A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" babák topicja

Sziasztok

Köszi a drukkokat. Most vettem Dentinox N gélt (955Ft volt 10 g kenőcs) remélem használ, ha nem holnap úgy is van egészséges rendelés hát beviszem és megmutatom, hogy vajon mi van az ínyén. Nekem olyan hirtelennek tűnik, egyik nap még semmi, még csak dudor se, másnam meg már fehérlik. Ilyen létezik???

Mariann
Én már csak nagy ritkán kifőzöm a cumijajit és a varázsitatót (úgy hetente egyszer) És mióta nem főzöm naponta nem jött vissza a szájpenésze se. Pedig volt ám neki, hiába fertőtlenítettem, főztem ki mindent. utána egyszerre sikerült kiírtani és abbahagytam a fertőtlenítést és kutya baja. Sőt a vizet se forralom neki 3 hós kora óta (a babavizet kapja)

Évi
Sajnos nem tudok segíteni, nekem még sehol sincs a piros mikulás (pedig még gyogyit se szedek) Remélem túlvészelitek ezt a pár napot. Megy a drukk, hogy minden rendben legyen.

Beu
Én Hajdúböszörménybe járok fodrászhoz épp emiatt, mert nekem a félhosszú vágás+ szárítás kerül 1790 Ft-be, egy ottani hajszalonba mesterfodrásznál. Bele se merek gondolni pesten egy ilyen kaliberű helyen ez mennyibe kerülhet.

Na megyek eszek valamit, míg béke van

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine! Én az Árkádban voltam fodrásznál, semmi különös. Csak az ára.Kép

Andi! Nekem a doktornő direkt mondta, hogy NE tegyek bele cukrot akkor sem, ha ennyire fintorog a kajára. És én cukros bébiételeket sem veszek. Illetve vettem, de nem adom neki. Hogy van Dani? Nem lázasodott be?

Mariann! Igen, most van jó dolgod!Kép

Évi! A lányok szerint, ha jól emlékszem, ha elmúlik, visszaáll a rend a szopiban is. De majd a tapasztaltak beszámolnak.

Most paradicsomos krumplit főztem, hátha szolidáris Julcsival. De nem, elsőre nem izlett. Még éheztetetm egy kicsit, aztán anyatejjel felhígított formában úja adok neki.

B.
beu

Beu!
Próbáld meg a banános krumplit, jó hígan. Vagy a sütőtök (jó erős narancssárga, úgy tűnik, az az édesebb) krumpli anyatej v. főzővíz verziót. MArcipánnál a teljesen egynemű, szinte folyadék jellegű pépek jönnek be. Turmixolom az almát is.
de változó, hogy mikor mennyit eszik. Ma este kapott krumplis tököt, utána elég rendesen tejezett is, kíváncsi vagyok, mennyit alszunk. Persze fogzik a Tündérkém. Felső metszők jönnek ezerrel, de nem bírnak áttörni. Azért reménykedem.
Mariann, én sem sterilizálok. Különösen mióta kifigyelte, hogy a lányok az ujjaikkal tesztelik Marci fogsorát. Hááát... azok az ujjak többnyire nem sterilek.
Psandi, a rövid hajjak az is baj, hogy négyhetente kellene utánaigazítani. Nekem többnyire nem jön össze, így aztán hetekig küzdök önmagammal. Persze három mellé körülményesebb csőszt találni. Apa meg nem szívesen, mert ma is mire hazaértem az oviból (15 perc) Marci ordítása kihallatszott az utcára. Talán betojt, nem tudom, de ketten alig bírtuk megnyugtatni. Különben nem is bőgős, de rettentő anyás. Viszont azt meg nem tudom, hogy a hordozókendőben mit tenne a fodrász féle lepel alatt...
Nadine, hajrá fogak!!!
Tali???
sofka
sofka

Sziasztok!

Na megvolt a meres, 6140g, vagyis 11 deka gyarapodas. Megint csak nem egy kirobbano mennyiseg, de legalabb lassan, de biztosan vandorolgat felfele.

Tenyleg jobb hetente merni, igy sokkal kevesbe frusztralo, higgadtabban allok hozza. Csutortokon megyunk tanacsadasra, kivancsi vagyok, dokineni mit fog szolni.

Kaska
kaska

Kaska, ügyesek vagytok!!
sofka
sofka

Kaska! Gratula! Nem aggódni, szoptatni! KépKépKép

Sofka! Minden kaját kipróbálok anyatejjel felhígítva is. Az a baj, hogy nem nyitja ki a száját. Ha bent van a kaja, megeszi, időnként még cuppog is, szerintem ízlik neki, de ettől nem kíván többet. Ma a paradicsomos krumpli viszont nem ízlett. Volt fintorgás rendesen. Végül még sírt is. Próbálom ilyen-olyan kanállal, ujjal, pohárból vagy fecskendőből az innivalót. De csak a cici! Azt viszont ezerrel. Nekem nincs gondom a szopival, vigyáz rá, nehogy baja essék a cicinek. Úgy bánik vele mint a hímes tojásal. (Na jó, néha csavargatja.Kép)Kép Amúgy nem aggódom, csak nem tudom elképzelni, hogy ezen valaha túljutunk.
Marcipán hol tart mozgásilag? Mászik?

Beu
beu

Zulu: megkaptam a jegyet, koszonom szepenKép

Megyek aludni, ram is ramtort az oszi faradtsag, beleajulok az agyba.

orsoly
orsoly

Momo! Most olvastam nem túl víg hangulatú írásodat. Fel a fejjel! Remélem tali úgy szerveződik, hogy el tudtok jönni, és akkor felvidítunk. Ház épül, szépül ez jó. A boszik édesek, drágák (rég láttunk képet), ez még jobb. Mi kell még???

Tali: Csucsuka ötletét is most olvastam. Zsuzsi ezek szerint jövő héten is itthon lesz? Akkor én is támogatom. Mi kedden jövünk vissza, úgyhogy onnantól bármi jó.

Beu
beu

Orsoly! megtaláltam a Füredin a boltot. Hogy Te hogy fedezel fel ilyen eldugott zugokat? Vettem zoknit, de vastaglábú kisfiam vastag lábát természetesen ez is elszorítja. Kép Viszont vettem egy jó gatyát is, meg harisnyát. Tényleg jó, hogy nem szólítottam le azt a lányt. Pedig valamiért nagyon ismerős volt.
beu

Sziasztok!

