A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

És Lányok,

VETTEM MÉG 20 POHARAT, úgyhogy tessék csak jönni :lol:

silka
silka

Emma és Máté boldog hófordulót

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Emma és Máté Boldog hófordulót!

Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Itten vagyok. Még nem olvastam vissza, de dobok néhány képet a tegnapi minitaliról:

Először Máté vette észre Szelit:
Kép

aztán Szeli érdeklődött (főleg szembenyomással :lol: ):
Kép

utána Szeli elvette Mátétól a játékot :oops: , Máté szívesen odaadta:
Kép

és együtt játszottak:
Kép

Nagyon jól éreztük magunkat! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Dotildi: Hajszál pont ez a helyzet nálunk is 3-4 napja!!! :-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Szuper a víz alatti kép!!! :D

Dotildi! Szeli is szokott kínlódni elalvás előtt (nem mindig). Van, hogy csapkodja a lábát a matrachoz, meg négykézlábra áll és hintázik, közben néha üvölt, mert álmos, de a fejét nem tartja lent, jobbra-balra fordítgatja… és még sorolhatnám. :| Én ilyenkor hagyom, ki is jövök a szobából. Ha segélykérő a sírása, bemegyek, cumi a szájba, aztán egyszer csak csönd lesz! :shock: :lol:

Szerintem ilyenkor nem tudják a mozgásigényüket csillapítani, és azért ficánkolnak, nem?

Panka és VikDan édesek! :D VikDan egyre jobban hasonlít Rebekára (azon a videón, amikor táncol). Látom, Mesi is ezt írta! :D

Szeli is mindig úgy megörül a tükörképének! Mindig meg akarja érinteni saját magát! :lol:

…hallgatózok ám, mintha Szeli sírna… :roll: aztán rájövök, hogy Anyunál van. :shock: :lol: Nemsokára megyek is érte, csak megvárom, míg felébred a kiscsirke! Már hiányzik! :D

Ja! És a tali után azért Szeli is ellesett valamit Mátétól, mászott egy kicsit, de csak egyet-egyet haladt előre a kis térdeivel! :D

Mesi! Szeli is érdekes módon a tegnapi szülinapon simán kibírta alvás nélkül fél 4-től fél 8-ig!!! :shock:

Bongyi! Édesek a gyerkőcök így együtt! Jó az avatar nagyban! Kicsiben tényleg homályos… De azért jó lesz! :wink:

Móni! Éljen a sárgabarack! Megtört a jég! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Milyen jók a talis képek! Ezt is megmutatam ZSófinak, és kacagott, mikor meglátta! :lol:

Silka! Köszi, átírtam a tali-ig a napok számát. :)

Irinaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :?: :?: :?:

Zsófi ma megint mellettem aludt, mert ugye a foga, meg mászkált... Annyira bírom, mert ilyenkor úgy ébred, hogy egyből felém fordul, mászik rám, és tenyerel az arcomba. Kis édes!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok,

a talival kapcsolatban eszembe jutott egy dolog:
Ti ott a földre teszitek a babákat, vagy visztek habtapit? Mert akkor lehet egy nagy guiness rekord méretű közös habtapit építeni :lol: :wink:

Ja, és már nem emlékszem mi lett a mikró ügy vége. Lmóni, most akkor végül van mikró?

silka
silka

Sziasztok a diszók már nem élnek :D Jó kis buli volt, 2 éves uncsitesó, meg a nagymama, keresztanyuék, szóval nagy volt a zsongás Pétekém körül és ő ezt élvezte:-) olyanniyra, hogy 19.00 kor beájult mellettem.

Emese Zsófika nem féltékeny????
Regi nagyon szuperek a képek!
Bongyi édesek a gyerekek és jó az új avatar:-)

Heni
KépKép
heni81

Helló Mindenkinek!

Vagyunk ám mi is csak kicsit szétt vagyok csúszva,mert éjjel még mindig sokszor ébred Bertus.

Köszönjük a dicsértetket!
Dettyk!Ő a tesóm lánya(G-mail)

Nagyon jók az újjabb képek :D az összes mini talis,vízalatti,testvérkés!!Olyan szépek ezek a babók!
Bongyi!Nagyo jó az új avatarod!Szépek vagytok!

Irina mi van Ádival???Javult már a helyzet? Remélem nincs baj,nagyon eltűntél!!!

Csajok csütörtökre szeretnék egy extra agy vudut kérni mert vinni kell Bertust vizsgálatra!!!!Lesz ultrahangtól elkezve minden vizeletvétel stb!!!
Már most tök para vagyok!!Nagyon félek,remélem nem lesz nagyon kiakadva mert ezerrel csesztetik majd és tök fél az idegenektől!!!
Már nem is tudok aludni se mert állanóan ezen kattogok!

Hajni!Mi van a kezeddel?Javulgat?

Emmának és Máténak boldog hófordulót!!!!

KépKép
juba

Heni! De jó lehetett ez a pörgés! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!

Zsófi úgy nézte a Máté-Szeli képeket nevetve, mintha azt mondta volna: Szelikém! Te akarsz a helyemre pályázni? :wink: :lol:

Silka! PEdig megnéztem a Dörmögő játszóház képeit, de már nem emlékszem, mi van a földön. Én oda tenném le Zsófit randalírozni.

