A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi! Eladod a babaruhákat??? :shock:
Szerinted jobb egyesével, mint ruhacsomagban? :?:
Azt gondolnám, hogy úgy a postaköltség miatt nehezebben veszik meg. Csak azért kérdezősködök, mert én is el akarok adni a kinőtt ruhákból. Bár még nem biztos, hogy meg tudok tőlük válni. :oops:
(Nálunk nem valószínű, hogy lesz kistesó.)

Kép

Kép
regcsiken14

Már egy nap alatt többen nézték meg a termékeket a teszveszen, mint a vaterán egy hónap alatt!!! :shock: Szerintem átteszem a többi cuccot is!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli tegnap is csak 4x evett :shock: :

5.30 reggeli tápszer
10.00 tízórai sárgarbarack kóstolás + tápszer
14.30 ebéd almás krumpli
18.00 vacsi tápszer

19.00 fürdés
20.00 alvás

Nem ébredt fel éjjel, hogy éhes lenne, ugyanúgy 5-kor kelt, vagyis 6-kor!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !

Regi, nézd meg mindkét helyen azt, amit fel akarsz tenni, és oda tedd, ahol keresnek olyat :wink: .
Nekem eladás szempontjából a Vatera sikeresebb (egyszerűbb és gyorsabb), vásárolni viszont inkább a Teszveszen vásároltam eddig :D .
Szerintem se tedd fel egyszerre, tedd fel az egyikre pár napra, aztán, ha nem kel el, tedd fel a másikra, és így tovább...egyszer csak elviszik... :D

Mesi, Zsófi már nemcsak magát eszi?! :lol: :lol: Csúúúúúúcs :lol: !

L.Móni, Grétitől le vagyok döbbenve :shock: :D . Borzasztóan ügyes :D .

Timi26, kibújt? Hurrá :D !! Gratula hozzá :D !!

Bongyi, de jóóóó, hogy vagy, és nem rossz hírekről számolsz be :D !!
Nálunk tegnap is jó idő volt, nem hűlt le semmi :shock: :oops: .

Egyébként mi időjárás szempontjából egész jó helyen lakunk...se keleten, se nyugaton, így gyakran kikerülnek minket a frontok :twisted: :lol: .

Anitja, okés, várom, de nem kell sietned vele :D !

Irina, remélem, jó éjszakátok volt :roll: .

Én tegnap kicsit leléptem itthonról :oops: . Húúú, de szuper volt...kirakatokat nézegettünk, a barátnőm cipőket próbált (még én is felpróbáltam 1-2-őt, amikben simán elmehettem volna Kovihoz próbafelvételre, már ha tudtam volna bennük járni :oops: :lol: ). Szóval remekül szórakoztunk :lol: . Apa meg itthon a skacokkal, Pankusz példásan viselkedett neki, a kaját megette az utolsó falatig, babakocsiban elaludt egy szó nélkül, szóóóóval, ezt gyakrabban meg fogjuk ismételni :wink: :lol: .

Aztán este még uncsitesóm szülinapján bebűnöztem egy nagy büdöge madártejet :oops: , koplalhatok egész nap 8) .

Új idő szerint 5.20-kor ébresztő volt :shock: , nem esett túl jól :roll: .

Tegnap brokkolit pároltam, mixeltem, és megnyalattam Pankával...fintorgó, hányó grimaszokat vártam :oops: , ehelyett nyitotta a száját a következő adag után :shock: . 3 kanállal engedélyeztem neki kezdetnek :wink: . Csúcs a csaj, Bence soha nem evett volna meg ilyeneket :wink: :D .
dettyk

Dettyk! Jó ötlet! Köszi! :D

Na, én is megszerveztem magamnak egy szabadnapot! Szelit átviszem Anyuhoz, én meg megpróbálok találni magamnak valami tavaszi nadrágot!!! :D
Apa úgyis motorozni megy ilyen jó időben... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Isten éltessen, Levike!
Kép

