A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Bessy,
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D A 2 fagyis is teljesen jó, Ők úgyis csak kistesóknak fognak kelleni, úgyhogy még ráérsz a mennyiségükön filózni :wink:
Igen, sajnos tényleg nem ér annyit a melóhely, hogy rámenjek egészségileg... Ilyenkor muszáj "önzőnek" lenni, és elsősorban a saját érdekeinket figyelembe venni... még ha nagyon nehéz is.
Köszönöm a szavaidat, nagyon aranyos vagy :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!!

Köszönöm szépen, már sokkal jobban vagyok!
Már csak az orromat fújom néha, a torok fájás szerencsére elmúlt.

Zsókuci!

Megértelek a munkahelyváltással kapcsolatban. Ugyan nem én, hanem a párom váltott 2 hónapja (9 év után!).
nika28

Madrin
Teljesen igazad van. :wink:

Zsókuci
Köszi! Igen, ők lesznek a tesóbabák. :D

Nika
Örülök, hogy gyógyulgatsz. :wink:
bessy76

Bessy!

Nagyon szorítok Neked! :D
nika28

Nika
Köszi!!!

Lányok!
Ugye nem baj, hogy fájdogál a hasam? :shock: :roll:
bessy76

Madrin,
Teljesen igazad van! :oops: Nagyon jó kis társaság, úgyhogy ígérem, most már nem fogok eltünedezni… :wink:
Én is sokáig azért halogattam a dolgot, merthogy úgyis mindjárt kezdünk, meg már ennyit kibírok, stb. De nem, tényleg meg kellett lépnem…

Nika,
Hát akkor a párodnak sem lehetett könnyű… 9 év rengeteg idő. :roll:
Örülök, hogy már jobban vagy! :)

Bessy,
Egyél rengeteg fehérjét és igyál sok-sok folyadékot. Reméljük nem lesz túlstimud. Ha elkezdene feszíteni, vagy megnő a pocitérfogatod, akkor az erre utalna, de ha csak fájdogál, az szerintem belefér :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Megjöttem UH-ról. Nyh: 9mm, jobb oldal: 1db 18mm, 1db 16mm, 1db 14mm, bal oldal 1db 13 mm, és hétfőn inszem! :lol: Remélem, hogy ez most már minden tekintetben az utolsó lesz!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone,
Szuper eredmények, gratulálok! :D:D Hajrá minden tekintetben utolsó inszem! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Nemone
Ez nagyon szép!! Négyes ikrek! :wink: :lol: :lol: :lol:
bessy76

Sziasztok!

Látom, vannak itt nagyon bíztató eredmények is!Hajrá, Hölgyeim!
Nagyon ösztönzően hatna ránk egy-két-hár-négy pocaklakó! :) :) :)

Én tegnap voltam az itthoni dokimnál, és kb. 25-ére irányoztuk elő a HSG-t, de még a röntgennel egyeztetni kell, hogy van-e időpont akkorra.

Apa megy hétfő reggel népszámlálásra. Remélem, jó eredménnyel zár. :) :) Jó lenne, ha legalább nála nem lenne semmi gond!

Kellemes hétvégét, jó pihenést kívánok Nektek!

Orsi
dnorsi

Bessy
Negyed 2-re értünk oda és fél 3 után jöttünk el.Igen ott vállal a Jánosban!
Az a lényeg hogy került a fagyiba és tesónak ennyi elég is lesz :D Millió babatapi!!!

Nemone
Csuriban a kezem,hogy a hétfői legyen minden téren az utolsó :D

Nika
Örülök,hogy jobban vagy!

Juzsika
Kép
gabicsibe

Smile,Baby
Nagyon eltünetek!!!!Mizúsj?????
gabicsibe

Gabicsibe
Akkor épp elkerültük egymást. :( Mi meg 1/4 2-kor jöttünk el.

Jusika
Gyere a hírekkel!!
bessy76

Sziasztok!

