A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:25-kor.
pironya

Szóval Csiri, nem kaptad meg a felmosót :( Ajjaj...na annyi baj legyen :D De sztem is gáz, mint ajándék...

Én anyósom a hétvége előtt, kérdezte süssön-é valamit (kb 1 sütit képes normálisan előállítani...hát azt meg már unjuk na) Mondtam neki köszönjük nem, majd kitalálunk valamit (lányokkal csináltunk kókuszgolyót, imádják)...CSAKAZÉRISSÜTÖTT. Ilyen barna nemtommianeve kevert tésztát, amiben a diótól elkezdve a mazsolán át a fahéjig és a reszelt almáig minden van...na köszi nem kértük. Férjem azért a böcsület kedvéért megkóstolta, bár neki köztudottan ég a gyomra a diótól. Na menet közben adott a kutyunak is, kutyu illedelmesen elvette, majd a kert egy távoli sarkában szépen letette a sütikét...ma belebotlottam...a sütibe...még mindig ott van...pedig a kutyánk nincs elkényeztetve szóval nem szokott válogatni...meg járnak erre macskák, verebek..de úgy néz ki a környék állatvilága kivetette magából ezt a konyharemekét.
A többit engedelmesen kidobtam a kukába, nem erőltettem senkinek...

Nem tudom én úgy voltam a szülés után, hogy örültem, hogy van ott más hasonló anyuka is, akivel azért meg lehet dumálni, bármi van. Első gyerekemmel kb 1,5 napig egyedül voltam...hát nagyon nyomasztott..alig vártam, hogy betegyenek mellém valakit. Én most se vágyom egyágyas szobába.
Persze ahol átjáróház a gyerekágyas szoba, mert mindenki látogatója bármikor bemehet...azt azért nem szeretném. Akkor én is fizetnék azért, hogy csak az én látogatóim jöhessenek be.

Dana

Kép
danaaia

Pironya!
Én megvagyok róla győződve,hogy a súlytöbblettől és a költözés alatti ide-oda rohangálástól volt megdagadva a lábam,illetve pattant meg 1-2 ér...amióta nagyjából rend van és kevesebbet talpalok,már nincs semmi baj....ha újra elöjön,akkor majd megnézetem,illetve 2 hét múlva úgyis megyek dokihoz,majd Ö megnézi....
Nem volt kedvem azért elmenni,hogy ott üljek 2 óra hosszát,ráadásul csak nyugdijas asszonyokkal és emberekkel,akik csak sopánkodnak,fél órát vannak bent,1esével,mert még az aszisztensenek elmesélik 100adszor is az élettörténetüket,meg büdös is van,mert ha kicsit szellőztetnének,rögtön szélütést kapnának...és jajgatnának mégjobban...(tisztelet a kivételnek...)
a dokinő meg úgyis azt mondaná,hogy fásli+ felpolcolás....
szerintem ....
Vendég

csajok!
Én is néztem a fizetős szobát,mert most itt az egri kórházban kaotikus állapotok vannak...egy emelet csak a nőgyógy és ott van mindenki....minden nemzetiség..6-an egy szobában...
de azt az 5 napot kibírom...
sajnálom a pénzt...most van mire költeni...

(a szőnyeget senki nem reagálta le....ezek szerint béndzsó,csak nekem tetszik :shock: és említésre sem méltó????
Vendég

Csiri: mi egyenlőre nem veszünk szőyneget a szobába, mert padlószőnyeg van.

nálunk is van alapítványi szoba, de én is sajnálom kiadni rá a pénzt, meg nekem elég lesz itthon tök egyedül lennem a babával. Addig legalább lesz kihez szólnom, és ha valami kérdésem van akkor meg tudjuk vitatni a többiekkel. Vagy pl. ha rosszul vagyok stb. szerintem nem árt ha van még valaki a szobában. A Kútvölgyiben max. 4 ágyas szobák vannak, de igyekeznek 2-3 kismamánál nem többet tenni egy szobába.

