A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

én már azért akartam, hogy álljon a babszoba, mert ha bármi történne (bízom benne, hogy nem fog), mondjuk valamiért be kell feküdni, akkor ne apának kelljen egyedül mindent rendezni , meg később már nem lesz annyi erőm én, mint még most, csak pihenni akarok és menetrekészen lenni májusban. :)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Ja értem...hát én is reménykedek,hogy ne történjen semmi...
Vendég

Szép estét nektek!

Ma nem voltam gépközelben...délután alukáltam inkább. :D

Ibm, örülök hogy nincs nagyobb baj. Vigyázz magatkra.

Jó sokat írtatok.

Tegnapi uh szerint normál mennyiségű a magzatvizem, pedig néha nekem is fáj a baba némely mozdulata, tehát nem biztos hogy a fájdalmas magzatmozgás kevés magzatvizre utalna.

Ma se volt cukor a pisimben. :)

Jó éjszakát.

Holnap jövök

Dana

Kép
danaaia

sehol senki? megyek én is akkor majd holnap jövök. Jó éjt!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:27-kor.
pironya

Sziasztok!

Én is legaláb egy órát olvastam vissza :) Most jutottam géphez :( Itt voltak nálunk, párom fia, meg a huga, aztán meg az én hugom a két kicsivel, nem unatkoztam :) Főztem ebédet stb. most meg tűzoltóvödör a lábam :(
IBbm örülök, hogy nincs baj :) pihi. Mondjuk ez nekem is figyelmeztetés, hogy nem viccből mondja a dokim, hogy pihenés.
Babarucikat még én sem mosom ki, de szerintem úgy április végén nekiállok.
Babaszoba alakul, megrendeltük a pelenkázó komódot a Faktumban, vettünk ágyneműt is 3 részeset.
Tetra pelenkát akkor én is drágán vettem a Tescoban :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

jóóóóóóóóóóóóóó reggggggggggggeeeeeeeeeelt!!!!!

BUCI!
Első osztályú a babaszoba.....hasonlítgattam az elsőre felrakott 2 képet,amire azt írtad,hogy 2 megvilágításban.... :shock: Még jó,hogy feladtam és tovább olvastam....,mert oda írtad,hogy ugyanaz....bizti bekattantam volna ha keresni kezdem a különbségeket :lol:

Bari!
Én is nyugodtabb vagyok így,hogyminden megvan,babaszoba berendezve...Ha bármi történne...(de most nem fog...)Akkor legalább már ezen nem idegeskedek!!!

Ma megyek dokihiz,mert a család rámparancsolt...ugye a költözés alatt az egyik vádlim duplájára dagadt mint a másik ,megpattantak az erek és 5 után nem bírtam ráállni....ezt meglátta anyum....vesztemre...Erre szombaton hív,hogy meghalt az unokatesója,aki 40 éves volt trombózisban....este elaludt és nem kelt fel....
Na ugyhogy ma mehetek dokihoz...szülői kisérettel...(mert amúgy tuti elbliccelném...)
De annyi kompromisszumot kötöttem velük,hogy nem rögtön az érsebészete megyek,hanem elöször a körzeti dokihoz!
Majd jövök!
írjatok sokat!
Pusz!

Ja és ma este jön a nagy kedvencem újra....A Mátyás tér után ,Salgótarjáni Győzike!!!! :lol:
Vendég

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:43-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Buci
Nem tudom az alapítványi szobát :oops:
Mikor Petit szültem, akkor egy közönséges, 2 ágyas kórteremben voltam...most se készülök másként...

