A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Fogzás-láz: asszem az az összefüggés, hogy olyankor legyengül az immunrendszer, és ezért könnyebben megbetegednek! Nálunk most vírusos torokgyuszi volt, majdne semmi tünettel. Mert nem köhögött egyet sem, csak piros volt a torka és ilyen kis hólyagok voltak rajta + láz!

Viki: Az ilyen lázaknál mindig kell arra a szintén vírusos fertőzésre, ami láz után apró kiütésekkel jár...nem kell megijedni, ha megjelennek rajta. Matildának is 6-7 hónaposan volt, én meg azt hittem bárányhimlő :oops:

mamiblue

Hú csajok, Ati egyhuzamban aludt este 8-tól reggel 1/2 6-ig. Meg sem nyikkant egész éjszaka. Én pedig még 1/2 6-kor olyan mély álomba voltam, hogy amikor felébredtem Ati édes kis beszélgetésére, apát kérdezgettem, hogy milyen nap van, hány óra... :oops: :D

Dincus
Ati sem tápszerrel a pocijában alszik éjszaka.....
Mi azt csináljuk, hogy 13-kor ebéd - húsos főzelék, 17-17:30 körül 8 hónaposnak való adag tápszer (240 ml víz + 8 kanál) - Milupa HA2, 18:30 - 19:00 husi nélküli főzelék. És tök mindegy mikor ébred, reggeli általában 8 körül. Nem akarod kipróbálni ezt? Aztán vacsi után fürdés, legkésőbb 19:30 körül, fürdés után jóéjt puszi, és zsupsz, be az ágyikóba, és egyedül elalvás.

Mamiblue
Kiütés - kis szárazbőr foltokra gondolsz? Ha igen, akkor ilyen Atinak is volt. Dokink Fenistil cseppet írt fel rá 2*6-ot, a neve pedig Pityriasis rosea. (Azt mondta felírja a nevét, mert én úgyis mindennek utánaolvasok a neten :oops: :lol: ) Ilyenkor csoki és kakaó kerülendő - gyerkőcnél is, és gondolom szopi esetén anyucinál is. Dehát nálunk ilyen már nincs.
Garden expo - kerttel kapcsolatban nekünk még a növényekre és a sütő/főzőhelyre van esetleg pénzünk, aztán kifújt. Majd jövőre szeretnék pergolát csináltatni, apával mi találtuk ki, hogy milyen legyen, na meg kellene a sütögető környékére nagy asztal és sok-sok ülőalkalmatosság..... Van teak asztalunk és székeink, de az inkább a teraszra való. De hát szükség törvényt bont :-))))))

Vasalással úgy el vagyok maradva :oops: :oops: Tele a kosár, és a szárító is :oops: :oops: Ez lesz a mai program. Meg ma még gyorsan össze dobok valami kaját, hogy hétvége szabad legyen.

Jut eszembe, tudtok valami receptet, amihez az az igazi, echte sonka felhasználható? Natúrban herótom van tőle, viszont valamit kell csináljak belőle, mert ránk romlik. Apukámék annyi mindent csomagoltak..... mi nem eszünk ennyit :shock: :shock: :shock:

Szép napot!

mikegirl

Ja, és nézzétek csak a vonalzót???? Az én pici pöttyeszem 8 hónapja született :D ...... olyan gyorsan megy az idő :( Mindjárt nősül :lol:

mikegirl

Jó reggelt!

Mikegirl! Boldog 8 hósságot! :lol: Hát igen, pedig mintha most kezdődtek volna a fájások a Tescoban... :lol:
Kajcsi. Mért nem cserélitek meg, hogy 5 körül a főzi, és 7 körül a tápi? Bár ha ez jött be, akkor jó. :D Lehet hogy kipróbáljuk, ma fél 6-kor kelt. Nekünk az iskorai, mert 8-ig szokott aludni (8-tól). De vissza is aludt evés után. Ha2 kéne nekünk is, majd kérek jövő héten. :D

Olyan édes, pápázik meg tapsikol! :lol:

Szép napot!

