetve a harmadik baba projekt, főleg hogy megint kislányunk lesz.
És úgy néz ki hogy meg van a nevünk: Liliána. Nekem nagyon tetszik a Lilli de nagyon sok van belőle és így találtunk rá a Liliánára. Réka már tegnap este "Lilicseknek" hívta a hugicát :lol:
Amúgy Vida dokiban én is bízom, mivel olyan egyértelműen ráírta a leletemre, hogy lány lesz!

Láttuk Zachár Erikát, Nováky Ritát és találkoztunk Várnai Gabival is. Bevallom őszintén, hogy olyan csend volt az 5.-en, kihalt minden... de mégis ahogy megláttam őket, annyira jó kedvem lett! :lol: :D

Gabi,
Nagyon jó ez a házikó!!!!!!!!!!!! Mennyi gyerek!!! :shock: LÁtom, Nálatok is sokszor van gyerekbuli. :D

Lilluska,
De jó hogy itt vagy!!!! Sajnálom az ujjadat, de a szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem lett nagyobb baj! Gyere sűrűbben.

Borsa,
Bizti, nálatok is hamarosan két csajszi lesz :D Milyen babakocsit vettetek??? Légyszi rakjál fel képet!!

Gyuzso,
Nagyon édesek a kutyusok!

Heni,
Milyen nagy már Beni. Nagyon szépek vagytok!

Memme,
Tényleg olyanok a lányok, mintha ikrek lennének!

megyek vacsit csinálni a családnak....

Puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica: gratula a kishugihoz! :lol: Apjuk fölkötheti a gatyóját 2 ( 3) csajszival...... Van egy ismerősöm, akinek a kislányát Liliáná-nak hívják, szerintem nagyon szép név.

Hanna, köszi kedves vagy, de +10 et adjál hozzá majd júniustól :?
Lilluska, de jó rólatok is hallani ( bár én is ritkásabban vagyok ) ez a botmixeres dolog elég randán hangzik...

Annyira szép idő volt ma, remélem mindenki kihasználta.

Veronikusz, mikor mész uh-ra? Olyan izgatott vagyok miattad!

Gabi, ez a Tiara név nagyon tetszik.

Na, mentem fürdetni, kicsit el vagyunk ma csúszva, hiányzik az az egy óra , amit elvettek.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Gyuzsó
Köszönjük szépen :D

Veronikusz!
Várjuk a képeket!

Vica!
Nagyon szép nevet választottatok :D És ha a főnök asszonynak is tetszik... :D
Honap teszek fel képet az új kocsiról egyébként pierre cardin esernyőkocsi és imádom :D

Lilluska!
De jó hogy rólatok is hallani :D Sajnálom a balesetet mielőbbi gyógyulást!

Adri!
igazad van az egészség a fontos nem a súly! A kis súllyért meg én irigykedem (persze nem Emma hanem a magam részéről :D)

Tikó!
Mi is voltunk ma börzén de sajnos nem találtam mindent amit akartam de nem baj majd legközelebb! És a börze-feeling megvolt ez a lényeg!

Rólunk!
Kicsit orrfolyósan de jó kedvűen zárzuk a napot sokat voltunk a napon hogy kiölje a bacikat, Hátha! légyszi Lizzy!
Szép estét mindenkinek...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ja Veronikusz, akartam írni, hogy profi fotós készítette a fotókat ( kivéve a konyhásat, azt én a nem éppen szuperul működő gépünkkel, ugyanis amióta leejtettem 5-ből jó ha 2 kép éles , de azóta már van mááááásik :lol: ) szóval az apósom állt az gép túloldalán, aki fotós!

Heni

Kép

Kép
cancan

Juj Borsa engem nagyon izgat a kocsid, mert én is ilyesmivel szemezek titokban ( apjuknak meg sem merem mondani) csak az ára............ :twisted:

