A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008.júliusi kismamik

pindimano, koszi a drukkolast! en is bizom azert abban, hogy barhogy is lesz, sikerulni fog majdan a kisteso is!
A cuccokat en is igy aprankent veszem meg. Pl, ha dm-be megyek, gyujtom a pontokat es ha csak egy valami kell akkor valami baba dologgal egeszitem ki, hogy meglegyen az 1000 ft, mert akkor mar egy pont:) Igy annyira nem erzi meg a csaladi kassza a kiadasokat.
A ruhavalogatas most hetvegen megkezdodik, anya szerint noverem egy szobanyi babaholmit kuldott. remelm talalok kozte aranyos, es unisex dolgokat, merthogy ugye nem lehet tudni a kis lako noci vagy pasi.

Deeeeeeee: ma bejelentkeztem 4dre! Es pont a szulinapoma kaptunk idopontot! Tiszta jo!
addigra 26 hetesek leszunk, remelem azert szep kepeket latunk majd a babocarol!

tegnap ferjecskem olyan aranyos volt este volt nalunk apos es nagy lelkesen magyarazta neki, hogy o kivulrol is latta hogy ficankol a tegnap oly nagyon aktiv gyermekunk! Ugy mondta mintha valami oriasi es egyedi dolog lenne! :) Persze nekunk az is volt, hisz eloszor eltuk meg.
Apos meg ennyit tudott a maga tortenesz fejevel hozzafuzni( 65 eves) igen ez a dolga, mar itt az ideje.No mindegy! Nem lehet mindenki olyankis romantikus erzelgos lelek mint en es a ferjem vagyunk:)

Na megyek intezem a tennivaloimat!
Vendég

anyjuk!
Mi is a 26. héten tervezzük a 4d-t ismételten :) Majd várjuk ám a képecskéket :)
Én holnap akarok párocskámmal venni egy rugit, remélem belemegy a dologba :) (bizonyos babonák vannak..., de én nem akarok mindent uccsó percre hagyni) Annyira jó érzés venni, még ha vmi apróság is :)
Remélem szép cuccokat találsz a bébiholmi között, mondjuk tuti, mert azokból édeseket szoktak gyártani, rondát még nem láttam :D

Nagyon aranyos a férjed reakciója, látszik, hogy imád titeket! Az após reakciója meg nem meglepő, szerintem fiatal korában neki is még ment a nagy rácsodálkozás, szerintem nem tudott mit mondani :)

Jó munkát, én is megyek takarítgatni, amíg tudok :)

Kép

Kép
pindimano

[i]
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! :D

Kép
dittke

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDEN MAMINAK ÉS KIS POCAKNAK :wink:
tappancs28

Sziasztok!
Előkerültünk mi is a szülőktől. Boldog nyulat Mindenkinek!

Kép
20150601134430

De aranyos kép! A pici lányomnak nagyon tetszik. :D
Ti is olyan sokat ettetek mint én? Felszedtem vagy 3 kilót! :cry:

Kép
dittke

Jó reggelt!

Dittke!

Naná, hogy mi is jókat ettünk. Hiba lenne ilyenkor kihagyni. Nekünk otthon direnkt nincs is mérlegünk, nem stresszelem feleslegesen magam vele.

Majd pénteken a védőnő..... :oops:
20150601134430

Sziasztok, csak buzdítani szeretnék mindenkit a textilpelus használatára a baba és a környezet érdekében!!!

rengeteg infot találtok itt is a pelenkás topicokban és a weboldalunkon is www.babamosoly.hu

gyönyörűek a babák, gratulálok nektek!

Marica & Levi :)
marica75

.... bocsánat, hogy én is bepofátlankodom ....
Szerintem a magyar textilpelus is tudja ezt! Itt megnézhetitek:
www.monapel.hu
Én ezt használom és elégedett vagyok.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom mind várandóssága alatt, mint leendő Babájával!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! Nekünk jó volt, bár kicsit szédültem a hétvégén, szóval pihenésre ítéltettem :) Aztán párocskámmal voltunk vasárnap moziban :) egész jól bírtam, bár előtte én vezettem be pestre, úgy, hogy a Törpicsek végig ugrabugrált :) A húsvéti kajcsi is jól sikerült, és örültem, h mindenkinek ízlett.
Volt fincsi tojásos nokedli is, isteni zöld salival nyam-nyam. Ti mi jókat ettetek?
Kivel mizujság van? Hogy bírjátok a változatos időjárást?