dincuska

Sziasztok :)
Önző módon először is :) - Viki ,Mike köszi :) Nagyon jól esett amit írtatok -nekem meg ettől lett jobb a napom :) Viki ne nevess de a tanult szakmám -elektrotechnikus :shock: Drága édes jó apám világ életében fiú utódra vágyott (amilyen a formája a női csapatba májusban érkezik a 7. lányunoka -ez karmikus asszem :) ) szal apukám 14 éves koromban meggyőzött hogy ez a pálya való nekem.Elegánsan elsiklott azon tény felett hogy született könyvmoly vagyok és a reál tárgyakkal pedig mindíg hadilábon álltam.Így a suliban eltöltött 5 év alatt üveges tekintettel annyit sikerült az egész elektromosság mizériából felfognom hogy az áram folyik valamint ráz :oops: Viszont oszlopos tagja voltam a tánckarnak a színjátszókörnek így az azt menedzselő tanárok (dirihelyettes) nyomására mindíg átrugdostak a problémás tárgyakból.. :) (több műszaki tanárt vizsga előtt túrós palacsintával vesztegettem meg- ..kevés lány volt a suliban na... :) )
Viki mi újság Fannival? Juditnak igaza van -lehet hogy 3 napos láz -Barbinak volt ilyen 3 nap elteltével tetőtöl talpig pöttyös lett aztán az is elmúlt.Fogzás inkább csak hőemelkedést okoz 38 feletti komolyabb lázat nem szokott...
Mirosz nagyon szépek vagytok -kedvencem a nyulas bárányos Mira kép :) (tesó kislányának Amira lesz a neve én"kisszarossegűzöm" tesó Mirának becézi :) )
Márkanyuka hihetetlen milyen nagyfiúnak néz ki a pasi a képen(és nem kevertem össze a nagytesóval :) ) -nekünk is van ilyen járókánk de mindíg pankráció a vége ha mindkettőt megpróbálom beleültetni...
Dincuska :) -valami erősebbet :) -mondjuk konyak... :) ? van egy olyan sanda gyanúm hogy hamarosan Emmának is kibújik a foga -legalább is ezek az éjszakák erősen emlékeztetnek a mieinkre :)
Mike -nem is hallottam hogy van ilyen expo de örök hálám a tied -a teraszon kedves arab szokás szerint a földön ülünk mert egy deka bútorunk nincs -szerintem vasárnap kinézünk...
Nekem már csak maradék főtt sonkám van amit a szomszéd Rozi kutyában fogok a mai nap elhelyezni :oops:
..és a tegnapi nap felfedezése a lányom apja -AZ APJA :shock: Férjem hányatott gyerekkorából alig maradt pár fénykép és tegnap a kezembe akadt azon kevésből egy és majdnem elájultam...megpróbálom mindjárt feltenni..
Kép Kép

Kép
Kép
panni7

panni én mechanikai műszerész vagyok és én az Idb-t( iskolai diák bizottság) nyomattam a siker reményében. :wink:
A fényképen való ledöbbenésedet megértem. :lol: :lol:
Ennek ellenére gyönyörű a kiscsaj.

mikegirl boldog 8 hót. :lol: :lol:

esti kaja egy fél bögre sinlac pép . Ennek köszönhetően átalussza az éjszakát, 6 kor kel. Ha a 2 es tápszert adom, akkor sem alussza át, se a főzelékkel.
tuza edit

Mirosz! Mira milyen édes! nagyon helyesek vagytok! :)

Mikegirl: Én sonkás-paradicsomos spagettit csináltam belőle. Atinak boldog hófordulót! :)

Panni! Az én fiam is apja-fia! Döbbenetes hasonlóság. :)

Csani életében talán 2X aludta át az éjszakát! :shock: Ma pl. fél óránként kelt éjfélig. Akkor kapott egy kis panadolt (fogzásra gyanakszom) és akkor visszatért a szokásos 2-3 órás alvásritmushoz. Csani is Sinlacot eszik lefekvés előtt de a fentiek is bizonyitják, hogy mit sem ér nálunk. :roll:

Fözelék: Kicsit aggaszt, de Csani nem nagyon akar enni. Megdöbbenve olvasom, hogy a babáitok egy egész üveg főzeléket - a 190g-osat?- bekebeleznek! Örülök ha 100 g benyel. :( Persze ezért állandóan éhes is! Csak a banán jön be neki, de hát csak nem ehet állandóan azt! :)

leko

Ó Edit akkor minket az azonos korú gyerekeinken kívül összeköt a kalapácsfej reszelés semmihez nem fogható élménye és te is álltál baboskendőben az eszterga pad mögött miközben nálunk drága Holes tanár úr zengő hangon üvöltözte: A tokmánykulcsot senki ne hagyja a tokmányban a szentségit! - és mindeközben a homloka közepén mint valami 3.szem egy hatalmas csontkinövés éktelenkedett ékes bizonyságául hogy ő biza minimum egyszer bentfelejtette :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Mikegirl: akkor bútor tekintetében hasonló az ízlésünk (Black Red White).