Vagy inkább szavazzuk meg, hogy a belépő egy csomag habtapi? :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Nyugodj meg! Messze van még a csütörtök! Kár feleslegesen aggódnod! De természetesen drukkolunk majd, hogy minden rendben menjen!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Tali!

Mikro lesz :lol: Azt mondta biztosítanak számunkra egy mikrót, ne aggódjunk.
Még wc szűkítő is lesz mondván, hogy lesz velünk pár nagyobb gyermek is :wink: :lol:
Habtapi szerintem nem kell mert van szőnyeg. Igaz nem az egész területen de azért nem kis darabon.
Akkor Április 12.-én szombaton 10-től lehet menni. Az én nevemet (Lőrinczi Mónika) kell mondani és akkor tudják, hogy a csapathoz tartoztok.
Igyekszem ott lenni időben, ha egyáltalán el tudunk menni.( A derekam még mindig rossz állapotban van :cry: Ámbár ma már 45 percig bírtam egyenesen állni és csak utána néztem úgy ki mint egy kérdőjel :cry: )
A bérleti díj 15000 ft amit a tali végén kell kifizetni, tehát ott dobjuk össze. Ha 15-en megyünk akkor 1000/fő független a gyermekek számától.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba ne idegeskedj, legalább is próbáld meg. Minden rendben lesz.

Regi nagyon jók a képek :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Nagyon boldog hófordulót Emmánek és Máténak!

Szenzációsak a minitalis képek :D Már nagyon várom a szombati talit, sok-sok baba együtt :D :D

Bongyi, nagyon szépek a gyerekeid, és Zitán már most látszik, hogy igazi kis huncut :wink:

Ezek szerint nem vagyunk egyedül a napközbeni elalvás nehézségekkel...
Egyébként a mai napunk kicsit jobb volt. Mondjuk több vendégünk is volt - ebédre is, vacsira is jöttek; - szerintem jól kifárasztották Dorkát.
Úgy tippelem, legkésőbb a talira kibújik a jobb felső egyese is, már nagyon fehérlik az ínye. Ennek köszönhetően tegnap hajnalban többször is felsírt, biztos nagyon fáj neki :cry:

Salátafőzelék: a salátaleveleket egyenként alaposan megmostam, majd nagy kockákra vágtam. Kis kockákra vágott krumplival és csirkemellel együtt tettem fel főni kevés vízben + beletettem egy vékony fokhagymagerezd harmadát. 10 perc alatt puhára főtt minden. Ezután összeturmixoltam egy kis párolólével (a fokhagymát eredetileg el akartam távolítani belőle turmixolás előtt, de már javában turmixoltam, mikor ez eszembe jutott :oops: . De nem volt gond, Dorka így is bepuszilta, sőt, még repetát is kért: kitartóan tátogott :D ).
A salátából bőven lehet belerakni, mert nagyon összeesik főzés közben (tényleg elég sajátságos szaga van, de a fokhagymával turmixolva már egész étvágygerjesztő illata volt).

Juba: drukkolok, hogy minden rendben legyen! De messze van még az a csütörtök, ne stresszeld még magad rajta :wink:

Kép
dotildi

Sziasztok !

Fotók nagyon tuttik.

Mi tegnap voltunk babauszin és meg volt Ádi első merülése.
Azaz igazság, hogy ezt is úgy csinálta mint mindent fapofával.
De a pozítívum, hogy nem üvöltött.

Ma áttetem neki neki a babakocsin a sport részt és úgy mentünk sétálni. Igaz sokat nem nézelödött mert aludt végig.
Nekem marha furcsa volt mert eddig velem szembe volt most meg háttal van nekem és csak úgy látom ha a babakocsi elé megyek.
Furi volt de már kicsike volt neki a mózes.

Ja és a kiságyba az ágyrácsot is le tettük mert Ádi négykézlábazik és úgy ringatózik mint ahogy Máté csinálta.
Így most elég letenni aludni de ezt is megszokjuk majd.

Doki néni kb két hete volt itt és közölte, hogy pár nap és kint vannak a fogacskák erre még sehol semmi.

Na lépek alukálni mindnekinek kellemes éjszakát.

Holnap teszek fel uszis képeket.
20200310173350

Jó reggelt :D !

Regi, Kiskolbi, nagyon szuperek a képek :D !

Egyenlőre ennyi... :roll:
Mennem kell :wink: .
dettyk

Jó reggelt!

Sehol senki :shock:

Én ma ablakot akartam pucolni erre esik az eső :?

Szép napot mindenkinek.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Juba! Naná, hogy meg a drukk csütörtökön! Minden rendben lesz! :D Ne stresszelj előre!!!

Dotildi! Jól hangzik a salátafőzelék! :D

L.Móni! Köszönjük a talis infókat! :D És mindenképpen gyertek!!!

Mi meg ma lejjebb tettük a járókát is! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Lányok! Nagyon sok vudut és gyógyenerdzsit kell küldenünk Ádónak!!!!!

Irina sms-e:
[quote]S írta:zia, Ádikával a Szent Lászlóban vagyunk csütörtök este óta.Nagyon erős bakteriális fertőzése van, még nem tudni, pontosan hol, várunk a tenyésztések eredményére. Sok puszi Neked, és a babanetes többi csajszinak: Irina.