Jók legyetek! pusszantás

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Nem lehet, hogy vérszegény vagy? szedj + vasat. ;)

Nálunk volt minden: sonka, kolbi, tojás, torma, töltött csirke, rántottságok, szűzpecsenye töltve.

Olyan szinten kész vagy a hústól, hogy már csak sima tésztaételeket vagyok hajlandó megenni. :D :D :D :D :D
20150601134430

Az időjárást visoznylag jól viselem, bár az alattomosan lassan jövő melegfrontoknál fáj a fejem.
20150601134430

Viki!
Szép sor kajcsiból kifolyólag! A tésztában meg egyet értünk, bár attól én olyan szinten éhes leszek 2 órán belül, hogy hihetetlen :)

Lehet hogy vérszegény vagyok, de valószínűbb, hogy emiatt a lüke idő miatt van. meg alacsony a vérnyomásom. kövi vizsgálatnál szólok dokibácsinak :)

Kép

Kép
pindimano

Óóóóóóóóóó! Az én vérnyomásom sem követi a harcias természetemet, mert volt már 100/60 is. :D

A vas utánpótlás azért nem árt! Én pezsgótabiban viszem be, de a köv. dokilátogatásnál kapok már bogyókat is.
20150601134430

Nekem egész terhességem alatt ennyi 100/60 :) most hétvégén meg lement 90/55-re
A pezsgőtabit sztem én is kipróbálom! köszike :)

Kép

Kép
pindimano

Nincs mit ;)

Nekem a védőnő mondta, hogy igyam.
20150601134430

Sziasztok!

Pindimanó, kezet foghatunk. A terhességem első napjától kezdve 100/60 a vérnyomásom! :roll: Hát, minket nem üt meg a guta, az biztos. :lol:

Ki hogy van csajok???

Mi jövőhét pénteken megyünk 4D-re, amit már alig vártunk. Most a héten voltam a dokimnál, szerencsére már a lepényem feljebb van, de még mindig nem az igazi. Bár még van időm, hogy még feljebb kússzon!!! Ja, a dokim aszonta, hogy 80 %, hogy kislányunk lesz. Már jó lenne, ha tudnám. Bízom benne, hogy a Picikémmel meg tudom beszélni, hogy a jövőheti 4d-n megmutassa magát!!! :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok!

Mi voltunk ma a dokimnál Lackó nézőbe. Volt bennem egy félsz, hogy olyan keveset mozog (bár ma eléggé aktív volt), de csak para mama vagyok.

Minden oké volt. Szépen fejlődik, pont a 23+0nak megfelelő méretekkel bír. Magzatvíz mennyisége rendben, méhszáj zárt. Nagyon aktív volt, a dokit meg is rúgta. Lacim most is teljesen oda volt.
20150601134430

Sziasztok! Csajok ezek olyan jó hírek, jó volt olvasni, hogy nálatok minden oké Viki! Örülök, hogy Lackó is és Te is jól vagytok! csak így tovább! :)

Kislány! jaja, agyvérzést emiatt már nem kapunk :) neked 80% hogy kislány, nekem 80%, hogy kisfiú :) ebben csak félig foghatunk kezet :) Drukk, hogy többet lássatok jövőhét pénteken :)
Mi április 18-ra tervezzük az ismételt 4D-t és reméljük már látunk valamit... Bár a múltkori felvételt ha már sokadszorra látom, vélek felfedezni, valami kis kiugrót a lábai között, de zavaró mert a köldökzsinór is ott volt :) Lehet hogy már kérdeztem, de milyen nevet szeretnél a babának?

pussz nektek jóccakát

Kép

Kép
pindimano

Jó reggelt!

