Sziasztok!
Nici, örülök, hogy a strepto negatív lett!
Nono, azt hiszed, hogy csak a jó hírekre és a feldobott kismamikra vagyunk kíváncsiak?? Abszolút helyén való szerintem mindenki hsz-a, sőt szerintem még fontosabb a fórum, ha vkinek baja, problémája, rossz hangulata van..
Pihizzél és ne idegeskedj!!
Pumpóka, igazi kos ez a csajszi!! Hááát nem fogsz unatkozni mellette...mondjuk tényleg megnézhette volna a méhszájadat a doki. Anyukád meg szerintem u.úgy izgul mint Te, azért feszültebb ő is..
Lituka, örülök, hogy megbeszéltétek, és ilyen jókat mondott a párod! A felduzzadt ajak meg még szexis is lehet, szerintem
Babyteve, szerintem is szedd akkor még a magnéziumot egy kicsit, én csak a 37. héttől hagytam abba. Keményedéseim nem szaporodtak/erősödtek, pedig meg voltam róla győződve.
Képzeljétek, tegnap 2 órát, ma éjszaka pedig 4 órát aludtam. Egyszerűen nem megy, nem lesz így pedig jó..
Az pedig csak hab a tortán, hogy teljesen beduzzadt a bal szemem alsó, belső szemzuga..már tegnap éreztem, borogattam is kamillával. Éjjel elolvastam ennek a hülye betadine kúpnak a tájékoztatóját, amin szerepel, hogy nagy dózisban a pajzsmirigy alul/túl működése következtében szemduzzanatot, vörösséget okoz.....
Ami a legrosszabb, hogy nem is ez a fő bajom, hanem az, hogy nagyon aggódom, hogy a baba pajzsmirigyét ne befolyásolja, mert akkor megölöm a dokimat