A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Witch!

Igen, inzulin rezisztencia vizsgálaton voltam.

Gil!

Én nem vagyok PCOS mégis magas ez az értékem. Amúgy akkor kezdtem gyanakodni, amikor valaki mondta a tüneteket: hajhullás, pattanások, hízás...stb. Na, igaz hogy pajzsmirigy betegségem is van, de gyógyszer mellett jók az eredményeim mégis évek óta küzdök hajhullással, 30 elmúltam és még mindig szörnyes sok pattanásom van. Szóval, ezért gondoltam, hogy nem árthat ha megcsináltatom ezt a vizsgálatot.

Vucuska!

Reggel 6-ra kellett menni vérvételre, így még emberi időben végeztem, és nem késtem túl sokat a munkahelyemről sem, és délután már meg is volt az eredmény. A gyógyszert megpróbálom felíratni a háziorvosommal, addig is iszom a kecskeruta teát, ami állítólag jó az ir-re.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Egy ideje csak olvasó üzemmódban vagyok jelen, csak kapkodom a fejem mennyien csatlakoznak a társasághoz...

Ma voltam a BMC-ben, iszonyatosan sokan voltak :shock: , sokan jöttek beavatkozásra is, nekik megy a drukk++++++
Szerencsére én hamar végeztem csak egy megbeszélés volt Sz. dokival. Még egy kicsit szednem kell a fogigátlót, aztán 18-án kell visszamennem és kezdjük a simut a lombikra. "Megvígasztalt" a doki, hogy ha a stimu nem lesz eredményes, vagy a beülti nem sikerül, akkor már csak a petesejt-donor program jöhet szóba ezután...Hát ezzel a dologgal kapcsolatban viszont abszolút pesszimista vagyok...
:( :shock: :(

deri
deri

Kira, köszi a kérdést! Mint első inszemesek egyike, nem is tudom, hogy vagyok, szinte állandóan érzem a hasam, fájdogál éjszaka is. Mindig fáradtnak érzem magam, és nem tudom, hogy ez szimplán a tavasz, vagy a hormonok eredménye. Nyűgös vagyok, szomorkás, nem tudom. Valami azt súgja, ha minden OK lenne, nem fájna a hasam folyton. A legjobban mégís a hízás zavar, kapásból rámugrott pár kg. Elég feltűnő, mert amúgy vékonyabb fajta vagyok, és 2 kg plusz máris sonkáknak látszik. Ha sikerült, nagyon rendben van így, bálnaméret, álomosság, minden jöhet. De ha nem, el leszek keseredve, mert hogy fogom így jól érezni magam a bőrömben. Bocs, hogy csak inszemnél tartok, ráadásul elsőnél, és mégis panaszkodok itt.
edóra

Mindenkinek szép Kép -ot!

Deri
Addig ne keserdj el míg nem biztos!Egyenlőre bizzunk a sikerben!Kitartás és nagyon drukkolok!!!!

Edóra
Azért,mert fáj a pocakod ne keseredj el!Ez jelntehet jót is!!!!!!!!!!Viszont hozzá kell szoknod,hogy csak úgy jönnek a +kilók!!Nekem 10 kg ugrott fel az inszemek és a lombik alatt!Ha ez kell a sikerhez ám legyen!!!
gabicsibe

Edóra!
Azért kérdeztem, hogy nyugodtan panaszkodhassatok! Nekem nagyon jót tett ha kiírhattam magamból a bajaimat. A hasfájás tényleg nem jelent "semmit" és ahogy Gabicsibe írta akár jót is jelenthet. A kilók meg szerintem majdnem mindenkinek jönnek fel a hormonoktól. Én piszkafa voltam, mostmeg... Emiatt én is kesergek, de nem is maga a hízás idegel, hanem, hogy ki kell cserélnem a teljes ruhatáramat. :evil: Úgyhogy nyugi! Reménykedj és ne zuhanj magad alá! Ne szomorkodj! Próbálj úgy élni, hogy ne minden e körül forogjon. Tudom, könnyű mondani, de én is végigcsináltam. Az első a leg-leg nehezebb! De remélem, nem tudod meg milyen a második!!! :lol:
Gabicsibe!
Te hogy vagy? Hú már nincs is olyan sok hátra a nagy napig. Izgulsz?? Vagy még nem?
Puszi mindenkinek!
kira76

Sziasztok!