Helyzetjelentés, aztán visszaolvasok:

ma voltam konzultálni az MM-bne IR ügyben. A lelet alapján azt írták hogy IR valószínű, mivel a számok a súlyomhoz és a magasságomhoz képest magasak.
Szóval most diétáznom kell -számolgatni a szénhidrátokat-, mozogni, Meforalt szedni.
Az étkezés terén az a jó hogy már 3 hete elkezdtem egy hasonló diétát -méregtelenítés gyanánt- amiben nagyon sok a zöldség és abban ugye kevés szénhidrát, valamint 3 hete mozgok is olyan sűrűn amilyen sűrűn lehet.
Valaki szed Meforalt? A betegtájékoztató eléggé elrémített. Pl: "azok a diabéteszes betegek, akik terhesek vagy terhességet terveznek a tablettát nem szedhetik." Ez ugye a diabéteszesekre vonatkozik? Rám nem? :roll:
....és egyéb kellemetlenségek.
Szóval azért menyugodtam. Lehet hogy ez a baj aztán majd 3 hónapon belül meg jön a babó, juhéjjj....... :D

Jövőhéten megyek még pajzsmirigy vizsgálatra ugyanoda.

Csütörtöktől akupunktúrára is járok.

Talán jövőhét végére megjön a mensim és aztán kezdhetünk. Most úgy vagyunk vele hogy a dokira bízom magam, aki szerintem úgyis támogatni fogja még azt a 6. inszemet.

Szóval ennyi történtmost velem.

Visszaolvasok és hamarosan jelentkezem.

Sok-sok drukk Nektek!

Aztán most már igazán lehetne babaeső, már eltelt negyed év és eddig még csak két új kismamánk van. Pedig ennek az évnek nagyon szerencsésnek kell lennie mindenkinek!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok
Nincs jó hírem. Nem sikerült. Természetesen miértjét nem tudom. Nagyon kész vagyok, főleg azért is mert 9-re mentem vérvételre és fél egykor kaptam eredményt. De ha nem sikerül mért váratnak ennyit. Aztán elmentem vásárolni (természetesen alig vettem valamit csak császkáltam), mert nem volt kedvem hazajönni.
Mindenkinek köszönöm hogy szorított.
Gabicsibe
légyszi a táblában tegyél átt a pihenők közé, aztán majd meglátjuk mi lesz velem.
juzsika

Juzsika!
BORZASZTÓAN SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép
vucuska

Juzsika
Nagyon sajnálom!!! Szegénykém!
:cry: :cry: :cry:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Juzsika drága!
Nagyon sajnálom :cry:
Legyél erős és tarts ki, neked is lesz kisbabád!!!

Lányok, mostmár tuti a hétfői leszívás!!!
Szombat éjfélkor tüszőrepesztő szuri!!!
Képzeljétek, fél 9-től fél 3-ig bent voltam. Zeke dokibácsinak el kellett mennie és négyen vártunk rá (közben olyan jókat dumcsiztunk, hogy csak na, fel sem tűnt az idő múlása, a végére még Évike, az asszisztens hölgy is csatlakozott)
Egyszóval igazán csajos nap lett!!! :)

Valaki jöjjön mostmár jó hírrel!

Gil :)
Szorítok, indítsd be a babaesőt!!!
Gyáva nyuszi vagyok, nem merem magamnak adni a szurikat, inkább bejárok mindennap!
Szegénykém, borzasztó lehet ez a sok rossz álom, küldök rossz álom űzőt!!!!!! :)
adri1983

Zsókuci
Üdv újra itt!!!! :D :D :D Örülök, hogy sikerült döntést hozni! Sok sikert az új munkához!!!

Nemone
Ezek szép számok!!!! Tök jó!!!

Vucuska
Hát akkor lehet, hogy megvan a bűnös!

gil

Orsi :)
Biztos minden rendben lesz Apa kisfickóival!
Nálunk egyszeri mutatott ki gyulladást, anniyra megijedtem, de a következő vizsgálat teljesen negatív lett, nem is kellett semmit szednie!
adri1983

Adri
Kösziiiiiii!!!! Megvárom Noki, Kira, Kriszta, Orsi hogy csinál csíkos tesztet, és remélem, követem őket! :wink:
Majd ráunsz a bejárkálásra és egyszer csak hasbadöföd magad! :lol: :lol:

Fél 9-től 3-ig??? :shock: :shock: És elrepült az idő? :shock: Hát türelmes típus vagy! :lol:

Hajrá hétfő!!!!!!!!!!!!!