Csiri
Remélhetőleg, nem trombózis (bár az se nagy tragédia, ha megfelelően kezelik)
TV-műsor :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Gigi!
Szerintem sincs semmi baj,csak kicsit megeröltettem,híztam is és megpattantak az erek,meg hajlamos vagyok a viszérre...
Csak anyum már öregszik és mindenben parát lát....Jobb így...legalább megnyugszik a lalkük...Én meg maximum sétálok egyet a friss levegőn a dokiig,meg úgy tünik ma jó idő is lesz,napsütéssel....
Vendég

Csiri csini vagy a melled 8x akkora mint az enyém a hasad egyharmada :oops:

No megyek iskolást csinálok a szerelmemből :D Ma van a beiratkozás!!!
Vendég

Amúgy a mondat első fele irigykedés :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:29-kor.
pironya

Szióka, jó reggelt!

Csirim jól nézel ki...az a piros bugyi...vadítóan hathat apára. :D A pocid meg annyira szép arányos, szolid...az enyém...már ütközőként funkcionál. Ha apát meg szeretném ölelni...úgy kell előrehajolnom...

Remélem a lábaddal illetve az ereiddel minden okés lesz...szülésig már akár féllábon is...nem? :D

Nálatok hogyhogy jó idő???? Nálunk esik...nem igazság.

Azt nézem, nálatk annyi hely van a tükör előtt, hogy odafér egy vekker, plusz egy szobor??? Nálunk egy hajgumi se fér el a tükör előtti polcon 8)

Puszi
Dana

Kép
danaaia

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:29-kor.
pironya

Itt sincs jó idő :evil:

Pestiek ma maradjanak otthon!
Vendég

Sziasztok!

most sikerült visszaolvasnom a kb. 3-4 nap termését.

Lányok nagyon szép ruhákat vettetek.

Nagyon szépek a babaszobák is!

Mi még csak a festésnél tartunk... Após itt volt szombaton, kifestették a szobát. Végül is olyan rózsaszínes-barackos lett. Mindjárt teszek fel képet.

Nálunk is esik itt Óbudán. Gusztustalan egy idő van! Nincs is semmihez kedvem.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

úgy látszik a szerver óráját még mindig nem állíották át!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép Babaszoba

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
pironya

Na, a met.hu képei szerint országos felhősödés és eső...a képek szerint már Egerben se süt a nap. Remélem Csiri nem ázik el.

Pirnya teljes mértékben csak irigyelni tudlak a szekrény miatt. Én is szeretnék már 1et. De apának nem sürgős.... :roll:

pussz

Dana

Kép
danaaia

Jaj bcsi nem direkt írtam el a neved...Pironya...rossz az o billentyű :twisted: fiam műve...

Kép
danaaia

Jaj a lényeget nem is írtam: tegnap megérkezett az első fecskepár hozzánk. :D Úgy örültem nekik. Na persze láthatóan nem hoztak jó időt. :)

Jól eldumálok magammal. :)

Dana

Kép
danaaia

én itt vagyok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Már meg is jöttem ,akkora sor volt a beiratkozásnál,hogy feladtam :twisted: ElőreengedniÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ felejtős :twisted:
Vendég

nálunk a szekrény már itt van a nappaliban, csak még szétszedett állapotban, ha minden igaz, akkor hétvégén be lesz állítva a gyerekszobába!

Tegnap kitakarította a párom, ugyanis anyukám letiltott róla, hogy én vizesporszívózzak!!! Igy volt olyan cuki a férjem, hogy megcsinálta, most megvárjuk, míg kiszárad, aztán hétvégén szekrény és kiságyállítás!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja a mi lakásunk úgy néz ki, mintha bomba robbant volna, a szoba egyik felében a babaruhák felpakolva, a másikban a szekrény darabokban, szóval iszonyú.

Lesz valamikor rend???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jó reggelt!

Már akinek még reggel van, nekem már sajna 7 óta. osztozom pironyával, még ezt a hónapot kibírjuk, mármint munka terén,hajrá!!
hivatalosan23-ig dolgozom, de közben veszek ki szabikat, ugyhogy már csak 11 napig...

