Vera, Panni, nagyon édesek ezek a pasik!!!
Nem csodálom, hogy Zsófi kikivánkozik közéjük...
Azóta semmi... egy darab keményedés nincsen... Anyukám őrzött egész nap, türelmesen várta a fájásokat, őszerinte ma megszülünk, mondta reggel... nem megy be dolgozni. Hiába küldtem, hogy nyugodtan, vagy akkor legalább menjen haza, van dolga ott is, neeem, itt ült a szoknyámon egész nap... és persze rögtön talált vmi tennivalót magának...
Egyik fehérboszi kolléganője azt mondta, hogy április 1-jén fog születni... Anyu most még tiszta készültségben van...

én most lenyugodtam, hogy tuti, nem szülünk... csak ismételten ránkijesztett a kisasszony, hogy majd ő megmutatja... aztán mégsem mutatta meg... jól behülyitette a családot... engem meg csak fölöslegesen kinzott fél napig a fájásokkal...
Ezek után nagyon kiváncsi leszek, mikor születik meg!!!!
Csak hogy ez mi volt, nem tudom... Anyu is tanácstalan... 5 perces fájások du.4-től hajnal 1-ig... azért én ezt már jóslófájásnak sem merném nevezni... az nem rendszeres, ráadásul nem 5 perces és nem fáj ennyire... hááát, nemtom...

tényleg tök tanácstalan vagyok... most már csak azon imádkozom, hogy ha megindul, vmi egyértelmübb jele legyen mint a fájások, mert ezután már lehet, nem merek elindulni a szülészetre, nehogy megint kiröhögjenek a ctg görbémmel... vmi magzatviz szivárgás, legalább egy nyákdugó vagy vmi....
Na, sokat jár a szám, csak hangosan gondolkodom....