Mirosz: csodaszép a Mira, tessék gyakrabban kicsinyíteni és közzétenni az ilyen gyönyörű babákat. Vagyis minden babát, mert nálunk minden baba csodaszép!

Dincuska: hát igen, egy napon születtek a csemetéink!

Panni: köszi a nagyfiús dicséretet a legkisebb nevében is. Apja lánya: megdöbbentő a hasonlóság!

A múltkor találtam egy oldalt, nézzétek meg, próbáljátok ki: www.myheritage.hu

Nem lesz több vita, hogy kire hasonlít a gyermek!

Azt elfelejtettem írni, hogy a védőnő javaslatára napi két főzeléket kap Ádám. És husit minden nap kötelező! Májat viszont 1 éves korig nem ajánlott, valamilyen blablabla fertőzés veszélye miatt. De a husit lehet helyettesíteni gesztenyével. Viszont 8-8,5 hónapos kortól be lehet vezetni a tojássárgáját is.

Ma nagyon sz@r kedvem van, Ádám nagyon rosszul aludt éjszaka (lehet tegnap nem kellett volna engedjem, hogy 5 órát aludjon - egyszer 3-at, aztán késő délután 2-t), ideges, ingerült vagyok vele, az is lehet, hogy megjön a nyári-tavaszi mikulás.

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
márkanyuka

Az nem írtam, hogy az arcfelismerés menüpontra kell rákattintatni, de biztos rájöttetek volna.

Kép
Kép
márkanyuka

Mikegirl: hihetetlen hogy szalad az idő, már 8 hónapos Ati. Boldog hófordulót!

Kép
Kép
márkanyuka

Csajszik, a terhesség elején szenvedett valaki álmatlanságban? Volt esetleg arra valami praktikátok? Nem rólam van szó..... :lol: Rám egyik sem igaz :lol: :lol:

mikegirl

sziasztok!
Tök szupik a képek!
Panni: tényleg nagy a hasonlóság! A lányom ugyanígy hasonlít a gyerekkori énemre. Majd keresek és rakok fel én is ilyen képet!
Tegnap voltam thai masszázson! Nagyon tuti volt!
A férjem kap a munkahelyén üdülési csekket és ilyenekre használjuk fel. Különben nem hiszem hogy eljutnék ilyen helyekre. A Lányom meg úgy el van anyuval, hogy csak lestem. Hazaértem és nem is nagyon foglakozott velem, csak játszott tovább. De azért amikor ki akartam menni a szobából elkezdett sírni. :D Azért örülök neki hogy így rá tudom bízni valakire!
Na visszaolvasni megint nem tudtam!
Megyek mert szalad a lakás!

KépKép
dudu_84

Sziasztok

Már már ezer évnek tűnik amióta nem voltam.
Változások az életemben jelenleg zajlanak.

És új külsőt találtam magamnak, talán ez kellett ahhoz , hogy végre helyrekerüljenek bennem a dolgok.Jó kis vörös lettem , rövidre levágattam a hajam ............és halkan súgom ledobtam elmúlt hét alatt egy jópár kilót./5,5-6kg

Jó lett volna megosztani ezt veletek, de egyenlőre magamra kell találnom , elfogadnom magam és megtalálni azt ami boldoggá , EGÉSSZÉ tesz!/gyerekeimen kívül/

BÁlintom közben belépett a 8 hósok táborába ,édes imádnivaló tömzsi legény.Anyanya egyre tisztábban megy neki,és puszil.Nah ez az amitől kész vagyok.
Egyre többet akar állni,de ülni még mindig nem egyenes háttal ül.Szóval furi a pöckös ,de tüneményes.
Gondolom most ennyi elég is belőlem.........puszika nektek

Kép

Kép
jucu

Csokinyuff: hol vagy? Hogy van Majácska? Remélem semmi komoly. Üdvözlet a mélykútiaknak.