Beu
már én is nézegettem az Árkádos fodrászatot, de horror áraik vannak!! Kép pedig igazán közel lenne...
voltál náluk máskor is, vagy csak most? jók?
Dani 38,2-nél most este kapott kúpot, olyan drága, szegénynek nincs kedve "rosszalkodni", és csak bújik-bújik
Doki barna cukorra azt mondta, egészséges. azért talán én is mellőzöm

Sofka
hát igen, ez a 4 hetente igazítás sem az igazi Kép csak már annyira unom magam így hosszúhajjal Kép

Évi
szopival hogy álltok így nagylányként? továbbra is fujjog?

Kaska
gratula a gyarapodáshoz, ne idegeskedj, csak nyugodtan... KépKép

Végre valahára kaptam magamnak farmert, egyből vettem kettőt Kép, úgyhogy holnaptól abban nyomulok KépKép

Apának ma kivésték a bölcsesség fogát, szenved szegénykém úgy férfi módra, megyek babusgatni Kép

Andi
psandi

Beu
amit az Árkádos C&A-ban vettem zoknit, egyáltalán nem szorít (legalább is Dani-husilábat Kép), nem nézed meg?

Andi
psandi

Sziasztok Lányok,

Olyan jó ide jönni. Mindig félek, hogy - mivel régen jártam erre - hozzám se szóltok. De mindig annyira kedvesek vagytok Kép

Orsoly,
Jó, hogy írtad a bulátát, ki is próbáljuk holnap.
Tojássárgáját mikortól szabad adni?

Kakukk,
Sonkát nem merek adni Lilinek, ki tudja miből van. Persze ha lenne valami biztos beszerzési hely, ahol tuti OK minden. Viszont kitaláltam, hogy sütök kenyeret. Már ideje lenne kipróbálni a kenyérsütőt. Van valakinek tuti receptje? (mélben is jöhet) A géphez kaptam recepteket is, de valamit félrefordíthattak benne, mert sikért is kell bele tenni. Viszont ha a boltokban sikért kérek, kérdőn néznek rám.

Sterilizálás - én addig sterilizáltam, míg Lili el nem kezdett mindent a szájába venni. Na akkortól már totál feleslegesnek tartottam.

Myssnia,
Csodaország Kép Hát igen...az igazából a nappali. De valahogy nem úgy néz ki Kép

Kakukk,
Én sem engedem, hogy Lili a tányérjába nyúlkáljon kaja közben. Lehet, hogy rosszul teszem, mert csak a kezemből eszik. Remélem, majd a holnapi buláta-evés sikeres lesz. (Főtt répára én is gondoltam)

Manó,
Fúúú...tényleg...már egy éves Emma Kép Boldog szülinapot Neki!
Apa elkészítette a mese CD-ket. Egyet nem sikerült még felírni, mert ahhoz nagyobb CD-t kell vennünk. Remélem, a taliig az is meglesz.

Beu, (Réka, Andi, Elli,)
Milyen tornára jártok?

na megyek alukálni.
Jó éjszakát mindenkinek!

pusz,
gömb
gombolyu

Sziasztok!

Toffi!
Anyósom 23-ai és azt vallja, hogy miatta lett pirosbetűs ünnep. Kép

Kaska!
Gratula a gyarapodáshoz. Kép

Ancsa!
http://www.hazikenyer.hu/
http://www.profeciak.hu/taplal3.htm
http://www.kenyersutes.hu/ és van még,ha kell. Kép

Na és két mai kép:
Kép
Kép

Magdi
gallainémagdi

Beu, Marcipán még mindig rückwartsben halad. (hátrafelé). A lányok sem kapkodtak jobban, én meg csendben örömködök. Addig van nekem babanet! Ha itt belelendül, napi porszívózás, felmosás és folyamatos utánajárás lesz. Különösen, mivel a csajok azért nem annyira alaposak, és itt ott mindig hagynak izgalmas dolgokat (ceruza, picilegó és még százféle). Bár apránként feltűnés nélkül költöztetem az apró játékokat az emeletre, na de ugye ott a lépcső, ami összeköt. Mégsem ragaszthatom oda!!! Úgyhogy a járóka is még jó ideig akcióban marad. Lőrinc mit szólna kiflire? Marci azzal kezdett. (gyivi) Csak etetőszékben, csak ülve. De imádja!!! Meg a kenyérhéjat. Ráadásul azt a világ legtermészetesebb módján kapta, kaja közben, APÁTÓL. Ha meg nem kellene neki, asszem nem erőltetném. De őfelsége tegnap kapot vacsorára krumplis sütőtököt, és mindjárt nem szopott éjszaka csak kétszer. Szerintem azért az ő súlyához jól jön a kiegészítés.
Magdi, Zsuzsi tündéri!!!! Mennyit változott, mióta személyesen találkoztunk!!!
Psandi, jobbulást a fiúknak!
sofka
sofka

Sziasztok!!!

Tele van a hócipőm a lánnyal. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Tegnap este csinálta a fogműsort, 11 után szopott egyszer, majd adtam neki panadolt (ártani nem árt alapon) meg bekentem dentinox-szal. ez használt úgy 3-ig, utána minden ugyanolyan volt mint előrő nap. Cumirágcsa, újjrágcsa, varázsitatórágcsa, 20 perces avásokkal kombinálva (ersze csak neki mert mire én elaludtam, akkorára újraébredt) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kicsit zombi vagyok. Ezt csnáltuk reggel 6-ig, akkor vagy csendbe maradt, vagy úgy elaludtam hogy nem hallottam de aludtam egyben +2 órát. Valakinek valami ötlet fogzásra?? Mert napközben egy angyal, de este megkezdődik a semmi se jó, csak ha lenyelem az ököm és közben ordítok műsor.

Zoknik: Nekünk összesen két tips vált be: 1. kinyúlt, örökölt bokazokni, 2. térdzokni.

És tegnapelőtt vettünk a lánynak egy bemelegítőt 74-est (Cora), összemértem az anyósom által a MegaToys-ban vásárolt 62-68-as nadrág + kardigán együttessel, és még mindig az együttes vezet szélességre 1cm, hosszra 2 cm-rel. Úgy két hónap és tényleg sikerül belenőni Kép

MAgdi
Zsuzsi gyönyörő, és milyen nagy dús haja van (Zsanihoz képest hajkorona).