Tiszta álmos vagyok, úgy aludnék még az ágyikómban, bezzeg ha otthon lennék, biztos ugyanígy fennt kukorékolnék.

csiri csini a pocid, kisebb mint az enyém.Hány centi a szeméremcsonttól a méhed tetejéig (a mell alattig, végülis, ahol kezdődik a méh) mert azt mondják, annak annyi centinek kell lenni, ahány hetes vagy.És fekve kell mérni.

Kép
Kép
eyi

ja és nálunk is szar az idő

Kép
Kép
eyi

Minden elismerésem azoké akik még dolgoznak...nem semmi...

Eyi:micsoda méréseket ismersz!Az ember mindíg tanul valamit...hát nekem fogalmam sincs hol a méhem teteje :oops:

Idő itt is ocsmány
Vendég

Sziasztok

Ezt a vacak időt, itt nálunk Dunakeszin is esik.
Nem is megyek ma sehova. Főzök egy kis húslevest, meg rántott husit, takarítok egy kicsit aztán pihi.

Kép
schopin

Sziasztok!

Hát csajok ez az éjszaka................
Kiscsávó 1/2 2-1/2 5-ig meg sem állt,aztán dobtam egy lekváros kenyeret és abbahagyta! :lol:
De azt sem bántam volna ha egész éjjel dübörög csak mozogjon!
Óvatosan csajok mostmár mindenféle melóval,láthatjátok nálam mi lett!
Én tegnap úgy befostam,hogy mától tényleg semmit nem csinálok!
Szerencsére Apa megértő,sőt eddig is mindig mondta,hogy ne pörögjek!
Mindig ilyen pörgös voltam,nehéz lesz kibírni!
Ráadásul lassan kezdődik a festés és meg majd a fotelból dirigálok,hogy ki mit csináljon!!! :twisted:
Hát elég gáz!
De ez van!

Csiri! Helyes,hogy elmentél a dr-hez!
Várunk az eredménnyel!

Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
ibm

na szegasztok!
Megjöttem!
Napsütésről annyit,hogy addig tartott,amíg a lakásban voltam....azóta folyamatosan szemerkél az eső...Elindultam lightosan,1 lengatyába,mert az még rámjön...és egy faridzsekibe,a napszemcsi hajráf gyanánt a hajamba....Mondanom sem kell,szarráfagytam és a napszemcsim is hajráf maradt,mert nem vakított el a tűző napfény!!! 8)
Eyi!
nekem ezt a mérést rajzold le és pontos adatokat adok akkor,de ez így nekem magas... :shock:
Dana!
Mégmost azért fér oda minden a polcra,mert csak 1 hete lakunk bent és még mindennek van helye és azért csilli-villi minden....szerintem a jövő heti fotón már káosz lesz a tükör elött!!!...

reggel mielött elmentem lezsíroldóztam a gáztüzhelyet,most nekiesek letakarítani,aztán életemben elöször megpróbálok legényfogólevest fakítani!!!
A netről szedtem receptet,deha valaki jártas benne,írhatna ,hogy Ö hogy csinálja!!!!

a gép bekapcsolva marad,ugyhogy az eseményeket követem...Szemem a pályán :shock: :D
Vendég

Ja a dokiról annyit,hogy nem mentem el.... :oops: :oops: :oops:
Anyumnak azt mondtam,hogy sokan voltak... :oops:
Vendég

Sziasztok!
Hétvégét végig-esküvőztem, de még bírom, most is épp az irodából írok.
Pironya: kitartás! Veled vagyok!!! :wink: :lol:

Csinik a pocik és gyönyörűek a babaszobák!!