Pindi!

Mi úgy 27-28. hét környékén szeretnénk 4 D-s mozizni. Korábban nem látnánk "kész" babát, ezt a barátaink mondták.

Ti már választottatok neveket?
20150601134430

Sziasztok!

Látom mindenki jól van.
Na, az vérnyomásom az nem alacsony! Bár eddig az, volt most felugrott 140/70-re. De lehet azért mert kívánom a fűszeres ételeket.
Ti hogy álltok a kilókkal? Én aszem egy kicsit rosszul.

És a nevek kiválasztásával? Nekünk ebbe mindenki bele akar szólni!

Üdv: Timi
titimke

Sziasztok!

Elfelejtettem megkérdezni, hogy tudja-e valaki a pocaklakók mikortól kezdenek el csuklani opdabent? Mert én valami ilyesmit éreztem tegnap, de nem tudom biztosan hogy csuklás volt-e.

Timi
titimke

Sziasztok! Jó reggelt!

Viki! Szerintem korábban is babának látnátok! :) Mi a betöltött 20. héten voltunk és én akkor is babának láttam :) Név... hát ugye még csak 80%-ban bizti a neme és szerintem még ennél is bizonytalanabb, legalábbis gyanús, hogy a nőci visszafektetett mégegyszer a vizsgálat után, hogy megnézze a nemét, és még akkor sem látott biztosat :) mondta, h ruhát még ne vegyünk (ezt nem fogadtam meg :) ) Szóval a név... Eddig a Krisztián a nyerő, apjánál mindig változik a vélemény :)
A kislány biztos lenne... Zsanett Míra. Ti mi alapján választottátok a Laci nevet ?

Titimke én a 23. héttől tudom a csuklást, sőt már köhögés is észlelhető állítólag, igaz én még nem töltöttem be egészen a 23-at, de nekem még csak rugdos, meg járkál :)
Lehetséges, hogy Te már ezt érezted :)
Kilók... eddig 3 jött fel, de csak most kezdődik igazán a fejlődés, ja és ebből több mint fél kiló a gyerkőc :) Amúgy a névválasztásba nekünk is bele akarnak szólni, de makacs vagyok, nem engedek :D Te se engedj!!!

pussz mindenkinek

Kép

Kép
pindimano

Titimke!
É eddig 4 kg-ot híztam.

Pindi!

Nálunk az apja nevét kapja majd. De!!!!!!!!! Én pár hónapja megálmodtam, hogy fiam lesz. Álmomban már megszületett és ott is a Lackó nevet mondták.

Mi ma voltunk a párommal a védőnőnél, hallgattunk szívdobit is. Nagyon elérzékenyültünk.
20150601134430

ezt a topikot orom olvasni!
itt jo hirek vannak, igy feldobodik az ember. A nyari topikban minden nap van valami rossz hir, amitol meg jobban csak panikolok!
Igy is minden heten koszonetet mondok, hogy vege, es nem lettem rosszabbul, es nem kell korhazba mennem....
Szoval ezen a heten en is csak jot tudok mondani!
Tuleltem a husvetot- nagy szo, mert anyosomek is nalunk voltak szuleimnel- voltam beutalot kerni a terheleses cukorra- jovo heten ugrik a majom a kutba....- kiderult nincs fertozesem, de azert irattam fel kupot, hatha jobb lesz ez afolyas dolog, elmentem fogorvoshoz( es meg csak nem is faj, ez ritka nekem eddig 90%ban elrontottak a fogam), mi volt meg, ja igen kaptunk csomo kis dolgot a babanak, es ma osszesitettem es alig van valami amit meg kernunk kell, vagy vennunk kell!
A nemet ugyan nem tudjuk, probaltam kimondottan unisex ruhakat kivalogatni a hozott dolgokbol, aztan ha kiderul akkor meg kapok kolcson, bar mondom 50-56osbol mar semmi nem kell.
NAlunk a nev nem egyszeru kerdes. BAr a lanynev regota megbeszelt dolog mi is lesz, de a fiu nem igen megy. a csalad szerencsere nem tesz javaslatokat, csak furan neznek, ha fura nev jon szoba:)

kilok: epp mertek kedden a terhesgondozoban es 4kg plussz:)azt hittem sokkal tobb, legalabbis en ugy erzem.