Na megyek pakolni, mert mára még vendégek is jönnek hozzánk, és a védőnénihez is el kéne szaladni. Majd még próbálok jönni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Kangi
Ez már régi Kangis voltKép(mármint hogy nem tudtad, hogy ilyen lesz a második gyerkőccel, egyébként nem biztos, hogy a kistesó olyan lesz, mint Julcsi, lehet jobb Kép és lehet rosszabb Kép)

Beu
HozzátápiKép
MerülésKép
Most javulást mutat Zsombi minden téren, remélem, nem esik vissza, mert Szanditól viszont ki vagyokKép

Mariann
Jóevő tornász-MarciKép

Évi
Én is az vagyokKép, pedig Szandival 8 hónapig nem voltam nagylány. Nekem eszik Zsombi rendesen.

Nadine
Lehet fogacskaKép

Kaska
Nagyon szépen gyarapodik Vilcsi, ne legyél türelmetlen. És nem lehet minden hónapban egy-másfél kilót hízniKép (esetleg nekünk?Kép)

Andi
Szegény párod, de a babusgatás az jóKép

Gömbölyű
Jó hogy furcsán néznek a boltban, a sikér a búzában van (és ebből köv, hogy a lisztben)

Magdi
Naná, hogy anyósod miatt pirosbetűs 23-aKép
Jókedvű ZsuzsiKép

Sofka
Kenyérhéjat én is adtam Zsombinak, jól elvolt veleKép
Odaragasztott MarcipánKép ElképzeltemKép

Na megyek, mert már nagyon éhes vagyok és még három inget ki kellene vasalni és akkor kész a vasalás!!! (már csak porszívózni kell, de Zsombi elaltatta magátKép)

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Nadine, ha nagy a gáz, én szoktam adni műsoron kívül egy germicidC kúpot. Középső gyerek szenvedett nagyon a fogaival. Asszem kétszer kapott, és én is mindjárt jobban bírtam.
sofka
sofka

Nadine
Nekem fogorvos ismerős (anyuka, 10 nappal fiatalabb a lánya Zsombinál) azt mondta, hogy amikortól fog a gyerkőc, lehet neki adni kenyérhéjat csócsálni. Állítólag olyan vegyületek vannak a kenyérhéjban, amelyek nyugtatják az ínyt. Náluk nagyon bejött, mi még csak egy hete "használjuk" a módszert.

Toffi
toffifee

Sziasztok,

jó hír: nem kellett este fagyitejcsit elővenni...Petra elfogadta a cicit is zokszó nélkül és pikk-pakk álomra is szederült. Kép
Ma megyünk 3 hós oltásra....így 16 hetesen azt hiszem épp itt az ideje. Kép

Félelmetes ez a fogzás,vagyis,ahogy a babák és emiatt a mamák is megélik.Már előre félek az éjszakai műsoroktól,annyira hozzá vagyok szokva,hogy nálunk éjszaka alvás van...és nem is akármekkora,általában 9-10 óra. Kép

Magdi,
Zsuszimosoly Kép

üdv mindenkinek
Évi+Petra
Évi24

Beu kedvéért, de nagyon nehezen tudtam lefényképezni Timit (ez még Mariannéknál készült)

Kép

Momo
Te hogy fényképezed Timit? Folyton elfordult, mire elkattant a gépKép

Toffi
toffifee

sziasztok!
jó régen voltm itt, picit sok minden volt mostanában, de néha-néha igyekeztem legalább olvasni, hogy ki hogy van.

Toffi,
aranyos vagy, nem tagadom jólesett hogy hiányoltál minket Kép
sajnos nem tudtunk a múlt 7en menni úszni, most meg már nem akartam vinni a csajt, hisz lemaratunk a lényegről. vagy szerinted be lehet még kapcsolódni folyamatosan? felhívom majd őket, hogy mikor indul a köv. és újrakezdők leszünk legfeljebb....
ma megyünk babamasszázsra
nincs fényképed az usziról? Zsombi nagyon arika lehetett Kép

Nadine,
Kép
képzeld nálunk is ez megy 2 napja....mi későn 11 köül fekszünk le, és ami eddig 7-1/2 8as kelés volt, az két napja 1/4 3!!! én alig látok, és ugyan ez a cirkusz megy.....cumi be, ki, ujj szopi, cici szopi, ringatás,....ma 1/4 6ig szenvedtünk így, akkor elaludt, és utána 1/2 7től ismét kezdte....napközben mint egy kisangyal, semmi gond...de éjjel.....most először érzem úgy hogy elfogyott minden tudományom....
Kép

Virga,
szerződéshez gratula Kép
és ne aggódj, még az a szerencse ha csak egy papir maradt le! Kép
Mi borított múltkor úgy ki a férjed mh. helye miatt?
Nem is tudtam, hogy Levinek el volt törve a karja. mi történt?

most rohannom kell, mert elnéztem az időt, és 10kor indulunk, de még jövök du.

Szép napot mindenkinek Kép
sziasztok

törpi
törpicur

Törpicur
Szerintem be lehet pótolni a lemaradást, most sem tanultunk újat, a merülés gyakorlása ment, de beszélj Nórával, aztán majd megmondja, hogy újra kezdjétek vagy folytassátok (folytassátokra szavazokKép)
A mostani usziról nincs kép, Apa ritkán tud elszakadni a cégtől (és elég messze is van, III. ker), de fűzöm, hogy merülőset is fényképezzenKép

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Most voltunk csípőszűrés kontrollon, Dani tökéletes Kép úgyhogy csak akkor kell menni, ha már jár Kép

Magdi
vigyori Zsuzsi nagyon aranyos Kép

Nadine
ha nagyon nyűgös, doki szerint is mehet a Germicid-C, úgy talán nem ébred annyiszor, és Te is jobban kipihened magad
ez a ruhaszámozás számomra egy rejtély Kép

Évi
jó, hogy nem kellett fagyitej Kép

Reggelre megint átázott a pizsim tejjel, Dani az este 9-es szopi után csak reggel 7-kor kelt Kép, gondolom az esti kúp jótékony hatása volt ez

Andi
psandi

Toffi!! Gyönyörű az a kislány!
Évi, mennyi ideig sztrájkolt Petra?

sofka
sofka

Sziasztok,

Norka,
Örülök, hogy megkaptad, használd egészséggel Kép

Nadine,
Szerintem ez a nyűgösség tuti, hogy a foga miatt van. Azért is nem "tud" szopizni, mert szopás közben megdagad az ínye, és feszíti, ami neki viszket is meg kellemetlen is. Közben meg persze éhes is Kép Szóval nyugi, szerintem nem sztrájk Kép

