Celesztina,
igen szereti a forgót. Pelenkázás közben gyakran bekapcsolom, és ilyenkor mindig odafordul.
Adri,
köszi

A fülbevalót a kórházban lőtték be. Állítólag csak kicsit nyöszörgött, amin nem lepődtem meg, nagyon csendes baba
Babyteve,
Elhiszem, hogy elcserélnéd a császárt, de hidd el, hogy mire kijössz a kórházból, nem fog annyira fájni. Az első nap tényleg nagyon rossz, de minél többet mozogsz, annál gyorsabban felépülsz. Én már szinte teljesen rendbejöttem. Tény, hogy a baba is hihetetlen erőket tud megmozdítani bennünk. Én, amikor Lili velem volt, alig éreztem fájdalmat, amikor elvitték, akkot viszont alig bírtam felkelni annyira fájt.
Nono,
Tény, hogy a szülés sokkal egyszerűbb császárral... Nem érzel semmit, gyorsan kikapják a babát, tehát ő sem szenved mire kibújik, viszont az a kiszolgáltatott helyzet, amibe utána kerülsz borzalmas. Én sírtam, amikor kivették a babámat és egyből elvitték. Pár perc múlva visszahozták, de akkor még ment a műtét, úgyhogy mindkét kezem le volt kötve. Rátették a mellkasomra, de nem tudtam megsimogatni és nem volt ott a párom. Az aneszteziológus törölgette a szememből a könnyeket. Végül az egyik kezemet elengedték, azzal valamelyest át tudtam ölelni. Később a kórterembe is behozták, de nem tudtam mit kezdeni vele, mert deréktól lefelé semmit nem éreztem + az egyik kezemre még infuzió volt kötve. Nekem borzasztó volt. Ráadásul a tejem is csak most kezd elindulni

Persze teljesen megértelek téged is. Kívánom, hogy sokkal szebb élmények maradjanak benned a mostani szülésről.
Geni, Klarka, Tim
Ti még meddig húzzátok még??