Fülbevaló: nekem az lenne a kérdésem, hogy nem akad bele a ruhába ahogy öltözteted a babát? Nem zavarja a kicsit? Mert én is gondolkodom rajta, hogy a kórházba tegyék be!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Visszaolvastam..... :wink:

Csiri!
Nekem is tetszik az a szőnyeg,és tényleg baráti az ára. Én a pelenkázó elé gondoltam,hogy védjük a háló szőnyegét. Úgyis jön majd a gyerekorvos,a védőnő,a látogatók.... :roll: :roll: :roll:

Almaani!
Hogyan lehet lefoglalni ezeket a szobákat,ha nem tudod előre,hogy mikor fogsz szülni?? Én a nagyobb fiammal mindenképp szerettem volna egy szobában maradni ,akkor( ,vagy most is) roomong-in -nek mondták (10 éve),de mire szülni mentem,jött egy front,és az osztályon is éppen jutott hely... :roll: :roll: :roll:
(pedig iszonyú "csapatot" fogtam ki egy 4 ágyasban... :roll: )

Fülbevaló:
Én is megérdeklődtem: a Klinikán rakják a fülébe a hazamenetel napján. (erre már külön kis csapat verbuválódott,sőt üzletággá nőtte ki magát)
Kiválasztok egyet,és a csecsemőo-n belövik. Itthon pedig (ha begyógyult) lehet cserélgetni. Már ki is néztem neki egy tündéri fehéraranyat,rózsaszín kövecskékkel. Annyira pici,hogy alig bírtam megfogni,és 9000.-be kerül!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Én még mindig deb vagyok túl jól,elhatalmasodni látszik rajtam a dátha!!!!Orrom bedugulva,állandóan fújom.Vörös az orrom,nem kívánkozom emberek közé! De itthon se jó! Sehogy se jó,nyűgös vagyok..... :( :( :(

Kép
orsitigris

Alapítványi szobával kapcsolatban én azért gondoltam, mert nekünk a kórház 50-km-re van és ha apa meg a szűk család elkocsikázik hozzám majdnem 1 órás úton nehogy már a folyósón találkozhassunk csak. Igazából nem tudom, van aki ezt mondja van aki azt. A bajom az, hogy a sima szobába apa nem tud bejönni...

Csiri: nekem tetszenek a szőnyegek, annyit megér, hogy megnézd előben is. Jó árban van :)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

nálunk olyan szobák vannak, hogy a gyerkőc bármikor veled lehet, viszont bármikor odaviheted a csecsemőosztályra, ha egy kis nyugit szeretnél. De ez az összes szobára igaz.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca!
Én nem emlékszem,hogy a fülcsi bármibe is beleakadt volna...az tudom,hogy kamillateával kenegettem és meg kellett mozgatni minden nap,hogy ne nagyon varasodjon be....

Nálunk is van baba-mama szoba,ráadásul talán még protekcióm is lenne,mert az gész nőgyógyon 1 ilyen szoba van ,ami 4 ágy az összes kismamára....csak azt mondták,hogymivel csaszis leszek sajna,így úgyis csak 3.naptól engednének át oda... :?
Mondjuk még az is jobb mint a semmi... :shock:

szőnyeg!
Nekünk mindenképpen kell valami,mert ugye parkettás,magasföldszint,nem lakik alattunk senki és nagyon hideg!!!Nyáron még csak-csa,nade télen... :idea:
Vendég

Klassz a szőnyeg...tényleg.