Dudu: biztos jó lehetett a masszázs. Engem apa szokott kezelésbe venni, nagyon imádom, tudja hogy ezzel tud levenni a lábamról.

Jucu: új külső? Biztos jó dögös lehetsz vörös hajjal! Nekem is volt egy időben. A "pár" kilóhoz pedig nagy-nagy gratula. Remélem nemsokára én is beszámolhatok egy kis súlycsökkenésről. Jövő héten kezdődik! És Bálintnak is boldog 8 hót!

Kép
Kép
márkanyuka

Mike: Atinak boldog 8. hót! :)

Hát én át tudtam volna aludni a napot, úgyhogy ez ügyben nem tudok segíteni...

Mirosz: nagyon jók a képek, tündéri a kislányod! :)

Leko: Zorka ebédre megeszik 190-200 ml főzit és utána még szopizik is....mondjuk látszik is rajta :lol:

Panni: nem semmi a hasonlóság! Nálunk is azt mondja Zorkára mindenki, hogy tiszta apja :)

Mamiblue: Zorknak is vírusos torokgyulladása van, de ő nem lázas. Nem kapott rá semmi gyógyszert, viszont éjjel 2x ébredt és olyan keservesen sírt, gondolom fájt a torka. Kapott Panadolt és aludt tovább.

tiko

Csoki: hogy vagytok? Remélem jobban!
Fogyókúra hogy halad?

Jucu: gratula a súly veszteséghez! :)

tiko

Sziasztok!
Ezt most találtam: http://www.nlcafe.hu/otthon/20080328/a_ ... anovenyek/

bocs, most mennem kell, csak gondoltam, ez hasznos nekünk :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Csajszik, aki üveges kaját ad a babájának......én Hipp-es vagyok, de Nestlé duo zöldborsó pulykahusival nagggggyon jó! Nálunk eddig a borsó nem ment, de ez tényleg finom!!!!

mikegirl

Csatlakozunk a vírusos torokgyuszisok táborához! :( Csaninak is hólygocskák vannak a szájában + be van rekedve. Egyéb tünet nálunk sincs.

leko

Calcimusc-ot írt az orvos. Valakinek a babója szedett már ilyet? Hogy kell ezt adagolni?

leko

Sziasztok!

Leko!
Esztike már kapott Calcimusc-ot. Neki 1ml-t kellett adni naponta!

Eszti már mindenhol feláll (asztal, ágy ülőgarnitúra)(akár az éjszaka közepén is), és pakol! Most épp a zoknis fiókot!
De foga még nincs egy darab sem.
Amitől szívinfarktus kaptam az az volt amikor felállt az etetőszékben! :twisted:

Ha így halad, hamarabb fog járni, minthogy foga legyen.
:D
Viki!
Esztinek úgy nézki bevállt az új tápszer (Humana baby fitt) - többet eszik belelő, azért kívácsi vagyok, hogy hízik-e tőle!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Sziasztok!

Már nem lázas Fanni, igazából csak egy napig volt az, és tényleg nem volt más tünet, utána sem :roll: Nem tudom mi lehetett...
Viszont most én lettem beteg... fáj a torkom, folyik az orrom, minden bajom van. Alig várom már, hogy ágyba kerüljek.

Dincuska: én megyek a börzére, de Fanni nélkül. Egyik kismama barátnőmmel megyünk, de jó korán, mert délután már más dolgom van. Azért lehet összefutunk.

Mikegirl: boldog 8. hófordulót Atinak! :lol:

Leko: Fanni sem eszik meg egy egész üveg bébikaját, inkább csak a háromnegyedét. Jobbulást Csaninak!

Na megyek, mert leszédülök innen!

horvviki

Hello!

El voltam havazva.

