A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

és még laptetőre is kerültem !! 8)

Marcsi

KépKép
alon

Éljen egy Marcsi és egy Lolóka, hurrá :)

Sziasztok! :)
tündérkisfiú

Úgy örülök, hogy cserébe felteszek egy képet :)

A kisoroszlán farsangon. (Tréfás szülőtársak szerint tinaturner ehhehe.) Én csináltam fonalból a sapkára, a ruhát meg kölcsönkaptuk, de valójában egy barna sima pamut. Farka is volt bojtos, drótból és parafadugóból (hogy ne szúrja a drót), be volt vonva anyaggal. Képet persze megint nem csináltam, másik anyuka fotózott (én ott bújkálok a háttérben ) :)

Puszi mindenkinek.

Kép
tündérkisfiú

[b]MARCSI!!![/b][/color] de jó hogy jöttél!!! Gondoltam hogy nem léptél le, te nem vagy olyan :wink:

Te ez a Loló csudaszép!!! De jó lenne veletek is találkozni!!!

Anita Mirkó oroszlán mindjárt 3 éves??? Jól látom?? Tök hihetetlen. :shock: :lol: :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

SZIA MARCSI!!! ÉLJENÉLJENÉLJEN!!! tényleg kapkodom itt a fejem, h ági, eszter, kriszti jöttek, evu, marcsi meg vissza hát ez szuper!

te marcsi ez a lolo gyönyörű! milyen szép ez a kiscsaj őrület! nagyon nagyon édes! hol készült a nyuszios kép? a medve vagy a vadasparkban? olyan jó lenne, ha jönnél ám, nekem nagyon nagyon hiányoztál, csak nem akartalak nyaggatni.
mesélj még mi van veletek? bölcsi? meló? tesó lolónak??? :) a körmös csajt ismerem látásból, mert egy ideig ott dolgozott. nagyon vékony csajszi. azóta szétmentek? sztem a tulaj csávó nagyon nehéz ember lehet..- de ez persze csak ránézésre.

klári az jutott még eszembe, h nektek a délelőtt nem jó? nekünk az egy hangyányival egyszerűbb lenne. hmm?

mirkó oroszlános meze nagyon tuti! miket tudsz csinálni anita, hát elképesztő. rajtam tuti kifogna egy ilyen. már most szorongok, h sem ötletben,sem kivitelezésben nem vagyok egy farsangi jelmeztervező. szerencsére apa igen. majd ezt neki átpasszolom.

:) :) :) :)
kerekpocak

Basszus Zsófi, én is az Ádámhoz jártam egy időben fodrászhoz.
Akkor még volt pénzem, höhh. Aztán már k...va drága lett, mindig többet fizettem nála...
De jó pali, nem?:)
Csaba plakátfiú lesz? Ez tök jóóóó! Na kiváncsi vagyok!

Marcsi, de jó, h. Te is jöttél! Ez tényleg a nagy visszatérések hete! Tök jó!
Laura gyönyörű, de én már láttam ezeket a képeket, megnéztem a wiwen, hihi:)

Milyen aranyos ez a kisoroszlán, olyan szelíd és ártatlan:)
Tina Turner, háhhhááá:)

Ági, gratulálok Larához!

Kép
niki30

Ma voltam turizni Andikával (átjöttek), túrtam Emmának harisnyát és zoknikat, mindösszesen 240 Ft-ot fizettem.
A kedves szomszédasszonyom meg már reggel 9-re ment és hozott csomó csajos dolgot, amit Andikával szétosztottunk egymás között.
És 100 Ft volt darabja és tök jók.
Most ennek örülök. :lol:

Kép
niki30

hol???????
kerekpocak

Itt a megyeri úton Újpesten.

Kép
niki30

És most nézem a harisnyákat, semmi bajuk öregem, még csak nem is bojhosak, nem is kopottak basszus.
Csaj húzta a száját, h. hááát a harisnya darabja 50 Ft és nem 20 mint a zokninak. :lol:

Kép
niki30

szia Marcsi :!: :lol: de jooooo :D nagyon szep Laura,micsoda szep kepek!!!

