Sziasztok!
Tegnap éjszaka fél 1-ig olvastuk hol mosolyogva, hol pedig megdöbbenve a beírásaitokat
Hihetetlen volt, ugyanazokon a dolgokon mentek keresztük, szinte hétről hétre mint mi. Kezdve az orrvérzéssel, a babkocsi vásárlással, és így tovább a genetikai vizsgálatokon át a 4d-s ultrahangig. Úgy éreztük nekünk is itt a helyünk köztetek
Az utolsó lapon pedig rájöttem, hogy ketten is fognak a szekszárdi kórházban szülni, azaz most már 3-an velünk együtt.
Augusztus 1-re vagyunk kiírva, és múlt héten voltunk 4D-n, biztos hogy a kislányok csapatát fogjuk erősíteni, bár a névben nem vagyunk még biztosak. Kettő között vacilálunk a Csenge és a Virág között. Tegnapig még a Jázmin is szerepelt, de amikor láttam, hogy ilyen sok van, kihúztuk a listánkról
Minkét csatolt kép Március 25.-én készült, akkor tudtuk meg, hogy kislányunk lesz, és aznap volt az esküvőnk is, itt jól látszik, hogy mekkora a pocakom

Szerencsére már nem dolgozom, így remélem sokat tudok majd itt lenni köztetek, és együtt várjuk a babáinkat.