Én is utálok különben a háziorvoshoz menni, a feeling tényleg az, amit Csiri leír.
Múltkor hogy a beutaló miatt muszáj volt elmennem, és még az EKG-t is megcsinálták, mikor kijöttem egy nyanya jó hangosan meg is jegyezte, hogy "na végre...már mióta bent volt" Mintha ő nem ezt akarná...hogy jó sokáig csak őt abajgassa a doktorbácsi... :twisted:

Nem olyan nagyon rossz a gyermekágyas osztály előterében találkozni a családdal...szerintem egyedül lenni pár napig sokkal rosszabb. De mindenki más.
Arra azért fel kell készülni, hogy mikor a baba kibújik ő lesz a fontos mindenkinek, nem pedig az anyuka...sajnos. Ha van ott szobatárs, aki ugyanazt éli át mint te, az sokat old a szorongásokon.
Ha kimégy az előtérbe, legalább csak veled beszélgetnek és nem a baba körül kerengenek.. :wink: Nem akarok ám senkit megbántani...tényleg...de saját tapasztalat, hogy a kismama hirtelen egészen háttérbe tud szorulni...

Dana

Kép
danaaia

Na!!!a tűzhellyel végeztem,most kinyomtatom a legényfogó receptjét és fakítok valamit...kíváncsi leszek...
Csak az a gáz,hogy kb 5 receptet olvastam át és mind másképp írja...és valami tuti nincs benne,ami a másikba kell... :shock: :? :evil:
Vendég

Sziasztok!

A II. Nőin 10 ezer a szoba naponta, de az én dokim nem javasolta, mert azt mondta, ha bármi történne velem, nem is vennék észre az egyágyasba, csak, ha a nővérke arra jár, míg ha többen vagyunk egy szobában, akkor a többiek tudnak szólni. Ráadásul tényleg jobb tanácsot adni egymásnak, beszélgetni a többiekkel, stb. szerintem.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:25-kor.
pironya

Sziasztok!

Csiri: A szőnyeget én a tv-ben láttam. Egyből kiszúrtam, mondtam is a páromnak, hogy meg kellene nézni. Nem tesz-vesz városos, amit ő szeretne, de addig is, amíg nem lesz olyanra pénzünk, simán lehetne egy ilyet berakni a szobába.

Dania: Jót nevettem a sütis leírásodon :lol: Nálunk a nagyi olyan, hogy minden alkalomra töltött dagadót süt. Jó zsírosan, fűszeresen és tele kenyérrel a tölteléket. Hááát, minded alkalommal előre félünk 1-1 családi összejövetelnél, hogy éppen akkor melyik verziót csinálja. Persze nekünk nem bírja a gyomrunk az ilyen fajta jó kis "magyar" ételt, úgy hogy nehéz kibújni a kóstolás alól :)

Ruhák: Van egy kisebb adag már, bár amit kaptunk annak egy része szerintem marad zacsiban, mert eléggé lestrapáltak. Viszont hétvégén vettem csodás bébicuccokat, párszázért a Corában. Annyira jó volt vásárolni a csöppnek.

Fizetős szoba: Én is szeretnék, bár asszem kb. 10E most a SOTE II-n. Persze attól függ, hogy mennyire leszünk anyagilag elengedve. Remélem lehet egészségpénztárazni és akkor még vissza is kapom az árát a pánztárba befizetett összegből.

Ja Bari: Szép méretes pocid van ;)

IBM: Örülök, hogy minden rendben. Okulva a veled történtekből, én is vissza fogom magam még jobban. Most a Corában voltam hétvégén egyedül és egy kicsit túlzásba vittema a vásárlást :oops: Még jó, hogy apa ezerrel dolgozott és nem láthatta, hogy mennyi cuccot hoztam, mert gyorsan kipakoltam.... Kaptam volna a fejemre az tuti. De most már tényleg figyelek majd erre...

No, asszem ma megyek Apeh-hez. Felhívom őket, hogy ne menjek hiába...

Ja és ebéd: Maradt tegnapról némi húsleves, azt benyomtam, meg főztem túrógombócot. Hát az utóbbiból benyomtam 6-ot, pedig már a leves után tele volt a pocim :oops:

Mozgás: Hát nálam aktívan 2 óránként ficánkál kb 1 órát. Reggel szegénykém megint csuklott, annyira sajnáltam... Ja és a legjobb! :) A brdáimtól nem messze szoktam érezni a fejét. Tegnap el kezdtem neki simizni a buksiját, erre mindig jókat ficánkál :lol: Annyira aranyos volt, ahogy a fejét simizve így reagált. Mondtam is apának, hogy rá ütött a gyerek :lol:

Akartam még valamit, de nem emlékszem...
Á, igen: pocak méret nálam kereken 100, cici pedig 105 :oops: És még mindig nem híztam 2 hete egy dekát sem... hmmm.

