Drága Maszatpapa!
Köszönjük a képeket Barnabásról (mondom én, hogy ez "Barnusszindróma" hogy mindegyik csodaszép)

Áhhh, kicsit sem vagyok elfogult sem...
Persze, hogy jöhetsz és kérdezhetsz, ha van vmi...
Sok puszi Ciccnek, mondd meg neki meg hogy nagyon ügyes volt! Le a kalappal és én személy szerint nagyon irigy-irigy, mert egyidősek vagyunk/voltunk!!! De úgy látszik, a Barnusok nagyon rendes gyerekek (enyém is az volt a pociban is, meg most is)!!!
Na, lelövöm magam!!
Zsuzsa!
Véled is játszik ez a gyermek....

énis fájdogáltam éjjel megint, de semmi...
Hát lementem ctg-re, de 9-en voltak... bekopogtam, de nővér sehol... és úgy felhúztam magam, hogy az őrület, szóval azért az emberi bunkóságnak is vannak határai, amit most túlhaladt a nőgyógyi várójában tapasztalt női együttérzés a többi hölgyeménytől...

Egyetlen kismamaként kértem, hogy a következő, aki bemegy, legyen szives és szóljon a nővérnek, hogy ctg-re várok és senkit nem akarok beelőzni a sorban, a ctg-t a nővér teszi fel és addig megy tovább a rendelés, mintha ott sem lennék.... 4!!! nőci ment be, mig ott voltam... szerintetek szólt bármelyik is odabenn????

nem!!! Másfél órát vártam kint... aztán felálltam és megköszöntem a kedvességet és eljöttem a p..csába!!! Hát nem fogok egy szaros ctg miatt egész délelőtt ott ülni! Ha fájásaim lesznek, lesznek anélkül is... amúgyis megyek fél2-re védőnénihez, ő néz szivhangot is... úgyhogy nem maradok le semmiről....
Csak ez most fejbevágott... én nem egyszer voltam, amikor nem voltam terhes, hogy utánam várt egy kismami nagypocival és mondtam neki, hogy menjen be nyugodtan előttem, mert én könnyebben várok, ülök, mint ő.... dehát lehet, hogy én vagyok túlzottan jószivü és együttérző... a franc a fejembe....
Na, most jól kidühöngtem magamat!!!!
Bocsika....
Nah, el is felejtettem, kinek akartam még irni... hát kész vagyok... totál kihagy az agyam... agyam????... szal vmi, ami a helyén van most...