Sziasztok!
Köszi kérdésedet Csiri...Pisim NEGATÍV...

holnap is megnézem.
Csak azért nem jöttem előbb mert dokinál voltam potya UH-n. Édes kicsi babám (kukisnak néz ki

) fejvégűen fekszik, méretei szerint 33 hetesnek látszik...jól van. Az én vesém viszont jól ki van tágulva...

na de ezt már megszoktam.
Csiri, anyósék tán akarnak valamit, hogy ily hirtelen hazarendelték a párodat...
Oszman: az én férjemről is csak a jót lehet ezen a téren elmondani. Mindent megcsinál kérés nélkül. Ha megkérem valamire azt is megteszi. Egy hibája van, nem egy ezermester, szóval ha bütykölni kell, abban nem számíthatok rá (kerítésfestés, szögbeverés és ilyenek rám maradnak

) viszont istenien főz. Most is ő főz, sőt minden hétvégén ő főz.
Takarítani, mosni ha lehet nem fgom be, mert tényleg egyébként dolgozik eleget. De ha megkérném tuti megcsinálná. A gyerekekkel is nagyon sokat foglalkozik. Ha kell fürdeti őket, ha kell mesét mond nekik...bármit.
Imádom érte nagyon.
Oszman, ha férjed ilyen típus amilyennek írtad, nem biztos hogy érdemes ebből folyamatos konfliktust gerjeszteni. Próbáld meg inkább hétvégén bevonni a házimunkába, amikor talán nem dolgozik egész nap (és az is inkább olyan csináljuk együtt dolognak induljon, ne pedig, hogy csináld te mert én nem bírom már). Megváltoztatni egyik napról a másikra biztos nem tudod, ezért veszekedni nem érdemes. PLáne hogy te magad írod, szépen rászokott már, hogy úgyis mindent megcsinálsz. És nem fogja egy férfi sem soha átérezni milyen babát várni, mert fogalmuk sincs, hogy az nehéz is lehet...ők természetesnek látják ezt és úgy gondolják, emiatt ugyanúgy természetesen megy minden mint eddig. Szóval inkább próbálj meg kevesebb dolgt megcsinálni mint eddig. Nem kell a lakásnak patikatisztaságúnak lenni, pihenj rendszeresen a feladatok közt. Ha férjednek nem tetszik, hogy a dlgok lassabban készülnek el, hát akkor lehet neki mondani, hogy ha segít, hamarabb megvan.
Na de könnyen jár a szám egy lyan férj mellett, mint amilyen nekem van. Nem akarok okoska lenni. De az biztos, hogy nem jó az neked, ha veszekedtek. Ezt a terhet is csak te cipelnéd...nem hiányzik az.
Bari, mi a depi oka? Vagy nincs konkrét oka, csakúgydepi-éskész?
Puszka
Dana