Erdekes en csuklast meg nem ereztem, vagy csak nem tudom milyenaz amikor csuklik. Rugdosast is hangulatatol fuggoen. Tegnap pl a fogorvosnal jobban "szenvedett" mint en, hadakozott vegig.

4d-re ket het mulva megyunk, es hat igazabol szeretnenk ha valami legalabb korulbelurre latszodna, hogy fiu e vagy lany. De az sem tragedia ha vegig titok marad!

vernyomas: sose volt baj a vernyomasommal, de ugy a 16-22 het kozott igen alacsony volt, olyan epp hogy elek szinten, de mostanaban szerencsere mar 100 folott van, sot a heten a gondozoban teljesen korrektet mertek:)Igaz egy ideje a reggelt enyhe kaveval kezdem, lehet segit, meg hat az egyertelmuen, hogy jobban vagyok mint par hete, es emiatt aktivabb is.

MIndenkinek tovabbi szep napot!
Es jo hetveget!
JOn a joido!!!!!!!!!!
Vendég

Szijjasztok!

Viki! Tök jó neked, én eddig még egyszer sem hallgathattam a szívhangot, én eddig csak láttam :)

Anyjuk! Noss örülök, hogy jobban vagy, látom zajlott körülötted az élet. Tök jó hogy ennyi mindenetek már megvan! Én ma vettem két rugit (56-os hosszú ujjú és 62-es rövid ujjú) két hosszú ujjú body, meg egy husi sapit :) én is megpróbálom az unisex színeket, de a fiúsakat is ráadom ha lány lesz, nem para, fordítva gázosabb lenne részemről :)
Nekem a vérnyomásomnál ez tök jó érték, mondhatnám normális, alapból alacsony vérnyomású vagyok, ritkán megy alap állapotban is 100 fölé, megtanultam vele élni :)
és ne is mondd, de jók azok a reggelek fincsi tejes kávécskával :)

Drukk neked is a cukorterhelésesre, melyik nap mész? én hétfőn!
Jók legyetek, vigyázni a csöppekre és magatokra! szép hétvégét!

puszi

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok

Nektek is szokott görcsölni a lábatok?
Nekem bedurrant az egyik este alvás közben.
Régebben volt már ilyenem, de akkor csak a lábamújja görcsölt.
Nagyon rossz.
A védőnő azt mondta vegyek kálciumos pezsgőtablettát.

Kép
schopin

pindimano: szerdan megyek vervetelre, mert hogy ellenanyagot is neznek, es azt elvileg a 28.heten kene csak, de egybe kiadtak a beutalot, es mivel a dokihoz csut kell mennem, a terhesgondozoban a no mondta menjek el elotte laborba, hogy legalabb a cukor eredmenye meglegyen.

LAbgorcs: ritkan van, de nem is csoda olyan mennyisegu magneziumon elek:(, igen a kalcium is jo ra, meg a magnezium.
Vendég

Pindi!
A védőnő most nézte először.

Lábgörcs
Magnézium hiány, nekem is szkott.

Anyjuk!
Nekem ellenanyagot már 16. héten néztek.
20150601134430

Sziasztok!

Ti nem is híztatok olyan sokat! Én már 8 kg-ot szedtem össze, ebből 3-at az elmúlt hónapban sikerült szereznem.

Anyjuk: A csuklás elég fura érzés szerintem. Olyan 2-3 másodpercenként rendszeresen ismétlődő érzés. Én nem igazán szeretem, engem zavar. Még az első terhességnél nem tudtam, hogy mi az.

Még szinte semmit nem vettem a Huginak, mert sok ruhánk megmaradt és úgy néz ki kapni is fogunk.