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi! Köszi, hogy leírtad a salátafőzit, ezt is ki fogom próbálni. :)

Zsófi hajnali 4-5-ig forgolódott, és nem akart aludni. Én meg alig láttam.
Reggel 6-kor kelt mellettem. Én - aki egy perc alatt képes reggel felpattanni -, visszaaludtam mellette, és a kurjantására riadtam fel. :oops: :lol:
Most nem a foga volt. Egyébként a felső kettesei lassan kint lesznek.

Zsófi hónalja nagyon lassan javul. Nagyon nem engedi megnézni, és most vettük észre fürdésnél, hogy fájhat neki, mert húzza le a könyökét, megmosni is alig lehet. A bekenés is macerás, végigsírja, de utána minden rendben van.

Ma jön a védőnőnéni, majd megmutizom neki. Csak a fürdés a kritikus, amúgy egész nap olyan, mintha nem is lenne semmi gond.

KTimi! Én akkor szoktam megfordítani a babakocsit, ha a szemébe süt a nap. Ilyenkor lassabban haladunk, mert egységnyi időnként előremegyek, és megnézem, minden oké. :)

Éljen búvár-Ádi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Irina: szegénykéim!!! Mennek a drukkok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem jól viselitekm a kórházat!!!

L. Móni: azért szorítok, hogy jobban legyél szombatig és tudjatok jönni!!!
Pénteken elég húzós délutánom lesz. Úgy döntöttem, hogy ha bele tudom szorítani az időmbe akkor sütök, ha nem akkor nem. OK?

Gremese: Zsófinak az tényleg nagyon kellemetlen lehet... :( De remélem hamar begyógyul! :D

Végre ma éjszaka ki tudtam aludni magam!!! :D :D :D Hónapok óta először!!!

Juba: ne idegeskedj, mert Bertus is megérzi!!! Hamar túl lesztek rajta, majd szorítunk nagyon! +++++++++++

Heni: koóstoló??? :wink:

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt !

Irina : megy a gyógy enerdzsi. +++++++++++++++++ . Kitartás.

Nálunk az éjszaka ismét jó volt este negyed 10-kor aludt a lelkem és reggel 7-kor kelt adott apájának egy szép napot mosolyt.

És akkor küldöm a tegnap beígért képeket.

Kép Na laza vagyok ?
Kép Izmos hátú és karú.
Kép így nagyon kényelmes
Kép milyen szép ez a mozaik
Kép sziasztok csajok
Kép így alszom a játékaim közt
Kép vadmacska
Kép kutya póz

Na befejeztem mára a képeket.

Mindenkinek szép napot már amilyen szép lehet ilyen csúnya borongós napon.
20200310173350

Halihó ezen a borzalmas felhős-bkv-mentes reggelen!

Gergőnek telefonáltak, hogy mégse kell bemennie dolgozni!!!!!!! :D

Bocs, hogy 7végén nem jöttem, de Szüleimnél voltunk. Most már vagyok, igaz főnökdrága telenyomott melóval, úgyhogy brühühü!!!!! :cry: :cry: :cry:

A tali Regivel és Szelivel tényleg jó volt. Szeli nem semmi, össze-vissza pörög-forog, ami nekem nagy szám, mert Máté ilyet nem csinált soha, ahhoz túl lusti. És olyan bogárszemei vannak (mármint Szelinek), hogy még a pupillái sem látszanak. Nagyon édes! Ja, és Lányok, nem harcolni a Fiamért! Szépen mosolyogni meg simizni inkább!!!!

Regi, köszi a képeket.
Sajnos a mi gépünk elemei kifingtak, mielőtt indultunk volna a találkára, így nem tudtam fényképezni. :? :evil:

Apropó képek: Mesi, nem felejtettem el, küldöm majd Neked a mieinket.

IRINA ÁDÓJÁNAK MINDEN ENERGIÁT GYŰJTÖGETNI ÉS KÜLDENI!!!!! Remélem, hamar rendbejön. Kérlek Emese, ha irina újból ír, oszd meg velünk (bár gondolom, ezt kérni se kell... :oops: )

Móni: nagyon ügyes szervező vagy!!!! Már alig várom, biztos jó lesz a szombat. Előre is köszi Neked!

Kaqk: Emma nagyon nagy vízipók!!! :shock: :wink:

Juba: milyen kivizsgálás lesz?

ÉS A MAI NAP HÍRE: LEGALUL VAN A KISÁGY!!!! 8) Tegnap este Máté 2 mozdulattal felállt (meg se erőltette magát. Mintha mindig ezt csinálta volna :shock: , közben kurjongatva vigyorgott!), nekem meg olyan extra-szisztoléim lettek, hogy reggel Gergővel lerakattam legalulra a fekvőfelületet.

És tegnap Máténagyinál adtunk Máténak "húslevest". Az alig sózott levesből szedtünk ki s.répát, karfiolt, krumplit és pipimellet, és pépesítettük. Nagyon odáig volt érte, bepuszilta az egészet.

Aztán elindult a bal1-es alsó is, szerintem szombatra már 2 fogacskánk lesz!!!

Hjaaaj, sajnos mennem kell, rengeteg melóm van. Pedig úgy fórumoznék egész nap (mikor Máté hagyja)... :(

Detti
KépKép
kiskolbi

KTimi!