Kangi,
Képzeld, az egyik barátnőm nagyjából ugyanilyen gondokkal küszködik - gyerek nem eszik, szél- és egyéb görcsök, sok-sok nyügi stb. Tegnap beszéltem vele telefonon, és neki úgy tűnik, hogy a mensi idején van leginkább ez, és után elmúlik. Nem lehet, hogy nálad is ez van? Csak kérdezem, így látatlanba nem akarok okoskodni Kép

Beu,
már megint mit olvasok??? hogy Lőrinc csajozik, és más lány popsiját gyimakolja??? ha ezt Orsi megtudja... Kép Kép Kép bizti nagyon jópofa lehetett, hogy bírtad ki röhögés nélkül???
Mászó és mindent megrágó Lőrinc apájának üzenem, hogy nálunk ez úgy oldódott meg, hogy apa az egyik használaton kívüli kábelzsinórt (két végén csatlakozóval) felajánlott a gyermek fejlődésének segítésére. Azóta más kábel nem érdekli Kép

Mariann,
Én már régóta nem sterilizálok Orsinak semmit. Pontosabban evés után (tápis) alaposan elmosom az üvegét, vagy tányérját+kanalát. Persze az is igaz, hogy én csak üveges vizet használok a tápijához. A cumisüvegét nagyjából hetente bedobom egy kerámiatálba és 15perc mikró. Cumit hasonlóan kb 2 naponta, mert az ugye a földre is leesik, meg húzza vonja magával szinte mindenhová. Eddig még soha semmi baja nem lett. Szerintem, lassan kezd a "nemsterilizálást". Először csak naponta csináld, ha egy pár napig nincs gond, akkor kétnaponta stb. Tudod, mint a hozzátápit Kép

Magunkról annyit, hogy hétfőn este meghalt a nagyim, holnap lesz a temetés. Ma este megyünk, holnap estére jövünk, mert ugye péntek és szombat is munkanap. Jaj, szegény férjem Kép nem irigylem. Gyermek jól van, szépen fejlődik, csak egyre nyűgösebb az éjszaka. Ma is ébredt, sírt, apa átment, megvígasztalta röpke fél óra alatt, aztán visszafektette. Dumált még vagy fél órát, aztán visszaaludt. Nem tudom, mostanában miért nem alussza végig az éjszakát... Szerintetek? Foga nem bizti, hogy jön, mert nem érzem, hogy duzzadna vagy vmi. Meg az első kettő is olyan észrevétlenül bújt ki. De azért olyan aranyos, és szép meg minden, hogy hosszú távon nem tudok rá haragudni. Csak ránézek, és érzem, hogy nagyon szeretem. TÖK JÓ ANYÁNAK LENNI Kép Kép Kép

na húzok vasalni

heppi

na, milyen sapit kaptam???
Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Andi! Voltam már az Árkádos fodrászatban, bonyolult dolgot nem kellett csinálni, csak egy kicsit igazítani a hajamon, de elégedett voltam. Remélem ma már jól van Dani. Tényleg olyan kis bújósak, ha lázasak. Szegény apa! C&A-ban néztem zoknit, de nem találtam csak vastagot. Majd most Ausztriában is megnézem.

Gömb! Zuglóban a Cserepesházba járunk baba-mama tornára. Heti egyszer, kényelmes babaszórakoztató módon. (Bár az én petyhüdt testemnek ez is nagyon nehéz.) Gyertek Ti is!

Magdi! Csudaszép mosolygós a kiscsaj! Nagggyon falat! Olyan szép lesz nagynak is mint a testvérei. Ez már tisztán látszik!

Sofka! Nem fullad meg a kenyértől? A múltkor a kezébe adtam egy karika retket, tulajdonképpen csak játszani, hát nem ledolgozott belőle egy darabot? Alig bírtam kiszedni a szájából. Azóta kicsit félek.

Nadine! Csak részvétemről tudlak biztosítani, ötletem nincs.

Toffi! Lőrinc is elaltatta magát. Tegnap is mikor ezt olvastam nálad, Lőrinc is aludt. Ügyes vagy, hogy rendben a ház. Persze én is jól állok, mert újabban fél hét-hét között ébreszt, jó korán kezdődik a nap. Köszi a Timi képet. Nagyon cukorfalat rajta. Ti hétfőn hányra jártok úszni? Mi a ¾ 2-tes csoportban voltunk pótolni, kicsit reménykedtünk, hogy ti is. De nemKép

Évi! Hurrá, szopi! Drukk, hogy oltást simán bírja. Kár, hogy menint elkerültük egymást. Kép

Törpicur! Nem tudom, nektek mennyi maradt ki az úszásból, de mi voltunk az első kettőn, aztán három kimaradt, és mikor legközelebb mentünk, merültünk is a többiekkel. És most pótolgatunk.

Heppi! Nem bírtam ki. Lányos anyukával folyton röhögtünk, mert folyamatosan együtt szórakoztak a fiatalok! Lőrinc kapott már egy használaton kívüli telefont (imádja), és ha felhozom a pincéből és rendbe teszem, lesz egy ócska billentyűzete. Szerintem azzal is sikert fogok aratni. De a kábel is jó ötlet. Lakásátrendezés? Bejöttek a polcos tárgyak? Sapis csajszi nagyon édes! Nagyid miatt részvétemKép
beu

Sofka
Köszi, de Momo érdemeKépKép

Beu
Mi 1-re járunk úszni, de nem láttalakKép, lehet, hogy szopi-szaunáztunk, amíg öltöztetek? Kár, pedig jó lett volna talizniKép
Kenyér szétázik, Zsombi nyújtogatja is a nyelvét, ha leázik róla egy-egy darab, kiszedem és megy tovább a csócsálásKép
csajozós LőrincKép

Heppi
NagyidKép, részvétem.
Sapi tök királyKépKép
Nem is lehet rájuk haragudniKépKép (majd talán ha nagyobbak lesznekKép)

Toffi
toffifee

Tegnap este nem tudtam jönni, mert besz*rt a netemKép De most itt vagyokKép

Túl vagyunk egy tortúrás reggelen. Ébredés 7.15-kor (egy órával korábban evett jobb ciciből). Hallom erölködik, vártam 30 percet, peluscsere, mini kaki. 8 körül már semmi sem jó. Peluscsere, tele kakival. Nyüszi tovább. Éhes (8.30)? Alma+meggy nem kell (kb. 2-3 kiskanállal sikerült beletömni), pedig külön megette. (Sőt a meggy korábban tetszett neki.) Akkor legyen (bal) cici. Pár korty után az sem kell. Vissza a kiságyba. Nyüszögés folytatódik, egyre nagyobb hangerővel. 9-kor anya nem bírja tovább, megint (bal) cici. Feszengés, hiszti. Na próbáljuk meg a másik (jobb) cicit. Láss csodát ezt elfogadta. Vissza a kiságyba, nyüszögés, elalvás. Remélem hagy egy kis időt az anyjának, hogy netezzenKép

Toffi,
Nem tudtam hogy albérletKép. Megértem hogy szeretnétek sajátot. Alakul már a dolog? Merre nézelődtök?