Jó reggelt, lányok,
remélem, jól telt az éjszaka mindenütt.
Dettyk, jólesik, hogy gondolsz ránk, Ti is sokat eszembe juttok, no meg Maggie-ék, Virankáék és egyéb "éjszakai műszakosok".
Nem tudom, mi ez Ádinál, de már 4. éjszakája gyakorlatozik, ez volt eddig a legrosszabb, mert gyakorlatilag EGÉSZ éjszaka negyed-félóránként nyüszített és forgott. Szerintünk már nem a hasa, azon túl látszik lenni. Végül már betettük hozzá a szopipárnát, hogy ne tudjon hasra fordulni, mert akkor biztosan teljesen felébredt. Én a nyüszizés miatt a másik szobában sem tudok aludni, bár most sokkal fittebbnek érzem magam, mint tegnap, akkor azt hittem, állva elalszom... Ismerős vkinek ez az egész (többgyerekes mamikák)? Vagy hallott ilyesmiről mástól? Azért holnap megkérdezem a gyerekorvost, mi lehet ez. Mert oké, valamiféle idegrendszeri fejlődésre tippelünk, de eltarthat ez ilyen hosszan? Vagy akár heteken át?
Cserébe Ádi napközben nagyon nyűgös, semmi nem köti le, gondolom, fáradt... :?

Kép
Kép
irina

Irina, nagyon sajnálom :cry: . A mi helyzetünk koránt sem ennyire vészes, szégyenlem is magam, amiért néha panaszkodom a hajnali ébredések miatt :oops: .
Ötletem sincs, miért nyüszizik és forgolódik Ádi, talán a beindult fogzás viseli meg ennyire?
Bencével szenvedtünk nagyon sokat, de én nem voltam ilyen kitartó, mint te, ilyenkor már régen közöttünk aludt, mert nem tudtunk aludni az egész éjszakás műszaktól :roll: .
A mai napig nem tudom (és már nem is fogom megtudni), miért nem aludt, miért aludt nagyon rosszul. Orvossal konzultálva minden praktikát bevetettünk, de nem igazán segített semmi :roll: .
És ezt nem elkeserítésképpen írom a végére, hiszen minden baba más: nálunk 2,5 éves korában rendeződött úgy-ahogy az alvás :? .

Panka hozzá képest álombaba :D .

És íme az álombaba, akiből bohócot csinált anya 8) :

Kép Kép Kép
dettyk

:shock: :shock:
Sehol senki?!
Biztosan mindenki piknikezik, hiszen NYÁR van :lol: .

Én kis naív kimentem pulcsiban rendbetenni a ház előtti kis kertet 8) , mire végeztem, még a bugyimból is csorgott a víz :oops: .
És Panka elaltatta magát a babakocsiban a melegben :D .

Kajálunk, és zavarom Bencét is ki :D .
Úúúúúúúúgy vártam már ezt az időt :lol: !
dettyk

Csak most látom, a babaneten még téli időszámítás van :? .
dettyk

Halihó!

Itten vagyok ám, csak annyi minden összejött a napokban, hogy szinte a gép elé sem tudtam leülni. Most is csak röviden, aztán lehet alszom egy kicsit Vacakocskával, mert már jó régen volt reggel. Gergő és apája hajnalban elindult Szegedre egy kézilabda tornára, nyári idő szerint ötkor keltek(tünk), azóta nem tudok aludni. Három éjszaka óta Vacakovics csak kétszer ébredt fel, tőle ez már rendkívüli jelenség! Éljen, éljen.

Tegnap meg egész nap társadalmi életet éltünk, a kertbem a barátokkal, szomszédokkal bográcsoztunk, Momó most tanult aranygaluskát sütni, (tőlem :oops: ), megtette az első lépést. Akkora adagot csináltunk, hogy mindenki kidőlt. Fini lett!! Teljes mértékben "lájtos" menü volt, alig híztunk egy nap alatt két kilót. :lol:

Arra jöttem rá, hogy a kisfiunk tud forogni, csak kényelmes a szentem, sokkal egyszerűbb nyüszizni, hogy fordítsuk meg, meg kiabálni a játékokkal, hogy jöjjenek közelebb. :lol:

Olvastam, láttam minden elképesztő fotót! Még jó, hogy Máté védi a férfimundér becsületét! Mert amit a csajszikák csinálnak?! Hűha! :lol:

Remélem lesz időm áttölteni a képeket és majd azokkal is jövök. Most elnyúlok én is a kicsim mellett.