Kép

Kép
bettica

először csak próbafülbevalót adnak, nem?csak nem kell megvenni, olyan drágán,mert nálunk a keresztszülő veszi a fülbevalót.

FÁJ A BÖLCSIFOGAAAM!!

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:26-kor.
pironya

Húha jó sokat írtatok!
Fülbevaló:fiamnak is van 4 hónapos korától de Dávidnak lehet,hogy még elöbb lesz!!

Baba mama szoba:a lányommal még nem volt a fiammal már csak az volt!!!Én nem szerettem,mert mozdulni nem tudtam a gyerektől,én szerettem volna sűrűn zuhanyozni,de közben a fiam kiórdította a lelkét!!!Ugyan így ha látogatóm jött,éjszaka meg a folyósón dajkáltam mert ordított mint a fábaszorult és a többieket zavarta...
Úgyhogy ha egy mód van rá én nem kérek baba mama szobát!!
Szerintem friss császárral jó egy kis segítség az első napon!!!
Vendég

Nálunk ha akarunk fülbevalót,akkor nekünk kell vinni...

itt a baba-mama szobákban este 10kor az utsó szoptatás után elviszik és 6 körül az első szoptatásra hozzák vissza,viszont egésznap veled lehet....
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:26-kor.
pironya

Csiri: de jó, hogy felraktad a szőnyeget! Nekünk a kockás jön be, az illik a babaszoba színéhez és olyan vidám! Úgyhogy munka után megyünk egyből a Diegóba! Mától van az akció?

Orsi: foglalási sorrend alapján kapod a külön szobát. Bemondod a hivatalosan kiírt dátumodat és ha ez változik (márpedig szinte minig változik), elsőbbséget élvez, aki hamarabb (hetekkel előre) szólt! Úgyhogy én ezért foglaltam már most le. A csecsemős osztályon kell intézni, az első emeleten balra. (az első asszem a magasföldszint, és fölötte). Mikor voltam a klinikalátogatáson, akkor nagyon megtetszett és nekem jót tesz a tudatomnak.
Voltál klinika látogatáson???

almaani
Kép
almaani

Tényleg nagyon durva ez a 70 körüli szám! :shock:

almaani
Kép
almaani

én már 60 alatt vagyok :lol:

ja és süt a nap!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ti is utáljátok, mikor az utcán ismerőssel találkoztok és meg akarják simogatni a pocakotok? Hát én nagyon nem csípem! :twisted:

almaani
Kép
almaani

Almaani!
az van a katalógusra írva,hogy 2008 április....semmi konkrétabb...
vagyhogy www.diego.hu

Én csak a páromnak és a lányaiknak engedem,hogy a hasamhoz nyúljanak...
Nem tudom...nekem az kicsit intim... :?
Vendég

lányaiknak helyett lányaimnak
Vendég

BETTI nekem azt mondta a dokim, hogy a baba nem egyenletesen növekszik, hanem lépcsősen..szóval nől egy nagyot, aztán egy kicsit stagnál, megint nől, megint stagnál, s így tovább. mi most nőttünk egy nagyot, kedd óta két centit nőtt a pocim, de előtte tényleg volt két hét, mikor nem változott.

a szőnyeg nekem is bejön, de nekünk hófehér lesz a kiságy előtt, és cipőket levenni mielőtt bejönnek :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

Fülbevaló téma: :roll: Áronnak nem lesz! :lol:

Képzeljétek tegnap azt mondta a nővér,hogy ne simogassam a hasam,mert méhtevékenységet okozhat!
Még ilyet!
Ezt már múltkor kiveséztük a nyáriakkal!
Melyik kismama nem simogatja????
Mondtam neki,hogy mindig begubózik jobb oldalra és bekeményít!
Ha ilyenkor megsimizem abbahagyja!
Azt mondta az más akkor lehet,ha így érzem,de a méh tetejénél ne!!!
Ki tudja hol a méh teteje mi??????? :lol:
Annyira bonyolítanak mindent!

