Most ezzel kedvet csinálunk

2003.10.06 13:31
Miért hiszik az idősek, hogy ők már bunkók is lehetnek? Az, hogy nekem jön, még hagyján, de ez a beszólás... Mi is ilyenek leszük öregnek???2003.10.07 06:54
Bár rettenetes!
Tele van a város hülyékkel!
Ne húzd fel magad, nem éri meg! 2003.10.07 08:39

2003.10.07 09:30

A Dorka másfél évesen maga mellé ültette a babát, és mesélt neki könyvből. De Andrison ő is nagyon jól szórakozik. 2003.10.07 16:00
Örülök, hogy jobban van
Peti is babázik, pedig neki nincs nagytesója. De Ő nagyon szépen bánik vele
Hihihhihihi olvass csak vissza a július körüli archívban
Tuti írtam ugyanilyeneket én is. Ugyanezt csináltam, mentem a wc-re ötpercenként...nyugi, nyugi, ez kb a 20. hétig tart. Én már csak a mozgáson parázok, aszem más "komolyabb" vizsgálat nincs. Na, aztán szombaton a 4d-s uh, az még ráteszi az i-re a pontot remélem.
2003.10.08 20:17
Balázs mostanában engem etet, méghozzá úgy, hogy elcsórja akávéskanalamat, belenyomja a szájába, teleköpködi, aztán nekem is meg kell ennem, de nem ér imitálni, igaziból be kell kapnom a kanalat. Ezt biztos onnan leste el, hogy én mindig megnézem a szám szélén, hogy nem túl meleg-e a falat, mielőtt Neki adom.
Nagyon buci az orra, a szeme meg náthás, a színe meg fehér, szal nem az igazi még

Szerintetek is gáz? Mindenkitől elszedte, imádja tologatni! Akkor meg miért ne? Szóval kapott egy babakocsit, ma meg egy szuper dudálós-csengettyűs-kerregős játék-telefont. Nem akarom elkényeztetni, de úgy kikészültem a betegsége alatt, muszáj volt valami boldogsághormon-pótlást adni Neki
Majd ha átutalták, jól elverem a Pizza Hut-ban! Mikor adtam fel a levelet, találkoztam egy kismamával, már jó nagy pocakja volt, azt mondta, 4 hete van még szülésig. Van az a 3 éves kisfiú, Botond, akit mindennap hazaviszek oviból. Na őt először Balázs ikertesójának nézte, aztán hozzátette, hogy bár, mintha Botond fiatalabb lenne
Igaz, hogy nem egy nagy gyerek, 5 cm-rel nagyobb Balázsnál... 2003.10.09 06:26
) kijelentette, hogy ő nemcsak a szülésen kíván résztvenni, hanem az uh-n is.
Ennek örültem, de nem vagyok benne biztos, hogy a kórházban is nagy lelkesedéssel fogják fogadni.
nagyon viccesek vagyunk mi nők
ez a WC-re szaladgálás különösen poénos lehet egy kívülálló szemében.
Én tudom, milyen édes Balázs a babakocsival. Ne érdekeljenek a babrátnőid!
Hadd játsszon vele, ha tetszik neki!
Ja, és még nagyobb grat a vizsgához!

2003.10.09 07:25
Korpovit. Nekem bevált. Ha egy picit émelyegni kezdtem, elkezdtem rágcsálni. Idő volt, míg megszoktam azt a kellemes forgácsízt, de megérte!
) És azt mondta, hogy nem baj, ha egy fiúnak van lelke is!
Úgyhogy ne izgasson. Ha zavar, hogy zrikálnak, cseréld ki bevásárlókocsira.
Azt ugyanúgy lehet tologatni. Mert itt ez a lényeg.
2003.10.09 07:55
2003.10.09 08:06
Engem anno nagyívben elkerültek
2003.10.09 11:16

2003.10.10 11:48

), aztán eszki-puszit adni és olyan hangosan nevetett, hogy senki nem bírta megállni, hogy ne röhögjön 
2003.10.14 12:53
Nekem, aki tökjól bírja a vért, sikerült majdnem elájulnom
Most még eléggé fáj, dehát mit vár az ember egy vágástól?