Móni! Kérdezz bátran!

Pusszancs!!!
dmaggie

Sajnos Ádika belázasodott (38,1 C), hasmenése van, egy kicsit hányt is. Szorítsatok, kérlek, hogy lemenjen a láza és éjszaka nyugodtan tudjon pihenni!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Egész délután kint voltunk:-) Kisfiam meg majdnem végig aludt :shock: biztosan elnyomta a meleg és a jó levegő. Mi pedig kertészkedtünk, olyan jü volt:-)

Regi szerintem jobb a teszvesz, én mindig ott vásárolok.
Emese Zsófikád haja gyönyörű, mintha éppen a fodrász keze közül lépett volna ki:-) vigyázz a laptopodra! Nem fogsz tudni babanetezni!
L.Móni hát teljesen kitör a hideg ha belegondolok, hogy lassan ránk is ez vár! Nagyon ügyes Grétikéd!
Dettyk szépek a gyerekek:-) aranyos a kis szökökút:-)

Pár friss kép:

Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Szegény Ádika:-(
Sok gyógypuszika+++++++++++++++++++++++++++++++

Heni
KépKép
heni81

Heni: nagyon édi, helyes pasi Péterke!!!! :lol:
Lmóni: Ez a Gréta cica, nem semmi, olyna cukorfalat, már előre félek mi lesz nállunk. Emma is izgő mozgó, folyton megy, csinál vmit, forog, felül, kúszik, egy percre nem áll meg még evésközben is jár a lába, mi lesz velem ha elindul, semmi házimunka!!!!
Mesi: Tök jó hogy jól éreztétek magatokat! Zsófikát meg kell zabálni ahogy zabálja a laptop-ot!
Óraátálítás: na ma megpróbáljuk hogy nem fél 8 kor hanem fél kilenckor fürcsizünk. Kiderül. A kaják is tolódtak egy órával. 12, 3, 6, 9. Meglátjuk hogy tetszik emmának. Most épp alszik picit fürcsi előtt!! Úgy kifárasztotta magát.

Családipikniknap: Nagyon jó volt! Mindenki imádta Emmát, a földön a pléden mászott, játszott, üldögélt, nézelődött, beszélgetett és kacagott nagyon sokat, egy sírós hang sem volt egész nap, evett, aludta a babakocsiban....minden ment szépen simán, olyan büszkék voltunk apájával!!!

Babaúszás: ma is voltunk 2 hetente járunk, Merültünk és nagyon bejött Emmának, már készült rá, biciklizett ( tempózott) a lábával és vette a nagy levegőket hoyg na majd most fogok merülni, olyna édi volt! Szépen sikerült,ja és le is fotózták víz alatt!!! Még nem kaptam meg a képeket, majd e-mailben küldik, de nagyon kivivagyok!

Na megyünk!

Mesi: eladod a rucikat? nem lesz másik baba?? nem most azonnal de vmikor? ( én elteszek mindent... remélem 2 év múlva már ráhajtunk a tesó projektre! )

Megyek mert lassan fürcsi.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Levinek Boldog hófordulót!