Súlyról jobb nem beszélni ( mármint a mienkről ) én is leküzdöttem 6-7 kg-t magamról jan. vége óta, de már csak 5,5 ebből a tartós. De én vagyok a ludas, mert csokikázom, meg sütikézem..... :oops: Holnaptól beszigorítok megint, mert még nagyon kéne -3-4 kg, s ha sok-sok év után most ennyi sikerült, akkor muszály tovább kitartani.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, és szép kerek száma van a kiscsajszidnak! :lol: Na, most már tényleg befejeztem.
Jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
Le sem merem írni mennyi volt kerek 5000 :D és tuti! A tipp babaszoba-turi :D A súlyok hát már megint erről csevegünk drága? :D Ez a mi kersztünk de nem baj majd egyszer... :D;)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa, csevegek én is szívesen a súlyról :) Van miről. Nem is a kilókról, de ez a csüngőhas-megnyúlt hasizommal.... és közben napi 1 tábla csoki benyom... :oops:

Ja, amúgy megjöttünk :) És tök jó vot, majd teszek fel képeket, (nem sok van, az iazán jó pillanatokat nem lehet lefotózni) fürödtünk Egerszalókon, ma meg nagyot kirándultunk Szilvásváradon. Bene is jó kitartóan nyomta a túrát, csak a felénél kéredzkedett fel.

Gabi, jó a kis házikó. Magánjátszótér? És még kis oviscsapat is! Enci is tud élni!

Zsu, édesek a kutyuk! Én is úgy szeretnék... Csa előbb kert is kéne hozzá.

mtunde

Sziasztok!

Már gondolom mindenki alszik, én meg a nappaliban ülök, és Apa leptopjáról garázdálkodom. Túl korán lett volna a 12 óra, ami tegnap még csak 11 volt. :lol:
Most web’n’walk-olok!

Hogy vagytok?
Mi jól, bár tele vagyunk újabb kék zöld foltokkal, és ma még Zsuzsi nevű zsiráfunkat is elvesztettük Békáson a gátnál, Apa visszament, de már nem volt ott. :cry:
Valaki viszont biztos örül Zsuzsinak.

Memme drága!

Te szuper Mami vagy! És nagyon, nagyon drukkolunk hogy minden mihamarabb rendeződjön, és tudod ez lesz, mert boszi mondja!

Dorka,
Mondtam a férjemnek a lány neveteket! Olyan szép!
Úszás?

Veronikusz,
Hogy vagytok? Milyen volt a buli? Kérünk képeket!!!
Torta hogy sikerült? És mit kapott a nagy lány??

Gabi,
Hú ez a házikó nagyont tuti!!!Tök jó fej Anyósod van!!!
És ezt mire kapta?
Mi még nem is kaptunk semmit a névnapra! :cry:

Adri,
Kérjük a Ti házikotokról is a képet!!!
Köszönöm a bókot, a szemmel kapcsolatban!

Cukipofa,
Jó hogy jöttél!
És jól teszed, hogy csavarogtok!
Igen, tiszta Apja, nem is kellett apasági teszt, hogy elhiggye!
Volt bandázás?
Kérünk képeket!!!

Boldog hófordulót Daninak!

Ezek a fotok!!! Gyönyörűek, ezek a szemek!!! Látszik rajtuk, hogy jó testvérek már most! tisztán látszik!

Heni,

Nagyon szépek vagytok!! Látom a konyha az a központi hely nálatok is!!!
kg-ról ne is beszéljünk, itt is sok a csokika! :lol: :twisted:

Gyuzsó,
Remélem azért Micának a kiskutyus is jó lesz és sok öröme lesz benne!!
Ott tényleg nagy volt a víz! :wink:

Vica,
De jó, de jó! Gratulálok!! És vannak már nevek??? Közben láttam, hogy igen, és de szép!!!

Borsa,
Örülök, hogy tetszik a kép, igen nekem is olyan angyalos, pedig azok habok nem szárnyak. De szárnyat is szeretnék de eddig nem kaptam sehol, de most karira már nagyon be kéne szereznem!!

TE is hugicát szeretnél majd?

Sok gyógypuszi nektek is!!!

Lilluska,
Persze hogy emlékszünk rád, és jó hogy jöttél!! Képek??
Jajj, ez borzasztó, nagyon sajnálom a kezed, sok gyógypuszi!
Jó pihenést nektek!!

Tikó,

Nagyon édes lehet ahogy táncol, várjuk a képeket!
Lara amint zenét hal, mozgatja a fejét és az egész testét, ma is beszálltunk a kocsiba, Apa bekapcsolta a zenét és már tánci is volt! Meg kell zabálni!

Tünde De jó, hogy jó volt, legalább kicsit feltöltöttél, és a súllyal TE még ráérsz foglalkozni, nekem viszont már nagyon kéne, de most annyi csoki van itthon, hogy nem birok ellenállni.
Várjuk a képeket!!