Mi a névválasztással vagyunk kicsit határozatlanok. Az elsőnél 16 hetes kora körül megtudtuk hogy talán fiú lesz. Akkor az volt érdekes, hogy nem tudtunk lánynevet se előtte se utána. Most meg épp forditva van, most fiúnevet nem tudunk.
Viszont az UH szerint hugi lesz, így jelenleg a Miranda áll top1 helyen. De igazán még nem dőlt el.

Nem kezdtek félni még a szűléstől ???
Nekem már néha eszembe jut hogy vajon milyen is lesz.?
A szoptatási gondok is időnként eszembe jutnak.

Na megyek pihizni,
Titimke
titimke

Jó reggelt!

Titimke!

Én még nem gondoltam a szülésre, sem a szoptatásra. Még nem paráztatom magam ezen.
20150601134430

Sziasztok!

Pindimanó, ha lányunk lesz, akkor a Hanna nevet kapja. :lol: HA fiúcska, akkor pedig még névtelen... :roll: Majd Apa mond valamit. :lol:

Titimke, ne parázz még a szülés miatt??? Anyáink is túl élték, mi is túl fogjuk!!! Lehet, hogy kellemetlen lesz, de lehet, hogy nem!! Mindegy!!! Gondolj arra a Babócra, aki most a hasadban dobol mindennap!!! :lol: :lol: Én már most bőgök, ha belegondolok, hogy nem is olyan sokára látni fogom, és a kezemben tartani. Nem érdekel hogy mennyire fog fájni vagy nem fájni- bár a fájdalomküszöböm igen alacsony- de ez a Csoda, szerintem minden fájdalmat lepipál!!!! :lol:

Viszont álmodni már álmondtam, hogy szoptatom, és hát igen bénácska voltam.. :roll: De majd belejövünk mindannyian, nem igaz csajok????

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány!
Nekünk a fiú név volt meg rögtön. Azt mondtam, hogy ha fiú lesz Lack lesz, ha lány, akkor is :D
20150601134430

viki!

mi is igy voltunk. bence név megvolt. aztán ha lány... akkor is bence, esetleg Bencécske :D

de azóta már megvan a lány, de még mindig nem 100% hogy az marad. pedig szerintem nagon lánynak készül :shock:

de majdcsak meglesz a név a nagy napra!

Titimke!

nekem is sokszor eszembe jut. nagyon félek tőle, de majdcsak lesz valahogy... eddig több millió nő megoldotta :D szerintem mi is megfogjuk.

a szoptatással már én is álmodtam... hát inkább nem is mesélem el milyen bénácska voltam. a lényeg... meguntam és odaadtam apának hogy próbálja meg ő is :D :D :D ha nekem nem ment neki hogy menne?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok, Lányok!

Örülök, hogy jól vagytok és tervezgettek, álmodoztok! Milyen érdekes lesz majd mindezt visszaolvasni, ha megszülettek a babák!

Eltűntem, és ennek csakis a húsvéti szünet és apukám egyhetes látogatása volt az oka. Sokfelé jártunk vele, apa most volt először Svédországban. Nagyon jól érezte magát nálunk és én is végig jól voltam!

Múlt kedden voltunk dokinál, minden rendben volt, bár a baba becsült súlya az átlag alatt (de a határérték felett!) van. Igaz, a dokinő csak nehezen tudta megmérni, mert keresztben feküdt, és ilyenkor minden mm számít...
Másnap a védőnőnél vizeletmintát vettek (rendben), aztán vért is (vércukor ok, a vas kevés, eszem a tablettákat). Utána meghallgattuk a szívhangot (rendben, apa szerint olyan volt, mint egy gyorsvonat), és megmérték a hasamat (szintén rendben).

Ami most egy kicsit aggaszt, az a farkasétvágyam. Sohasem voltam kákabélű, de ha most elkedek enni, alig tudom abbahagyni! Mivel van egy kis gond a visszereimmel, nem akarok vízilónagyságúra hízni!!! (Most éppen szőlőt eszem :D .) Van valakinek hasonló gondja?