Voltam délelőtt a kórházban az alapítványi szobát lefoglalni, úgyhogy úgy néz ki, abban leszünk majd. :lol: Tudom, sokan feleslegesnek tartják, nekem viszont jó érzés! :lol:

Viszont nálunk Szegeden csodálatosan, 7 ágra süt a nap, kb 14 fok van! Biztos majd jön erre is az eső, de most nagyon jó! 8)

almaani
Kép
almaani

Ja tényleg!!!
Füllbevaló...Csajszis anyukák!!!Ti berakatjátok most?Én akkorra tervezem,amikor hozzuk haza...aznap még ott a növérkék kijukasztják....Késöbb már sajnálnám a bébit...
Vendég

Almaani!
Mit kell az alapítványi szoba alatt érteni???
Vendég

Na jóvan!!!!
Én ideértem és mindenki lelépett!!! :twisted:
ugyhogy akkor marad a zsiroldó....olyan büdös :?
Vendég

Csiri!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szégyelld magad! Miért nem mentél el??????

Kép

Kép
ibm

Szióka!

Csiri ne mááá', most mér' nem mentél a dokihoz???? Megbocsátom, ha dobsz egy közeli képet a csodásan helyrejött lábadról :P

Fülbevaló: én egyik lányomnak se rakattam be. Nem akartam vele vacakolni...ha esetleg begyullad stb...Még most sincs nekik...majd ha rájuk jön a lyukasztási láz berakatják maguknak (legalább nem a köldökükkel kezdik :)) Meg aztán én örökké félnék hogy heves játék közben később mikor nagyobb beakad, sérülést okoz...jó tudom millió lány azzal nő fel és semmi baja se lesz...de én szeretek a tutira menni 8)
Többi lányodnak mikor rakattad be?

Te és hova állítottad a méregdrága padlósuvickolódat? Tedd a tükörhöz :lol: Akkor minden reggel eszedbe jut,na hogy szép vagy ugyan...de a padló...az vajon milyen???? :lol:

Mért is akarsz Te legényfogót főzni...miféle terveid vannak valami legénnyel, hmmm???

Dana
Puszik

Kép
danaaia

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

dádá csiri!milyen dolog ez, átvágni anyucit :lol:

mérés:tudjátok hol a szeméremcsontotok, nem? na annak a legfelső pontjától kell mérni, tulajdonképpen, ahol kezdődik a has, de a lényeg, h . a csonttól, a mell alattig, ahol vége van a dinnyének.mi olyan nehéz ezen?

takarítás:már én is egyre jobban pihegek a hétvégi takarításkor, pedig nekem két szintet kell takarítani, 4 szoba, nagy étkező, konyha, nappali, két wc, két fürdő, öltöző, folyosók.ja. mire végeztem ki is fulladtam.
húsvét előtt pucoltam meg mind a 15 ablakot, hát már megnézhetem. utána esett a hó, eső, úgyhogy tiszta gáz az összes, ráadásul sok a tetőablak.
Úgyhogy még az is a terveimbe van, hogy mégegyszer megpucolom, mielőtt szülök.Meg ki akarom takarítani, kipakolni az összes beépített szekrényt, ami nem kis munka, + a csempét is meg akarom pucolni a fürőben.Múltkor végmentem az összes ajtón kapcsolókon, meg a konyhaszekrény+ a kamra se bánná, ha kicsit kitakarítanám őket.
sajna tisztaságmániás vagyok. ez van.
de azért vigyázok, lassabban csinálok mindent, mint eddig, meg hát nem is bírnám azzal a tempóval.

Kép
Kép
eyi

Na jól lebasztatok!!!De jogos!!!
Mind a 2 csajszinak a kórházból hazajöveti nap rakattam be....Beadtam a kiruhákkal amibe öltöztették és úgy kaptam ki Öket,hogy már benne volt a fülükben....A nagyobb azóta is füllbevalós,a kisebb nem hordja,mert uszik és zavarja az uszósapka alatt....
Most az Ö bébi fülcsijét szeretném betetetni a cseppnek is....csak még el kell vinni kitisztítani....

Legéynfogót pedig azért,mert levesek közül ha eszek,az izlik a legjobban...gondoltam nem egy olyan nagy cucc megcsinálni....háááááááát nem biztos :shock: :?