Beu,
Merüléskor nyitva van Lőrinc szeme (ahogy a tv-ben szokták mutatni)?
Hozzátápiban nálunk is visszalépés van.Kép Roni is cicifüggőKép
Tudod már mindenre gondolok pl.éhes... De csak nem akarja átaludni az éjszakát a kiscsaj.

PsAndi,
Nem teszek cukrot az almához. Elég édes. Ráadásul Roninak jobban ízlett a meggy, mint az alma, pedig az savanyúKép
Az a gond, ha éjjel sír Roni és megsimogatom, akkor még jobban rázendít. Ha nem akkor is csak később.
Fogvésés brrrrrrrr. Jobbulást a párodnak!

Évi,
Drukk hogy ne nagyon zavarjon be a nagylányság.
Most olvasom este már elég jól ment a szopi.
Oltást hogy viselte a leányzó?

Nadine,
Használt a Dentinox? Látom nem az igaziKép

Sofka,
Mennyit aludtatok? Fogak áttörtek már?

Ja, tali. Nem tudok előre tervezni, mert még visszajelzésekre várunk, de azért megyünk ha tudunk. (Egy már fix, 19-21-ig nekünk nem jó, mert jön a nagymamám.)

Kaska,
Szerintem ez egész jó gyarapodás 1 hét alattKép

Magdi,
KépekKép
Linkek mentveKép

Heppi,
Sajnálom a nagyitKép
SapiKép

Maci_2
maci_2

Maci_2
Merre nézelődünk? Mindenfelé és semerre. Eddig mindegy volt, hogy milyen lakás, sőt, eddig jó volt a panel is, de ebben a házban elég "érdekes" emberek laknak és páromnak elment a kedve a paneltől. Ha összejön, kertes lesz, a pénztől függ, hogy új vagy régi.
Biztosan nyitva van Lőrinc szeme a víz alatt, Zsombié nyitva van (állítólag minden babáé nyitva van)Kép

Megyek, mert langyosodik az őszibarackos alma a kis hozzátápi-gyakorlónakKép
Toffi
toffifee

Maci_2
Lemaradt: nem irigylem a reggeledKép, drukk, hogy a többi jó legyenKép Mi volt a baj? A kaki? Vagy fogacska jön?

Toffi
toffifee

Pár friss kép
Kép
Kép
Kép

Ébren van a drágám, eddig csendben játszottKép

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

ezt tegnap írtam csak nem engedte felraknia babnet:

Sziasztok!

maci 2!

Nem a képtárban van hanem itt a babneten a fotóalbumbanKép

manó2!

Akkor várunk, remélem Dorka nem lesz beteg addigra! Sajnos ezeka vírusok nagyon fertőznek.
Cipő: Én akkor vettem Emmának amikor már lekéredzkedett az utcán sűrűn és nem akartam hogy a porban járjon. De akkor nyár volt, itthon simán ment a teraszom neg a kövön mezítláb. Szerintem most télira azért ha már lépeget nem árt valami kis cipő. A legjobba mamusz lenen, ha magán hagyja, d ea legtöbb gyerkőc leszedi. Emma általában itthon vagy tornacipőben van, vagy a nyári szandáljában ami megmaradt , vagy a mamuszt huzigálom rá 10 percenként. megoldás lehet még a jó vastag zokni is.
Utcára való cipő szerintema kkor kell, ha már amikor viszed sétálni szeret a lábán menni pár lépést, pl kézenfogva. nem tudom Dorka hol tart ez ügyben?Kép

Mókuska!

Szerintem se baj hogy télen jártok usziba, pl nyáron sok babaúszáson nyári szünet is van.

Tali: Mi benen vagyunk, csak jó lenn ha jönne róla majd Mail, mert nem mindíg tuom olvasnia topicot. nekünk jó a Mikka makka is de ha máshol lesz oda is elmegyünkKép

Erről jut ezsembe, hogy a hoemós cucc amit küldtetetk mailben neálam nem megnyitható, csak én vagyok béna vagy más se tudja ezta kiterjesztést megnyitni?

Jaj, én sose vagyok képben mostanában...most nem is írok többet.

manó

Na a mai:

Gömb!

Köszi, remélem összejöna tali. majd íakkor írd meg hogy hány cd-t és miylet viygek. vagy ha úgy jobba, kkor kifizetem.

Emma tegnap este megint beteg lettKép, de most nem enyhe nátha, hanem torokgyulladás, 39,2 volt a láza este 11-kor. Aztán kúppal lement 38,2-re. de szerencsére jókedvű ,meg eszik, iszik rendesen. Csak mi jól megijedtünk, mikro éjjel kivettem az ágyból olyna ksi forró volt, az erca meg csupa vörös. De őt láthatóan nem zavarta, mert a kényszerébresztő után még éjfélkor is itt nevetgélt meg kukucsolt, enm akart visszaaludni. viszont muszáj volt felébrezstenem, mert ilyne mags lázzal nem mertem reggelig hagyni kúp nélkülKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Toffi, én meg itt bámultam, de nagyon hasonlít ez a kislány az enyémre és még Timinek is hívjákKépKépKép
Nem csak az én érdemem a csajszi, apa is közreműködöttKép
Én is nehezen tudom lefényképezni, mert azonnal látni akarja magát a digigép kijelzőjén, ezért eszeveszett sebességgel mászik bele az objektívbeKép

Beu, köszi a vígasztalást, igyekszem derüsebb is lenniKép

Sofka, én is mindíg pakolási lázban égek, mert Zsebinek a babakaján kívül minden a szájában köt kiKép A sterilizálás nálunk se divat, mert Timi már a cipőtalpat is megkóstoltatta suttyomban a tesóvalKép

Maci2, mi is iszonyú cicifüggők vagyunk, tegnap panaszkodtam a dokinéninek is, aki erre felírt HA tápszertKép Majd hülye leszek belediktálni a gyerekbe, ha eddig kibírtuk nélküle. Különben is 7700 gramm a csaj, szerintem nem vékonyKép Timit meg úgy felhízlaltuk a rengeteg csokitortával, hogy 12,5 kg-ra mázsáltákKép 2 évesen. Még a végén el fog hízni, aztán anyát lelökdösi az összes kondigéprőlKép