Gréti cica micsoda kis lépcső mászó kis csaj :D

Zsofka meg kis tornász :D
Nagyon aranyosak. :D

Detti!
AAAranyos az a kis cofi :D És nem csináltál belöle bohócot,
már én is azt várom,hogy tudjak neki csinálni ilyen kis cofikát :D

Timi26!
Gratulálok az első fogacskához. :D

Heni!
Micsoda kis pasi Petike cuki :D

Mi is kb egy órája értünk haza anyuméknál voltunk.
De szinte az egész napot kinn töltöttük jó volt.
És most a kis lányom rágja a nadrágom madzagját :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög: a madzag nálunk is nagyon bejön!!!! meg a zipzár!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sehol senki?
Merre vagytok?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina jobbulást Ádónak, nektek meg kitartást. Megy a sok+++++++++++++++++++++++++++++++

Dettyk aranyosak a gyerekek :lol:

Heni nagyon szépek vagytok együtt :lol:

Kaqkörülök, hogy jól sikerült. Arra a csinibabára lehettek is büszkék :lol: :lol:

Maggievégre előkerültél. Na, a kis legény még a végén rászokik az éjszakai alvásra :wink: :lol: Éljen a kétszer kelés :lol: Holnap írok privit. Ma már fáradt vagyok hozzá.

ma voltam kint a bababörzén. Tök jó volt csak kevés volt az a két óra ami jutott. Szopira haza kellett érni. Vettem cicának édes csajos nyári együtteseket :lol: :lol:
Grétacica sajnos kicsit beteg :cry: egész nap köhögött és elég sűrűn kellett neki leszívni a nóziját :cry: Délutánra már extra nyűgös lett, rajtam :oops: aludt el az 5 órási szopi után. Aludt fürdetésig, aztán még jött egy sor nyügi és most alszik. Az előbb néztem, hogy szerintem hőemelkedése van, de nem akarom felébreszteni a lázméréssel :? Mindenesetre a szobájában ágyaztam meg magamnak :roll: Remélem tjó éjszakánk lesz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hörcsög Szegény Ildike, gatymadzagot kap vacsorára :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
:lol:
Most is a cickón lóg a kis csaj :D

Grétinek és Ádónak is küldjük a gyógy puszikat.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi, Kaqk! A rucik egy részét adom el, köztük vannak örököltek is, amiket nem hordtunk. És marad egy csomó. Kell is, mert kistesó(k)nak félre kell tenni. Más sincs az ágyneműtartóban, csak babaruha. :lol:
Egyébként "lomtalanítok", kengurut, meg könyveket is tettem fel.

Heni! Mennyire hasonlítotok Péterkével! És milyen szép nőcsábító szeme van! :wink:

Ádónak és Grétinek mennek a gyógypuszikák!

Dettyk!
Panka nem semmi ezzel a pálmafával a fején! Állati cuki!!!!! :D

Óraátállítás: Zsófikám átprogramozta magát. Úgy alakult, illetve úgy alakította saját magának, hogy egész nap akkor evett, és aludt, mint a régi időszámtás szerint! Egyáltalán nem csúsztunk, kivéve a fürdés, mert nagyon nyűgös volt, és mint Gréti, rajtam aludt egy fél órát, így szopival együtt f9 helyett 9-kor aludt el, tehát csak fél óra a csúszás, úgyhogy nincs semmi gond.

Szegény Ildike gatyamadzagot kap.... Hörcsög, inkább ásd ki a kertből neki a mamut-cupákot, hátha van még azon egy kis husi. :lol:

Panka is, és Péterke is olyan szépen kikerekedtek! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
Oké :lol:
Nekem is tetszik ám Zsófka haja jó sok van neki. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Köszönjük Levi nevében a hófordulós gratulációkat! :D Elmentünk az Expóra, Babymarkt börzére, kapott szuper kényelmes, esernyőre csukható babakocsit. Kocsiülést is kinéztünk (9-18 kg), de azt most nem hoztuk el.

Mindenkinek jó éjt!

KépKép
becka

Jó reggelt!