gil

Zsókuci :D
Én is nagyon örülök, hogy itt vagy újra!!!
Nem tűnhetsz el, ha Te nem vagy, lehet, hogy az egész lombikba bele sem vágok!!!
adri1983

zsókuci: Egyenlőre diétázgatok, meg mennek a kivizsgálások. Majd a hormoneredményeimből kiderül, hogy elkezdhetjük-e a stimut. Drukk az új munkához!

zsókuci, nemone: Mennek azok a drukkok oda is!!!

vucuska: Én merckformint szedek, abban is metformin a hatóanyag, csak más a gyártó. Ne izgulj, lehet terhesség alatt is szedni, csak a dokik nem szokták támogatni, mert nincs letesztelve. A pcos-es fórum kismamái a bizonyíték, hogy nem lett gond a babával. Van amelyikük 12 hetes korig szedte, mert addig nagyobb a vetélés esélye. De olyan is van, aki végig szedte a terhességi cukorbetegség megelőzésére. Kíváncsi leszek, hogy neked használ-e valamit. És remélem azt mondták, hogy fokozatosan emeld az adagot, ne egyszerre, mert rosszul lehetsz tőle.

juzsika: Így ismeretlenül is sajnálom. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Juzsika!

Nagyon sajnálom, együtt érzek veled :cry:
witch26
Budapest X. kerület

Juzsika!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: És biztos az a legidegesítőbb, hogy nem tudod miért nem sikerült. A fenébe! Tök idegesítő! Tiszta mérges lettem! :evil:
kira76

Juzsika
:cry:

Zsókuci példáját követve én is bocs! :oops: szinte semmire nem volt időm....munka ....tanulás...allergia....elvoltam:)
Voltam egy akkupunktúrás homeos dokinál, és hát döbbenetes élmény volt! Az allergiámmal mentem, de kompett "csomagot" kaptam(stresszoldás, vízhajtás.....)Most már kicsit fáradt vagyok,de majd mesélek róla bővebben, ha valakit érdekel!

Zsókuci
Nem semmi vagy! Nagy döntés! Én nem vagyok ilyen bátor! Pláne mióta eldöntöttük, hogy gyereket szeretnénk, én is csak kivárok, hogy addig már jó így....ennek már egy éve :oops:

Gil,
NO PARA! :lol: :wink:
Mennek a drukk hegyek!!

Nika
Örülök,hogy jobban vagy! Most, hogy jön a tavasz, remélem nem lesz már annyi vírus!

Adri
DE IZGI! Drukk a leszíváshoz!

Anett!
Szuper! Klassz eredmények, és mindjárt kezdtek úrja! :lol:

Brumi
mi is folyton menekülünk:) az egyetlen szabad napomat a vasárnapot igyekszünk szabad ég alatt tölteni! :lol: Annyira jót tesz a lelkemnek!

Csibe
Itt is megy a drukk!:)

Ma én is megjártam a BMC-t.
Hihetetlen kevesen voltak, és a központi laborban is:)
Így volt időm "napozni", és olvasni is az eredményig! :lol:
Minden rendben volt, indul a stimu, jövő kedden megyek kukucskára újra! Remélem addigra újra kisüt a nap! :lol:
Most már ráállok a pihenésre, és kímélésre :lol: mindent a cél érdekében :lol:
A családom ilyenkor méhkirálynőnek hív, vagy anyakirálynőnek (alien) :lol: :lol: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Juzsika,
Nagyon sajnálom én is :( ilyenkor nem is lehet mit mondani erre.

Zsókuci,
Örülök, hogy újra itt vagy! :) Hiányoztál ám!

Noki,Kíra, Orsi,
Csinált valaki tesztet?

Én megfogadtam, hogy nem csinálok, majd szerdán kiderül.

Tényleg lányok, ez hogy megy? Reggel vinni kell valamibe pisit és utána a recepción jelentkezni, hogy itt vagyok, majd leadni a lenti laborba? A pisiből mennyit szoktatok vinni? Hány óra körül kell odamenni? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de sajnos senki nem mondta el nekem, én meg az inszem napján nem is kérdeztem :(

Mindenkinek szorítok nagyon!
Kellemes Hétvégét!
Puszi
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok,

Dnorsi,
Reméljük, összejön a 25.-i HSG! Drukkolok a hétfői népszámláláshoz! :D

Vucuska,
Bocs, ha átsiklottam az infó felett, de szeretném megkérdezni, hogy ezt az IR-vizsgálatot hol lehet kérni? Háziorvos, nődoki, belgyógyi?
Hajrá, meglátod, sikerülni fog, és végre anyuci leszel!