Heppi, nagyid miatt részvétemKép
Jó, hogy ilyen békésen éled meg az anyaságot, nekem azért vannak rossz napjaim, amikor csak estére érzem a jó oldalát fektetés utánKép

Kaska, gratula a gyarapodáshoz, nem kell izgulni, csak szép nyugodtanKép Így is formásra gömbölyödik VilcsiKép

Na mennem kell, mert Timi egyre nagyobb hülyeségeket csinálKép Most nyalta le a festéket a nyomtatott papírképekről...brrr. A fene tudta, hogy ezt a nyál oldjaKép

pussz
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat a sterilizálásról,-jelentem felhagytunk vele!!!!!HURÁÁÁÁKépKépKépKép

Képzeljétek Marci néhány napja olyan eleven és annyit gagyarászik,és rém boldog,meg vidám,totál felülmúlta önmagát. Nagyon édi!!!!KépKépKép

Benyomott most az elöbb 340ml sütötök,-répa,-krumpli kompoziciót.Most attól félek ,hogy a kis drága szét ne durranjonKépKépKépKép

Heppi

NagymamiKépKépKép

Psandi!
Én sem szoktam soha semmit hozzá adni a kajákhoz,állitólag nem jó a gyerekeket ilyen korán hozzászoktatni sem a cukorhoz,sem a fűszerekhez.
A barna cukor ugyan egészségesebb,de az sem jó ,és felesleges is.
Tudom,Te még szoptatsz,de pl. a husit mikortól fogod Daninak adni?Neked erről mondott e valamit a Dr?
Mindjárt félévesek lesznek a fiúk!!!!!!KépKépKép

Mariann
Mariann

Sofka!

nekd végülis teljesítettéka kérésed az üzijeid névtelenné tételére? én most olvastam a szerkesztő topicot és nagyon kiakadtam, nem értem miért ne törölhetném én a SAJÁT hozzászólásaimból amit akarok. Húúú, komolyan mondom elmenta kedvem az egésztől, ilyen hozzááálást látva. Nem kéne neki dolgoznia vele, ha egyszerűen engedné a babnet hogy mindnekia saját üzenetét szerkezzse bármikor, természetsen jelszóval védve. Egy másik topicabn is történt olyasmi eseméyn mint nálatok volt, csak ott kismama-orvso között (kismam írt valamit a választott orvsoáról, erre orvosnak egy másik betege elmondta hogy rosszat írtak róla ababneten , orvos megkereste topicot és beírt, és tul képp köz9ölte hogy atovábbiakban nem kívánja a ksimamát "kezelni"). Nagyon ciki volta z egész, az ember ilyenkor gondol bele hányan is olvasgatják szórakozásból ezta z egészet.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Maci_2,
én úgy látom nincs gond a hozzátápival.Roni saját kézből eszik....mmmhhhh és milyen finaomat. Kép
Oltásra 2-re megyünk,addig még van egy kis időm izgulni.Hihetetlen,mit parázok én állandóan minden oltás előtt,pedig nem is én kapom. Kép Sajnálom pindurkámat.

Sofka,
tegnap este volt egy kis tiltakozás,de az előbbi szopinál is,úgyhogy megnyugvásom mégsem igaz. Kép Sosem aza cici kéne neki,amelyik éppen következne,hanem amit előtte már kievett,hogy miért?!?!!?...és még így is talál benne.Az én agyam meg állandóan sakkozik,fejjek,ne fejjek,cumisüvegből adjam,ciciből adjam,mikor melyiket?!?!?!

Heppi,
Orsisapi teccik nagyon. Kép..és Orsi is. Kép

Nadine,
drukk,hogy a fogacska mihamarabb előbújjon,ha az ültetett sajtkukact Zsani popójába.Mihamarabb kívánok nyugodt éjszakákat.

Évi+Petra
Évi24

Sziasztok!

Hurrá, hurrá, hiányzó tulajdoni lap elintézve, most már 'csak' a bírálatot kell várni. Ma voltunk Levivel piacolni, vettünk tököt, amit most éppen főzelékesítek az aprótalpúnak ebédre. Ő meg alszik, anya netezik. Hawaii Kép.

Törpi!
Ember munkahelyéről nem csacsogok a főnök feleségének Kép Kép.
Levinek április elején tört el a bal felkarcsontja, mégpedig játék közben. Azt játszották az apjával az ágyunkon, hogy Levi átfordul a hátától hasra és vissza kis segítséggel. Aztán egyszer csak a teste alatt maradt a karja és hosszában eltört a felkarcsontja. Ezért hívtunk mentőt, irány a baleseti sebészet a Madarász utcai kórházban. Hamar meggyógyult, a kontrollon már le is toltak, hogy miért bánok én úgy a gyerekkel, mint a hímes tojással öltöztetés közben. Mondtam hogy azért, mert itt elmagyarázták, hogyan kell ilyenkor öltöztetni, vetkőztetni és én ezt betartom. Egyébként Levit nem viselte meg nagyon a dolog, már másnap használta a karját. Csak nekem volt nehéz visszatartani, hogy ne forogjon, vagy támaszkodjon rá. Egy pár napig le is volt kötve.

Évi!
Ha jól tudom csak 1-2 napig tarthat a mensi miatti sztájk, utána már minden okés.

Gömb!
Ha jól tudom tojássárgáját 9-10 hónapos kortól lehet adni, fehérjét csak később, mert az allergizál.

Magdi!
Kiscsaj gyönyörű Kép.

Mariann!
Én sem sterilizálok már kb. Levi féléves kora óta. Nagyjából akkor kezdett mindent a szájába venni a lakásban, a papucs rágcsálása és a kuka kipakolása után nem látom értelmét a steril cuminak Kép.

Heppi!
Nagyi Kép. Részvétem.

Beu!
Olyan dolgokat adj Lőrinc kezébe, ami szétolvad a szájában. Retek, nyers répa, sajt stb. nem ajánlott. Én Győri Édest adok (nincs benne tojás) és most vettem bulátát. Levi eleinte fulladozott a kenyérhéjtól, most már megtanult csócsálni (még csak két foga van összesen, alul).

Megyek, lemeózom a tökfőzeléket.
Pusza, Virág és Levi
virga

Mano,
szegény Emma.Drukk a gyors gyógyuláshoz.Remélem este óta már lement a láza!!!!

É+P
Évi24

Sziasztok!