Levinek és Robesznak boldog hófordulót :)

Irina!
hogyan telt az éjszaka? remélem nincsen semmi nagyobb baj :wink: (úgy rémlik pirosodó popó,hasmenés,hőemelkedés/láz is lehet a fogzás tünete)

Regi!
Nekem a Teszvesz jobban bejön szerintem átláthatóbb.S már rengeteg dolgot eladtunk.De vannak cuccok amiket a Vaterán jóval többért és többen is néznek :)

LMóni!
Gréti csudaügyi és szép kiscsaj :) muti milyen szerkókat vettél Neki :)

Dettyk!
Zabálnivalók :) A kis copf meg már kellett ebbe a hatalmas hajba :)

Anitja!
s nem lehetne úgy megoldani a Talit h. Apával együtt berobogtok 10re s te továbbmész mi meg Nolkázunk :wink:

no mék mert Bálo már 1/2 5 óta dumál Míra 1/2 6köröl hányt egy hatalmasat(remélem semmi komoly,csak elrontotta a gyomrát),most mindkettő gyerek az ágyunkon és sikongatnak visonganak :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Nektarin, Robesznek boldog hófordulót!!
Kép

Irina,L.Móni, mennek a drukkok, hogy ne legyen semmi gond, és lemenjen a láz :cry: . Majd írjátok meg, milyen volt az éjszaka!

Nyáron is ilyen pangás lesz, mint tegnap délután :wink: :D .

Szerencsére Panka is ugyanúgy haladt, mintha eredeti idő lenne, nem volt semmi csúszás, 3/4 8-kor már bújtunk is az ágyba :D .

Maggie, nagyon várjuk ám a képeket :D !!!

Heni, nagyon szépek vagytok :D :D !! És Péterke abban a szerkóban irtó pasis :wink: :lol: . Jól látom, hogy kötött pulcsi, bársonygatyó 8) ? Csúúúúúúcs :lol: .

Kaqk, szupi, hogy jól sikerült a piknik :D . Ilyen szép időben egyre gyakrabban lesz rá lehetőség :D .
dettyk

Jó reggelt!

Robesznak boldog hófordulót!

Irina! Ádónak jobbulást! Hogy telt az éjszaka?
L.Móni! Nálatok?

Heni! Péterke egyre helyesebb! :D És nagyon ari az a macis pulcsi!!! :D

Kaqk! Húúú! Biztos tök jó lesz a víz alatti fotó! Mindenképpen mutasd meg!!! :D

Szeli este 9-kor aludt el. Nem igazán csúsztunk a nappal, bár anyukám kissé összekeveredett (nem állította át minden óráját), így Szeli 10 órás tízórai után 12-kor ebédelt (korán), és csak fél 5-kor uzsizott... Még jó, hogy nem akadt ki! :lol:
De 5-kor meg kellett fordulnom, úgy fájt a hátam, erre felébresztettem vele... :? Pedig reménykedtem, hogy 6-kor fogunk ébredni mostantól... Na, majd kiderül! :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Panka megnyerte a "leghosszabb hajú baba" díjat!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

7-kor keltünk! 8)
Levinek és Robesznek boldogségos napsütéses hófordulót kívánok!

Tényleg nagy volt a pangás tegnap. Mi anyóséknál voltunk, így nem jutottunk ki a levegőre, de majd ma bepótoljuk.

lmóni, Irina! Mi volt az éjjel, hogy vannak az Apróságok????

Virankának igaza van, fogzás miatt is lehet baja Ádónak. Mikor Zsófinak törtek elő (és még nem törték át az ínyét) a felső egyesei, hőemelkedése volt, hasmenése, és piros volt a popija. Mikor áttörtek, ezek a tünetek megszűntek.

Zsófi egyre életveszélyesebb, nulla félelemérzettel veti le magát az ölemből, ha valamit meg akar kaparintani (pl a laptopba csatlakozó füles madzagját).
A héten a Kisasszony lekerül a földre. Idáig azért nem tettük le, mert a parketta hideg, és szőnyeg kerül majd rá.
Már nem merem egyedülhagyni körbebástyázva párnákkal, meg szopipárnával, mert simán átrongyol rajta, a járóka és kiságy rácsába meg kezt százezerrel belekapaszkodni. Ezeket is leengedjük a héten.
Ülni nagyon szépen ül, ha úgy rakom le, de magától még nem nyomja magát ülésbe.