Tegnap már sikerült rókáznia is, úgyhogy nem aggódik
)2003.10.14 15:56
Petike profin tudja is, hogy az ott a Tesó (három napja: Annnababa).
Örülök, hogy túl vagy mindkettőn
2003.10.14 16:25
Neked bizti tuti lesz az arcod, de én nem emlékszem rajta anyajegyre.
Mondom én, öregszem, már a szemem sem a régi...
2003.10.14 19:08
Nem kell akkor részletezni, milyen szép is tud az lenni... Hajam alól nekem is szedtek le, mert a fodrász mindig belekapott és elájult, mikor meglátta, hogy mit tett. Kár, hogy a csontok jól vezetik a hangot
, de Apáknak tényleg bent a helyük. Férjem, mikor 12 hetesen kihangosították Balázs szívverését, megkérdezte, hogy miért kalapálnak, szerelik a fűtést?
2003.10.14 21:38
amióta a két lottit olvastam (első osztály utánni nyáron).
Mondjuk nagyon aranyos kislánynok. (Eperke és Szederke egyébként)......
2003.10.15 09:19
2003.10.15 10:58
Megvolt minden ma: hányinger, hányás, vérvétel, pisi (természetesen csak másodszorra sikerült, mert korán reggel elfelejtettem, hogy gyűjteni kéne), és uh. Nagyon édi volt! 7,4 mm-es, és ver a kis szivecskéje! Meg is hallgathattuk!
)))) Olyan jó volt!
))) A férjem is bennvolt, és mindent el is magyaráztak rendesen. Szóval, mindennnel nagyon elégedett vagyok!
)) (csak ne lenne ez az émelygés!).2003.10.15 12:35
Második terhességnél jó esély van rá, hogy nem lesz komplikáció, főleg, hogy az elsőnél is minden rendben volt. De úgysem lesznek ikreim, sosem volt a családban, és remélem, a második babó is minden segítség nélkül megfogan, így nagyjából semmi esélyem rá, de azért jó elfantáziálgatni róla
Balázs 7 hét 2 naposan volt 5,7 mm és az UH szerint is 7 hét 2 napos volt. Vagy már most gyúr a kiskölök? Gratula az émelygéshez is, amíg az tart, legalább nincs miért aggódnod
Képet kaptál??
Az egyikről még sódert is lapátoltak, az volt ám az igazi érdekesség!
2003.10.15 12:53
ja! és előtte teljesen szűzies életet kellett élni egy pár napig, szóval szinte ezer %, hogy másnap fogant!
De állítólag, ezek az első mérések nem annyira pontosak.
Ha nem kéne benn titkolózni, egész nap azt nézegetném!
Bár nem nagyon látszik rajta, csak a petezsák. De az nagyon szép!
Az uh-n még láttam a babát (kis szürke paca), de a képen csak a méréshez használt 2 csillag van.
))))) Hogy tud ilyen gyorsan verni egy ilyen pici kis szív!
)) 2003.10.15 13:03
Ebbe bele sem gondoltam
De akkor jó kis szülésre számíthatsz
Nekem a 3,6 is elég volt
(Egyszer volt egy majdnemvőlegényem, aki 5,2 kg-val született!!!) 

2003.10.15 14:21

2003.10.15 18:49

2003.10.16 06:45
2003.10.16 08:08
Így most egypetéjű ikrei vannak 
Náluk is a családban volt már ikerterhesség.
Mondjuk én ott állok az ajtó mellett, olyan távolságban, hogy én ne zavarjak be az ajtónak, úgyhogy ha baj lenne, egy lépés és ott vagyok, engem aztán tutira érzékel
). 2003.10.16 08:23
Volt vagy másfél éves. 2003.10.16 09:17
2003.10.16 10:12
Sára születése után közvetlenül 9 kg-t fogytam, utána míg teherbe nem estem, 6 hónapig semmit.
) 
2003.10.16 12:58

(Na meg annak, hogy én úgy döntöttem, hogy egy kismama megehet mindennap reggeli után egy kakaóscsigát és miért ne vacsorázhatna kétszer
) 

(Mondjuk tényleg úgy néztem ki.) 2003.10.16 21:23
de úúúgy kívánom, ha esténként nem ehetek meg min 3-at, elvonási tüneteim vannak. Viszont valaki mondta, hogy ez jó fogyókúrának. Hááát nem akartam igazán fogyózni, de azért....
ÚÚÚgy felderült a képe amikor meglátott. Jól van jól van, nem utál akkor a hülyeségeim miatt mégse....
Akkor veszek csak rózsaszín cuccokat. Bár aznap, amikor megtudtam, vettem az Almássy téri börzén egy tündér rózsaszín selyemszallagos halványrózsaszín rucit. DE EGYET! Bár kimennék a börzére, de nem tudom, meg bírom e állni, hogy két kg rózsaszín ruhával jöjjelk haza. Olyan butaság, hogy hónap végén van....kinek van pénze akkor? Nekünk nincs
2003.10.16 21:50
MOndjuk szerintem semmi szukseg ra, de ha dr. V. ajanlotta....

Meg megprobaltam rajonni, mit is ennek szivesen, merthogy az ossze tobbi kajatol ki akartam taccsolni
2003.10.17 06:44
De asszem nekem nem segít semmi. Hiába eszek kekszet még az ágyban, csak azt értem el vele, hogy otthon helyett az utcán jött rám. Tegnap egész délelőtt rosszul voltam, és a munkahelyi wc-ben is kipróbáltam a dolgot.
Na mindegy, majdcsak eltelik a 3 hónap!
Pedig azt hittem, majd milyen aktív kismama leszek. Ezzel szemben tegnap már este nyolc körül bevágtam a szundit, és csak 5-kor keltem fel.
Ha egyszer 150%, akkor 150%, nem?
Vagy vegyél sárgát, fehéret, az mindkét nemnek jó! ?
Különben hová tűnt volna?
2003.10.18 11:56

2003.10.18 12:49
(Nem is baj, mert ahogy számoltam ikrek vagy rák lett volna, az meg natyon nem passzentos a koshoz.
) 2003.10.18 19:35

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|