BArbikám,

Picit a sok munka mellett nézz be!!
Hogy vagytok???

Lányok Valival mi a helyzet???

Steffi
, hogy vagytok??

Andi? Mikor költöztök?

Valentina??

[b]Dóri??

Zsófi, drága hogy vagy?

És még sorolhatnám!!!

Enit nem kérdezem, mert Ő most igazolt hiányzáson van, de a többiek??

Gabbó??

Na most már megyek aludni!

most fél óra eltelt, mire visszaengedett, hogy fel tudtam tenni az irásom!

most már álmos vagyok! :lol:

Jó éjt!!!

ancsaboszi

Jó reggelt!
a tegnapi nap szuper volt. Még a férjem is megdicsért! :D Meg se álltam egész nap. Este már állni se tudtam. Már csak a napi 23X-i rendrakástól sem. :lol: A tüdőmet is lefárasztottam a 1000 lufi felfújásával. :lol: De megérte! A lányok tátott szájjal jöttek be a nappaliba. Nagyon tetszett nekik. (és mindezek után képes voltam éjjel 4,5 órát aludni, mert az agyam nem bírt leállni. Arról nem is beszélve, hogy férjemet útnak indítottam 4-kor Londonba. :oops: Még jó hogy ma éjfélkor már jön is haza. Én így nem tudok aludni. Hajnali 3.30-kor jött ma haza, hogy az út előtt átöltözzön. :oops: Ez nem emberi amit ő csinál. :oops: )
Bocsi a kitérőért! majd rakok fel képeket. :D

JAJ! és a nagy újságot nem is mondtam!!!! éjjel azért se tudtam aludni, mert Hármaska RUGDOSOTT!!!!!! :D :D :D :D és elhihetitek, hogy talán most már tudom, hogy ez tutira babamozgás! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emmának és Lénának utólag boldog-boldogot!
Bocsi a késésért, de nem voltunk tegnap itthon.

Gabi
Encinek boldog hófordulót!
Végre egy hónap, ami 31 napos. :wink:
Ha bölcsit/ovit megnyitod, szólj! :wink:

Dorka, Vica
Nagyon szép neveket találtatok! :lol:

Szép napot mindenkinek!
Mátyás úr szólít, mennem kell.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kép Siófokon Március 15.-én

Kép Szofi és Apuci

Kép amikor a lányok játszanak :D

Kép Ünnepelt

Kép lufi a főszerepben :D

Kép kistévén anyuci figyeli a gyerekszobát :lol: épp senki sincs ott

Kép PARTY TIME :lol: Nagypapi, Nagyi, Apuci és a lányok

Kép lufizás :lol:

Kép Vakondtúrás- és Feketeerdő torta. Apuci még virágot is hozott Szofinak (persze Katának is kellett vennie egyet :D)

Kép Szofi tortája (anyuci sütötte :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!
VAgyunk ám, csak rohangáltunk a bankba!!!Elvileg minden papírunk jóóó, ma megyünk az értékbecslővel a lakásba és ha minden jól megy április végére megvan a hitel felújítunk és költözünk!!!Már alig várom!!!!!!!!!!!
meg kihasználtuk ezt a szuper időt :lol: :lol: :lol:

SZOFIKÁM(drága kis fürtöske)nagyon boldog születésnapot!!

HÓfordulósoknak boldogságos hófordulót!!!!

remélem mindenki jól van a "cyber"családba

most rohanok tovább!!!

szép napot!!

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!!! de jók a képek!!!!milyen csinos volt Szofika!!!! és milyen ügyes Anyuci,milyen szép tortát sütött :D :D :D
az összes kép nagyon szép!!! hát igen a lufi- ilyenkor kötelező tartozék!!!

Emano!! hajrá lakás!!!! :D :D :D
Vendég

Veronikusz NAGYON CUKIK a lányok.........én még nem láttam őket, csak most először...nem semmi a hajuk...nagyon jópofa.....bírom a göndör hajat.......A torta is nagyon jól néz ki, biztos fini is volt.Nem vagy semmi, hogy ilyenekre van energiád úgy, hogy Hármáska néha megnehezíti a napodat...LE A KALAPPAL :!: :!: :!:

Vica Liliána.....szép név! olyan igazi büszek nőies hangzása van....nekem még nincs Liliána ismerősöm..... :lol: Jó választás....