Márk, Ádám, Mira nagyon szépek!
Panni: Tényleg semmi kétség :D

Márkanyu: megcsináltam az összehasonlítást, pont a felén van Karin, egyformán hasonlít. Erre apa azt mondta, hogy biztos nem jó, mert Karin tiszta apja. Pedig pont hogy vegyes. :lol:

Bálintnak és Atinak boldog 8 hót. :D

Nóra: a nevet én találtam, már 3 éve tudtam, hogy ha egyszer lányom lesz Kothencz Karina Gizella lesz. És tényleg! :D

Babakaja: Mi is a Hippet esszük, Karin megeszik 1 üveggel. Sinlakot is eszünk, ha van olyan, ami nem ízlik neki, akkor abba belekeverem és úgy elfogy.
Karina pár napja nem akar szopizni. :( Totál kész vagyok, nem gondoltam, hogy ilyen hamar elválasztja magát. :cry:

Jucu és mindenki, akit érdekel: A titok című könyv nálam nagyon bevált negatív hangulat ellen. Nem tudom leírni, hogy mennyire jó. Mindenkinek el kell olvasnia :!: www.atitok.hu

Minden betegnek jobbulást.

Beszéltem egy gyógytornász ismerősömmel, ő javasolta, hogy segítsek Karinnak mászni tanulni. Mikor 4kézláb van fogjam meg a lábait hátulról és rakjam egyiket előre, erre ő rakja a kezét, majd rakjam a másikat, erre ő a másik kezét. 1× megmutattam neki, azóta mászik. :D Ha kúszásba csúszik, csak visszahúzom a popsiját és megint mászik. :) Próbáljátok ki.

Kép
csiper

Mikegirl: angoltanulásra: www.taxus.hu
Nem pont az, amit keresel, de hasonló. Nekem nagyon tetszik, én erre akarom rászánni magam- meg a pénzem. :D

Kép
csiper

hELLO!

Mike: NEm arra gondoltam! Ez vmi vírus...de a nevét nem tom!:( Kertbe nekünk kell asztal meg mindenféle! Kicsit félek, hogy ilyen sütögetős, bográcsozósból sem lesz nagyobb választék, mint a neten! Ott meg sajna nem igazán találtam olyat ami tetszik :(

Csiper: Csak halkan mondom, de én már örülnék ha Sebi nem lenne ennyire cicibolond! Ma pld. csak úgy volt hajlandó megenni a tejpépet, ha kapott közben cicit..iletve én csak akkor adtam neki cicit, ha evett tejpépet....

Holnap megyünk, megnézzük a tököli sulit, aztán megyünk vmi karate bemutatóra, mert Matit ez is érdekelné, valamint ma közölte, hogy ő 3-as ikreket szeretne majd szülni! De volt már olyan ötlete is, hogy ő megtanul hegedűlni! :shock: Szóval jó fej a csaj!

Panni: :lol: nem is mondok semmit :lol:

mamiblue

ja, taxus...régebben hallottam, hogy valahonnan le is lehet tölteni, de ez nagggyon csúnya dolog! :lol: De ha vki gondolja, utánnakereshet!:)

mamiblue

Köszi lányok a kérdéseket!
Megvagyunk!
Maja már látszolag jobban van. Ha nem lesz komolyabb tünet akkor nem kell visszamenni az orvoshoz.
Nől a felső szemfoga ugy szenved szegény :?

Szopi! Szintén Maja még elfogadja de nem kéri... :roll:

Visszaolvasni sajnos nem nagyon van időm de potolok igérem :roll:
Vendég

JAhh fogyokura!!!!
Jól halad néha bünözök de azért fogy a zsir :wink:
Vendég

Csoki:örülök,hogy jobban vagytok! Szegény Majácska, remélem hamar kibújik az a fogacska!

Nagyon ügyes vagy továbbra is! Ha így is fogy, akkor 1 kis bűnözés simán belefér :)

Csiper: Karinnak akkor ezek szerint csak 1 kis segítség kellett. :)
A dévényes csaj nekem azt mondta, hogy Zorka nehezebben fog mászni, mert a súlyához képest gyenge a karja....

tiko

Hello!

Mona: El vagy veszve! Sikerült már megkaparintanod a családi pótlékot? Asszem én meg 2-szer kaptam meg! :? Legalábbis pont annyival több van a számlámon...aztán lehet, hogy más... Szóval jelentkezz!!!

Csoki: Fogacska :(

Fogyi: :? :oops: Asszem én hétfőtől kezdem újra! Azt hiszem hajnalonta fogok lejönni tonázni, 5-6 körül eszik Sebi, aztán elég jól be szokott ájulni még fél 7-7-ig...még egy zuhany is beleférne :wink:

tegnap fel akartam venni vidóra, hogyan ül fel Sebi, persze nem ült fel akkor, viszont pont kakilt a drágám, akkorákat nyögött... :lol:

mamiblue

Hol vagytok? Gondoltam benézek olvasok...erre sehol senki!