Kira,
Köszönöm én is a kérdésed. Nekem múlt héten végig fájt, hát nem is fájt, csak éreztem a petefészkeimet. Mostanra már nem nagyon, inkább csak néha belenyillal és inkább most közép tájt érzek néha kellemetlen érzést. Nagyon fáradt vagyok és olyan étvágyam van, hogy csak na, pedig nekem nagyon árt, mert én amúgy is elég duci vagyok, szóval egy-két kiló sem hiányzik nekem.

Te fogsz tesztelni Kira?

lányok nagyon várom már április9-ét :)

A múlt hét óta még kétszer álmondtam babákkal, tegnap éjszaka azt állmondtam, hogy terhes vagyok :) múltkor, hogy babám van, és még múlt héten, egy másik babával :)

Nokival mi a helyzet?
Orsiborsi is eltünt :(

Mindenkinek kitartást!
Puszi
tubikriszta

Witch,

Tudtál valamit intézni Arwen tornával kapcsolatban?

Köszönöm
Kriszta
tubikriszta

Gabi
Köszi a jókívánságot, és külön a képecskét, mert a te bohócodra emlékeztet! De jó is lenne egy bohóc a fiókban!!! :lol:

Nemone
És nekimész a 6. inszemnek így? Te a körzetiddel írattál beutalót a vizsgálatokra? BMC_ben nem is tudják? Én elhatároztam, hogy ha ez most nem sikerült, akkor én is mindenképp megcsináltatom az IR-t, mert én is még tinilányként küzdök a pattikkal, akármit csinálok, ott vannak! És hát a hízás! Szóval gyanús...

Mai BMC-sek remélem, sikerrel jártak!

Brumi, Süni merre vagytok??? Mi van veletek?

Drukkolok mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Hahó!

Kösz a válaszokat HSG témában! Csütörtökön megyek a dokimhoz megbeszélni, hogy mi legyen, aztán amúgy is csak a menzesz után aktuális, legalábbis az asszisztense ezt mondta.

Ami a méhszáj-nyitást illeti, abban sajnos volt már részem, szuper, valóban. :(

De hát emiatt nyilván nem hagyom abba az egész folyamatot. Nem a fájdalomtól félek, csak a fölöslegessége miatt találom aggasztónak.

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Megjöttem. 8 petikém lett, amiből 3 érett. Azt mondta a doki, hogy ez jó. Holnap telefon.... :D
bessy76

Sziasztok lányok

Köszönöm a jókívánságokat.

Fáj a hasam :( :? teggnap este nagyon görcsölt, még ma reggel is, most inkább csak szurkál.
hmm. Olyan ideges vagyok mi lesz.

Gratulálok a leszívásokhoz.

Bessy
Az tényleg jó nekem az első kettőnél csak 2 volt.

Adri

Most nézem Kistarcsai vagy????
Én tősgyökeres vagyok még ott is születtem. Csak mi Gyömrőn építkeztünk a férjemmel.
De az apámék ott laknak még mindig. Én a Zsófialigeti részen laktam kb 18 évs koromig. Te merre laksz.
Még az is lehet h ismerjük egymást
puszi Anita
dugo41

Bessy :)
Gratulálok a petikékhez, ügyes vagy!!!

Dugo :)
Kicsi a világ! :)
Én 3 éve lakom Kistarcsán, azon belül Kerepesen a Hév megállótól 2 percre, Homok dűlő utcában (itt építkezünk a férjemmel), előtte Ürömön éltem a szüleimmel.
A férjem Hidvégi Tamás, Kistarcsára járt ált. iskolába, majd Cinkotára, esetleg őt nem ismered?

