Sziasztok!
lmóni! Nekem is volt anno hátfájásban részem, nme egy leányálom!

Fleur jól mondta, vegyél
Flector-tapaszt!
Nigella csokis muffinja? Önként vállaltam??

Oké!
Irina! Szegény Ádi. Épp hogy meggyógyul az egyik nyavalyából, már jön is a másik...
Remélem most már tökéletesen meggyógyul! Azért ez nektek sem semmi, hogy éjszakázni kell, pláne a Férjednek, aki egy hihetetlenül erős ember, hiszen tartja benned a lelket (ami komoly feladat), és még dolgozni is jár! Ezúton is elismerésem neki!
Nem tudom hogy bírja.
(Lehet, hogy több darab van belőle a szekrényben, és ha az egyik Férj leereszt, leakasztod a másikat?)
Juba! Húúúúú.... találjatok gyorsan valami szolgáltatót! Nem hagyhatsz itt minket!!!
Egyébként képzeld, Zsófi is önkiszolgálóban nyomja, mint Bertus! Leteszem az iszijét - ahol éppen játszik -, mikor megszomjazik, odamászik, a hátára fordul és cuppog ezerrel! Annyira cuki!
És 1,5-2 dl vizet megiszik egy nap.
Most, hogy jelentősen többet mozog, megnőtt a folyadékigénye is.
Heni! Hason a pihiszékben?

Zsófi fejreáll, mert a pihiszék lábát akarja megkaparintani.
Miléna! Szerintem így jártál!

Zéti ennyire anyás! Zsófi is ilyen, ha elhagyom a látóterét, megy a kajabálás. Ő is oroszlán, elég kitartó tud lenni. De van, mikor nem veszek róla tudomást, és abbahagyja.
Tegnap úgy voltam vele, hogy nem írom le, mert még várok, de a tény, az tény, Zsófi felállt a fürdőkádjában.
Odahúzta magát, feltérdelt, majd felállt. Én persze fogtam, hogy ne csússzon el, de nem emeltem.
Utána bejöttünk, és a kanapén is felállt, majd pedig nekem támaszkodva. Úgy, mint azon a képen, ahol Máté Apáján támaszkodva áll fel. Hamarosan lesz szőnyeg, és akkor garázdálkodhat.
Ez nem olyan tök magamtól történő felállás volt, mint ahogy Gréti csinálta, mert minden esetnél segítenem kellett, de a saját súlyát kinyomta, és ha illegve-billegve is, de felállt.
És íme egy kép, úgyis mindig azt mondjátok, hogy Zsófi nem olyan babás.
Ezen a képen sem hét és fél hónaposnak néz ki... (Itt éppen nyügizett).