Kép

Kép
ibm

sziasztok,
volt élet a hétvégén is, látom.

csiri: nálunk is volt ilyen prosi, nekem nagyon teccenek a virágos szőnyegek. ha csajszit várnánk, tuti olyat akarnék, de így most azt az olcsó sima padlószőnyeget néztem ki belőle... 3 félét ír, terra, bézs és barna, bár szerintem a nyomtatásnál elcsúszott a szín mert a barnát szürkének nyomták, a terrát meg pirosnak... majd megnézzük élőben. :D

mi szombaton Eger mellett voltunk, rallyn. reggel 5-körül indultunk és este fél10-re értünk haza. szuper volt a verseny, de azért elfáradtam-átfagytam.... egész nap szitált az eső. nem szakadt, de ez a tipikus nyirkos-szutykos-mindent átáztató szar hullott, kezdtem már nyűgös lenni délutánra. :roll: ennek ellenére nagyon jól éreztem magam. mi 8 éve járunk rallykra, nekem egy darabig most úgyis ez volt az uccsó.

írtatok a kávézásról is... én az első 12 hétben egyáltalán nem kívántam, hideg tejet ittam helyette, azóta viszont a reggeli kávé alap, ahogy főzöm Apának, úgy magamnak is. ha megkívánom, délután is lecsúszik egy. tegnap piszkosul szenvedtem, délután 3kor irtam egy kávét, mert fájt a fejem (amúgy egyáltalán nem vagyok fejfájós), 4kor már rendesen hasogatott, Apa megmérte a vérnyomásom, 100/60 volt (alapesetben 120-130/70-80 szokott lenni!!)... fél5kor már nem bírtam tovább, és a 32 hét alatt először gyógyszert vettem be. azt mondta a védőnő is hogy végszükség esetén lehet algopirint... hát ez most végszükség volt. már hányingerem is lett a fejfájástól. 1 óra múlva semmi bajom nem volt, sőt este még... kekszhez is volt kedvem, aztán úgy végigaludtam az éjszakát este 10től reggel fél7-ig, mint az elmúlt 1-2 hónapban még sose. :D

mi ma maradékot ettünk: péntekről maradt rakott karfiol, tegnapról meg húsleves. holnapra meg a tegnapi csirkepöri lesz nokedlival.

itt ma egész nap esik... annyi varia van benne, hogy néha sötétebb van, néha világosabb, jobban esik vagy kevésbé, de el nem áll. :?

mia_snow

ibm milyen méhtevékenységet?azt hogy bekeményedik?
én állandóan simogatom, de olvastam mikor ezt tárgyaltátok, nem tudom, hogy tudnak ilyet mondani, szerintem mindenki simizi

Kép
Kép
eyi

Amikor Kittimmel visszatartáson voltam koraszülés miatt....nekem mondta az orvos,hogy ne simogassam a hasam lehetőleg...persze én ösztönösen is simogattam és amikor észrevette rendesen csúnyán szólt rám....akkor mostmár értem ,hogy miért... :idea:
Vendég

ibm szerintem ez hülyeség! :D
én amúgy nem simizni szoktam, csak úgy ott van a kezem... egyhelyben, a pocimon. ha valahol kitolja magát (pl a bordáimnál a lábát újabban), akkor picit visszanyomom a kezemmel, olyankor észhez tér a lurkó. :D

meg fürdőkádban szoktam olyat, hogy csak fekszem amíg ki nem hűl a víz, és nézem ahogy hullámzik a pocakom. :)

lököttanyuka leszek, mi? :roll:

mia_snow

Mia!
tényleg nem hülyeség!!!!Pedig tudod,hogy én nem vagyok parás és nem hiszek az ilyenekben...elolvasom,de nem foglalkozok vele...de ez tényleg így van!!!
Csakszerintem egy kismamának ez ösztönös...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:27-kor.
pironya

