Na, én ismét megjártam a szülőszobát, a végén csak bementünk, mert idegesitett az a hülye szivhang... fájások voltak, 40-50-esek rendszertelenül, de Zsófi szivhangja addigra teljesen jó lett, másfél órát voltunk ott.... Méhszáj ugyanannyi, mint volt...
Most mondtam a szülésznőnek (ugyanaz volt, mint vasárnap) hogy én többet be nem jövök, csak ha elfolyik a magzatviz! Komolyan kivagyok, hihetetlen, hogy mindenki megszül én meg futkosok a fájásaimmal minden héten a szülészetre (meg elküld ugye a doki) és sehol semmi! Nekem innen mondhatják, hogy menjek be, ha már 10 percesek! Sehova addig, amig elviselhetetlenné nem válik és nem lesz legalább 2-3 perces... bánomisén, ha a mentőben szülök meg....
De áhhh, Zoli is...

kár volt magammal vinni!!! Mikor kijöttem, hogy mehetünk, tiszta ideg volt, hogy már megint a semmi, és hogy ha ilyen lesz még egyszer én bemegyek és ő már csak akkor jön be, ha tuti! Mondjam, hogy bőgni tudtam volna hirtelen? Szerinte én ezt direkt csinálom vagy mi??? Olyan jó móka két órákat ülni azon a kva gépen lógva? Ráadásul hazafelé gyalog... 1 óra volt az út, mert ugye az, hogy bkv elindul 1-kor.... na az felejtős... fél 2-kor még sehol nem volt sem villamos, sem busz, semmi... a Moszkván bemondták, hogy az első 4-6 vili indulása várhatóan 2óra körül....

igy gyalog föl.....
Most marha zabos vagyok megint, mert elbóbiskoltam kicsit egy órára, felkelek nemrég, és látom, hogy Zoli is alszik! Ez mit jelent? Hogy mászhatok fel a gyerekekért egyedül az oviba, mert ha felkeltem, tuti hisztis lesz és húzni fogja a száját!
Én meg baromi jól vagyok, ugyanúgy fáj a hasam... szuper lesz még a hegyre is felmászni! A világért nem menne el értük magától, inkább bealszik addigra (tuti direkt csinálja) hogy ne kelljen, pedig neki nem esik nehezére... más dolga nincsen! Egész nap tv és alvás... ma is fél11-kor kelt! Dokihoz sem jön le velem, már nem is kérem, mert húzza a száját, ha várni kell 10percet!
Most elgondolkodtam, hogy fog viselkedni szülésnél, ha elhúzódik neadjég... hát lehet, hogy hazaküldöm a p..csába!!!!
Tegnap az anyám húz fel, ma Zoli.... holnapra vajon ki lesz???
Na, húzok a fiúkért, mert sosem érek oda!