Heppi
részvétem a Nagyid miatt Kép
szerintem is nagyon jó anyának lenni, ha erre gondolok, simán elbőgöm magam akármikor Kép
sapi szuper Kép

Maci
húú, ez tényleg tortúrás reggel volt
képek jóóóók KépKép
éjjeli simit én sem úgy gondoltam, hogy addig, amíg el nem hallgat, akkor még most is simogathatnám Kép, csak egy kicist, hogy lássa, itt vagyok, aztán kijöttem

Manó
először én sem tudtam megnyitni a homeos cuccot, aztán mentettem doc-ként, és sikerült! próbáld meg!
szegény beteg Emma, remélem hamar meggyógyul +++++++

Momo
festéket lenyaló Timi Kép
nagyon szép Toffi képén Kép

Ti mivel reszelitek az almát? vkitől azt hallottam, hogy elveszíti a vitamintartalmát, ha fém reszelőn reszelem, ez igaz? turmixolni is lehet? Nekem nincs olyan kis tálkás üveg/műanyag reszelőm, vegyek?

Andi
psandi

Mariann
doki egyelőre nem szólt husiról. Azt mondta, most kezdjem gyümivel, 2 hét múlva már mehetnek a főzik. szerintem olyan 7 hónaposan lehet, hogy már kap egy pici husit is. Te hogy fogod?
az idő pedig rohan, még csak most születtek, nem? Kép

Évi
oltás-para: nekem is folyton ökölben van a gyomrom oltás előtt Kép

Virág
tulajdoni lap hurrá Kép
tökfőzi milyen lett?
kartörés KépKép

Andi
psandi

Sziaszok

Állmos vagyok, lassan letelik a munkaidő.
Igaz megyek még edzésre.Így mire hazaérek lesz este 7-8 óra.

Akkor még nem veszek Dorkának cipőt, jobb is, mert alég drágák a cipők. Dorka még csak a komppal száguldozik, na meg fogockodva végigjárja egymaga a kiságyát.

Dorka oda van a cicákért, még nincs fuggönyünk, így a terasz ajtónál a napra na és a kaja mellé odatelepednek a cicák 3-an, és a járókából Dorka pont jól látja Őket, így olyan öröm visítást rendez, hogy na.

Nálunk vége tért a cicis korszak, bezárt a tejüzem, Dorka legynagyobb sajnálatara, az utobbi hetekben már nem igazán volt mit ennie, szerintem, egyet kettőt szivott, majd otthagyta, tegnap este is, na meg mára megjött, így szerintem egy korszak lezárult...Valahol lelkileg sajnálom, olyan meghitt volt a kis manóval összebújni...

Orsoly: a körbeküldött táblázatban benne van a telefon számom, ha érdekel.

Manó: akkor a randit majd jövő héten valamikor bepótoljuk.
Milyen tali lesz talán mehetünk együtt, ha nem hétfön, szerdán lesz..
Ha holnap megkapjuk az új kocsit...

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!

Manó: a szülinapi képek nagyon aranyosak.
Csoda szép kislány az Emmácska.

Na dolgozom, még egy kicsit,,,
Sziasztok
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Virág,

bocsi. nem akartam tolakodni, de látván, hogy elég nyilvános volt a kibukásod többször is, gondoltam megkérdezlek., akár segítő szándékkal is, hiszen a "hányok a férjem mh.től"...hmm...szeirntem ez nem csak az én szótáramban durva kifejezés. mivel elég nyilvánosan tetted (nem hiszem hogy ne jutott volna eszedbe hogy esetleg olvasom) gondoltam megkérdezlek de látom rosszul tettem.
viszont érdekelt volna, hogy mi lehet ez a nagy gond amiért te "hánysz" arra a munkahelyre ahonnan a férjed kapja a fizetését, és ahogy tudom nem egy rossz csapatban dolgozik....

a válaszod nekem nem volt olyan vicces, bocsi, mert azt hiszem sosem érezhetted rajtam a fönök felesége viselkedést.

minden esetre úgy érzem ezennel mindenkitől elköszönök, mert ez ilyen fogadtatást én nem szeretem, azt meg főleg nem ha én miattam Virág, cenzúrázni kellene a mondandód akár a férjed mh.-e miatt....

sajnálom hogy így alakult, mert kedves lányokkal találkoztam itt, de én olyan helyen nem kopogtatok ahová nem engednek be.

elnézést kérek, hogy ebben a topikban ilyet kell olvasnotok, remélhetőleg erre nem kerül sor többet.

lehet hogy most páran úgy gondoljátok, hogy ez nem volt durva, és miért vagyok ilyen érzékeny....nekem durva volt.

Minden kisbabónak szép és egészséges növekedést kívánok, Nektek anyukák pedig probléma mentes baba-nevelgetést, és nagyon szép napokat a picikkel.
a kezdeti segítségeket ezennel ismét köszönöm, és mindenkinek csak a legszebb babás éveket kívánom.

búcsúzóul csatolok egy képet a törpikéről, remélem sikerülni fog.

törpi
(aki ugyan fönök feleség, de sose mondhatja rá senki hogy rossz szándék vezérli)
Kép
törpicur

Heppi Kép
még nem vagyok nagylány (Cerazette), így nem tudom, van-e összefüggés a morgósszopi meg eközött. Eddig sose morgott.

Momo Kép
fényképnyaló Timi Kép Kép

Törpi, Virág Kép
naaa, ne izéljetek már! Micsoda butaság, írásban öszzeveszni! Legalább egyszer beszéljétek meg! Írásban annyi minden félreérthető, és a "hányok" kifejezés szerintem akár egy félrecsúszott "kivagyok" is, amikor ordít a gyerek, nincs elmosogatva és hegyekben áll a szennyes meg a vasalatlan. Szerintem egy kört megér ...

Pussz
Kangi és masokfőzitevett Julcsi
kangi

Törpi,
ne haragudj, de szerintem egy kicsit felkaptad a vizet... mindenkinek szíve-joga kiborulni a férje munkahelyére, nem? Senki nem bántott meg téged, Virág legkevésbé...

PsAndi,
ezt én is hallottam, hogy almát csak üvegreszelőn, és ha ez igaz, akkor turmixolni se lehet(ne), hiszen a kés is fémből van, viszont én próbáltam így is-úgy is adni neki, és hát az üvegreszelőn nagyobbacska darabok is maradtak, úgy meg nem tetszett az én finnyás kislányomnak, csak ha egészen pépes volt.