Nagyon tetszenek a képek! Főleg a vadmacsek a csúcs! Ádi mindig olyan, mint egy kismanó. Jópofa kiskölök! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Mindenekelőtt: Irina és Ádó nagyon sok +++++ energiát küldök, hogy minél előbb túl legyetek ezen az egészen!!!!!! Sok gyógypuszi és kitartás!

Emma és Máté boldog hónapfordulót!
Kép

Kaqk: Nagyon klassz a víz alatti kép!

Dettyk, Timi26: Annyira jók a fotók, na meg a kommentárok is, olyan jót nevettünk Apával!:)
Édesek nagyon!

K.Timi: Nekem sem nyitotta meg a videjót :roll: . Jó, hogy akkor jöttök! Szuperek az uszis képek és az alvós, nagyon édes! :D

Bongyi: Nagyon édesek a gyermekeid! :DNálunk tegnap előtt volt az első közös fürdőzés, majd teszek fel képet!

Regi,Kiskolbi: Látszik, hogy jól sikerült a tali, tündériek!:D

Popsikrém: Én mindig használok, mert Máté az utolsót kivéve minden pelusba rak kakit. Eddig gyönyörű volt a popsija, de két napja bepirosodott. Most vízzel mosom neki és vékonyan kenem, remélem hamar rendbe jön.

Juba: Persze, hogy gondolunk Rátok, de ne izgulj előre, azt tényleg megérzi Bertus. Biztos nagyon ügyes lány lesz, majd meglátod!

L.Móni: Remélem meggyógyul a derekad, muszáj jönnötök!

Dotildi: Köszi a salifőzi receptet, én is kipróbálom!

Mesi: Kiváncsi vagyok mit mond a védőnéni Zsófi hónaljára. Fáj neki? Szegénykém, neki is sok gyógypuszi.

Máténak meg tegnap visszafertőződött szemecskéje :( , úgyhogy újra csöpizünk, de már nagyon jól viseli.:)

Fleur: Hogy vagytok?

Nagyon csúnya idő van, jól eláztunk. :twisted:
De ennek ellenére mindenkinek szép napot!:D

KépKépKépKép
meryke

Irina Adónak mihamarabbi jobbulást és neked meg a párodnak kitartást!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke Mátékának jobbulást+++
Igyekszem menni, de nagyon kellemetlen úgy megjelenni, hogy egy idő után nem tudok felegyenesedni :( Holnap este jön a csontkovács. Remélem helyre teszi a derekam és a hátam. Akkor megyünk :lol:

Kolbi Éljen a 2 fog :lol: :lol:

K.Timi Nagyon jók a fotók :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi Zsófikának is jobbulást

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Még nincs 2, de már nemsokára!!!
Emese: Canestennel kened, vagy azóta kaptatok mást?

Detti
KépKép
kiskolbi

Akkor küldöm a gyógypuszikat Ádónak (jaj szegénykém!), Zsófika hónaljára, Máté szemecskéjére, és Móni hátára!!! :D És Mindenkinek, aki beteg, vagy fáj valamije!

Jók az uszis képek! Szerintem Ádinak a szeme apja, az orra anyja!!! :wink:

Én meg azt akartam még írni, hogy Őmátésága meg olyan izmos, hogy csak lestem! :shock: :D Teljesen más volt a fogása, mint Szelié. Vékony, de kemény kötésű. Szelike inkább husi-musi! :lol: :lol: :lol: Egyébként nagyon élevezte Szeli, ahogy Kiskolbi dögönyözte, tornáztatta! :D

Kép

Kép
regcsiken14

L.Móni! A Flector tapasz nem használ? Nekem nagyon jó volt a térdemre, bár az első 3-4 napban nem éreztem változást, de folyamatosan rajtam volt egy.

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli, kicsit ügyetlenül még, de mászik!!! :D Olyan édes, megzabálom! De nem mindenhez megy ám oda... :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! És a szelepesből is issza a vizet. Megtalálja, odamegy és kortyol. Bár a mennyiség még elég csekély, de haladunk! :D

Kép

Kép
regcsiken14

KTimi: Ádi zabálnivaló a képeken!!! :D És milyen komoly nagyfiú!!!

Regi: én is vettem szelepeset, de VikDan csak rágni akarja...ami érdekes, mert a cumisüveg meg majd behorpad, úgy szívja... :shock: :roll: De nem baj, majd rájön egyszer! :D

Apa bezengte, hogy péntek este zenél, tehát hajnalban fog hazajönni. Mondtam neki nem érdekel, oldja meg, megígérte, hogy elvisz minket! Legfeljebb alszik a kocsiban amíg mi talizunk! :D Már úgy rácuppantam, hogy autóval megyünk, nehogy má bekavarjon nekem! :evil:

Kép
Kép
timi26

Szegeny iriniaaa es adijaaa ++++++++++++++++++++++

MIT VIGYEK A TALIRA??? HELP!

kEPZELJETEK MEGVAN VEGRE az uj hazikom kulcsa, szerdan jon a festo. nem tud vki a 16 ker kornyeken (vagy ott is vallalo) parkettast. hajopadlonk van es fol ekllene csiszolniiii!