Ancsaboszi menni kéne úszni!Most indult be nálunk a meló, mert nyári sporteszközökkel foglalkozunk és most kezdtünk el dolgozni...sokat segítek a fiúknak....amint kicsit csendesedik a helyzet akkor menni fogunk...az a baj, hogy anya el tudná vinni de ő nem szívesen vezet így csak én vagy a Papa tudja elvinni...de ígérem szakítok rá időt :!:

Legyen szép tavaszi napotok!!!

Ja biztos nagy lesz ma a nyüzsi Gabi ovijában.Gondolom ebben a szép időben megtelik a kisház kis emberkékkel :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Alvás, van, csak gyorsan...
Először is köszönjük Mindenkinek a biztató szavakat. Jólesik, hogyne esne jól, az emberből csak kijön néha a panaszkodás.

Veronikusz, irigyellek nagyon. És hát ez igen, ez a szülinapi előkészület. De tényleg meg kell nekik adni, nekem sose volt ilyen, és mindig úgy irigyeltem azt, aki ilyesmiről mesélt. Gyönyörűek a lányaid. :)

Vica, még egy kis nőci... :) De szép lesz.

Lilluska, hogy a f...be tudtál belenyúlni úgy a cuccba. Tessék vigyázni. (És néha benézni ide. Esetleg egy-egy képpel..)

Emano, drukkolok. Nekünk már csak a közjegyző van hátra, meg a pénzutalások és az ügyvéd köre a földhivatalban és írjuk alá a végleges szerződést. De már most is nagyon jó érzés, hogy ha valami ráfröccsena falra, akkor ott van és kész, majd leszedem, ha épp kedvem lesz, de már senkinek semmi köze hozzá. Más törlesztőt fizetni mint lakbért. Egyébként nem volt panaszunk a kéró tulajdonosára, életem legjobb "főbérlője" volt, de teljesen más, ha az ember a sajátjába lép be. És egyszer talán tehermentesbe. És a lányaink már nem mínusz tízről kezdik.

A nagy fáradtságnak is megvolt áma maga oka a problémákon túl. Meg se fordult a fejemben, hogy ez a jó öreg PMS, pedig volt melbimbó-érzékenység, puffadás, ödéma, ólmos fáradtság, ingerlékenység. Egyszerűen elfelejtettem, hogy ilyen is van, Melinda után csak két ciklusom volt. Ha még a hancúr-bogyó is beválik, egy szavam se lehet.
Pénteken este a párom és Melinda nem alszanak itthon,és szobaton lent lesznek a nagyszülőknél. (Mi Eszterrel nem megyünk, mert elég ostoba elrendezésű a házuk és gyakorlatilag el lennénk zárva a belső szobába, mert a házuk elég rossz elrendezésű, és máshova nem tudnám letenni, kivéve az udvart, de egész nap ott sem lehetünk a földön.) A szülést kivéve én még sosem voltam távol Melindától és nem is esik jól, hogy így lesz, de próbálom kihasználni az időt a szakdolira. Meg kell tanulnom leválni róla. De nagyon nehezen megy.

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz
Nagyon jók a képek. A szülinapos és a kirándulós is. :D :D :D
A pici rugdosását már érzed? De jó. Ez a világon az egyik legjobb érzés szerintem. Vigyázz magatokra!
Papád nem vett észre semmit?
Ja, és a torta igazán fincsinek néz ki. :lol: Nagyon kis ügyi vagy.

Lilluska
Jobbulást!!!

Heni
Ha beválik, küldd a receptet a - kilókhoz! :wink:

Memme
Elhiszem, hogy nem esik jól Melinda távolléte. Nekem a mai napig hiányoznak, ha a mamánál vannak a nagyok néhány napra. Ez az anyai aggódás természetes. Mintha nélkülünk megállna a világ, pedig nem. :wink:

Andi
Drukkolunk, hogy minden rendben sikerüljön.

Gabi
Mai ovi működött?

Sziasztok.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Memme
, megértelek, remélem, a hiányoláson túl azért legalább tudsz dolgozni is. Bár olyan nehéz. PMS, neked is jó hamar.

