coca neked a ferjed is kapta a gynevacot.A te nodokid irta ki neki is?
Valahogy erzem hogy nem fogja kiirni a doki nekem(csak a beadast kellene,az inekcio megvan mar)de azert teszek egy probat.
Nekem a férjem is nyomott egy sort. Nekem beadta a házidokim, amikor meg nem tudtam elmenni, akkor a férjem, ill. egy kollégám. Csak az elsőt kell mindenképpen dokinál, mert ha allergiás reakciót vált ki, ő tud "intézkedni".
Jó kukucskálást tüszőügyben!
majd meglatjuk mi lesz.attol tartok hogy a doki meg eleteben nem hallot errol a vakcinarol,a tajekoztatot meg nem tudja elolvasni sem(nem tud magyarul olvasni).
nem tudom hogy mit mondjak neki hogy belemenjen.
Kicsit átmentem olvasó üzemmüdba, mert tételeket kellett kidolgoznom.
Képzeljétek, voltam este dokinál..... szóval holnaptól újra szedem a Bromo-t.
És magától kicsit lejjebb ment a prolactin szintem Lesz ovu a jobb oldalamban, uh-n meg lett kuksizva.
Snufi, jobbra fent vannak 2 betűs jelek, pl. EN, stb. Arra kell kattintani. Ha nem megy, priviben küldd el a jelszavadat, és hogy min kell változtatni a vonalzón, szívesen megcsinálom.
koszonom a tuszodicseretet,nekem jo ez igy,csak hat ugye a doki....olyan lekezeloen beszelt errol a stimurol.Mar csak azt vartam hogy azt mondja ugysem fog ez sikerulni.
coca,felveszuk most a szurit azert hogy a kovetkezo stimura mar "jok legyunk".Valszeg meg egy utolso stimum lesz kovetkezo ciklusban,a doki nem akar tobbet,o lapart akar,en nem.
Ja, Rólam a vitaminok jól helyreraktak, elmúlt a fáradtságom, úgy tudtam végignézni a Sharkot meg Dr. House-t, hogy előtte nem aludtam Pedig régen enélkül nem ment! Sőt, a kávét is kiiktattam az életemből, és mégcsak meg sem éreztem!
szezso koszi:)
milyen vitaminokat szedsz?jo hogy fitt vagy es ude
coca,hetfonkent fogjuk kapni,vagyis hetente.a kovetkezo pem ig mar bent lesz 4.Aztan ha nem sikerul a kovetkezo stimu akkor meg mindig ott van hogy spontan is sikerulhet.Valamiben muszaly biznom,meg ha az eszemmel tudom hogy csak altatom magam.a gynevac sem csodaszer.
lapar,en is ezt kerdeztem a dokitol.Allitolag megszabadit a cisztaktol meg korbenez odabent.
szerintem meg a tiszteletdijra(100euro)faj a foga.
Viszont a hiszteron gondolkodom,vegul is lehet polipom vagy sovenyem vagy akarmim ami miat nem tud megtapadni a baba.
kuzsanna nem fajt,inkabb psihesen volt kicsit nehez.feltem hogy elrontok valamit.
Mondjuk nem fajt anyira mint utolsonak kaptam es most ezen parazok.
coca ha delutan tesztelek es pozitiv lesz a teszt akkor ugye jol adtam be a szurit?Mondjuk benyomtam tovig es nem maradt a fecskendoben folyadek,tehat elvileg ok.
Érdekes nálunk már 5óra 24 perc van és mégsem azt írja ki miért?
Majd hozok fényképeket, csudi jó itt csak a thai kajával van már tele a hócipőm. Higyétek el 2 hét után ti is utálnátok, minden, de minden édes a hús a kenyér a tészta a gyümölcs, na jó nem panaszkodom, mert az idő gyönyörű és már csuda barna vagyok.
Képzeljétek tegnap vettem egy tesztet mert kiváncsi voltam, hogy ürül-e már a HCG és a tesztcsík még mindig iszonyat erős a kontroll csík meg halvány. Ki érti ezt? Azt hittem hamarabb ürül már eltelt 9 nap.
rövid leszek, nincs jó kedvem. rosszul alakulnak a dolgok pár napja. holnap még megpróbálkozok egy teszttel. de egyre jobban azt érzem, hogy nálam is van vmi probléma. a dokimat kérni fogom, hogy küldjön el még vizsgálatokra.