Niki,de jo!kepzeld egyszer anyum Szolnokon turt 5 babarucit 177 Ft-ert :!: :shock: es hibatlanok,szepek 8)

Zsófi,plakatapu :lol: ez nagyon izgi,remelem latjuk majd!Samunak gyogypuszik :!:

Kriszti,gyogyszeresz,ertem :D az nagyon jo!

Mirko,kisoroszlan :D ilyenkor mindig anyukamra gondolok,ö is mindig sajat maga csinalt nekünk anno jelmezeket(3an vagyunk),en sajnos nem tudok varrni,de szeretnek magtanulni,hatha meg hasznat veszem :lol:

Szia Agi :D olvastam a szülestörtenetedet,hidd el nehany het alatt minden negativumot elfelejtesz majd :wink: aranyerre kup :!: nekem csak az segitett,meg sok sok zuhany(csak viz,semmi habfürdö)

fürdökairikas Vanda :lol: eppen enekel :o la la la

na egesz jol nez mar ki a nappali-jöhet Vancsa szobaja :shock: :lol:

pusszancs

KépKép
evu

Megint csak gyorsan....

MARCSI!!! Nem hiszem el, hogy itt vagy!!! Tutira a telepátia! :) Úgy voltam vele, ha a hétvégéig nem jelentkezel, akkor neked is megy egy privi, mint Boginak és Zizinek. Erre tessék! Minden gondolatom így teljesüljön!!! :) Örülök neked és Lolónak, aki meseszép minden túlzás nélkül! :) Gyönyörű, de látszik rajta, hogy nem egy elveszett lélek. Micsoda huncut mosolya van! :) Kár, hogy "öreg" a fiamhoz! :wink: Na majd gyere és mesélj egy picit magatpkról....

Ági! ISTENEM!!!! Mintha csak a saját szüléstörténetemet olvastam volna! Ez hihetetlen! Ugyanez történt velem is csak az órák voltak mások. Ha én az itthoni fájásokat is beleveszem, amik hozzájárultak ahhoz, hogy a szülőszobán már hulla fáradt voltam, akkor én kb 22-23 órát szenvedtem. De ebből a kórházban 9.5-et voltam!!! A probléma detto ugyanaz volt, mint neked: nehezen tágultam, magzatvíz nem folyt el, fájások 5 percesek. Burokrepesztés és oxitocin után 2 perces fájások, nagyon lassú tágulás és a fiam feje SEHOL!!! :shock: Nyomtak, préselték a hasamat (2 orvos, 1 szülésznő), én próbáltam nyomni, de esélytelen volt! A feje nem illeszkedett be! Nem volt székelési ingerem, nem volt tolófájásom!!! Aztán könyörögve végül megműtöttek! Még zenvedhettem volna egy pár órát, de teljesen felesleges lett volna! Az én fiam is arányaiban nagy volt hozzám. Én 152 cm vagyok, ő meg 54 cm-el és 3400 grammal született! :)

Szóval fel a fejjel! Nem te vagy a hibás! Csoda, hogy végig tudtad csinálni! Én a helyedben követeltem volna a császárt!!!

Na de az a lényeg, hogy meg vagytok! Van egy gyönyörű kislányod, aki mindenért kárpótol! Nézd ebből a szemszögből a dolgokat! És hidd el: fog halványulni ez a kellemetlen emlék! Én már csak tudom! Néha megfordul a fejemben, hogy szülök még! :) DE CSAK NÉHA! :lol: :lol: :lol:

Na majd este jövök még.....

fatima

Hú, annyit írtatok, hogy csak lóugrásban olvasok és válaszokok, bocs! :oops:

Basszus Niki, olyan ügyi vagy, hogy folyton jó cuccokat turizol! Én olyan béndzsa vagyok, még újakból is folyton rossz méretet veszek, aztán rohanok kicserélni! Kipróbáltátok a cipellőt? Hogy tetszik Emmának? Kérünk róla fotót!! 50 ft egy hibátlan harisnyáért!!!! :shock:

Szia Ági, gratula Larához!!! :D Nem semmi szülésed volt, de lényeg, h itt van a gyönyörű kislányod, nem?

Loló, Mirkó nagyon édik!

Zsófi meddig bírod ezt az eszeveszett rohangálást! Hihetetlen stramm csajszi vagy, na de nemsoká jönnek a nyugisabb, otthonülős napok!!!! Tisztára izgulok, h mikor írod, h indultok a kórházba, mintha én készülnék szülni! :roll:

Timi: az a „ciciskanalas” beszólás zabálnivaló!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Akkorát röhögtem!!!!!!!!