Kislinike kicsizt taknyos, de szerdan lesz 2 hete, h elkezdodott ugyh sztem szombatra mar nem lesz az!

CSUCSEDESEK A BABAKEPEK!

Kép HUSVETKOR

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok csajok!

Szegény Irinám, Adikám nagyon sok gyógypuszi nektek!!!! Csúnya bacik :evil:

Timi apa meghozhatja ezt az áldozatot értetek, értünk!

Regi nálunk a viz tabu téma, utálja, sőt apa is azt mondja ne mérgezzem a gyereket. Pedig éjszaka is próbáltam vizet adni cici helyett, de nem issza meg :?

Csajok nekem már megint csatornaelzáródásom van :evil: ez már a 4. alul a mellem már nagyon fáj, hozzá se lehet nyúlni. Nagyon lusta fiam van, majd elmondom neki, ha már nagy lesz!

Heni
KépKép
heni81

Marica Linike zabálni való kishölgy! Nagyon szép!!!!! Babaszépségversenyre is benevezhetnéd! És nagyon szépen öltözteted! Képet még még még....

Heni
KépKép
heni81

Szokásos fél km-es Fleur szösszenet :)

Juba
:( azért remélem lesz net valahogyan....

Dettyk
De lehet, h az idő....ki tudja remélem én is h nem más

Maggie
Aranygaluska nyamm nyamm
Házhoz szorítok!

Regi
Már hogy lenne túlsúlyos....:evil: :) pont jó Szeli
Akkor kérjük majd a pakilós szekrényes képeket.
Tároló doboz: nekünk is ikeás van. Színes és van teteje meg kereke. Lillának abban vannak a játékai egy része és imád pakolni belőle. Meg van hálós földre tehető, aminek a teteje halacska. :)
Amúgy piros.
Ilyen:
Kép
Kép

Miléna
Nekem is van egy ismerősöm és oroszlán a lánya és dettó ezt csinálja. Nagyon nehéz vele, kis akaratos. Sztem ha majd több mindent tud csinálni megoldódik a helyzet.
Zéti csodaszép és gartulálok a foghoz.

Nektarin
Puszi nektek ti is gyógyuljatok...áááá nem jutottam még odáig, h letöltsem és lekicsinyítsem meg ilyenek....
Hurrá fogacska.

Móni Nektarin meggyes muffinja isteni :) mi leteszteltük :)

Mesi
Hát télleg nem, de itt rendesen látszik, h szöszi :)
Gratula az álláshoz :lol: mi lesz itt ha meglesz a szőnyeg

Silka
:lol:
Hát azt hiszem akkor a dokiváltás nagyon jó lépés volt.

Bongyi
Szerintem jól jön ez a link. Bár én próbáltam a növényeket felpakolni azért még van egy pár földön. Megnézem hátha.

Heni
Péterke :lol: és ahogy kitakartad az intim részeket :lol:
Klassz a nappalitok
És már beszél :)

Irina
Édes Ádó, ahogy alszik.
Remélem már jobban van.
:cry: :cry: mennek a vuduk és +++++++++++++++++++++++++ezerrel. Gyógyuljon Ádi baba gyorsan....
Kép

Mesi
Olyan édes vagy, ahogy visszaszámolsz :lol: és én már alig várom Zsófi RSG gyakorlatait :lol: sztem nincs is másik harisnyátok :lol: csak úgy mondod :) :wink:
Lilla is ezt csinálja :) először az én arcomba tenyerel, aztán mászik tovább apához :) és őt is felkelti. Meghúzgálja a polóját aztán rámászik :) utánna meg le az ágyról :)

Viranka
Somlói nyammmmmmm.

Móni
Milyen volt a csontkovácsnál?
Nem lett beteg szerencsére. Bár most kicsit szörcsög az orra :?
Anya teljesen rendben van. Pont pénteken hívott fel nagy boldogan, h megkapta a legutóbbi vérvétel eredményét és minden rendben van.
Már nem azért, de miért is akar a fájós hátú ablakot pucolni???? Komolyan vigyázz rá!! Pihentesd amikor csak tudod a házimunka most le van......

Sense
Mi sem hagytuk abba a Sinlacot (nekünk amúgy tök bogyós a kakija), de kevesebbet kap és a gyümit próbálom a nélkül, ha estére azt kap, h az meg lazítsa a kakit.
Háát ez a láb kilógós.......:lol:

Timi
Ez nagyon jó hír :)

Marica
Kitartás a költözéshez...:) de nagyon kiváncsi vagyok milyen lett a házikótok.

Kolbi-Mesi
Örülök, h a ti talitok is jól sikerült :lol: hhehehe veled is megjáratta Kolbink a meredek utat :lol:
És naaagyon jók lettek a képek :)

Kiskolbi banános műzlise Isteni :) ja igen küldesz nekem receptet??? :) pusszancs

Dotildi
Dorkának is gratula a fogacskához!
Nyűgös, csapkodós küzdős elalvás nekünk is van. Váltakozik a dolog, vagy nagyon könnyen elalszik, csak leteszem és már alszik is, vagy így küzd....:(
Szerintem attól függ, h mikor sikerül letennem. Nehéz eltalálni, h pont kellően álmos legyen. Ne legyen túl éber, de ne is billenjen át a nagyon fáradt oldalra. Ezen kívül még néha van, h azért nem tud elaludni, mert még szomjas, vagy csak megnyugvásnak, de kell egy kis tea.
Vagy cici.