Ne izgulj, ahogy Gabi is írta, a hasfájás még jót is jelenthet!
Puszi! :)

Lányok!
Ma vagyok a hatodik napon a stimulációban, Merionált felemelte napi 4-re, este egy Bromo, este gynazol, férjemnek Cydonin napi kettő!
Szépen nőnek a tüszők és a nyálkahártya már 5 mm ( 2-ről indultunk) :oops:
Szerdán megint vérvétel, ultrahang!!!!
adri1983

Kíra
Köszi jól vagyunk :D hát igen közeledik a nagy nap!nem félek(még :? )sokat álmodtam már róla és mindig jó élményként éltem át.Remélem ez az álmom is teljesülni fog :D

Kriszta
Párom kicsit furcsátn nézett rám mikor közöltem,hogy nem vacsorázok és erre megettem egy sajtoskiflit,utána küldtem egy pudingot és ezt mind megspékeltem uborkával :roll: Aztán pár napig farkaséhes voltam,de elmúlt.Viszont nagy a pocakom és nem a sok kajától :D Kitartás!!!!!

Csuriban van értetek a kezem!Úgy szeretném ha már ti is átjönnétek a babásba!

Bessy
A sikeres randihoz Kép

Gil
Remélem megkapod már te is a bohócot :D
gabicsibe

Orsi :)
Kívánom, hogy legyél túl minél előbb a Hsg-n!
Hamar elfelejted és jöhet a babó!!!
Puszillak!
adri1983

witch26: Csak azt nem tudom, hogy most akkor a törvény szerint hol tartok. Milyen időpontot írjak rá? A kivizsgálások kezdetét? A stimuláció kezdetét? Vagy majd az inszemet? Nem tudom mi legyen...Ma elkezdtem félteni a melómat, pedig eddig eszembe sem jutott, hogy elküldhetnek.

gil: Csak endokrinológus (vagyis belgyógyász) írhat ki ilyen jellegű vizsgálatot. Mi is ezért csináltattuk meg magán alapon, ami sajna nem olcsó (7250 Ft-ot fizettünk). Nekem mondjuk már egyet csináltatott endós doki is, de így most gyorsabb volt és egészségpénztáraknál el lehet számoltatni.

Nálam holnap 1.cn, úgyhogy csütörtökön megyek 3. cn-es vérvételre. Mennyien szoktak csütörtökön lenni? Úgy tudom, hogy a pénteki a leghúzósabb nap és a hétfő.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, Witch
Egy volt munkatársam áprilistól fog a BMC-be járni, megkért, hogy kérdezzem meg, hogy van-e ilyen igazolás, mert félti a munkahelyét. Irénkét kérdeztem meg, és azt mondta, hogy szoktak ilyet írni, csak szólni kell nekik, hogy kell és már írják is.
Szóval, nem kell magatoknak megfogalmazni, hanem kérjétek :wink:

Lányok!
Köszi a drukkokat! :wink: Várom a holnap reggelt... :D
bessy76

Gabicsibe!
Tuti nem lesz nehéz! Vagy ha az is lesz, úgyis elfelejted ahogy a kezedbe lesz a Gyerek és üvölti a füledbe, hogy Oáááááá! :lol: :lol: Tesóm 2 szült egymás után és a vajúdásnál ott voltam. Hát nem akart belehalni! Fájdogált neki, de semmi katasztrófa nem volt benne. Maga a szülés meg pikk-pakk megvolt. Úgyhogy teljesülni fognak az álmaid! :) Jajj de izgi! :)
kira76

Sziasztok!
Gil, vagyok a háttérben. Olvasgatlak benneteket, bár picit nehezebben követem az eseményeket, mert nagyon sok az új lányzó.
Nálunk az utóbbi időben nem történt semmi különös. Lassan várom, hogy megjöjjön, aztán irány vissza a "jégovisok"-ért. 2 hete egy régi osztálytársam (endokrinológus lett) csináltatott nálam egy részletes hormonvizsgálatot. Pajzsmirigyet és IR-t is nézett. Ami eredmény eddig megvan az mind tökéletes. :o)) Úgyhogy még a végén Sz dokinak lesz igaza, és türelmesen ki kell várnom a megfelelő embriókat :D

Úgy néz ki, nagy fába vágjuk a fejszénket. Szeretnénk idén megcsináltatni a tetőteret. Jó lenne bővíteni a házat. Hátha erre várnak az égiek :wink:

Irénke legutóbb azt mondta, hogy most már tömeg szempontjából nincs különbség. Mindennap sokan vannak.