Nelly: Szonjus igazi modellalkat ilyen méretekkel!!!!

Eszter: de jó, h Balázs popója jobban van, gondolom tegnap óta még tovább javult! Jó, h valaki tudott olyan tanácsot adni, ami bejött nektek!

Teri: Petra pocak puszilgatnivaló!! És ahogy nézegeti magát! Igazi nő, remélem elégedett magával! :wink:

Mi ma csavarogni voltunk, vettem Emmusnak 2 PO bodyt, tökre örülök neki. Meg vettem tálkákat is, mert eddig Aventes poharakat használtunk, de már kezdjük "kinőni". Megnézegettem a cipőket is, de még nincs szükségünk rá. Hát az tényleg húzós az áruk :shock: , és gondolom, h min. 3 darab kell kezdő készletnek is: 1 szandi és 1 zárt kintre és egy szandi bentre nem? Kész anyagi csőd! :roll:

Zsu
svs

Jaj Istenem Fatima,hát akkor neked sem volt egy leányálom a szülés,ennyi mindenen keresztül menni basszus,biztosan én is kétszer meggondolnám a következő babát.Én hálát adok a Fentvalónak,hogy ilyen kíméletes volt velem.Balázs 2 óra alatt megszületett,és a vajúdás sem volt nagyon rettenetes.Basszus milyen mázlista vagyok.

macarella

Niki-gratula az új szerzeményekhez,én is imádok turkálni,annyi jó dolgot lehet nagyon olcsón beszerezni.

macarella

Zsu, szerintem nem kell annyi cipő.
Állítólag elég hamar kinövik. Van sejtésem róla, h. ez a 17-es cipő nem lesz jó ősszel Emmára. Benntre nincs cipő, itthon mezitláb van. Nyárra meg kell majd szandi.

Kép
niki30

samunak nyáron volt szandija, ősszel megvettük a zárt félcipőt, decemberben a meleg bakancsot (a félcipő még mindig jó) én otthon samut nem cipőben "tartom", mert minél többet van mezítláb (mármint zokniban persze) annál jobb. úgy egészséges.
kerekpocak

jaja, azt tudom, h hamar kinövik, dehát pl. nyáron, ha már tényleg többet járkálnak kint is, akkor kell egy zártabb (eső v. hűvös esetére), meg egy szandi a meleg napokra. Bentre lehet, h tényleg nem kell, de ez akkor is 15-20e ft. Vagy meg lehet úszni jó cipővel olcsóbban? :roll:

Zsu
svs

Na, igen, egy átmeneti cipő, egy szandál, egy téli cipő.
Ez nekünk is vékony bőrcipő, ha esős, hűvösebb idő lesz még tavasszal vagy nyáron, rá tudom adni. Szandi meg majd természetesen kell.
Na de nem akarom túlbeszélni!

Zsófi! Samu allergiája hogy van?

Kép
niki30

nem akadékoskodni akarok, csak még1 kérdés: akkor ha Emmának csak nyárra kell esetleg cipő, akkor azt mondjátok elég 1 szandi?

Zsu
svs

Zsu, látod ezt nem tudom. Gondolom attól is függ, mikor indul el. De gondolom nyáron már tuti menni fog ő is.
Tapasztalt anyucik mit mondtok, ilyen esetben nem árt egy zártabb cipő is?

Kép
niki30

samunak lesz nyáron egy zárt cipője (amit most veszek mindjárt tavasszal) meg egy szandija. ha nincs hőség, akkor zokni + szandi, ha melegebb akkor csak szandi, ha hidegebb van cipő. otthon mezítláb, v zokni (gumitalpú pl sima)

szumma: 1 cipő, 1 szandi
kerekpocak

összeg: 10-12 rugó
kerekpocak

összesen.
kerekpocak

Szandál: egy zártabb, 1 szép, és 1 gagyi amiben pancsolt egész nyáron (nem baj ha totál vizes lett) - de nekünk kert van a városban talán nincs nagy pancsilehetőség. Ennyi idősen még azért nem fognak olyan sokat járkálni, mert nem bírják.