Juzsika,
Szívből sajnálom :cry: :cry: De azért ne tűnj el, hátha segíthetünk kicsit :roll: :oops:

Adri,
Szuper, hogy hétfőn már leszívás! :D
Köszönöm szépen amit írtál, annyira meghatódtam… de tényleg :oops: :oops: Millió puszi Neked!

Gil,
Drága vagy, köszönöm :oops:

Vicky,
Kívánom, hogy jók legyenek az eredmények, és kezdhessetek!

Törpe,
Hát igen, nem könnyű egy ilyen döntés… én nagyon bízom benne, hogy esetlegesen a gyulladás is megszűnik a szervezetemben, ha a stressz eltűnik… :roll:
Nagyon örülök, hogy kezdődik a stimu!!! :D

TubiKriszta,
Aranyos vagy, köszönöm!!! :D Millió puszi, meg babatapi és drukkhegyek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mindenkinek, akinek kell, mennek a drukkok, babatapik, osszátok be :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Szépséges álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Én a többiek javaslatára kértem időpontot a MensMetisnél -ugyanilyen néven találod meg a honlapját- IR+cukor vizsgálatra és konzultációra. A vérvételre 6-ra mentem, levették a 0 perces vért, majd iszonyat édes vizet kellett inni, után 2 óra pihi és levették a 120 perces vért. Másnapra meg is volt az eredmény de értékelést nem kaptam ezért mentem konzultációra.

Kép
vucuska

Juzsika!

Nagyon sajnálom!
:cry:

Nem teszteltem és nem is fogok !
Majd a kórházba tesztelek, de tuti nincs baba a pocakba :cry:

Puszi Mindenkinek !

Kép
noki&potyi

Juzsika,
Nagyon sajnálom... nehéz ilyenkor nagyon tudom... sokan tudjuk... de nem feladni! Előre nézz, és lesz babád!

Gil, drukkolok az inszemhez!

Adri, szuper, hétfőm leszívás! Sok szép petesejtet kívánok neked! És jó találkozást!!!

Zsókuci,
Abszolút megértelek... Én 1 hónapja mondtam fel, és már le is járt a felmondásom, azóta már tanítok is, és nagyon élvezem. :) Van egy olyan pont, amikor az ember azt mondja, állj, ez így nem mehet tovább. Nekünk mindent meg kell tenni azért, hogy stresszmentes munkahelyünk legyen.... Örülök, hogy most már jó irányba változnak a dolgok! Puszi neked!

Törpe! de jó, eljött a te időd! Hajrááááááá! Igazad van, mostantól takarékra kell állítani magad! :) Tetszik a beceneved. Nagyon kedves!

Madrin,
Igazad van :) Mennyire......... Sajnos nincs annyi idejük az orvosoknak, hogy a mi lelkünkkel foglalkozzanak, és azzal, hogy minden számunkra fontos infót megkapjunk. De pl nem is biztos, hogy olyan sokat számít, ha mondjuk kifejezetten a lelkünk ápolására van szalókember. Az új meddőségiben van pszichológus, de viccesnek tűnik. 15ezer ft egy alkalom, és a 2 doki közül az egyik tavaly diplomázott, akinek annyi a referenciája meddőség terén, hogy lombikprogramból írta a szakdogáját. A másikról nem tudok, de az önéletrajzát nézve semmi nem utal a meddőségre. Nem ronda akarok lenni, csak tárgyilagos. A csoportterápiánk sokkal jobb :) Ha orvosilag közelítem meg. :) És hasznosabb. de tényleg lányok, olvastam, hogy akinek egy vagy több sikertelen lombik kezelése volt, annak érdemes elbeszélgetni egy pszichológussal, hogy megnézzék, nincs e lelki blokk, dolog a háttérben. Ha pedig mondjuk nem volt, akkor nem keletkezett a sikertelenségek óta., merthogy ez egy ördögi kör lehet. Viszont olvastam egy megnyugtató dolgot, nem kell rohanni a pszichomókushoz, mivel egy vizsgálat- vagy kutatás során összhasonlították, hogyan alakult a teherbeesés aránya a pszichológusi segítséget igénybevevők, a pszichológust nem igénybevevők, de csoportban közösen lombikos dolgaikat megbeszélő hasonló cipőben járók, és a 2 előbbihez nem tartozó, "önálló" babagyártással foglalkozókat. 1 éven belül 3-szoros volt a teherbeesés aránya az első kettő "csoportban".Nem okoskodni akartam, de szerintem ezek érdekes dolgok, remélem nem untattalak benneteket.
Vendég