Drukkolok mindenkinek! Sok türelmet és kitartást!
Puszi
süni76

tubikriszta!

A honlapon lehet megrendelni a DVD-t, vagy a Tündénél (ő tartja az órát) lehet megvenni...
Sokan elmennek az órára és ott veszik meg...

Remélem segítettem :)
Puszi
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ismét itt vagyok. Végére értem a kivizsgálásoknak, a múlt héten meglettek az eredmények. Minden jó! :lol: :lol: Hormonok, nagy labor, HIV, Hepat., rákszűrés (P1 lett! :D ), hysteroscopia, immunológia, genetika, Leiden és az inzulinrezisztencia is. Az utóbbival meggyűlt a problémám :? Megcsináltattam itt a városban a vizsgálatot, két héttel ezelőtt érdeklődtem telefonon az eredményemről..... és brutálisan rossz lett! :cry: Két napig teljesen kész voltam.... olyan magas volt a cukor és az inzulin is, hogy az már látens cukorbetegség :( Gondolkodtam mi legyen, hogy legyen... kitaláltam, hogy megcsináltatom BP-en (Biovital) ismét és azzal az új eredménnyel megyek vissza a diabétesz szakrendelésre (25-re volt időpontom). Közben beszéltem az istenhegyi klinikán egy laborossal, aki azt is elmondta, hogy az eredmény akkor is rossz lehet IR-nél, ha nem reggeli órában (8-9 között), hanem később veszik le a vért. Nekem fél 11-kor volt az első, fél 1-kor a második vérvétel... :?

Na, szóval felkerekedtem és ismét megcsináltattam.... és teljesen jó lett az eredményem, így megnyugodhattam :lol:
Diabéteszes dokinő is elégedett volt.

Konc doktorom magánjában is jártam múlt csütörtökön, rábólintott a dolgokra, így kezdhetjük a 3. lombikot. Április 10-én kezdem is a szurikat, long protokollom lesz ismét.

Most már igyekszem gyakrabban jönni.... az más kérdés, hogy így, ahogy beleolvastam a hsz-ekbe, nagyon belezavarodtam, hogy ki kicsoda és mi van vele :oops: Nagyon sok az új leányzó, üdv nektek! Sok sikert a beavatkozásokhoz! Látom, inszemből van mostanában sok.

Kira, Gil, Noki, Orsi, Edóra, Tubikriszta, mennek a drukkok!!! +++++++++++++

Bessy, gratulálok az eredményhez!! :wink:

Rebe, utólag is nagyon boldog Névnapot kívánok Neked! Puszillak!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Gabicsibe,
Ne izgulj (könnyű mondani :)), ha úgy készülsz a szülésre, hogy nagyon félsz, akkor biztos, hogy nem lesz könnyű. Hidd el, hogy mindent elfeledtett veled a pici, amikor majd a kezedben fogod :) nagyon izgulunk mi is értettek! De ne félj, nem lesz semmi baj! Amúgy is a terhesség, az nem teher, hanem inkább áldott állapot! :)

Witch,
Köszi, akkor megpróbálom beszerezni úgy a dvd-t, remélem, hogy sikerrel járok :)

Anett

Köszi a drukkokat, ráfér most a csapatra! Neked kitartást a 3. lombikhoz és reméljük, hogy ez lesz az utolsó is egyben.

Lányok,
Igaz én nem lombikos vagyok, de valaki le tudná írni nekem, hogy mi long és short protokoll között a különbség, ok, ennyit tudok angolul, hogy mit jelent :), de miben más?