Gondolom a keményedésre értette!
Tegnap rajtam volt ugye aa ctg és mikor visszajött az ápoló mondta,hogy vannak rajta kis fájások,de nem tudja,hogy tényleg fájás volt vagy csak mozgott!
Mondtam,hogy tuti csak mozgott,mert azt a hullámzást láttátok volna amit levert!
Tök vicces volt!

Szóval nemtudom mi az igazság és simogatom mert olyan jól esik!
Persze nem reggeltől estig!
Különben meg azt is hallottam már,hogy ha szülésnél bekeményedik,görcsöl akkor kell simizni!

Na most akkor mindenki döntse el!
Simi vagy nem simi?
Mikor simi,mikor nem simi??

Kép

Kép
ibm

Csiri akkor úgy mondom, ha monnyuk apa simizi akkor van keményedés, ha én, akkor nincs. éééérteeed ;) :D

mia_snow

Nálunk akkor van keményedés,ha apa a pocakomat én meg Öt simizem... :wink:
Vendég

Csiri, mire gondolsz???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca,honnan kezdjem....???
tudod vannak a virágok és a méhecskék... :lol:
Vendég

csak kérdezz bátran :lol: :lol:
Vendég

aha!!! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

csiri nálunk is akkor van keményedés, tényleg ezt már én is akartam kérdezni, hogy nálatok is van e akkor, vagyis nem közbe, hanem a végszónál...tudjátok naa :oops: :oops:

Kép
Kép
eyi

úgy összegubózik szegényke az egyik felemre, hogy csak egy jókora simizéssel tudom kilazítani

Kép
Kép
eyi

Csiri!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy sikerült átköltözni és újra ittvagy!!!

Kép

Kép
ibm

Most lépek,mert Apa mindjárt jön és hammolunk!
Este még benézek!
Vigyázzatok magatokra!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Jaj már miért ne lehetne simizni...akkor kérem a dokit mondja meg a gyereknek dabent, ugyan ne rugdossa már a méhem, meg ne érjen hozzá, mert hogy attól is bekeményedik...jaaaaj naaa...
az biztos nem fog szülést meg vetélést beindítani mert hozzáérünk...méhtevékenység enélkül is van. Na jó akinél éppen kétesélyes hogy indul a kraszülés vagy nem és a dokik épp azon küzdenek hogy visszatartsák a babát ott tényleg oké, hogy inkább ne biriugáljuk a pocit...de egyébként...

Ajjaj nálunk olyan égdörgős csúnya idő jön...csak a tető fönt maradjn..ezért szurkolok. :?

Ma elvileg lesz két angol órám...ajvé...már annyira nincs kedvem semmit csinálni. :roll:

pusszantás

Dana

Kép
danaaia

Visszatérve az anyóstémára.

Az én anyósom is csúcs. Mikor megismerkedtünk már akkor szóltam, hogy a májat nem szeretem.
Azóta akárhányszor megyek hozzá, májjal töltött csirke, májjal töltött göngyölt hús.
Az volt a csúcs amikor májgaluskaleves volt, aztán meg májjal töltött hús. Na akkor betelt a pohár. Azt már nem bírtam megenni.
Mondtam, megint, hogy ezt nem bírom, azóta még mindig csinál májjal töltött okosságokat, de most már nekem sajttal tölti meg.

Mindig vesz nekem meg a páromnak valami okosságot.
Legutóbb a páromnak vett egy Calvin Clein inget, ami rá sem ment.
Visszacserélni már nem tudta, mert a blokkot nem találta ráadásúl kisnyugdíjas, nincs eleresztve, hogy ilyeneket vegyen. Most dugdossa előlünk.
Én kaptam tőle hálóinget, ami még jól is nézett ki, de a hasamnál elakadt.
Szóltunk neki, hogy, ha szeretne vásároljon csak, de előtte beszéljük meg. Áhh olyan mintha a falnak beszélnénk.