Maggie! Kérünk képeket! És nem tudom elfogadni, hogy ilyen ritkán jössz babanetezni! Ilyen olcsó kifogásokkal jössz, mint család, meg Momó, meg jó levegő, meg Vacakocska, meg aranygaluska, meg mittomén.... :wink: :lol:
Itt mindenki valami tavaszra hivatkozik..... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Nálunk semmi fenn akadást nem okozott az óra átállítás.
Szobaton fél 9-kor evett a drágám és 9-re már durmolt is és vasárnap reggel fél 8-kor kelt.
Egésznap ugyan abba az időbe kapott enni és még az alvókája is jobb volt mint régen.
Ma reggel meg 7-kor kelt .
És már alszik is a 8 órás reggelije után.
Aztán én megyek hajat mosok és ha felkelt Ádi akkor megyünk sétálni.
Tegnap mi is mentünk levegőre 2 órát sétáltunk apával és annyira jó idő volt, hogy csak pulcsi volt rajtunk. A kabátokat betettük a babakocsiba mert annyira meleg volt.

Kérdés : Ti ilyen jó időbe mit adtok a babókra ?

Levinek és Robesznek boldolg hófordúlót.
Kép .

Annyira jó, hogy ilyen jó idő van. Igaz szerda csütörtökre mondja a rossz időt de péntektől ismét meleget.

Na lépek megyek hajat mosok.
Mindenkinek kellemes napot.

Kép .
20200310173350

Jó reggelt(jobbat)!

Túl egy extranyűgös,nagyon hosszú, álmatlan éjszakán :cry: Grétacica nagyon sokat felsírt :cry: 15-ig számoltam aztán belezombultam. Végül mellettem illetve rajtam landolt és így tudott valamennyit aludni. Én szinte semmit. Három alkalommal kellett neki orrot szívni :cry: De azt is csak nekem engedte, az apját eltolta magától és sírt közben. Ha hozzámbújt akkor sandítva nézte az apját, hogy mit is akar. Remélem a mai napunk jobb lesz. Most azt csinálja ami az utóbbi héten, mióta felállt nem volt rá jellemző, egy helyben fekve játszik. Nagyon gondolkozom, hogy délután elviszem orvoshoz ha addig nem javul :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina veletek mi újság?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Köszönjük, a köszöntéseket, hát én el is felejtettem. Egész hétvégén beteg voltam, most kezdek jobban lenni. Szombaton fel sem tudtam kelni, lázas voltam, tegnap már a láz lement, jött helyette a takony és a köhögés, de mára már sokkal jobb. Robeszka kicsit köhög, úgyhgy lehet, h kihívom a doktornénit.
Ráadásul pénteken az Apeh is jól felhúzott,és persze most meg nem veszik fel a telefont :twisted: :twisted: :twisted:

Tali, nekünk jó a 10 óra, mit vigyünk???? Én bármit tudok, autóval.

Visszaolvasok du.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
nektarin

Betegeknek jobbulást!
Ja és slussz poénként, szombatról vasárnapra éjféltől 1/2 4-ig illetve 1/2 5-ig nem aludt, hintáztatta magát négykézláb és dumált, ha beraktam a kiságyba sírt, nem voltam zombi tegnap.

Na hívom a doktornénit én is lassan.

Kép
Kép
nektarin

Regi : küldtem privit.
20200310173350

Ja és elfelejtettem egy képet csatolni.

SZerintetek mennyire hasonlít Ádi az apjára ?

Kép .
20200310173350

Sziasztok!

Robesznak Boldog hófordulót!

Betegeknek jobbulást!

K.Timi!
Az biztos,hogy a szeme az apjáé :D
Aranyosak :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Levinek & Robesznak boldog hófordulót!

Köszi csajok a dicséreteket!Nagyon jól esett!:-)

Timi én már csak széldzsekit adok a fiamra ha kint van, mert már unom az overált. Alul harisnya+ vastagabb naci. Felül body+ vastagabb pulcsi meg a kabátka. Tegnap már takarót se tettem rá, olyan meleg volt a napon:-)

Heni
KépKép
heni81

Halihó

Mi napirendet váltottunk tegnap, direkt, eddig fél 8 kor fürcsi most áttettük fél 9-re, mert ugye nyáron tovább van világos, mi is maradnánk kint tovább, ő sem igen alszik el világosban, és így reggel sem 5 kor van ébresztő. Eddig bevált.

