Sziasztok!
Köszi szépen a választ a sétálásról mindenkinek!
Most telefonáltam terheléses vércukorra időpontért és szerda vagy péntek 11 óra valamennyit akartak adni

Érdekes lenne, nemigaz?! Végül jövő hét péntekre kaptam normál időpontot reggel fél 9-re. Szóval aki most megy még terhelésesre, az minél hamarabb telefonáljon, mert így is 12 nappal későbbre lehetett időpontot kapni.
Én is megéreztem a baba nemét.

Már amikor kis paca volt még, szívhang sehol, akkor tudtam, hogy fiú. Ez azért volt szerencsés, mert én egyébként "lányos" vagyok és így nem ért csalódás, amikor megláttuk a kukit a 16. héten.
Tennát már én is beszereztem és már kellett is.

Egyik este sajna úgy ráfeküdt a baba a hólyagomra, hogy hát folyt... , be is ijedtem, hogy magzatvíz, de kifejezetten éreztem, hogy vizelet, de azért beőszült pár hajszálam.
Verka, én a saját dokimat jó szívvel ajánlanám, de múlt héten volt már 2. alkalommal, hogy nagyon furi volt.
Hideg, távolságtartó, rövid válaszok, sehol egy mosoly. Értem én ha valakinek rossz napja van, esetleg gondjai, nade hogy egy uh után az ember depis legyen, pedig minden rendben volt. Szívem szerint orvos váltanék, de már túl közel vagyok a végéhez... Biztos én is érzékenyebb vagyok most, de azért az túlzás szerintem amit a dokim művelt már 2. alkalommal, pedig nincs velem semmi gond, nem szoktam hívogatni, nem szoktam neki nyávogni, szerintem én vagyok a legnyugisabb betege. Na mindegy, lehet, hogy pont ez a baj.
Kérdeztem az EDA-ról, azt mondta, több az előnye mint a hátránya, amin meglepődtem, mert nem erre számítottam tőle. Azt is kérdeztem, hogy ugye ezt közben is el lehet dönteni, nem kell elötte, erre azt mondta, hogy ezt csak csak közben lehet eldönteni, mert elötte nem tudom mennyire fog fájni. Furi, pedig én azt hittem ezt előre is meg lehet beszélni.
Bocsi, kicsit hosszú lettem.