Hú, örülök a friss híreknek (Emi,Téjé) lesz mit visszaolvasniuk azoknak, akik ma nem voltak fórum-közelben
Geni, én kb. akkor teljesen ott tartok ahol te..Annyi különbséggel, hogy nekem az elején mozgolódott a picur, utána viszont semmi..Én is megfordultam, csokiztam, de nem hatotta meg. Még szerencse, hogy az elején aktív volt, különben aggódtak volna.
méhösszehúzódások voltak, de annyira nem érdemlegesen..bár én a dokimmal nem találkoztam utána. Én csütörtökön megyek legközelebb, először a dokimhoz az ambulanciára, utána pedig a ctg-re. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond
Tényleg, azt hiszem nem is kérdeztem,hogy ki a dokid??
Amúgy vannak keményedések, főleg esténként, és "ritmikusan " összehúzódó, alsó tájéki nyiladozások is.
Aztán ki tudja, elnézve a dolgokat, bármikor elfolyhat bármelyikünknél a magzatvíz..
Blani, nekem is a jobb bordám a kedvenc helye...Beakaszt, én meg kiakadok...de örülök, még ha kellemetlen is
Medina, azt hittem nálam alacsonyabb vérnyomással nem rendelkezik senki. Hát ez nem semmi...
Toncsi, örülök, hogy itt vagy megint, már hiányoltunk!
Babyteve, jó lenne, ha megvalósulna az 1 napos körút, férjem már most előre kivan még a gondolattól is..