7kor reggeli- tápszer
12 kor tízórai - gyümölcs ( hülyén hangzik h délben 10óraizik :-))
15 kor ebéd - főzi
18 kor uzsi - pép
21 kor vacsi - tápszer

felébredt, léptem

KépKép
kaqk
Debrecen

Teszek 3 képet

Ez tegnapi anyuméknál:

Kép

Karcsika a csomagtartóban:
Kép

Ezt a háttér miatt tettem,de jól érezte magát a kis fiam
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok,
először is éljenek a mai hófordulós babácskák!
Köszönjük szépen a drukkokat, Gréticicának is gyors gyógyulást kívánok, l. móni!

Egyelőre várjuk a gyerekorvost. Sajnos a helyzet nem jó. Ádi tegnap du. és éjfélkor is hányt, éjjel 39 fokos láza volt, ma reggel 39,4... Az előzőt a Germicid-C sem vitte le, így borogattuk a végtagjait. Most az orvos telefonon a Germicid-C mellé azonnali Nurofen beadását javasolta, most le is ment a láza, alszik. Egyébként az az érdekes, hogy jó kedve van!!!
Engem ekkora láztól a totális pánik kerített hatalmába :cry: A kiszáradástól is féltem Ádit, ezért jó gyakran rakom mellre, mert mást nem igazán iszik meg (almalevet igen, mert az jó édes, de azt ilyenkor nem jó adni neki). Nem tudom, mi ez, remélem, délutánra okosabbak leszünk. Szerencsére Apa itthon tudott maradni.

Kép
Kép
irina

Hahó!!

Lányok egy gyors kérdés!!

Miket lehet megfőzni előre és lefagyasztani????? :roll: :roll:

Mert ugye Melivel volt időm főzöcskézni,de most... :?

Betegeknek jobbulást!!!!! :)

ancsi26

Kaqk! :lol:

Hörcsög! Jók a fotók (avatar is)! :D

Irina! :cry:
Almalé: dettó! :? Szelivel ma kipróbáltam, hogy azt issza-e... hát persze, hogy igen... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina!
Jaj nagyon sajnálom :(

Regi!
Köszi :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kérdés: Hányas méretnél tartotok???
Szelinek most 74-80-as ruha kell, de tök sok helyen azt látom, hogy az már 1 évesnek való... ??? Erre ne alapozzak, ugye? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Arra végülis nem válaszoltál, hogy szerinted jobban / jobb áron el lehet adni babarucikat külön, mint ruhacsomagban??? Mi a véleményed?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Hófordulós manókat pusziljuk!

Betegeknek jobbulást! :(

Sajnos nem nagyon tudok olvasgatni, Zétivel a helyzet változatlan. Vagyis változott, már éjszaka is sírdogál. :( Napközben nem is sírás, hanem a szokásos nyűgi ha nincs ölben.

Éjszaka rengetegszer felébred, pedig mellettem alszik. Én is olyan fáradt vagyok és semmivel nem haladok. Ráadásul a fejem is fáj két napja.

Mellé még ideges is vagyok mert hétvégén utazunk anyósomékhoz...

Nem tudom mi van, minden elért hétvégén minket. Párom elutazott, a gázkazán elromlott....Se meleg víz, se fűtés...Jó költséges volt a javíttatása, de legalább már kész van.

Sajnos a talira nem fogunk tudni menni.
:cry: :cry: :cry: Páromnak nem jó az a hétvége, én meg vonattal nem merem vállalni. Ha Zéti nyugisabb lenne akkor talán, de ez hetek óta kész katasztrófa. :(

Megyek mert sír, majd próbálok jönni még. Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Halihó!

Levinek, Robesznek boldog hófordulót!

