Bogi: Én passzolok. Miért nem hívod fel a dokid? Pont az iilyen esetekre szokták megadni a mobilszámukat, nem? Ne aggódj egyébként, szerintem nincs semmi baj. Nekem szokott időnként szúrni egy-egy helyen, persze beparázok én is, hogy úr istem ez most mi, aztán rájövök, hogy a kis csibész nyújtózott egyett
Orsitigris: Mi panelban lakunk és nagyon pici a gyekőc szobája. Egyszerűen tényleg nem fér el benne még egy állványos kád is. Én a fürdőben a kádra helyezett kiskádban fogom fürdetni a picit és a nagy kád mellett lévő mosógép tetejére fogok tenni egy pelenkázót, ott megtörölgetem, majd jól átlépek a szobába, ami a fürdővel szemben van (kb. 1 méter széles folyosó választja el őket) és a másik pelenkázón fogom felöltöztetni. Inkább, mint hogy a párom cipelje a kádat vízzel. Mi van, ha valamiért nem tud otthon lenni a fürdtésnél? Én nem akarok káddal szlalomozni a szobából a fürdőbe.

Egy nagyobb lakásban biztosan jobban megoldható az állványos módszer
Csiri: Köszi. Jó hogy láthatom belülröl is, mert az IKEA honlapján csak oldalról van fent kép.... Strapabírónak tűnik (mintha elég vékonyka lenne a fala)? Mármint ha tele van vízzel, akkor nem nyeklik-botlik? Nem tudom párod nézte-e már, nekem pl az is számít, hogy ha esetleg meg kell emelni, akkor mennyire tudja az ember stabilan fogni Merthogy leeresztője nincs, és valahogy ugye ki kell önteni belőle azt a kevéske vizet, amivel nem árt ha nem áztatod el a fürdőt
A pocakod is csini, itt mindenkinek csini pocakja van. Nekem kezd kerek formát felvenni (apa meg is jegyezte tegnap

), szóval nem csúcsos szerintem, mint ahogy az emberek gondolnák