Mi megnéztük a tököli iskolát..lehangoló...pont az látszik rajta, mint a tököli játszótereken...gyerekek...ugyanmár, azok mindent csak tönkretesznek! Minek fessük ki a penészes tornatermet...jó az nekik, csoda, hogy még nem esett senki fejére a vakolat, a wc-k-ről nem is beszélve! :?

mamiblue

Garden Expo - nagy semmi!!! Kb. negyed órát voltunk ott. Aztán kertészetekbe jártunk, növényeket nézegetni.

Dincus
[quote]K írta:ajcsi. Mért nem cserélitek meg, hogy 5 körül a főzi, és 7 körül a tápi?

A tápi nem tart ki egész éjszaka. Ötkor táp, és max két óra múlva lecsúszik egy üveg főzelék........

Dudu
Thai masszázs - szuper lehetett!!! Én erotikus masszázs könyvet vettem, amiből tanulom a fogásokat. :oops: :) De csak kis része erotikus, a 4/5-e normális masszázs.

Viki, Dincus - jó vásárlást a börzén!!! Aztán majd tudosítsatok, hogy mit sikerült beszerezni :wink:

Jucu
Új külső???? Wow!!!! :lol:
Utólag is boldog hófordulót!!
Engem a multkori munkahelyre történő bemenetel nagyon helyre tett.

Vírusos torokgyuszisoknak jobbulást!!!

Ági
Nem sok szobanövényünk élte túl a telet, de van két gyönyörű fikuszunk. Akkorák, mint én...... nem tudom hogy fogom elszeparálni őket Atitól :?

Csiper
[quote]M írta:ikor 4kézláb van fogjam meg a lábait hátulról és rakjam egyiket előre, erre ő rakja a kezét, majd rakjam a másikat, erre ő a másik kezét.

Ati nem rakja a kezét. :shock:
Taxus - nem tudom, szkeptikus vagyok........de ettől aztán még lehet nagyon szuper :wink: Nekem beszélni kell valakivel, rendszeresen. Regisztráltam magam az italki.com-on, beszéltem már ezzel-azzal, meg váltottunk is pár mailt.

Mamiblue
Tököli suli :( :(
Akkor a kakilás van meg videón :lol: :lol:

Holnap remélem ezerrel fog sütni a nap, mert kint szeretnék dekkolni a szabadban: virágültetés, festegetés......

Szép estét!

mikegirl

Jucu: Grat a fogyihoz...én egyenlőre még próbálkozom újra :oops: Remélem nekem is sikerülni fog! Majd dobj fotót is!!! És remélem valóra tudod váltani az álmaid! Tényleg, végül elmentél dolgozni???

Mirosz: Most láttam a képeiteket...gyönyörű Mira!

Mike: Napsütés...úgy legyen!:D

mamiblue

Csajszik, szebbnél szebb képeket tesztek fel ... :D

Én is dobok párat az én kis Pöttyeszemről, aki egyformán hasonlít mindkettőnkre :lol:

Kép
Kicsit kameraérzékeny a drága :lol:

Kép
A kis kíváncsi fáncsi :lol:

mikegirl

Én is...én is teszek fel képet!

Kép

Ez nekem olyan nehéz időszak! Mászik-kúszik, nyitogatja a fiókokat, sikít, ha vmi nem tetszik neki! Elvan egyedül is, de azért azt szereti, ha ott ülünk mögötte, ha meg olyanja van, akkor sír ha elmegyek mellőle! :( Ja és mindent ki is dobál a fiókokból természetesen :shock: :lol:

mamiblue

Mamiblue!
Ha ez megnyugtat: NEM VAGY EGYEDÜL! :D :D :D
Az én lányom ugyanezt csinálja!