Én a lakásban vagy mezítláb vagy zoknit adtam rá, nem jó szerintem ha egész nap cipőben (=nem mezítláb) van.

Zsófi: jöhettek délelőtt is, csak itt lesz anyám takarítónője (kölcsönben), és ha nem zavar titeket hogy valaki a konyhát takarítja akkor gyertek!! Hánykor??

Ági üdv itt!! Én is olvastam a szülésedet, nem semmi :shock: Azért majd ha enyhülnek az emlékek, ne ettől tedd függővé a következő babát!! Max. császár lesz, na és?? Mondjuk én 3,5 óra alatt viszonylag könnyen szültem de 3 hónapig azt mondtam soha többet gyereket. :wink:

Megvolt ma az írásbeli is, hát nem mondom hogy megszakadtam 8)

Most kicsit pihi, jövő héten kezdem a szakdogát írni.

Klári
Kép
ganti

Jelmezről jut eszembe.
Párom mesélte, h. őt kiskorában (oviban) a nővérei beöltöztették menyasszonynak. Fasza mi? Hülyétcsináltak az öcsikéből. :oops: :lol:

Kép
niki30

Hülyét csináltak természetesen külön.

Kép
niki30

Sziasztok

Köszi a a gratulákat,persze kárpotól a sok fájdalomért a kis manó,dehát azért még nagyon friss minden negatív élmény.

Fatima
Nem irigyellek a szülésed miatt biztos borzasztó volt.Most nagyon áttudom érezni. Igen most én is úgyérzem h nem szülök mégegyszer,de nemtudom fog e ez változni. Mostanában nem az fix.

Marcarella

Tényleg mázlista vagy, úgy irigyellek.

Ezzel az aranyérrel az a gond h ez nem csak olyan norm aranyér hanem, hát nem is tudom valami iszonyat inkább nem részletezem.Most használok egy kenőcsöt de nem igazán látok változást már egy hete.

Larácska nem akar büfizni, és állandóan csuklik. Egy nap rá jön vagy 3x, 4x mit csináljak vele? Akartam adni neki pár korty tejcit olyankor,de általában evés után jön rá, és akkor már nem fogadja el újra a cicit.

A másik a köldöke ami aggaszt nem tudom milyennek kell lennie az a baj.Most leesett pár napja az a csonk.Most úgy néz ki, hogy
körbe van a bőre és a közepén benne még van egy kicsi abból a csonkból de az nem nagyon akar száradni.Ez norm?

Ági

Kép
hági

Húúú csajok, annyit írtatok, nem is tudom mihez szóljak hozzá!

Üdv a régi újaknak, tök jó hogy jöttetek!

Marcsi: olyan szép Laura!

Niki: nagyon ügyin turizol, én soha semmi normálisat nem találok, így már rég fel is adtam.

Szerintem is kell 1 zárt, 1 szandi, ráadásul én már előre szívbajt kapok, hogy hogy fog kinézni a cipő, pedig tudom, hogy ez a sorsa, csak olyan szépek. :roll:

Nelly

Kép
breeki

Ági: üdv itt az anyukásban!

Aranyérre mit használsz? Nekem a reparon nagyon bevált, van adagolója is, így belülről is gyógyit.

A csuklás nem zavarja a babákat, de ha igen, akkor elkezd sírni, és attól elmúlik.
Nekünk büfizésre, a sétálgatás vált be, vállra fektetve, hátat ütögetve. Próbáljátok ki.

A köldökét szerintem kezeld tovább úgy mint a csonkot, és le fog száradni.

Fatima: ti hogy tápiztok? Hányszor? Nem írtad. :roll:

Nelly

Kép
breeki

Ági- csuklás nálunk is van,én is cicivel szoktam kínálni,de egy kicsit várok nem rögtön adom oda,mert attól még intenzívebben csinálja.Hagyom kb 5 percet,és utána ok.Volt,hogy adtam neki pár csepp cebion cseppet és attól is elmulott.
A köldök csonk miatt ne aggódj,szerintem teljesen normális,van kinek később szárad ki teljesen,továbbra is ápoljad alkohollal,esetleg a hexachlorophenes hintőporral és renbe jön.Nekünk pl vagy 2 hétig még vérezgetett is,de mára csogaszép kis köldöke lett.

macarella

klári: átküldöd megint a számodat priviben? reggel még egyeztessünk, mert samunál ez elég sok mindentől függ, h utaztatható e. :lol: :lol: :lol: :lol: amúgy pl kertezhetnek kicsit a fiatalok? csak akkor meg totál nem lennénk láb alatt a takarítónéninek.

de alapesetben 10 körül jó lenne? gratula az írásbelihez!!!