Svedbaba

Dióhéjban ennyit!

Kép
svedbaba

Svédbaba!
A 2. trimeszterben megjön az étvágy.

Én is többet bírnék enni, de visszafogom magam. Rájöttem, hogy ha dolgozom, könnyebben tartom az étkezéseket, mint hétvégén otthon.
20150601134430

Haat az allndo evesi vagy nalam is elerkezett egy ideje. Eleg sokaig semmi ilyen tunet nem volt, de ugy a 21.heten elkapott a hev es csak ettem volna, most husvet ota ujra lecsillapodtam, ami nem is baj, igy konnyebb koncentralnom a dietara, amit most a jovo heti vervetel miatt azert szem elott artok, mert nem szeretnek a hatralevo idoben diabetologushoz jarni, meg igen igen kemeny dietan elni.

desviki: nekem is neztek mar ellenanyagot, de mivel negativ a vercsoportom, nezik most is, sot meg egyszer fogjak majd.
Sot elvileg szules utan 72 oraval meg kene kapnom az anti d szurit, ehhez kepest az Uzsokiban a szuleszno azt mondta csak akkor kapom, ha a baba pozitiv vercsoportu lesz. Hm, nem tudom, ez igy mennyire kockazatos. Mert en azt olvastam a masodik terhessegnel mar gondot okozhat ez rh osszeferhetetlenseg.

Errol esetleg valaki tud valamit?

JA igen megvan mit szerettem volna kerdezni:visszer csak a labon lehet? Mert nekem a mellemen van egy nagyon eros sotet szinu er, ami ugyan nem dudorodik ki, de ijesztoen nez ki:(

MIndenkinek szep estet!
Vendég

Sziasztok!

Titimke aranyos lehet az álmodban, hogy a Babád apukája próbált szoptatni... :lol: :lol:

Anyjuk, én a visszérről semmit nem tudok, így sajna vagy szerencsémre nem tok semmit sem mondani róla Neked.

Csajok, csak egyetek. Szerintem amit megkívánunk, nyugodtan megehetjük. Aki olyan alkat, az sztem a visszafogott mennyiségtől is hízni fog. Én amit észre vettem, hogy kezd éjszaka dagadni a kezem és a lábam. Mivel a só köztudottan megköti a vízet, azt javasolta a patikus barátnőm, hogy fogjam vissza a sózást, és próbáljak gyakran, 2-3 óránként mozogni egy picit, hogy a vérkeringésem normális legyen, és ne legyen ideje a szervezetemnek dagadni. Most ezt csinálgatom, próbálgatom, talán beválik. :D

Svédbaba örülök, hogy már végre hírt adtál magatokról. De annak örülök, hogy ha nem is túl sokáig, de azért egy picit szülőztél. Biztosan Apukád is nagyon örült, hogy láthatott pocakosan is. :D

Desviki, mi továbbra sem tudjuk a fiúcska nevet, egyelőre Hanna és kukacos Hanna a két lehetséges variáció... :lol: :lol:
De már csak 1 hét se, és megyünk 4D-re, amit már alig várok!!!

Puszi Nektek, és vigyázzatok Magatokra! :D

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

én is kezdem észrevenni a dagadást a lábamban. és ami a legrosszabb a párom is észrevette :( :(
igaz mostanában elég sok sós ételt ettem, vagy nagyon sóztam a reggli vajas kenyerem meg a paprikámat paradicsomomat.
ugyhogy most megpróbálom visszafogni én is a sót. eddig nagyon odafigyeltem de most hogy van fini paradicsom nagyon nehéz. én azt eszem magában is felkockázva és besózva.