Figyu, lányok, volt, aki Cerazette alatt pecsételt? tudjátok, hogy megjött múlt héten, de csak 3 nap volt, azóta vizsont néha pecsételek. Gondoltam, ezt a hónapot végigvárom és szedem.

mtunde

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vagyok ám, és hűségesen olvaslak Benneteket! Csak nekirugaszkodni nehéz, mindenre reagálni, úgyhogy bocsánat , akit kihagytam... :oops:

Veronikusz: sok-sok boldog szülinapot a kis Fürtöskének így utólag!!! Nagyon szép a kis ünnepelt a képen!!! és a torták....
Memme: így messzirő, és ismeretlenül is drukkolok, hogy a kis Melinda lelke rendbejöjjön (és azzal a tiéd is)
Gabi: jó ez a magánóvoda ;) látszik, hogy jól érzik nálatok magukat a gyerekek
Emano: szuper! új lakás!
vica10: Lillána: nagyon szép név - nekem egy mesebeli tündér jutott eszembe róla...

Rólunk: még mindig eszik/alszik funkcióban van a drága :) tegnap mértük meztelenül: 4990 grammnyi a kis pöttöm :), ami azt jelenti, hogy 1100 grammot hízott a hazahozatal óta (3 hét) :shock: :roll: :shock: Nagyokat sétálunk (2-4 óra), amikor is az első percben elalszik, úgyhogy biztos élvezi :)

és képek:
Kép
Kép
Kép
linocs

Sziasztok!

Ismét eltüntem a színről, mindjárt magyarázkodom, de előtte köszönöm Ancsa, hogy aggódtál értünk. :-)

Írtam már, hogy besegítek a munkahelyemre. Nem szeretném itt leírni, hogy mit is csinálok (nem a cyber család miatt), adminisztrációs munka. Remélem ezért nem utáltok, bocs! :oops: :oops: :oops:
Ráadásul most van a pályázatbeadós időszak és sokan megtaláltak, hogy segítsek. Így jelenleg amikor Ádi alszik, Áki suliban, én ülök a gép előtt.

Mi megvagyunk, Ádám továbbra is élénk, állandóan a rekedtségig kiabálja magát, kurjongat ezerrel. Tegnap óta már a tárgyak mellett kapaszkodva megy is, ezért azt gondolom, hogy már csak napok választanak el attól, hogy önállóan útra kelljen. Sokat van kint a levegőn, tegnap is mind a kétszer ott aludt.
Bár már olyan nagyfiúsan link módon, de szopik még. Napközben csak pár percet, mert fontosabb dolgai vannak, de este, éjszaka és reggel jól esik neki az összebújás.

Sajnos a vérképe nem javul. :cry: Holnap kell érdeklődni a pénteken levett vér vasháztartás vizsgálatának eredménye felől. A vérszegénysége nem akar javulni, a vörösvérsejtsei még mindig az átlagosnál jóval kisebbek, ráadásul most neutropéniája is van úgy néz ki, ami azt jelenti, hogy a fehérvérsejtek azon típusa, amelyik a fertőzésektől véd, szintén túl kicsik.
A holnapi eredménytől függ, hogy hogyan tovább. Szegénykém pénteken megint egy hang nélkül tűrte, hogy vért vegyenek tőle. Hős ez a gyerek, nagyon magas a fájdalomküszöbe.

Tünde, nekem a cerazette folyamatos vérzést okozott. Hol 4-5 hetente, hol 2 hetente 1 heteket, de volt amikor pecsélgettem. A dokim azt mondta, hogy szinte órára pontosan kell szednem. De mivel az sem jött be, s beletartozok abba a 10%-ba, akik nem bírják, ezért le is álltam vele. Azóta van a rendes mensi, de közben semmi.
Talán próbáld meg Te is azt, hogy órára pontosan szeded, hátha nem fogsz pecsételni. Nagyon dühítő tud lenni...

Megpróbálok sűrűbben jelentkezni, de mivel nem tudok reagálni nektek, ezért ég a pofázmányom így írni. :oops: Boooocs!

Ja, és volt ám nálunk vendégség a cyber családból, de már mikor.... azokkal a képekkel is tartozom. Felteszem hamarosan.

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Nagy nehezen sikerült újra befognom a netet.. :lol: még jó, hogy közel a fősuli(TF)..
csak röviden olvastam vissza, mert sosem tudom, mikor tűnik el a jel megint. Mostmár keresek valami tuti előfizetéses megoldást. Tudtok valami jót? (olyanra gondoltam, amit mondjuk csak bedugok, mint egy pendrive-ot, és bárhol használható..)