Kobi aztaa gratula a foghoz!
Máté álláshoz is :) Apa otthon :) :) jó is ez a BKV sztrájk igaz?? :) enyém apa bekocsizott kiváncsi vagyok merre jár :) Sok munka :(

Kaqk
Gratula :)
Nagyooon jó ez a víz alatti kép :) hogy csináltátok????

Ancsi
Nektek is klassz a nappalitok!

Timi-Dettyk
Micsoda lamúr :) VikDani ölelgeti Pankát :) de nem is akárhogy :) mint a nagyok :)

Bongyi
Jók a képek és tök jó, hogy az avatart ilyen nagyban is betetted. Sajna tényleg nagyon homályos lett :(

Regi-Kiskolbi
Ezek a talis képek is nagyon jók :)

Juba
Megy a vudu csütörtökre

KTimi
Nagyon jók a képek :) a röhögős meg :lol: jól elkaptátok a pillanatot.

Gmailen én is szétnéztem hát Zita tényleg nyert hurikban :) sajna videót nem tudtam nézni. :( Juba képei is nagyon jók.

Fogak: hát látom fog téren le vagyunk maradva mint a borravaló :)azt hiszem Lillán kívül csak Szeli kis fogatlan a társaságban :)

Hangya:
Most,hogy írtátok nálunk is előjöttek. A 4. emeleten :shock: a hálóban :shock: ahol soha nem eszünk. ....:? az erkély küszöb mellett van egy rés, valószínű ott jönnek be. Remélem a sütőpor itt is hatásos lesz, de ha minden igaz apa hamarosan eldugítja őket. :)

Kaja talira: én ugye ígértem sósat. Hát én valamilyen sós muffint fogok sütni. :) igaz most először, de nálam nem szokott ezzel gond lenni :) Ha mégis viszek ropit :lol:
És viszek 1/2 1 L isteni cseresznyés gyümi teát. Én nem voltam a kajás listában......:roll: nos mi legyen?
Lehet én is csak innivalót vigyek inkább?

Tali: Hát én most egy kicsit izgulok mi lesz talin, mert mostanában a sok babás-mamás találkozások alkalmával anyán csüngés és bőgés van :(
mondjuk pénteken jógán már megtört a jég és végre hajlandó volt elmászni tőlem :) és nem is sírt csak a végén, mert kicsit elfáradt. De azzal a társasággal minden pénteken találkozik.
Úgyhogy lehet nem lesz itt mászás sehova, majd még Zsófika is körbe kússza :) ő meg csak sír. Szóval kiváncsi leszek mi lesz.

Tali képek: Igen én lógok nagyon még a képekkel :oops: Nektarin nem csinált. Már rajta vannak a gépen :) ma felteszem őket. Remélem nem jön közbe semmi :)

Popsi kenés: mi is ritkán szoktuk, mert nem kell és én is úgy vagyok vele hogy hagyom szellőzni. Általában kaksi után kell neki kicsit bekenni.

Eltűnés: ja amúgy gondolhatjátok miért jövök ritkábban. Gyerkőc szétszedi a lakást :lol: de amúgy írtó édes, ahogy mindent felfedez. Egy percre elfordulok és már egy marék virágföldet vizsgálgat.
Felmosás közben is épp csak elfordultam és mire vissza, hogy kimossam a rongyot Lilla derékig behajolvaa felmosó vödörbe a habot piszkálta :)
Ha épp nem az van akkor a gyönyörű idő kizavar minket. Most, h ilyen jó idő volt órákat sétáltunk egy miklósi barátnőmmel.
Hétvége meg végre apával :)
És még sportolni is eljutottam vasárnap, cuki volt a férjem, mert vigyázott Lillára és a kaját is előkészítette :) ééés szombaton végre átaludta az éjszakát. 9-6 ig majd szopi és 7ig aludt tovább. Aztán 8kor kiájult megint fél 10 ig és mi is vele. Szóval végre kicsit kialudtam magam.
A ma este már izgibb volt, mert vagy 4x felsírt. Persze csak az volt a gond,h forgott össze vissza álmában és beverte a fejét a rácsokba. Aztán persze oda kellett neki adni a cumit, h megnyugodjon, de nem evett csak 4kor.
Most meg trutyi idő van, Lilla alszik és végre van időm olvasni és írni :lol: Ja amúgy igen Móni kérdezte a nyüszit. Nem tudom mi volt az oka lehet a front, mert fog téren semmi változás,és nem lett beteg sem.

Boldog névnapot Áron!

Kép

Boldog hófordulót Ádi, Emma, Máté
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Kiskolbi! Ige, Canestennel kenem, de állandóan összeér ott a bőre, kivéve, ha hason van, így nem nagyon szellőzik. Szerintem lassan fog gyógyulni. Amúgy vidám, mintha semmi baja nem lenne, csak az esti fürdésnél rossz neki.

