Nanó, asszem ma többször elhagytam a hozzászólásaidon a fonalat

nyem baj, beírjuk a gulyásleveshez
Az enyém csöpp ma erszénylakó lett, kenguruban töltötte a délelőtt egy részét, csak így lehetett összehangolni a tennivalókat a bömbikével. Az egyetlen gondd, hogy marha nehéz asztali dolgokat csinálni (ilyen pórságok, mint hagymaszeletelés

), mert nem láttam a gyermektől

sebaj, vakrepülős volt, így izgalmasabb... no stressz, mint mondottátok
A nagyobb pedig önszántából kiment a kertbe

, úgy látszik, hasznos volt a nanóéknál az iskolalátogatás, valószínűleg szoftvert cseréltek a fiamban

és végre tudtam ma vele játszani egy kicsit
Ja és sziklakertet is gazoltam az esőig, eközben pedig:
FRISSLEVEGŐ vs. SzIPOLYKA 1:0 a második menetben K.O-val!!
Jimm, drága, a köcsög exedről ez jut eszembe: Ne feledd: ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofánánvágd.
Ideje lenne...
Viszont Te csak nyugodtan gyere panaszkodni!!!!!!!!
És mzx-hez csatlakozván mennek az expocakosok hozzá, ha nem áll le!!!!!!
Szilvánusz, nagyon édesek vagytok a képen!
Zsu, a Ti nagyanyótok is simán lehetne a kölökök anyukája
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS:
Valaki tudjon mán meg valamit a KÖLYÖKRŐL, hogy beMaszatosodott-e mán, vagy sem, mert mint többször kifejtettem már, rosszul bííííííííííírom az effajta izgalmakat.
Tündérmanó, szerintem a tantónénitek nem egy hozzáértő darab

mi a fészkesért esne akkor ennyire egybe időben Ádám viselkedése, és Réka születése???? Én nem hiszek ekkora véletlenekben!!! Gordon is imádja az öccsét, képes mindent eldobva berongyolni hozzá, ha sír és órákig játszana vele, de ugyanakkor fura lett, amióta a kicsi megvan. Tuti, hogy valahol ki kell jönnie a gyerekből. Még akkor is, ha nincsen a klasszikus testvér-féltékenység. Szóval teljesen egyetértek Nanóval. Persze, így könnyű, ha MÁSnak kell okoskodni....bezzeg a saját házunk táján.........