Velünk minden oké, tegnap voltunk uh-n, fejjel lefelé és oldalt van a hölgyike (ezért rugdos mindig a jobboldalon), doki azt mondta, ez már így marad. Megkaptam az oktatókazit.

Orsi, Dani kádas képek nagggyon cukik!

És Fürtöskéék is!!!!!! Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT SZOFINAK!!!!!!

Gabi, az a házikó csúcs! Meg a :lol: yerekparti is! Nekünk sajna nincs kertünk, de már most azon gondolkozom, hogy a telekre milyen partit lehetne szervezni. Szülők bográcsoznak, gyerkőcök meg bogarászgatnak...

Annyira szép idő volt, mi is elmenekültünk mindkét hétvégén Balcsira. Nyomasztott, hogy apósék végigrobotolták a telet a lakásunkban, a szőlőt meg elhanyagolták miattunk. Így metszés, kötözés, palackozás...de nagyon jó volt.
Ma is szép idő van, megyek is sétálni!

Mindenkinek pussz,

ja, ma megyünk a Kútvölgyibe vmi előadásra (Apa szerepe a szülőszobában), remélem Apa is ráér.. :lol:
Van aki szintén jön?
Vendég

Sziasztok!!
most csak gyorsan, Enci ágyban ,én meg nyírom a füvet....
mert esőt is mondtak mára???
na mindegy...
Borsika!! jó hog yjöttél!!! már épp akartam kérdezni merre vagy??mert úgy eltüntél :shock: Balatonon merre voltatok??

Linocs! gyönyörűséges ez a baba.és nagy szerencséd van vele,hogy ilyen jóalvó!!!!
:D :D nagyon szép!!!és mekkorát nőtt!!!!! nem semmi!!

Vali!!!tényleg hős ez a gyerek :D kis édes hogy mennyi mindenen ment már keresztül! nagyon szorítok hogy jók legyenek az eredmények!!! Kép
Vendég

Jaj, Vica, most látom milyen félreérthető, ahogy írtam, hogy "De szép lesz". Azt értettem alatta, hogy "Olyan szép lesz!" Csak nem tettem felkiáltójelet, hangosan írásban gondolkodtam. :oops:

Erről (is) jut eszembe, hogy itt fogok állni egy halom nagyon jó kis ruhával majd, és valahogy úgy vagyok vele, hogy ajándékoznám is el szívesen (pl. az unokahúgomék lassan elkezdik a baba projektet), meg sajnálok is túladni rajta egyelőre... A férjem nem tervez mostanában gyereket, de én úgy vagyok vele, hogy ezek a ruhák még várnak valakire... :oops:

Vali, örülünk, hogy ennyi időre is be tudsz nézni. Várjuk azokat a képeket! És nagyon drukkolok, hogy vége legyen ennek a vérkép-dolognak, mert tényleg nincs rosszabb, mint amikor kórházba kell vinni egy pici gyereket.

És ami tegnap kimaradt még:

Gabi, annyira irigyellek azért a kertért. ha egy zsebkendőnyi is, de nekünk most teljesen átváltoztatná az életünket. tegnap is vissza kellett fordulnunk negyedóra utána sétából, mert Eszternek nem jött be. Így viszont Melindával volt gond éjjel, mert ugyan később kimentünk, de nem fáradt le annyira.

Heni, igen jár még a bébiszitter. Nélküle még ezt a heti egy-két órát se tudnám a szakdolimra szánni. Ma is haladtam és ilyenkor mindig egy fikarcnyival könyebb a lelkem, hogy egyre közelebb az idő, amikor már tényleg nem kell a gyerekeimen kívül másra figyelnem.

mennem kell, Eszter jelez...

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, drukkolok, hogy minél hamarabb kész legyél. Becslésed szerint mennyi van még hátra?

Borsika, jó, hogy újra!
Linocs, gyönyörű lány!

mtunde

Jönnek a fényképhegyek :)

Az egerszalóki fürdőben. Volt Villő is pelusban a medence mellett, de lefröcskölték, és ez nem esett jól a kis lelkének.
Kép

túra fel a vízeséshez Szilvásváradon, Bene fél útig nyomta motoron felfele, aztán apja nyakában.