ági: a lányokhoz csatlakozva. samu sokáig nem nagyon tudott büfizni, próbálkoztam én is össze-vissza. dokinak nem szívesen mutatod meg az aranyeredet? végső megolásként. ja és kinél szültél?

nekünk szép meg rossz cipőnk nincs, samu cipője, amit 3/4 éve használunk még mindig eszetlen jó állapotban van. kb, mint amikor új volt.
kerekpocak

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

evu: köszi megkaptam a privit.

hági: Luca is rengetegett csuklott. Én nem csináltam semmit, sírástól múlt el neki. De azért, mert egy idő után megunta a csuklást és sírt...
Arra figyeljél, hogy ilyenkor emeljed fel, mert a csuklástól visszajöhet a kaja és nehogy félrenyeljen.

Klári: ügyi vagy, gratulálok!

Marcsi: örülök, hogy jöttél és hoztál képeket. lolonak kis huncut pofija van. Helyes nagyon!

Niki: ügyes vagy turkálásban. :wink: Nekem valahogy nem megy. Talán hiányzik a türelem.

Edis

Kép
ediske

Ja igen, még az aranyérről szerettem volna írni.
Nekem HATALMAS volt szülés után, de komolyan, iszonyat volt.
Én nem csináltam vele semmit, magától visszament egy idő után.
Akár csinálhattam is volna, nem érdekelt annyira. :oops:

Edis

Kép
ediske

Jajjjj már előre aggódok (vagyis tudom), hogy nem mindenre tudok reagálni. :(

Először is, mert már annyiszor akartam írni: Teri! Petra beszarás édes! Bevallom nekem annyira nem szoktak tetszeni a husisabb babák ( :oops: :oops: :oops: ), de Petra imádnivaló!!! :) Az a pucér kép róla díjnyertes! Nekem nem az ugrott be elsőre, hogy a hasát nézi, hanem az, hogy: "jééé, itt a cicim". :lol: :lol:

Nelly! A mi étkezésünk így néz ki:
reggeli- kb 200-220 ml tápi
tízórai- kb 80 ml gyümi
ebéd- a főzelék nagyon változó: ha husi is van benne, tehát laktatóbb, akkor csak 100-120 ml, utána kb 100-140 ml tápi; ha hígabb és nem husis, akkor 140 ml + 100 ml tápi
uzsi- kb 80 ml gyümi vagy az ebédről megmaradt tápi
vacsi- 240-260 ml tápi
éjjel- kb 220 ml tápi

Szóval mi még bőven esszük a tápit, de a dokinőnk is azt mondta, hogy 1 éves koráig napi 3X még kell is nekik enniük. Még nem tudnak akkora mennyiségeket enni főzelékből, így hát kell a tápiban lévő fehérje, zsír stb. Én nem sietem el a "leszoktatást". Ha tudtam volna szoptatni, akkor én 1.5 éves koráig szerettem volna. :)

Niki! Még meg sem dícsértem Emma cipellőjét! Nagyon szép. :) Milyen volt a mai bandázás??

Klári, Ági! Gratula a sikeres vizsgákhoz. Ügyik vagytok! Nekem nincs az a pénz, amiért újra tanulnék. Az az 5 év az egyetemen bőőőven elég volt! Előttetek le a kalappal! :)

Eszter! Örülök, hogy Balázs popsja javul. Csak így tovább!

Ági! Csuklás= normális! Én már picinek citromlevet adtam Tareknek. Még az emésztésének is jó! És imádja! :)
Köldökcsonk- ápold még alkohollal és a hintőporral.