Gréti, Ádám gyors-gyors gyógyulást kívánok! Szegénykéim! Irina, Móni-cicamama próbáljatok megnyugodni, hamarosan túl lesznek ezen a nyavalyán a kismanók, biztos vagyok benne. Addig is nagyon szorítok! Küldöm a + gondolatokat, energiát ezerrel!

Emese
:lol: :lol: :lol:

Jövök én, amint csak tudok. Mindjárt kicsinyítem a képeket! OK Dettyk?

Az éjszaka rosszabb, volt, mint az eddigiek, nem számoltam hányszor ébredt, de többször, mint kettő. Nem baj, hol ilyen, hol meg olyan. Bár hétvégén a barátnőm (két kislányuk van, a nagyobbik 3,5 éves) azt mondta, hogy a nagyobbik lányuk még mindig többször felkel. Szegény már teljesen kivan. Én úgy gondolom, Kisvacak nem lesz ilyen. :lol:

No, még egy adat: ma voltunk tanácsadáson!!! 9170 g. és 72 cm. Csak annyit ehhez, hogy Dávid héthónaposan nem volt ekkora!!!!! Már írtam, de ő most, 14 évesen 186 cm. Mekkora lesz Vacakocska???? :?:

No, gyorsan kicsinyítek, amíg alszik a Drága.

Pusszancs!
dmaggie

No, akkor.....

A hat nappal idősebb Kristóffal
Kép
Mi van benne?
Kép
babakocsis
Kép
Kicsit sem nagy
Kép
Húsvétkor
Kép
Ébredés
Kép
Apával felügyeltem, hogyan készül a reggeli
Kép
Sonkák
Kép
Szeretlek (Johanna baba és Momó)
Kép
dmaggie

Sziasztok!

Dmaggie: elképesztően jóképű Vacak Vacakovicsod! :shock: :D Főleg azon a húsvéti képen. Ha lányos Anyuka lennék, tutira nógatnám a lányomat, hogy dobja be magát! :lol:

Milénamóni, L.móni, Irina: nagyon nagyon sok gyógypusszancsot küldök!!!! ++++++++++++++++++++++++++

A talira mi is igyekszünk menni. Nem tudom, pont 10-re odaérünk-e, de sietünk. Szívesen viszek sütit, ha megfelel. Móni?

Mátéra ma azt mondta a doktornéni, hogy minden rendben Vele. :P Váladék nem jön az orrából, csak hátul fönt el van dugulva, úgy hallom. Kaptunk bogyót rá, és ennyi, más teendő nincs. Méreckedtünk is (4 teli kakis pelus után, persze :? :oops: ): 7760g és 71 cm. Nem valami hurkagyurka, de aki ennyit mozog, azon nem tud megtelepedni a hurka, az biztos. Azért nem rossz: 5 hét alatt 4 cm növekedés!!! 8) Meddig lesznek jók a 74-es rucik??!! :shock:

Apropó, ruhaméretek: ez kész röhej! Van olyan 74-80-as bodyja, ami ment a levesbe, mert nem tudtam rácincálni, olyan kicsi volt, és van olyan 68-as cucc is, amit simán hord még. Most légy okos, Domokos!

Regi: szerintem darabonként jobb üzletet tudsz csinálni, mint csomagban. Egy angol babaruhás néni mondta, akitől szoktam vásárolni (én ezekre az extra minőségű és olcsó cuccokra esküszöm - a mosást is jobban bírák), hogy sok vevője eladta már a nála vett és kinőtt ruhákat, és egy fillért sem buktak rajta, sőt!

Na, menek, kéne dógzani, míg szunyál a Drágám.

Ja, Irina,még Neked: válaszolok a privire hamarosan.

Detti
KépKép
kiskolbi

Ó, még valami: megnézettem a fogait is, mert nekem nem nagyon engedi megkémlelni: még nem lesz foga egy darabig, a fogacskák jól elnyaralgatnak az ínyében.
Csak attól félek, mi lesz, ha egyszerre indulnak be mindahányan?!!!! :shock: Előre sajnálom a Gyerkőcömet! :(

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?