Kép

Kép
timi1982

sziasztok Anyácskák!
kicsit eltűtem, mert sok volt a teendő. nálam lezajlott a terheléses cukor, amitől hál'istennek rosszul lettem, és a wc-ben kötöttem ki..de nem volt olyan vészes.. még nemtom az eredményt, talán ma szíveskednek felvenni a telefont és elárulni, h mi az eredmény. a haskeményedéseim sajna visszatértek, és most kicsit sűrűbben, bár sokkal enyhébben mint eddig, így egész jól viselem őket. a mozgást nagyon figyelem, mindennap várom, h a baba bejelentkezzen, egész aktív a lelkem, pl. tegnap este sztem disco volt odabent, annyira ficánkolt. a kajálás nálam is beindult, bár még csak 4-5 kilónál tartok és a párom is azt mondja, h semmit sem híztam (várd ki a végét ha-ha-ha).
anyjuk: az erek ilyenkor besőtétülnek, ne ijjesztgesd magad, ez normális, nekem is van olyan tök sötét erem, az a fejlődő tejmirigyektől és vérbőségtől van. az nem visszér. szóval nyugi, ne találj magadnak újabb idegeskedni valót ;) ( ismerős ez, én is csinálok ilyeneket )
csütörtökön megyek kontrollra, és április 10 körül megyek 4D-re..már a hócípőm is tele van, h mindenki kérdezgeti a rokonságból, h mi lesz..szóval már engem is kiváncsivá tettek..bár én inkább a pofiját szeretném már látni, h legyen egy kis arcocska, akihez tudom intézni a szavaimat és simogatásaimat (nem beszélve a dorogálásokról, amikor rosszúl viselkedik odabent ;) )

SÜT A NAP :D

pusz,
¤mia¤
Vendég

Mia!
Remélem minden oké lesz a cukoreredményeddel. Sajnálom, hogy megviselt a lötyi ívás. (Sztem aki ezt kitalálta tuti nem volt terhes, de gyereke sem volt!).

Rokonság ellen nincs orvosság! :D
Utána meg adják a jobbnál jobb tanácsokat a névre, nevelésre, stb. vonatkozóan.
20150601134430

mia: koszi a nyugtatast! Jo nem idegeskedem!
En is 10en megyek 4d-re! Talan a neme is kiderul, de a leginkabb abban bizom latom ot mcorogni- eddig minden uh-n aludt- es hogy az arcat sem takarja el vegre!
Majd mondom neki elotte, hogy ma van am a szulianpom, megerdemli a mami, hogy megmutasd magad! HAtha "szofogado" lesz.
BAr nem jellemzo ra! Ferjem szokta ot kerlelni, hogy vegyen lejebb az erejebol:), de hat az nem megy neki! NEm is baj, legalabb edzesben tartja magat.

Szep napot ebben a napsutesben!
Vendég

Sziasztok!

Ne ijesztgessetek ennyire a cukorterheléssel. Én pénteken vagy 1 hét múlva megyek hétfőn. Ennyira borzalmasan ihatatlan????? :roll:

Mit szóltok ehhez a gyönyörű időhoz?????

Mia, na végre mán, hogy jelentkezétl!!!! :)

Svédbaba, Nálatok milyen az idő??

Pusszantás Mindenkinek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány!
Tényleg sz@r a lötyi! Vigyél citromot.

A jó idő nagyon bejön, csak sajna dolgozom, és így marad az ablakon való kiácsingózás.

Viszont szépséges nárciszokat vettem hazafelé jövet :D
20150601134430

Sziasztok lányok!