Kép

én is cipeltem azért. Kép

Pihi Kép

kedvenc képem Kép

Kép

mtunde

És egy kis nosztalgia, most kaptam egy bartánőmtől, aki még be tudott jönni látogatni a kórházba első nap:
Kép

mtunde

tÜNDE! Nagyon jók a képek!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
látom ti is jártatok a fátyol-vízesésnél..... :D csak víz sajnos már nem nagyon van benne...mi is így jártunk tavaly....
de tényleg nagyon szépek vagytok!!!!

amúgy meg nem nagy a forgalom most a babaneten...
többiek hol?merre??????
Vendég

Borsa, várom ám a fotót a Emmus kocsijáról!!!!!!!

Nagyon jók a képek csajok. Veronikusz látom be van biztosítva a gyerekszoba! :lol:
Linocs, édes a kishölgy. Tünde, tényleg megható az apás kép!

Képzeljétek, ma beszéltem telefonon egyik gimis barátnőmmel, akinek már van egy 3 és egy 5 éves kislánya. Első sokára closty besegítésével jött össze, második spontán és most ősztől megint próbálkoznak, el is volt a novemberi osztálytalálkozón keseredve, hogy a closty hatására sincs érő petéje. Erre ma nagy nehezen kiszedem belőle, hogy "mi újság" mire mondja hogy 13 hetes terhes, s kérdezi ülök vagy állok? ( épp feküdtem ) IKREK! Anyááááám! Azért harmadszorra ikreket háááát..... de tök örültem neki és ők is örülnek nagyon.

Heni

Kép

Kép
cancan

Köszi lányok! :)
Gabi, most elég sok víz volt, de nem az igazi már :(

mtunde

[b]ÁRONBABA!!! Boldog Névnapot kívánunk![/b] :D

Tünde, nagyon szépek vagytok a képeken, annyira jó lehetett. Egy-két héten belül mi is kerekedünk, és megyünk mindenfelé. Nagyik, ilyesmi.

Fürtöskék is tetsz nagyon.

Én megint nem jövök egy darabig. Anyukám trombózissal kórházban van, apum épp külföldön a héten, el sem mondtuk neki. De amúgy élünk, vidulunk, olykor egész jó napjaink vannak... :wink: :lol:
vbea

Eszternek és Fruzsinak boldog hófordulót!

Áronnak boldog névnapot kívánunk!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Lányok!
Köszönöm a dicséretet. Nagyon aranyosak vagytok. :D Már csak a lányok öröméjért és a dicséretekért is megérte. :D
A bulin nem vett észre semmit a papám, ahogy tegnap DU sem, amikor is voltam dokinál. (a nemét nem tudta megmondani. Törökülésben ült a drága!) Különben minden rendben van vele. Szépen növöget.

Linocs!
Egyik képen szebb mint a másikon! :D ez a farmergatyis!!! És ez a szopipárnás! Mindegyiken Kis Tündér!

Vali!
Nem ciki ha nem tudsz másnak írni. Nekünk már az is jó ha hallunk rólatok!!! Gyere csak! Különben az unokatesóm kisebbik fiának is ilyen problémája volt. Most lesz Aug.-ban 3 éves és tökösebb/masszívabb gyerek mint a most 4,5 éves bátyja. Ádi baba pedig egy HŐS!!!! Le a kalappal előtte!!!!!

Borsika!
Tök jó!!! Balcsi! WOW!! Biztos jó volt! TE pedig már nagyon haladsz előre! Egyre izgisebb!

Memme!
Hajrá szakdoga! Hogy van Melinda kis lelke?

Tünde!
Annyira jóóóók a képek!!!! És hát ez a apa-lánya szerelem!!!! :D:D:D:D:D:D:D nagyon édes! :D

ÁRONNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eszternek, Fruzsinak és Martinnak bioldog boldog hófordulót kívánunk!!!

Áronnak meg boldog névnapot kívánunk!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Áron babának boldogságos névnapot!
Kép

Veronikusz, Tünde!
Csodásak a képek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kösz Zsu! :D Már másfél éves :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Linocs!
Persze Fruzsi is nagyon cukorka! Farmeros cucc nagyon menő! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kedves Lányok!