Bessy,
Nagyon sok drukk Neked :)

Adri
Neked is sok tüszőnövesztő jókívánságokat! Reméljük, hogy nagyon hatásos lesz :)

Jó éjt Mindenkinek!
Kriszta
tubikriszta

Jó reggelt!

Anett
Gratulálok a jó eredményekhez!
Gondolom, mennyire megíjedtél az IR rossz eredményénél. Még jó, hogy megcsináltattad még egyszer. Vajon Szfv.-on nem tudják, hogy nem mindegy az időpont :shock: vagy csak nem foglalkoznak vele :evil: A nagy SZTK-ban sokszor közömbösek :roll:
A lényeg, hogy minden rendben és jöhet az uccsó lombik. :wink:

Kriszta
A short a ciklus 2-3. napján kezdődik, a long a 21. napon asszem' :) bővebben a többiek biztos tudnak írni :wink: :D
bessy76

Sziasztok!

Gil!

Igen, megcsinálom a 6. inszemet, mert amikor kiderült, hogy rossz az IR-em, akkor már szútam a merionalt. Először megpróbáltam a háziorvossal beutalót íratni, mert nem tudtam, hogy ő nem írhat, de amikor kiderült, hogy csak sima terheléses cukorról írt beutalót, akkor felhívtam a MensMentist, és már másnapra kaptam időpontot. Azt nem tudom, hogy kivel írassam fel a gyógyszert? :roll:

Anett!

Gratulálok a jó eredményekhez!

Drukk mindenkinek! Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

2 babám van! :lol: :lol:
Néggyel ma próbálkoznak, holnap kiderül...
bessy76

Bessy!
Jaj de jó! :D
MIkor kapod őket vissza.
Szorítok a másik 4 babóért is!

Anett!
Örülök hogy mindenen túl vagy és minden rendben veled! Most aztán már össze kell hogy jöjjön a dolog!

Ma telefonálok majd a cukor és inzulin eredményemért a MensMentisbe. Nem mondják meg hogy ez eredményem jó-e vagy sem. Valaki tudja a határértékeket? Mettől meddig jó és nem?

Nemone!
Te nem mész vissza konzultálni a MensMentisbe? Gondolom ott írnak fel gyógyszert ha szükséges mivel endokrinológus meg belgyógyász dokik vannak.
Én pénteken megyek majd megbeszélni az eredményemet.

Kép
vucuska

Vucuska
Köszi! :wink:
Csütörtökön 11-re megyünk :D
bessy76

Bessy!

Gratulálok, remélem a 4 baba is megindul! :D

Vucuska!

Nem megyek az MM-be vissza, majd elmegyek a pajzsmirigyes dokimhoz, és felíratom vele. Én úgy hallottam, hogy akkor jó az ir, ha 15 alatt van, de sajnos nem írnak rá referencia-tartományt, mint a cukor értékhez. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Köszi. Mindenestre ha meg van az eredmény majd leírom. 3 felé hívom őket.

Kép
vucuska

Bessy!

Gratula a babákhoz :)!
witch26
Budapest X. kerület

sziasztok

Bessy

Gratulálok a babókhoz és szurkolok a mésik négyért is.

Adri

Nem ismerős a párod, pedig megnéztelek titeket iwiwen is, és látom felettem kellet járjon egy évvel az általánosban. Tényleg bejelöljelek téged?

Lányok

Hihetetlen felfedezést tett a férjem. Mármint nekünk az lehet, hogy ti már hallotatok róla... Szóval mi illetve inkább ő nagyon szereti a sajtokat, köztük a penészeseket is. Most is épp szendvicset készít persze nekem is...gondolta.. rákeresett az interneten és ezt találta.Szerintetek ezt nem kellene a csomagoláson feltűntetni?

Brie, camembert sajt és a terhesség
A táplálkozási szakértők általában azt tanácsolják, hogy a terhesség alatt ne lágy, hanem inkább kemény sajtokat fogyasszunk, mert ezek kevesebb telített zsírt tartalmaznak. Néhány évvel ezelőtt állítólag megjelent a liszteriózis nevű, szennyezett lágy sajt által okozott, fertőző betegség.

