Sziasztok!
először is :
NAGY-NAGY GRATULA Kisscicának és az ő kicsi fiához!!
Kívánok nektek minden-minden jót, nagyon sok boldogságot!!
Hú, kíváncsi vagyok a részletekre...
Remélem nem szenvedett sokat!
Emlékszem tegnap még írta, hogy korán lefekszenek aludni, és csomagol a férjének szendvicseket...
EMI! Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok, majd ha időd - vmikor

engedi - írj!!!!
Nahát, beindult a babaeső!
Ágnes27 én ugyanúgy jártam ma, mint Te
Képzeljétek lányok, a kisfiam úgy megmakacsolta magát, hogy pont a ctg 30 percében egyetlen(!) mozgást sem produkált...Semmit, hiába fordultam meg, simogattam, ettem közben, de ő senkire és semmire sem hederített...Persze én nem aggódtam, ugyanis előtte is és rögtön utána is nagy tornázásokat végzett...Én csak mosolyogtam bőszen

Ilyen egy dafke kos gyerek
A ctg-s nőnek persze nem igazán tetszett, így elküldött flowmetriára sürgősséggel...Persze minden a legnagyobb rendben volt. Előtte a nődokimnál voltam, aki azt mondta, hogy változatlan a helyzet, u.az minden, mint volt pont egy hete (2110)
Azt mondta, hogy egy hét múlva vár!! Ahhoz képest, hogy 6-ra vagyok kiírva...
Nici, remélem jobban vagy!!
Szőlő, örülök, hogy rendben volt minden a vizsgálaton.
Zsuzsófi, jobb éjszakát neked, remélem a gyerkőcök engednek pihizni!
Gumimaci, tök jó, hogy már beszereztétek a hiányzó dolgokat is, a vízhőmérőt bárhol megtudjátok venni, az már tényleg apróság
Csatlakozom - reggel volt szó erről - a rosszul alvók táborához. Ez már a 3. nap, hogy alig alszunk vmit a babával együtt. 3-4 órát, azt is úgy, hogy félóránként fenn vagyok. Pedig nem szeretnék kialvatlan mosott sz..-ként szülni, norm. helyzetben is eléggé megvisel az alváshiány.
Hú, jó sok lettem. Remélem jönnek majd hírek a friss anyukáktól, már nagyon kíváncsi vagyok a részletekre. Bár, ha beleképzelem magam a helyükbe - ami elég lehetetlen vállalkozás persze - én sem ezzel indítanék. Sokkal fontosabb dolguk is van ennél
Timi