Evu! Én is ölellek! :) Vanília csodaszép! Elmehetne Tarek hugicájának. Mindkettőnek bogár szemei vannak. :)

Anita! Mirkó édes kis oroszlán! :) Tényleg mindjárt szülinapja van! Lesz buli??? :)

elküldöm...

fatima

Zsófi: ahogy így az írásaidból megismerhettem Samut, ő egy igazi minta gyerek. Szépen eljátszik, nem egy rosszcsont, és ez a cipőjén is látszik. De nem ez a jellemző. Szonja cipőjének az orrán már most folt van, ahogy mászott benne, és látszik, hogy ott le fog kopni, koszolódni fog.

Nelly

Kép
breeki

Fatima: jól van akkor, kb ti is annyit tápiztok mint mi. Kezdtem azt hinni, hogy sok, de akkor látom, hogy nem. Szonja, mondjuk kevesebbeket eszik, dehát kislány. Nekünk azt mondta a védőnő, hogy neki ez a főétel, mint az anyatejes babáknak a tejci, és örüljek neki hogy kéri, mert nagyon sok tápanyag van benne, amire szüksége van, és máshonnan még nem kaphatja.

Edis: akkor azért mázlis voltál az aranyérrel. Én nem tudtam ülni, úgy fájt. A gétsebemmel, már másnap simán ültem, 3. nap jött ki az aranyerem, és kb. 2 hétig iszonyat volt.

Nelly

Kép
breeki

jaj lányok köszönöm aranyosak vagytok.
a Laura dicsik külön jól estek.
egyébként ahogy lecseréltem most a vonalzómat, én is ott realizáltam, h. tényleg mennyit változott a kisasszony.

Anita, lesz bulija a Tündérkisfiúnak?
a bölcsiben megtartják a szülinapokat? nálunk azt mondták, h. csak a 3 évest, az 1 és 2 évesek felejtősek. nem igazán értem amúgy a logikáját.
nem semmi milyen kreatív vagy! Mirkó maga döntötte el, h. mi akar lenni?
Thomas-os őrület meg van még?

Zsófi, ez a budakeszi vadaspark !
Csaba a plakáton nem semmi ! mondjuk helyes férjed van, ez tény.
fősulit csinálja még, ugye? mingyá itt a vizsgaidőszak.
{az én körmösöm egy másik körmös amúgy.. hehe :lol: }

Niki, micsoda mákod van mindig ezekkel a turkálásokkal !
evéssel hogy álltok most?
Laura most megint sztrájkol.
mazsolát enne mazsolával. egy 20 dkg-s zacsi kb. 2 nap alatt kivégezve. mást nem is eszik nagyon. főzelékekről leszokott {pedig a bölcsiben szinte csak az van}, a többiben válogat nagyon. a levesek mostanában jollyjokerek voltak pl. hús v. bab v. gulyás, de most az sem kell.
csak mazsola, meg kenyérfélék. ja meg a Fish Mac-et nagyon szereti. :oops: :oops: meg virsli és tojás. itt be is zárult a kör. :cry:

Klári, gratula a vizsgádhoz !
néztem múltkor, h. Julinak milyen hosszú már a haja hallod, simán beelőztetek ! :wink:
figyelj, szobatisztaságot hogy kell elkezdeni? ez Anita, Timi, Zsófi tőletek is kérdés ! mi az első lépés?
mert szerintem Laura már érett lenne rá. szól, ha bekakilt, meg állandóan a wc-n trónol, de még ruhában. megtörli magát, és le is húzza. :lol: tehát szerintem érdekli a dolog.
és bili v. szüükítő?

Marcsi

KépKép
alon

Timi! Örülök, hogy jöttél! Bala aranyköpései haláliak!!! Előttem van, ahogy azzal a kis okos tekintetével mondja a magáét! :) Puszi neki! És kééééérünk méééég! :)

Zsófi! Pont azt akartam már tőled kérdezni (csak parázom, hogy nehogy megsértődj), hogy mikor írod, hogy egyedül vagy Samuval, akkor olyankor mire gondolsz? Mi nehéz? Csak mert én is úgy ismertem meg az írásaidból Samut, hogy egy tök rendes gyerek. Elmolyol magában, nem rámol, nem mászik fel ide-oda stb. Vagy azt igényli, hogy te is ott légy vele és játszatok? Ezt csak azért kérdem, mert ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha egy rendes gyerek mellett nehéz, akkor milyen lesz majd az én örökmozgó sátánfajzatommal???? :) Érted mit kérdezek?