A camembert és az egyéb penészes sajtok olyan liszteriózis baktériumokat tartalmazhatnak, melyek egy egészséges felnőtt esetén teljesen ártalmatlanok, azonban a magzatra veszélyes hatásúak.

Emberi fertőzés esetében a liszteriózis lappangási ideje 1-2 naptól, 90 napig terjedhet. Jellemző tünetei láz, borzongás, rossz közérzet, fej-, izomfájdalmak, hasi fájdalom, hányinger.

A terhesség alatti fertőzés a 4. hónaptól vetéléssel, koraszüléssel, halva születéssel, vagy az újszülött súlyos liszteriózis fertőzésével jár.

Hazánkba évente 40-45 ember hal meg ebben a betegségben.

Az anyaleszek.hu oldalon van ez a cikk.

Azért abból kiindulva, hogy mi sem tudtuk csinálhatnának nagyobb hírverést is neki.

Megy a drukk mindenkinek.
dugo41

Bessy

Gratula a babákhoz, és drukkolok a másik 4-nek is!!! :D

deri
deri

Sziasztok!

Meg van a cukor és inzulin eredményem, de nem tudom hogy ez jó-e vagy sem?

Glükóz: 0. perces: 4,38
120. perces: 3,07
Inzulin: 0. perces: 3,6
120. perces: 35,86

Valaki hozzá tud szólni ezekhez a számokhoz? :roll:

Kép
vucuska

Sziasztok!
Gil, én is a háttérben... hétvégén nehezebb jönnöm,mert párommal most hogy jobb az idő kimenekülünk a városból, amint lehet... Drukkolok a sikeres inszemhez! ennek sikerülnie kell!

Többi iszemes leányzó! Nektek is csupa jót kívánok! Most tényleg jól megszaporodtunk, nehéz napra ponotsan követni...

Anett, örülök, hogy jók az eredmények! Hú, és már kezdtek is! Annyira drukkolok neked! Kinezhez jársz még? Én voltam megint... Nagyon jó volt...

Süni! Szuper, hogy jók az eredmények! Legyen igaza a dokibácsinak! Párod hogy áll a bagóval?
Vendég

Vucuska!

Ezt találtam:

Magas inzulin szint: a test szövetei érzéketlenek az inzulinra, ezért a szervezet egyre több és több inzulint termel. Minél magasabb az inzulinszint, annál magasabb fokú inzulinrezisztenciáról beszélünk. Ebben a fázisban még nem szükségszerű, hogy a vércukor-értékek eltérjenek a normálistól, azaz cukorterhelésnél a vércukorszint jellemzően 7.5 mmol/l alatt marad. Ettől függetlenül az inzulinszint akár az éhgyomori mérésnél, akár a terhelést követően messze a normális fölött lehet: éhgyomrinál 13 mIU/ml fölötti értéket, terhelést követően 25-28 mIU/ml fölötti értéket már magasnak tartanak.

Inzulinrezisztencia esetén metformin-származékokat írnak fel napi szedésre, ezt az eljárást egyre több helyen alkalmazzák a meddőségi kezelésben is, mint kiegészítő gyógyszeres kezelést.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Bessy, ezer drukk a pici sejtecskéknek! csak szépen tessék összekapni magukat! Gondolok rád csütörtökön! Addig is jó anyagbeszerzést a pihis napokra! Jól spejzolj be! :)
Vendég

Sziasztok!

Dugó, régebben hallottam valahol, hogy terhesség alatt nem ajánlott ilyen jellegű sajtokat enni, úgyhogy engem nem ért váratlanul a cikk. De valóban igazad van. Fel kellene tüntetni rajta...

Brumi, hétköznap egyáltalán nem gyújt rá. Ha túl jól sikerül a vasárnapi ebéd, akkor utána és ha koncerteznek valahol, akkor 1-2 szál. Ennyit sikerült elérnem... :( Azért mindenképpen haladás, de én a 0-ra gyúrok :D Ti mikor mentek vissza?
süni76

Dugo :)
Jelölj be iwiw-en bátran, örülnék neki!!!
Szerintem is fel kéne tüntetni a sajtok csomagolásán, hogy bizonyos fajtákat terhesek nem fogyaszthatják!