Brumi
Köszi!!! Szükségem van rá! Te milyen munkáról
mire váltottál, ha megkérdezhetem? Vagy inkább priviben válaszolj.
Szerintem is nagyon jó, hogy itt vagyunk egymásnak, én csak veletek tudok erről beszélni!

Noki
Aztán hátha nagy, kellemes csalódás lesz jövő héten! :wink:

Kriszta
Reggel menj, amikor szoktál, én kisebb befőttesüvegben vittem, a recin mondod, mire jöttél, de tudják is az aktádból, és az ottani laborban kell leadni. Aztán csüccs, és egyszer csak szólítanak.
Nem hülye kérdések! :D HOgy vagy? Mit érzel?

Méhkirálynő :lol: :lol: Ez jó!
Hajráááá!!!

gil

Sziasztok!

Juzsika, sajnálom :( Kitartás. Tudom, most hogy érzed magad.

Zsókuci, gratulálok a döntésedhez! Biztos nem fogod megbánni. :wink: Én lassan 3 éve, hogy felmondtaml az előző munkahelyemen 8 év után. Egy percre sem bántam meg. Fantasztikus a mostani. Férjem 1 éve jött el az előző helyéről. Össze se lehet hasonlítani azóta a hangulatunkat. Sok sikert kívánok az új helyeden!

Gabicsibe, jövőhéten megyek cisztanéző uh-ra, de még nem tudom melyik nap, mert még várom a mensit. Majd jelzem :wink:

Brumi, nagyon érdekeseket írtál. Engem egyáltalán nem untattál. Köszi az infókat!

Mennek a drukkok minden eredményre várónak és mindenkinek és Kellemes napsütéses hétvégét!

Puszi
süni76

Juzsika
Kép nagyon-nagyon sajnálom!Viszont nem szabad feladni!!!Egy pár napig szabad keseregni aztán csak is az újrakezdésen gondolkodni!Kitartás,leszel te még anyuci!!!
gabicsibe

Jusika
Nagyon sajnálom! :cry:

Adri
Nagyon drukkolok hétfőre! :wink:

Orsi
Drukk apa katonáinak. Biztos minden rendben lesz. :wink:

Jövőhéten remélem beindul a babaeső! Már most izgulok értetek! :wink: :D
bessy76

Juzsika!

Nagyon sajnálom!
Ne add fel!!!
nika28

Lányok!!!
Köszönöm Mindenkinek a drukkokat!!!!!
Már elkészítettem a pakkomat (hálóing, köntös, papucs, zokni, víz, törlőkendő) van benne.
Szerintetek kell még valami?
Brumi :)
Köszi, remélem jó lesz a találkozásuk!! :)
Érdekes dolgokat írtál, köszönjük!
Noki :)
Ne add fel, hátha lesz baba!!! Szorítunk!!!
Zsókuci :)
Most, hogy megnyugszol lelkileg, a gyulladás is biztosan eltávozik a szervezetedből és jön a babuka!!! Így legyen! :)
Kriszta :)
Nagyon drukkolunk!!! Csak ne idegeskedj!
Törpe :)
Ügyes vagy, hogy a pihit helyezed előtérbe, mindent a piciért, drága anyakirálynénk!! :)
adri1983

Bessy :)
Pocakfájással mi a helyzet?
Remélem pihengetsz jó sokat!
Puszillak!
adri1983

Anett :)
De izgi, mindjárt kezdhettek!!!
Drukkolok!
adri1983

Sziasztok,

Vucuska,
Köszönöm szépen az infót! :)