KépKép
dudu_84

Jó reggelt :)
Jucu -remélem csupa örömteli változás zajlik az életedben-egy csinos új frizura meg a mínusz kilók is jót tesznek az ember lelkének :)
Leko jobbulást Csaninak!
Csiper -ne szomorkodj -én boldog lettem volna ha a lányok addig szopiznak mint Karin...
Csoki a szemfog az eléggé meg tudja viselni őket :( Csajsziknak az a következő elvileg -már most félek tőle...
Judit - remélem van másik alternatíva sulira.... már én is kérdezősködöm az őslakosoktól hova érdemes majd iratnom Barbit -több iskola is van a környéken de aztán lehet hogy bevisszük majd a városba a kisasszonyt...
Mike Atiért változatlanul oda vagyok -a világoskék különösen jól áll a szeméhez...Gartenről mi sem hallottunk semmi jót -viszont jövő héten szombaton az Ikeában is kirakják a kerti bútorokat -szerintem mostmár kivárjuk...
Mi tegnap du esküvőn voltunk - tesómék házasodtak össze csendesen -a baba miatt már nem akarták elhalasztani.Volt sok sírás rívás -hol ezért hol azért de azért nagyon szép volt és talán egy kis vígasz anyunak...
Barbi vitte a házaságkötő teremben a gyűrűket egy pici szív alakú párnán -annyira izgult a fellépés miatt.. :) Csajok meg végig aludták szerencsére az egészet a babakocsiban :) Kép Tesóm és a férje -imádom őket
Kép Barbus királylány :-) Kép Panni és az alom :-) Kép Ma reggel a zsákmányolt lufival :-)

Kép
Kép
panni7

Judit -édes a kis ketrecharcos :)

Kép
Kép
panni7

mamiblue: nálunk is ugyanez van, azzal a különbséggel, hogy csani hisztizik is! :shock: Sebi cuki!

panni: nagyon szépek vagytok, Barbi nagyon tündéri, a lányok meg abban a kis szoknyában, cipőcskében eszméletlenek!!!! :D Gratula a tesódéknak!

mikegirl: ahogy nézem Ati hamarosan négykézláb fog állni! Nagyon édes! :)

leko

pár kép:Az elsőről levágtam magamat, mert szörnyen nézek ki rajta! :D Meg hát nem is én vagyok az érdekes! :D Kép Kép Ezen lovagolok! :) Kép Kép Kép Kép Nem nyilatkozom! Kép

KépKép
dudu_84

Bocs ha sok voltam!
Panni! Olyan tündériek a csajok ebben a ruciban.És tesódék is tök helyesek! Persze Barbust és téged sem hagyhatlak ki a dícséretből, ti is csinik vagytok! Nagyon szép családod van!
Nekünk is jön a következő fogunk. A bal felső középen!De tök érdekes be sincs dagadva,de már látom a kis fehér pötyit.Eddig nem is nyüszizett a kiscsaj,de ma elkezdte, úgyhogy innentől megint lesz pár álmatlan éjszakám!
Ma úgy néz ki jó időnk lesz! remélem mostmár állandósul a meleg!
Leányzóm utál öltözni! Bezzeg majd 10 év múlva! :D

KépKép
dudu_84

dudu!

Lili édes.... mást nem tudok rá mondani :D

Panni... ti is szépek vagytok!

itt mindenki szép és ügyes, ez egy ilyen topic :wink:

mi meg éppen betöltöttük tegnap a 7. hónapot
itt csodás idő van, napozós, fürdős stb,

Kép
nora80

Hello!

Tündér mindenki! :)

Panni: Igen a lakótelepi suli, ami ott van a régi lakásunk mellett, az jobban néz ki szerencsére! Csak nincs bekerítve! Viszont onnan már elsőben is át tud sétálni anyukámhoz, mert nem kell autóuton átmenni hozzá!

Kerti bútor: Mi megvettük, remélem nem fogok jövőhéten jobbat látni! Le volt értékelve a székpárna...nem mertem megvenni a fa bútort, mert az öntöző oda is hordja a vizet, nem akartam, hogy 1 nyár alatt tönkremenjen! Majd dobok képet, ha összeállítottuk!
Vettünk bárszékeket is, meg egy csomó apróságot, ki vagyok purcanva a sok gyaloglástól, de imádok vásárolni! :P

Nóra: Grat a 7 hóhoz! :) Lassan itt is pancsiidő! Addig marad a kád. :lol:

Ja!! A mai meglepi! Felállt egy dobozba kapszkodva...eddig csak a járókában ment neki!:)

mamiblue

Panni, Dudu, nagggyon jók a képek!!!
Barbus, Lili, na és az alom..... :lol: :lol: :lol: Tündériek!!!!! :lol: :lol:
Dudu, és egyáltalán nem voltál sok. A bal nyuszifognak pedig hajrá!!!! :lol:

Olyan szuper idő volt ma!!! A D vitamin készletemet alaposan feltöltöttem :lol: :lol: :lol: Kertészkedtünk.