Bessy :)
Drukkolok a többi babának, olyan jó Neked, mindjárt veled lesznek!!
adri1983

Lányok
Nem tudom, hogy ez normális-e, de olyan álmos voltam egész nap, hogy majd elaludtam. Szedem a bromocriptint, szerintetek lehet attól?
adri1983

Köszi, lányok! Aranyosak vagytok! :wink: Úgy várom a holnap reggelt, hogy mennyi lett még 8) :roll:

Én nem olyan rég hallottam, hogy nem szabad penészes lágysajtot enni. Tényleg fel kellene tüntetniük a csomagoláson, hiszen nagyon sokan nem tudnak róla. Én is nagyon szeretem...

Brummadzag
:D :D :D Feltankoltam ásványvízzel és túróval. Már most mindkettőböl soknak kell fogynia a dokim szerint :D Eddig megy, igaz, a stimu alatt is sokat ittam. Állandóan szomjas voltam/vagyok :shock: :D
bessy76

Meg vannak az eredményeim nekem is....Hát én nem vagyok valami boldog. Mondhatni rohadtul magam alatt vagyok.
Szóval az eredmények:
0 perces cukor: 4,59 mmol/l
120 perces cukor 8,10 mmol/l !
0 perces inzulin: 16,55 mIU/l
120 perces inzulin: 177,10 mIU/l!!!

Ugyanezek 2006.12.13-án:
0 perces cukor: 5,0 mmol/l
120 perces cukor 7,4 mmol/l
0 perces inzulin: 21.76 uU/ml
120 perces inzulin: 115,00 uU/ml

Szóval ennyit ér mozgás és diéta nélkül 1 évi 2*850 mg metformin.

Csütörtökön megyek a 3. cn-es hormonra, kíváncsi leszek, hogy milyenek lesznek. Azt hiszem most megyek és kiszomorkodom magam. Azt hiszem így nincs sok értelme a stimulációnak sem :cry: . (Amúgy sógornőmnek egész jók lettek az eredményei, szerintem neki nincs IR-e.)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Sajnálom, hogy ennyire magasak lettek az eredményeid! :cry: Visszamész konzultációra az MM-be?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Vicky!
Sajnálom : ((( Most elkezdesz újra diétázni és mozogni vagy kapsz rá valami gyógyszert?
Te is az MM-ben voltál? Esetleg hétfőn?

Kép
vucuska

Bessy
Gratula a babókhoz :D reméljük utánpótlás is lesz :D

Vicky
Sajnálom,hogy ilyen rosszak lettek az eredményeid,DE legalább helyre pofozzák és talán nem is lesz szükségetek inszemre vagy lombikra!Ne keserdj,nézd a jó oldalát!

Anett
Örülök,hogy jók lettek az eredményeid és hogy újra kezdhettek!hajrá-hajrá :D

Süni
Ti is vissza mentek áprilisban?
gabicsibe

Sziasztok csajszikák!

Most sem olvastam vissza!

Mindenkinek drukkolok 1000-rel!! :lol: :lol: :lol:

Én sajnos nem úsztam meg orvos nélkül! Nem sima megfázás.....tegnap már a fülem is fájt a torkom mellett.
Most itthon pihizek, és várom, hogy javuljak. :oops:
A fogyókúráról is le van a gond, mert szinte nem tudok enni semmit sem a torkom miatt. Ennyire még soha nem fájt! Még a víz is iszonyú kínok árán folyik le rajta. :cry: :cry:

Kép
nika28

Sziasztok

Folyamatosan olvastalak benneteket, nem tűntem el.