Gratulálok a felálláshoz! Most már - Apa után szabadon - belógathatjátok a gyűrűt a kiságyba! :lol:

Most is dumál: baba, bababa, baba. :lol:

Regi! Máté szálkás! Csütörtökön dobáltam a levegőbe, és ott lehetett érezni, milyen atléta alkat! :lol:

Heni! Juj, ez nagyon rossz! Remélem gyorsan túl leszel rajta és nem lesz lázad! +++++++++++++++++

Mmarica! Gratulálok a házhoz Nagyon szépek vagytok!

lmóni! Gyógyulj meg!!!!!!!! A babák után annyit kell majd hajolgatnunk, hogy senki nem fogja észrevenni, ha netán úgy maradsz! :lol: :oops:
Na jó, a viccet félretéve.... hajrá csontkovács!!!!!!

Irina sms-e:
[quote]G írta:remesém, nagyon köszi, h írtál! Ádi már láztalan, csak étvágya nincs, meg unja a korlátokat. Írok, ha végre lesz diagnózis. Puszi Neked!

No, úgy látszik, hatottak a gyógyenerdzsik! :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj de jó, hogy Ádika kicsit jobban van:-) Emese köszi a közvetitést!

Fleur é is ilyen tárolódobozt szeretnék venni! Szombaton megyünk majd a tali után az Ikeába, biztosan jól bevásárolok!

Emese eddig mindig apa segitett a duguláselháritásban, remélem most is sikerül ! A fiam nem hajlandó szivni ha nem jön semmi:-(
Ez is a probléma oka, hogy csak a reflex által spriccelő tejci kell neki, lusta dög! Ez az egész elejétől kezdve igy van sajna.

Alvás: eddig ugye azzal küzködtem, hogy a kiságyban aludjon el, megy is szépen, de csak úgy ha fogom a kezét, vagy simizem. Ez által, ha felébred egyedül nem tud visszaaludni, most erre kellene megoldást találni
:?

A talit illetően Móni mennyi az üditő???? Ezt valahogy elmulasztottam, mert az tudom, hogy sok a süti, sós, de ki visz üditőt? Én tudok vinni!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Mivel Emma mostmár folyton fel akar állni, még a nadrágom szárába kapaszkodva is, így nem sok mindent tudok mellette csinálni, olyna édes mikor feláll, nagyon élvezi, kacag ezerrel!!!

Vki írta h, 6 hó után már küzdenek az elalvás ellen! Na ez nállunk most nagyon megy!!!!

Sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++energia és gyógypuszi a betegeskedőknek, vizsgálatra menőknek!!!!Bertus, Ádi, Máté, Zsófi, Móni..........Mindnekinek!!!!!!

Tegnap találkoztam tesómékkal. 3 hetes nagyfiuk van! Édibédi! Vég aludt!!!! Tiszta tesóm!!!!! Olyan fura volt h olyna pici, Emma nagyon nagynak tünt mellette!!!!! 6 hónap különbség! Hamar el fog tünni, de most nagyon nagy!!!! Ők is meglepődtek mert ugye egy hónapja nem látták Emmát, szinte meg sem ismerték, világosodott, nőtt a haja, hízott, nyúlt.... fejlődik! Az elmúlt egy hónap nagy változást hozott!!! ülünk, állunk..

Remélem ma tudunk sétálni menni....

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Jaj köszönjük, h gondoltatok ránk, hát jobban vagyunk, bár én még köhögök, de az a fura, h inkább éjszaka, de akkor nagyon, ma Apa remélem tud valamit venni amitől jobb lesz, mert így nagyon sz.....ra
Robesz jól van, kicsit köhög, de semmi vész, csak éjjel, kapja a szirupot, a doktornéni szerint minden rendben.
Megvolt tegnap a keresztelő is, nagyon jól sikerült, Robesz tündéri pofa volt, végig dumált :lol:

Fleur, örülök, h tudtál aludni és, h jobban vagytok, a képeket e-mailen is kérem légycccccci
Lesz majd fog ne aggódj :lol:

Juba, remélem megoldódik a net, nehogymá neeee, szorítok csütörtökre

Maggie, jaj aranygaluska, imádooom

Regi, nagyon jók a talis képek, nekünk is olyan tároló dobozunk van mint Fleuréknek, csak zöld és fehér, a piros pedig kék és zöld, szerintem nagyon jóóóó.

Miléna, gratulálok a foghoz :lol:

Mesi, remélem Zsófika rendbe jön hónajügyileg, olyan kis ügyes kiscsaj, hogy már áll, mi lesz a taliiiiin. Tényleg jó a visszaszámolás :lol:

Bongyi, fú nagyon jók a képek, és a növényes link is hasznos, nálam még sok növény a földön, nem is tudom, hová tegyem.

Heni,
jó a nappalitok

Irina, jaj remélem már a gyógyuláshoz vezet az út, sok-sok erőt és kitartást ++++++++++++++++++++++++++++++

Viranka, én is somlói párti vagyok, bár nem kéne, de imádooooom, azt kérünk, legalábbis ééééén.

Móni, szóval akkor mindenki süssön amit akar, vagy mi legyen, én készülök a meggyes muffinra.
Pihenjél, és gyere a talira, hát én már olyan kíváncsi vagyok Gérétikére (is)!!!!!! Mikor a múltkori talin fogtam, háááát már meg sem fogom ismerni.

Sense , annyira édes Botika

Marica, nagyon jó a kép rólatok, szépek vagytok, a házra én is kíváncsi vagyok.