Mamiblue
Dobjad azokat a fotókat :lol: Mi kertészetekben jártunk, már alig várom, hogy vásároljunk is végre. A kívánságlistám óriási :lol: :lol:
Sebi nagyon kis ügyes. Profin nyomjátok!!! :wink:

Nóra
Gratula a 7 hónaphoz!!!

Leko
Úgy legyen!!! :lol:

mikegirl

Köszönjük szépen a dícséreteket!

Panni!
Hát az elektrotechnikus szakmán ledöbbentem, nem igazán megy hozzád, de ahogy leírtad az nagyon tetszett. Tényleg tök egyéni, élvezetes stílusban írsz. Nagyon csini vagy a csajszikáiddal együtt!
Tesódék nagyon kedves, szinpatikus pár.

Mikegirl!
Én az egész terhesség alatt álmatlanságban szenvedtem és csak a szülés után múlt el.
Nem semmi mennyiséget eszik Ati... legalábbis hozzánk képest.
Mira 5-kor már csak gyümit eszik, mert ha tartalmasabbat adok neki, akkor fürcsi után 8 körül még nem hajlandó enni.
De neki az alvás fontosabb mint az evés, mert szinte mindig átalussza az éjszakát, pedig 200 a maximum amit este megeszik, de inkább kevesebb. Már előfordult, hogy 60-nal is kihúzta reggelig.

leko!
Nekünk naponta fél ampulla Calcimust kellett inni, mikor rekedt volt Mira. Csaninak gyógyulást!

Mamiblue!
Édes ez a csüscörítős, töröküléses kép! Nagyon nagynak tűnik Sebi!

Képzeljétek ma felállt Mira először úgy , hogy én mellette feküdtem és a hasamra támaszkodott.
Nekünk még mindig nincs egy fogacskánk sem.

Mona, Bogesz, Sziszike.... merre vagytok?

Kép
mirosz

Sóskát mikortól szabad adni a gyerkőcöknek?

Meg tudná vki mondani hol találom azt a hozátápis táblázatot, amit Szabina már többször is feltett. Elmentettem, de nem találom.
mirosz

mirosz, krisztike: és mibe teszitek a calcimuscot? Csani olyan keveset iszik, hogy max. a tápszerébe tudnám.

bababörzések! meséljetek mit vettetek? :) én találtam két vagány nadrágot csaninak, és még tudtam volna böngészni, de István látványosan unatkozott így nem kínoztam szegényt. Vettünk még hipp-es kajákat egész olcsón adták őket! Elképesztő mennyi cucc volt kint! Lehetne ilyen minden hónapban akár! :)

leko

sóska, spenót: nekem a kismama magazinos táblázatom van, és abban azt írja, hogy 10-11 hós kortól heti egy alkalommal.

leko

Sziasztok!

Börze jó volt, bár bőség zavarában szenvedtem. Annyi cucc volt kint, hogy azt se tudtam, hol kezdjem a nézelődést. Nekem tömeg volt kint, igy mindig ott turiztam, ahol kevesen voltak. Pelenkát és Hippes kajákat vettem, és szereztem rucikat is. Egy ismerősöm kint árult és nem engedte kifizetni a rucikat. Venni viszont nem vettem ruhát, mert ami már kicsit is jobban nézett ki, majdnem annyiért adták, mintha Corában, Auchanban újat vennék. Az olcsók meg nem tetszettek, már nagyon használtak voltak. Persze lehet, hogy csak jobban és ügyesebben kellett volna turkálni. :roll:

A babák édesek, Panni ikrei pedig egyszer tuti manökenek lesznek! Ahogy a kamerába tudnak nézni :roll:

Én is, meg anyu is beteg, szóval már felkészültem rá, hogy elkapja Fanni is tőlünk :? Azért reménykedek, hátha megússza....

horvviki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?