Kenyérhéj: én egyszer próbáltam adni Ankának, és hát az történt, hogy majdnem megfulladt KépKépKép. Nem nagyobb darabot nyelt le, arra nagyon figyeltem, hanem egy pici leázott morzsa tapadhatott meg a nyelőcsövén, amitől öklendezni kezdett. Nem győztem a hátát ütögetni, nagyon megijedtünk Kép. Én azóta nem adok neki ilyesmit. Pedig egyszer muszáj lesz, tudom Kép.

Manó,
nem ismerem a konkrét történetet, amiről itt írtál (kismama-orvos sztori), de muszáj belebeszélnem, bocsi Kép. Szóval, szerintem, amit itt leír az ember, azt vállalja fel. Az orvos is ember, nekem se esne jól, ha valaki a hátam mögött rosszakat írna rólam. Úgy -rzem, igaza van, ha nem vállalja tovább az illető kismamát, de ha az a kismama nem volt vele megelégedve, akkor gondolom, ő sem akart már visszamenni a dokihoz, nem?
Emmád gyönyörű, igazán büszke lehetsz rá!!! Jobbulást a szegény kis betegnek!!!

Maci2,
Roni nagyon édes, hogy koncentrál arra a kis szivacsfigurára, zabálnivaló! Kép

Beu,
mikor lesz új kép Lőrincről???

Heppi,
részvétem Kép

Magdi,
ééééédes a kis vigyori hajasbaba!!! Kép

Gömb,
Lilikéd is gyönyörű, megcsodáltam még múltkor, csak azóta nem írtam...

Na, most csak ennyit hagyott a lány, majd még talán jövök...
Magunkról gyorsan, dióhéjban: tegnap Anka benáthásodott, tiszta szutty az orra, nem győzöm porszívózni. Ma már azért picit jobb a helyzet, mint tegnap volt, szerencsére, de éjszaka nem sokat aludtunk Kép. Viszont a kedve jó, rengeteget vigyorog, kacag, kukuccsol. És imádja Apáját, én meg imádom mindkettőjüket KépKépKép.

Na pussz
Franyó
franyo

Kangi,
aranyos vagy, én nem vesztem össze Virággal, leírtam amit gondoltam, és részemről ennyi.
ma még itt vagyok, de elbúcsúztam és sajnálom.

Franyó,
lehet hogy felkaptam a vizet, bár eltelt egy kis idő az elolvasás és az írás között. picit nehezebben érthető számotokra a dolog, talán más helyzetében én sem érteném mire ez a levél....de....lévén hogy mint megtudhatta mindenki Virág párja az én férjemmel együtt dolgozik, és a párom még fönök is (ami egyébként csak a titulusban érzékelhető, ez tutti, és nem elfogultság)...szóval ebből a szemszögből engem igen is zavart, hogy ilyen szó mint a hányok....illeti azt a mh.-t amiért az én párom a lelkét kiteszi többed magával...
valóban szíve joga kiborulni ezt nem is vitatom, ott és ahol ő tud, akar, vagy szeretne....
viszont én meg pusztán segítő szándékkal hosszas!! hezitálás után mertem csak megkérdezni, hogy mi lehetett a gond....
nem erre a válaszra számítottam, mert ezt priviben is megtehette volna, mint ahogy már volt rá példa hogy írtunk egymásnak.
nem érzem úgy hogy Virágot bántottam volna, ha ez így jönne le, elnézést érte., bár én nem vagyok egy bántogatós típus...

Jobbulást nektek!

bocsi még1x ha ezt kell olvasnotok.

Mano,
én tudom miről írtál (orvos-kismama).olvastam is, mindkettőjük álláspontját.
nehéz a vélemény nyilvánítás ilyenkor, főleg ha mindkettőjüket elolvasod. és a net mindenkié, akár kukkol valaki, akár beír....vannak olyanok is, akik azért olvasgatnak csak teljes anonimitásban maradva mert érdekli őket a téma, és hasznos tanácsokat tudhatnak meg....
persze nem mindenki ilyen tiszat szándékú

Franyó,
szerintem is így van, mármint aki a neten bármit leír az vállalja fel....csak néha az a baj, hogy nem mindig fedi minden a valóságot...ezért is jó ilyenkor látni mindkét oldalról.

sziasztok
törpi
törpicur

Törpi,
ha jól értem, a te férjed Virga férjének a főnőke? Mert akkor én se szívesen csacsognék a párom háta mögött és ennek semmi köze ahhoz, hogy ti mennyire vagytok jóban Virággal. Az a tiszta, ha a két pasi ezt a munkahelyen beszéli meg és nem a feleségek beszélgetnek róla a babaneten. Szóval meg ne haragudj, hogy beleütöttem az orromat, de én nem érezném a helyedben sértőnek a dolgotKép És különben is , nehogy mán itt hagyj minket!
Picurkád nagyon aranyos a képenKép

pussz
kotnyeles Momo

Momo
momo

Törpi Kép
hát pont erről beszélek, erről az egyoldalú lezárásról. Szerintem ezt nem kéne.
Egy feleség meg nyugodtan hányjon a férje munkahelyétől, nem ez a lényeg, hanem amit az ott dolgozó férje mond.
Ehh, mindegy, te tudod.

Franyo Kép
nálunk is ez van, morzsácskától fuldoklás, öklendezés, juuujjj ...

Pussz
Kangi
kangi

Momo,
igen jól érted.
viszont a nagy naivságom mellett, látod nem is gondoltam arra, hogy a fönökével (vagyis a párommal) lenne bármilyen gondja Virágéknak..
én azt gondoltam, hogy nem is tudom mit gondoltam, de azt nem, hogy fönök-beosztott probléma miatt volt ez a kiakadás....de nem is vártam azt, hogy Virág a párját a háta megett kibeszélje.

tényleg sajnálom, hogy ez itt a babástopikban bukott ki.

hali
törpi
törpicur

Sziasztok!

Nekünk a tali bármelyik nap jó lenne, csak elötte egy pár nappal már tudni kellenne, hogy pontossan mikor és hol lesz.

Ma voltunk a védőnéninél mérekezni és Márk elérte a 7500grammott megint fél kg-ot hízzott 1 hónap alatt.

Én is leíróm a mi rendünket.
7-kor reggeli 200gramm Krémtúró joghurttal keverve.
12-kor ebéd egy üveg főzi plusz deszert.
fél-4kor vajas kifli vagy zsemle almavál
este 7-kor vacsi 200gramm tejpép.
éjfélkor 150gramm babatej
hajnal 4kor 150gramm kakaó.

Na jó most csak ennyi
Puszi
Andy
andy78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?