Hétfőn megyek vissza dolgozni.
Itthon vagyok január óta és azt hiszem szükségem van most már a társaságra főleg, hogy május közepétől elköltözik az iroda ahol dolgozom :cry:
Úgy döntöttem, hogy nem megyek mivel nem jó ott a társaság ahova mennénk és még messze is lenne, kb oda vissza 70km-el.
Tehát most kihasználom ezt a 1.5 hónapot és aztán betegácsi megint....

Szerintem ezzel az inszemmel sem jártam sikerrel....
Mondjuk majd hétfőn kiderül, de nem sok reményem van....
Gondolkodtam azon, hogy tartunk egy kis pihenőt (1-2hónapot) és aztán megbeszélem dokival, hogy lombikkal foly.köv és ne az inszemmel.
Lehetséges ez?
Vagy mit ajánlanátok inkább?

Vettem egy nagyon jó gyógynövényes kapszulát.
Van benne barátcserje,rózsa, shatavari,kurkuma stb....
Ajánlatos cisztákra meg még sok minden másra is.
A termékenységet elősegítő anyagoktól nem szenved hiányt az tuti...
Az van ráírva, hogy :Ez a női szervezet tonikuma.

Pukka nevezetű cég terméke és Shatavari plusz a neve.
Esetleg valaki ismeri?
Vasárnap kezdtem el szedni.
Aki ajánlotta Ő is a meddőbe járt, csak aztán sok sok sikertelen próbálkozás után feladta és elkezdte ezt használni.
3 hónap múlva állapotos lett és egész terhesség alatt is szedte.
Egészséges babája lett természetes úton.
Félek, hogy ez csak véletlen , de ettől függetlenül megvettem és szedem :roll:

Nagyon remélem, hogy most valaki megtöri a jeget és pozitív eredménnyel fog szolgálni!
Nagyon drukk Mindenkinek!

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Nika
Jobbulást! Tudom, mennyire rossz, amikor úgy beszűkül a torok, hogy még a víz is alig megy le. A füledre tegyél meleg sót, vagy ha van infra lámpád, az is tök jó. De ha pár nap alatt nem javul, fel szokták szúrni.

Vicky
Sajnálom a rossz eredményeket! Gyógyszert kell szedned? Fel a fejjel, minden rendbe fog jönni. :wink:

Sikerült telefonálnom, és jó hírt közölt a doktornő. :D A 4-ből lett még 3 babám. :lol: :lol: :lol:
bessy76

Bessy76!
Naggggyon jó!!! Gratulálok! :lol: :lol: :lol:
kira76

Sziasztok lányok!

Tegnap voltam a BMC- be és csodálkoztam hogy milyen kevesen vannak. Fél tizre mentem és már 10 után pár perccel végeztem is.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kérjem az utazási papírt gépjárműre? A háziorvosnál jártam, ő azt mondta hogy csak fogyatékos betegek kérhetnek gépjárműre, viszont tegnap a BMC-be kérdeztem, ott azt mondták az nem igaz, mivel sokan vannak akik gépkocsira kapták. Esetleg közületek van aki gépkocsival jár és kap utiköltséget?

Vicky!
Nagyon sajnálom hogy nem jók az eredményeid, de fel a fejjel nem szabad elkeseredni, meglátod segítenek rajta és minden rendben lesz.

Nika!
Jóbulást kívánok, gyógyulj meg hamar!!!!

Gabicsibe!
A legközelebbi táblázatba át tudnád javítani, hogy UH április 15-én? Tegnap UH-on voltam, a cystam múlófélben van, kaptam rá gyógyszert. Két hét múlva kell visszamennek kontrollra és ha minden rendben kezdik az inszemet.
Előre is köszönöm!
Vendég

Kery
Akkor lehet, hogy én meg szívtam. Ugyanis én csak a háziorvostól kérdeztem meg, és ő is azt mondta, hogy szgk-ra nem jár már utiköltség térítés... :evil: Azt viszont nem tudom, hogy hol járj utána Talán menj be az OEP-hoz.
Örülök, hogy múlik a cisztád! :D

Kira
Köszi :wink:
bessy76

Bessy76!

Köszönöm a segítséged, most utána fogok járni és amint tudok valamit rögtön megírom.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?