Brumi,
Köszönöm, amit írtál. Sokat jár még ez az egész váltás a fejemben, de érzem, hogy jól döntöttem… vége a folyamatos feszültségnek bennem hamarosan, és ez jóóó :wink:

Süni drága,

Neked is köszi! :D

Bessy,
Hogy van a pocid? Fájdogál még? Remélem nyomatod a sok-sok fehérjét és folyadékot :wink:

Adri,
A próféta szóljon belőled :wink: :lol:

Sok puszi mindenkinek, és persze megy a drukk és babatapi, akiknek kell:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

SZiasztok!

Mi ez a nagy csend? :shock:

Noki, Kira
HOgy vagytok?????? Drukkolok holnapra, hogy jó hírt kapjatok! Még mindig bírtátok teszt nélkül? Az is nagy dolog, ha még nem jött meg! Nekem legtöbbször már megjött előtte, így nem volt miért izgulni.

Adri
Akkor sok sikert hétfőre!!!! Remélem, mindne rendben lesz!

Nika
Meggyógyultál?

Lányok!
Szurkál a bal petefészkem, amikor megyek. Valakinek volt már ilyen? Nem nagyon fáj, de kellemetlen.

Szép vasárnapot mindenkinek!

gil

Lányok!
Hol kell behajtani a Jánosba kocsival?

Gil :)
Biztos nem gond a szúrkálás, ne aggódj, csak pihenj!!!
MIndnekinek szép vasárnapot és tessék írni!!! :D
adri1983

szia Adri!
A Jánoskorházzal ha szemben állsz, bal oldalt van egy utca, azon fel kell menni egy darabig (pár száz méter) és jobb oldalt, ott a bejárat! Pont a BMC-nél lyukadsz ki, ha bementek kocsival és szépen mentek egyenesen tovább!
Gil!
Majd holnap meglátjuk, hogy vagyunk! :lol:
Mindenkinek puszi!
Holnap írok!
kira76

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, sajna fájdogál a hasam...
Napi 4-5 liter víz lecsúszik és a punkció (hétfő) óta napi 1/2 kiló túrót megettem :shock: (már kezd a fülemen kijönni) :D Ma nem, mert ma csirke husit sütöttem, gondoltam mára elég lesz az fehérjének. Úgyhogy szerintem a siker ezen nem fog múlni. :roll:

Adri
Oldalról, a Diós árok felől lehet bemenni kocsival. Tehát nem mész fel a főbejárathoz, hanem továbbmész és a lámpánál jobbra fel kanyarodsz. Lesz egy nagy kapu, ott áll egy biztonsági őr, ott lehet bemenni. Remélem valamennyire érthető volt. Drukkolok! :wink: :wink:
bessy76

Kira, Noki
Nagyon szorítok nektek is holnapra! :wink: :wink:
bessy76

Kira
hú, de sejtelmes vagy! :wink:

Bessy
Neked hol fáj a hasad?

gil

Sziasztok!

Gil!

Köszi, igen meggyógyultam!:D

Nekem is szokott néha szurkálni, általában peteérés környékén.

Noki, Kira!

Nagyon szorítok Nektek!
Kép
nika28

Anett 1,
örülök, hogy tudtam segíteni a Bettiék által.

Igen nagyon édes pocikája van.

Pusszantok mindenkit!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Nem is mondtam!

Vettem végül méhpempős tablettát.

Olyan ciki volt!
Bementem a boltba, és megkérdeztem az eladótól, mire Ő elém tette az egész repertoárt..... a cseppektől elkezdve az ampullán keresztül a tablettáig.
Kérdeztem, hogy melyiket ajánlja.
Ő pedig ránézett a hasamra és azt mondta, hogy ebben az állapotomban talán a tablettát, mivel ebben nincs semmilyen más segédanyag.
Nyeltem egy nagyot és megköszöntem a segítségét........no comment!
Mégsem kezdhettem el Neki magyarázkodni......hogy nem azért ekkora a "belem". :evil:
nika28

Gil
Nekem most középen, szerintem a méhem fájdogál. A beülti másnapján szúrkált a jobb petefészkem, de az elmúlt másnapra.
bessy76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?