Kiskolbi
, a héten talán összehozzuk, esetleg csüt., priviben írok.
Máté csudapofa, már nagyon megnézném.

Dotildi,
de jó fogacska :lol:
Dorkának is gratula a fogacskához! Mi is szoktunk nyügösködve elaludni, bár szerencsére nem ez a jellemző, de akkor általában cicin megnyugszik.

Kaqk, de jó ez a víz alatti kép!

Timi és Dettyk, jók a talis képek nagyon, micsoda összhang.

KTimi, de jók az Ádó képek, olyan cuki arcokat vág

Hangya
, nálunk ritkán, és kevés, akkor befújom és eltűnnek, ezt a sütőporos dolgot jól kipróbálom.

Popsi kenés
, mi szoktok mindig, szép is, de már lassan le fogok róla szokni.

Áronnak boldog névnapot kívánok!

Szóval akkor a talira én sütök, lesz ami lesz.
Már várjuk, bár kicsit félek, hogy Robesz, hogyan fogja viselni, lehet, hogy végig az ölemben????Hát majd meglátjuk, úgy örülnék ha kúszna, forogna, annyira édes akkor.

No megyek, mert még hálóingben verem a billentyűket.

Fleur, kéééépeket kéreeeeek, puszi

Kép
Kép
nektarin

Helló :D !

Ádikának ezerrel küldöm a gyógy enerdzsit!!!!Gyógyulj meg gyorsan kis tücsök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok annyira rendesek vagytok,hogy drukkoltok nekünk olyan jól esik!!!
Kolbi!Bertusnak a veséjével van gond,mindig kell vinni vizelet vizsgálatra és vese uh-ra!Gratula a felálláshoz!!És remélem mielöbb helyrejön Máté szemecskéje!!!

Azt szerettem volna kérni,hogy akinek még megvannak azok a telefonszámok amiket még szülés előtt cseréltünk valaki legyen szives küldje el nekem privibe!!!!!!!!(valahogy akkor kimaratam belőle)
Ha nem találok adig netet azért néha küldenék sms-t valamilyikőtöknek!Előre is köszi!

Nagyon jók az újjab képek!
A talin is sokat fényképezzetek légyszi!!!!!!!!!!!
Úgy sajnálom,hogy mi nem tudunk ott lenni!

Móni gyógyulj meg gyorsan!+++

Zsófikának is megy a gyógyenerdzsi a hónajára!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Hahó!!!

IRINA!!!!ÉS ÁDÓ!!!!
MEGY NEKTEK SOK-SOK ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!
Jajj,szegények!!! :(
Reméljük hamar hazamehetnek!!!!

Többieknek is gyógyulást!!!!

Úgy néz ki a dokinknak igaza volt...tegnapra előjöttek a kiütések!! :?
Na nem olyan dúrva hál istennek,de picit látni!!Láz már nincs!!! :D
De elég nyügi még mindig!!! :( :(

Fleur!!
Még Mollinak sincs foga!!! :wink:
Bár nagyon remélem,hogy hamarosan lesz,mert ma is pocsék éjszakánk volt!!! :( :(

Megyek pihizni!! :)

ancsi26

Köszönjük a köszöntést!

Máté, Boldog Hófordulót!!!!!

Vízalatti kép: Köszi, nekünk is tetszik, még lesz 2 majd felteszem ha megkapjuk. Az "oktató" csinálja. minden hó ucsó vasárnapján!

Mesi: Kérdezték h mi akarunk e víz alá menni, de nekem 1 óra mire megszárad a hajam és borzalmas ha nem csavarom be, így kihagyom! :-)
Talán majd apájával legközelebb!

Ma vettünk babylove-os csőrös poharat, amit szívni kell, tetszik Emmának, kíváncsi vagyok hogy fog menni az ivás!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi! Jaj, én is azt akartam írni, hogy Máté szálkás izmos... :oops: (A kötött az nem az??? :oops: )

Linike a csodalány! :D

Fleur! Én is ezzel a piros hálóssal szemezgettem.

Sütött a nap, gondoltam lemegyünk sétálni, erre esett az eső, és a nap tovább sütött... :shock: :? Inkább hazajöttünk. :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Juba: köszi, hogy aggódsz Máté szeme miatt, de szerencsére semmi baj vele. Meryke Mátéjának kell küldeni a gyógypuszikat.

Kaqk: természetesen Emmának is boldog hófordulót tegnapra!!!

Bocs, a többit majd vissszaolvasom, megyek, mert megint önveszélyes a Fiacskám.

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Jajj Irina mennek a ++++++++++++++++++ innen is.

Regi,Kolbi!
Nagyon jók a minitalis képek :D

Marica!
Csudi édes Minka :D

Juba!
Nektek is szorítok csütörtökre.

Fleur!
Még Ildikének sincs foga.

Ancsi!
Szupi az avatarod.

K.Timi!
Jó képű kis pasid van és aok a szemek :D

És akiknek küldöm a gyógypuszikat:
Ádi,Zsófi,Molli,Berta és még aki beteg.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kolbi :oops: :oops: :oops: Akkor most már biztos nem is lesz vele soha semmi baj :lol: :lol:

Merike! :oops: :oops: :oops: Akkor a TE Máténak menek a gyógypuszik!!!!

Hörcsög!Köszi!!!

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?