Fruzsi kisasszony nevében köszönöm a hófordulós köszöntéseket! (el sem hiszem, hogy ilyen "öreg" a csaj :) :shock: )

Kép
linocs

Áronnak boldog névnapot kívánunk!!!!
Eszternek, Fruzsinak és Martinnak boldog hófordulót !!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz,
szuperek a képek!! kis ikerpár :lol: :lol: a megfigyelő kamera jó ötlet! :wink:
mozgolódáshoz hatalmas gratulaaa!!!

Memme,
sok erőt a szakdolihoz!! jó, hogy van pici segítséged!!
PMS, hess!!!!!

Vica,
Liliána nagyon szép név!! ügyik vagytok!!

Linocs,
nagggyon csini lány Fruzska!!! :wink: van evőkéje! :lol: :lol:

Tünde,
szuperek a képek!!! én is, én is sétiznék!! :wink:

Borsika,
végre!! kis ingyé internet mindig jókor jön!!

Eni,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vali,
Ádi tényleg egy hős!!! óvatosan a munkával azért!!

Andi,
drukkolunk a bank/közjegyző bizniszhez!!!!

Adri,
és igen is megáll nélkülünk a világ! :wink:

Mi jól vagyunk, élvezzük a jó időt, bár most épp beborult...
kerti munka, Mica pirospozsgás, barnul a kilógó keze.. :lol:
Csipa megint vemhes, a kiskutya érkezésével valszeg egyidőben lesz a cicaáldás is! zajlik az élet.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

jó reggelt..

mai karikásszem verseny győztese én vagyok.... Enci beteg :cry: éjszaka félóránként kelt, óra bedugulva, torka valszeg fáj,mert nem is evett nem is ivott.... ja meg :cry: lázas is volt...
reggel már tea lement, meg csináltam tejbepapit és azt adtam neki...szóval megvagyunk mi is,csak ez most nem hiányzott..
hulla vagyok az álmosságtól :shock: de majd jobb lesz már...
pont ma akartam levinni a dokihoz,h megkapja a Prevenar oltást, de így betegen, most csúszik.....
nem tudom mitől lett beteg? túl sokat bandázott a kertben??? :lol:
a Fluimare orrspray-t hányszor lehet adni? kidobtam a dobozt multkor,a flakonon meg nincs rajta :oops:

Cancan! ez tök jóóóó,mármint bnőd!! és azt honnan tudják h nincs peteérés???az hogy derül ki? 2 gyerek után,pláne?

Gyuzso! hajrá kiscicák,meg kiskutyus!!! :D :D :D
Vendég

Hófordulósok, névnaposok nagy nagy puszi a kis pofitokra!

Gabi: járt uh-ra, mert ugye az elsőnél is problémás volt emiatt, és ezért kapta a closty-t hogy rásegítsenek. Azt meg uh-val ellenőrizni kell, nehogy cisztásodjon. És aki ezt szedi, nagyobb az ikerterhesség eshetősége, mivel jó esetben egyszerre több pete érik.

Most rohanok, mindjárt itt a barátnőm a ksifiával, közben el kell mennem Szandiért az oviba.

Eni:
anyukádnak mielőbbi jobbulást. +++++++++++++

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi
Encinek jobbulást! Küldjük a gyógypuszikat!+++++++++++++

Eni
Anyukádnak jobbulást kívánunk!

Steffi
Martinnak boldog másfelediket!
Most másfél tortával ünnepeltek? :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Betegeskedők gyógyuljatok meg mihamarabb! Nem is csoda, hogy megfáznak a gyerekek ebben az időben, azért még csalóka ez!!!Egyébként MI is kint vagyunk szinte egész nap és Berke orra is folyik, ráadásul kijött most ha jól számolom 3 rágófoga egyszerre, szerencsére jól viselte (eddig még nem volt neki)

Veronikuszn Hogy vagy???? fejed?? gyomrod????

Gyuzso Mica tuti élvezni fogja, hogy gyarapodik a "család" :lol: Tök jó.ez kell a gyerekeknek szerintem!!!

Linocs Jók a fotók!!!Fruzsi cuki.....nagyon.Tényleg hogy telik az idő.... :lol: Szerintem inkább egyen a gyerek mint ne.....az is jó hogy szeret a levegőn lenni...legalább Te is kimozdulsz kicsit

Esik az eső :twisted: Annyira útálom......

KépKépKépKép
vdorka3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?