Ja!Anyum úgy megharagudott,hogy leszóltam neki a 6ezre felmosóját,hogy nem adta oda.... :oops: azt mondta,hogy inkább örülnöm kellett volna...!!!
KÖNYÖRGÖM!!!nÉVNAPOMRA 1DB 6 EZRES FELTÖRLŐ LÖTTYNEK!!!!
Nevezzetek hállátlan dögnek,de én nem tudok neki örülni... :?
Vendég

Csiri: elmehettél volna tényleg a dokihoz! Ejnye-bejnye! :roll:
Az alapítványi szobák az egyágyasak, ahová apa is bejöhet bármikor és bármeddig. Bent lehet velünk végig a baba, saját fürdőszoba van hozzá. Szerintem jó lesz!

almaani
Kép
almaani

Almaani!
Olyan itt is van,7500-10000 ft/ éjszaka...Szerintem sok...vagy megéri?Nem tom...
Vendég

Csiri: szerintem is sok, de nálunk szerencsére a család összedobja. Tudod, első unoka...!! :wink: :lol:

almaani
Kép
almaani

Leszaladtam a szeméttel és ezt a szórólapot találtam a postaládában...Nem tudom,hogy merre felé van DIEGÓ bolt,de szerintem tök jók ezek a szőnyegek gyerekszobába és nagyon olcsók most!!!Engem a lilás alapon virágos izgat.... :lol:
Kép
Kép
Vendég

Kép
Most is a gyerek ruháit kellene rendszereznem,és itt ülök. Ejnye.... :wink:
Be kell még hajtogatnom a szekrényébe,de azt sem tudom milyen rendszert alakitsak ki. Méret szerint hajtogattam be a tipiket,külön totyikat. De fingom sincs.
Szilva!!
Örülök h.sikerült Csilláéknál vásárolnod.Nem tudod volt nekik olyan h. pelenkázo szivacs a vizhatlan,nem a merev. Pelenkázora kellene és rohadt drága.
Uristen Szilva!! a multkor a gyermekem azt gyakorolta hogy hogy tud végig kinyujtozkodni bennem,hát még neked milyen lehet. Gondoltam rád. Este 10-től,hajnal 1-ig.
Buci79!!
A klinikán 5000ft/éjszaka az alapitványos szoba azt hiszem.(párom megkérdezte) Meg itt van olyan is hogy apuka is befeküdhet. Hülyeségnek tartom az egészet.

Mentem a ruhákat rendezem,csinálok képet a babakocsirol,mert haza hoztuk Unokatesoméktol. Meg a babyhordozot a párom felhozta a pincéből. Több éves szerzeményem,végre én fogom már használni.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Elnézést a zavarásért!

Császármetszéssel született várandós anyukák kerestetnek!!
Kérlek segítsetek egy szakdolgozó kutatásában! Torkos Dóra (pszichológus hallgató) a császármetszéssel kapcsolatban végez kutatást, de a vártnál jóval kevesebb válasz jött vissza EDDIG! Olyan várandósokat keresünk (mindegy, hányadik hónapban, s hányadik babával), akik maguk császármetszéssel születtek. Ezeket az anyákat arra kérjük, hogy töltsék ki az innen letölthető kérdőívet: http://torkosdori.uw.hu/Kerdoiv.doc , és küldjék el e-mailen (vkata@vnet.hu), vagy papíron Dr. Varga Katalin témavezető nevére (ELTE PPK APIK, 1064 Bp. Izabella u. 46.)

Boldog Babavárást!
üdv
szarvasbori

u.i. Az utolsó hsz-hoz: nekünk szerencsénk volt, és megkaptuk az egyik alapítványit, sztem nagyon-nagyon jó volt. Párom este 10ig ott lehetett velünk anélkül, hogy bárkit zavartunk volna. Meg nem ébredtem fel a szobatárs babájának sírására, esetleg horkolására, stb. Beszélgetni lehet a folyóson is, aludni csak az alapítványiban...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:30-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?