Ja! És gratula Csabának! Híres lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Nálunk is volt hasonló! :) Az egyik fotós kérte meg Salimet, hogy álljon neki modellt az FHM magazinba. 2X is volt benne. :)

És képzeljétek! Paris Hilton kisasszony a Salimék ócska zenekari buszában ment ki Ferihegyre!!! A zenekaruk roadja (csicskája) vitte ki őket, a másik csicskájuk meg kísérte parókát venni! :9 VICCES nem? Abban a buszban ült, amiben Magyarország legtöbb zenekara odahányt stb stb stb. Nem részletezem mi megy egy turnén.... :shock:

fatima

Edis! Luca baba múltkori kpeit nem dícsértem meg! Nagyon szép kislány! Olyan kis finom, mint te vagy! :)
Az aranyereddel tényleg mázlista voltál! :)

Zsu! Mauritius? Komolyan???? Ezt még nem is mesélted??? Bakker! Tudtam én, hogy nem bölcsésznek kellett volna mennem! :twisted:

Nelly! Helyes-helyes! Adjad is csak Szonjának a tápit. Kell az még nekik!

fatima

Fatima, de aranyos vagy ! külön jól esett !
Tápszer: Laura még mindig issza lefekvés előtt a sinlacot. a tejet simán nem fogadja el, nem ízlik neki.
szal mi szerintem rekordot döntünk ebben.

Evu, szia neked is !
nem semmik vagyok, h. fél éven belül másodjára költöztök !
Vanó csodaszép !
úristen, mindjárt fél éves !

Timi, én még nem is gratuláltam szerintem Zsebihez !
SZAL GRATULÁLOK !
Bala gyerekszáj haláli !
Apa "megbékélt" már a gondolattal, h. ismét fia lesz? :wink:
mintha nem is rajta múlna... hehehe
hogy bírod pocakkal a Duracell nyuszival?

Hági, Eszter, Macarella üdv !

Marcsi

KépKép
alon

dehogy sértődöm meg! nem is úgy értem a nehezet, h samu nehéz.
ő egy áldott jó gyerek. iszonyú cuki, nagyon jól elvan -a gázos fél évet leszámítva- jól alszik. nem ez a rossz. hanem, h csaba nélkül reggeltől estig egyedül lenni 5-6 napon át. kora reggeltől fektetésig még a 7végén is.
kérdezhetitek, h egy mintababával ez miért gáz. hát mert apával jobb. mert akármilyenédesdrágatündérmalac azért a férjem a férjem.
szal nem úgy nehéz, h égnek áll a hajam az idegtől, hanem az, h hiányzik a párom. érthető ez így? meg az h 3asban éljünk meg dolgokat. végül is ezért vállal az ember a frjével gyereket, nem egyedül- jobb esetben.

marcsi: samu még messze vana szobatisztaságtól, most tart ott, h hakérdezem, h hol a kaki akkor megmutatja, de abszolút nem szól és én nem is nagyon feszegetem. amúgy sztem mi wc szűkítőzni fogunk, nekem az szimpibb, de totál amatőr vagyok e téren. kláriéknál már aktuálisabb a téma.
kerekpocak

Na és akkor rólunk nagggyyooon röviden, mert már húúúz az ágy! :)

Tarek érezhetően egy újabb változáson megy át. Az alvási szokása kissé megváltozott, az evése is. Már nem játszik a játékaival, csak azok a dolgok érdeklik, amik veszélyesek. :)
Séta közben felfedezi a járműveket. Ma hangosan visongott, amikor kutyát látott és ma délután volt az apukájával játszón. Hintáztak! De azt mondja Salim, hogy baromi nagy neki a hinta. Most még nem is, mert jól fel volt öltöztetve, de nyáron egy szál semmiben ki fog esni belőle. :( Ötletek??? :roll: :roll: :roll: :)

fatima

nelly: mondjuk az hozzá tartozik, h samu nem mászott benne, az valóban megviseli a cipőt.
samu is iszik még tápit! minden reggel! a sima tejet nem fogadja el, mint lolo, egyszerűen nem ízlik neki.
marcsi: igen, csinálja a fősulit és igen vizsgaidőszak kezdődik.... grrr... de muszáj.
kerekpocak

hú micsoda modell apukák vannak itt !! 8)

Fatima, a Paris Hiltonos sztorin itt rötyögök magamban !
egyébként egész szépen haladsz a tesóprojekttel, emlékszem szülés után mondtad, h. te SOHA, de SOHA többet. most meg már eljuttotunk a NÉHÁ-ig.. szal egész jól puhulsz azért... :wink:

Zsófi 3\4 évig u.az a cipő?? Laura nagyon gyorsan kinövi, kb. 3-4 hónap alatt az aktuális méretet.
hányas lába van Samunak?