Bocsika, hogy csak most kerültem elő, de tegnap voltam a terhelésesen ma meg a leletemért! a lötyi tényleg nem volt kellemes, mint a tömény szőlőcukor, utána 2 óra hosszát nyeldestem nagyokat, hogy ne kelljen elölről kezdeni. Viszont csak 3 csillagot kaptam. az éhgyomrim lett 6.0 utána két órával 5.7.
Lábgörcsöm eddig nem volt, viszont ma hajnalban úgy beleállt a lábamba, hogy szó szerint könnybe lábadt a szemem, pedig magnéziumolok. Ahogy elolvastam, hogy nektek van, nekem is lett, lehet hypohonder vagyok :)
Titimke, nálam is a Miranda volt a no.1, de sajnos az apjának így nem tetszett, így lett a Míra, azért félig nyertem :)
Kislány, nagyon édi neve lesz a picuri kiscsajnak, de nekem a fiú név tetszik nagyon, a kukacos Hanna :D :D olyan jót vigyorogtam rajta. Nálunk megint változott a fiú névhez állása apucinak, most a Milán jobban tetszik neki mint a Krisztián, szép harc lesz... :)
Osztom a véleményt az evéssel kapcsolatban, hogy amit megkívántok egyétek csak meg, hiszen azt nem csak ti kívánjátok!
Én pl nem voltam annyira csokis se fagyis, most meg élek halok a csokifagyiért, persze nem eszem a nap 24 órájában ezt, de néha néha megengedem magamnak :)
Noss ha ennyien mentek 4D-re (már megint előttem :D ) akkor jó sok ari képecske fogja díszíteni a topicot. Ez célzás volt, hogy kérjük a képecskéket!!!! :) súlyocskákat, méretecskéket :)
Húhh asszem most ennyi! Hálisten sokat kellett visszaolvasni, viszont ennyi mondandó ragadt meg a nem túl híres memóriámban :)
jók legyetek és főleg jól!
pusszanat

Kép

Kép
pindimano

Egy kis vidámság kedvéért:

http://vampiregang.com

(a férjem küldte Very Happy )
20150601134430

sziasztok!

hát a hipochonderságból nemtom mi igaz, de nekem tegnap meg az oldalam görcsölt be.. elég kellemetlen volt..nem beszélve a derékfájásról..
kedves gyermekem meg olyan mozgékony..egész éjjel bukfencezett..reggelre úgy keltem, mint akit belűlről szétütöttek.. na csak gyere ki az anyádúristenit!! :D
amúgy minden okés, csüt megyek a dokihoz kontrollra, attól mindig megnyugszom ;)
hétfőn meg a védőnőhöz, jó kis program..

pindi: a Milán sztem is jobb mint a Krisztián (már bocsánat, h beleszólok..sztem sokkal egyedibb) én is azt akartam először, de Apa nem engedte..nekünk Martin lesz. ha lány, akkor Laura.

na jók legyetek,
pusz-pusz:
¤mia¤
Vendég

megkaptam a cukoreredményemet..8.7 :(( vszínű, h innentől diéta..
még 1 dolog amiatt idegeskedhetek..

¤mia¤
Vendég

Mia!

Sajnálom a cukrot.
A védőnőm azt mondta, mikor a vizeletemben volt cukor, hogy a fehér lisztet, kenyeret cseréljem le rozs lisztre, vagy teljeskiőrlésűre, egyek barna kenyeret (graham, rozs, magvas kenyerek).

A sima tészta helyet egyek durumból készítetet, és a rizset is cseréljem le barna rizsre.

A Milán név már nagyon gyakori, ellenben a Martinnal ;)
20150601134430

Sziasztok!

mia sajnálom, hogy magas lett a cukrod, de reméljük hamarosan rendbe jössz, és nem kell sokáig diétáznod! Még hozzá annyit, hogy a cukrot cseréld le édesítőre, és egy tipp a citromos tea leviszi a cukrot.
Egyet értek vikivel, sajnos amióta a Milán nevet megemlítettük csak Milánokról hallok, viszont detto a Krisztián! Csak ugyebár sajnos az eredeti Krisztofer ellen van a párom, pedig az aztán tényleg elég ritka! Annyira nehéz ez a dolog!
Nem tudom mi van, de az én drágám is ugrabugrizik éjszakánként, de képzeljétek, már érzem, hogy neki is van egy bizonyos életritmusa, kb 3 óránként, állítólag kb ez marad meg mire megszületik! Majd kiderül mennyi igaz belőle!
Hétvégén képzeljétek nagyon megijedtem, párom kutyája rámugrott szerencsére csak az oldalamra, de teljes frászban voltam, amíg a babuci meg nem mozdult! Nem ütötte meg a hasam meg semmi, meg én is be voltam azért öltözve, de egy dobberman nem épp megnyugtató látvány, ha felugrik.

Kép

Kép
pindimano

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?