Marcsi

KépKép
alon

OK Zsófi! Örülök, hogy nem bántottalak meg a kérdésemmel. De mostmár értem én, hogy miről van szó. Tök igazad van! Nekem mondjuk szerencsém van, hogy Salim már 3-kor itthon van, de áldom is az eget ezért, különben bele pusztulnék abba amennyit nekem kell mennem Tarek után. Délutánra már mindig hulla vagyok tőle. Olyankor ketten nyomjuk apával és még van, hogy így is nehéz! :) És ezzel nem azt mondom, hogy rossz gyerek Tarek, hanem azt, hogy egy igazi aktív pasi, aki nem áll le SOHA!!! :)

fatima

[quote="fatima"]
írta:
fatimade nyáron egy szál semmiben ki fog esni belőle. :( Ötletek??? :roll: :roll: :roll: :)

ezt nem értem ! hogy tud kiesni belőle? nem ilyen keretes babahinta, és a lába között megy egy vas?
amúgy szerintem 1 éves korára lesz már annyi veszélyérzete, hogy kapaszkodjon stb... ? v. az csak később jön?

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi: én értettem hogy miért nehéz neked. Ez tényleg rossz, és kicsit meg is keseríti a dolgokat.
SZonja még inkább mászik, ezért ha leállítom indulás előtt, azonnal odébb mászik. Ill. hétvégén vendégségben voltunk, és nem vettem le rögtöna cipőt róla, és lekoptatta kicsit az orrát. :( Még helyre tudtam hozni.

Fatima: nagyon hasonló habitusú Tarek és Szonja. Dettó! A játékok egyáltalán nem érdeklik most, csak a pakolás, és a veszélyes dolgok. 8 szemem lenne sem lenne elég.

Piciknek való hintát próbáltátok? Annak minden oldalán van egy felező.

A csúcsot a sógornőmék viszik, most volt három éves a kisfiú, éd reggel tápizik, mert a tejet egyáltalán nem fogadja el.

Nelly

Kép
breeki

szerintem is fatima kapszkodni fog tarek! no para! használjatok babahintát!

21es lába van. lolonak? de most veszünk 22es cipőt neki. én sem értem, h hogy jó még rá. :shock: :shock: :shock:

fatima: igazából samu meg sem áll egész nap. mondják is a bölcsiben, h ilyet még nem láttak. de nagyon óvatos. simán van olyan, h ő az egyik szobában van én meg főzök mondjuk. ált. az van, h amíg én reggel elvégzem a házimunkát + mondjuk főzök, addig tudja, h egyedül kell jtszania, v segít nekem, v felültetem a pultra és vmit pakol. utána mondjuk 2-2.5 óra séta jön (ami azért terhesen nem feltétlenül könnyű már) utána haza. aztán ebéd, alvás- ami nekem kicsit pakolás és alvás, utána délután olvasás, játszás, kajcsi és du-i séta 2-3 óra. 7kor vacsi, f8 fürdés, utána estimese. kb f9-re alszik el.

szóval ezt egyedül, ha minden nap egyedül kell, akkor fárasztó. nem is samu természete miatt, bár azért ha itthon vagyunk természetesen nem arról szól a dolog, h ő egyedül elvan, hanem játszuk együtt (igényli ő is én is), hanem mert össz min. 4 de van h 5 óra séta, házimunka, samuzás utána, alatta, közben akárhogyis, de lefáraszt. :) :) :)

meg csaba hiányzik!!! :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

Fatima: köszi :oops: :oops: :oops:

Én is tudnék mesélni a turnékról. :lol:

Marcsi: a barátnőm kisfia januárban múlt 2 éves és még nem szobatiszta. Lassan biztosan eljön az idő. :) Édes lehet ahogy ruhában kitörli. :lol:

Edis

Kép
ediske

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?