Kép
schopin

Ibm!!!
Ez a pocak simogatás,igaz. Nem tév hit. Barátnőm itt volt egy hete nálam,ő 15 éve szűlt,és meséli h.anno a korházba milyen csunyán rászolt a nővérke mert simogatta a pociját.
Ténleg nyunyán szolhatott rá ha még mindig emlékszik.

mia!!! Te szoktál fürödni?
Én nem,mert nem ajánlatos a fertőzések végett stb.
Csak zuhanyozni lehet.
Már alig várom hogy egy kád vizbe megfürödhessek. :lol:
Vagy lehet csajok??? :wink:

pironya!! Én régi vékony lenvászon gatyomat elvittem a varronőhöz,és olyan franko pocakbetétet varrt bele,és hátul állitos. Ugyhogy elöre még enged sokat. :lol:
Méteráru boltba vettem jo minőségü nem gyenge,passzé anyagot. KURVA KÉNYELMES LETT. és 1000ft-ba volt.

Olyan nadrágot vállasz a ruhatáradbol, h.a nadrág fenékig jöjönn fel rád,elöl meg nem baj ha nem tudod össze huzni magadon,mert oda varrja a poci betétet. Biztosan van ilyen nadrágod. :wink:

Kata&Milán

oszman777

nna akkor anyós:

szokott magának venni "házi" csirkét, és ilyenkor nekünk is vesz egyet... na akkor házi, amikor én házicsirke vagyok. olyan büdös a csontja hogy katasztrófa. múltkor megint mondta hogy rendelt magának 6 csirkét és 1et nekünk ad. mondtam hogy ugyan, köszi, nem, mert nem nagyon eszünk mostanában csirkehúst. nembaj, fagyasszam le. de mondom köszönjük, egye csak meg ő, mert tényleg nem fogy, max néha comb, de azt meg úgyis mindig külön veszünk annyit amennyi kell ... eccerűen nem tudom lebeszélni. az a baj hogy ha meg megmondom hogy nemjo, akkor megsértődik... de úgy, mintha legalább a saját nevelésű csirkéiről lenne szó. :?

ajándékot adni meg úgy szokott, hogy ad x ezer ft-ot hogy erre vagy arra vegyünk magunknak valamit, van hogy megbeszéljük hogy mit, x hónap múlva meg felhánytorgatja, hogy ő ÁLLANDÓAN ad nekünk pénzt, mi meg elbasszuk! és mondjuk ezt panaszolja ANYUKÁMNAK! ez milyen már???? múltkor mondta hogy akar adni egy 20ast babaágyneműre, de meg fogom mondani neki hogy köszönjük, nem kell... tele van a hócipőm azzal hogy ajándékoz, aztán meg felhánytorgatja, közben a lányát meg isteníti... megmondom majd neki hogy adja a lányának, ő jobban értékeli tuti ;)

mia_snow

fürdés: én majdnem mindig fürdök. a dokim még az elején mondta, hogy a terhesség nem betegség, lehet fürdeni (természetes és nem természetes vízben, akár uszodában is), hajat festetni, szolizni, stb... bármit, ami jólesik. igaz a fürdőkádból kimászás már nem megy könnyen.... :lol:

mia_snow

Hát nem tudom, ha a pcaksimi ilyen "jó" szülésindító, akkor minek az a sok szenvedés ami a be nem indult szülések körül van, meg hogyhogy vannak túlhordott babák...csak simizni kell és kész... :?:

schopin: én tudod mit kaptam az anyós nyuszijától? Önbarnító testápolót...hát néztem egyet...mi van nem tetszik neki a színem...meg kismamaként majd kenem a kinyúlt bőrömet ilyen mű cuccal....hogy szép barna legyek mire jön a gyerek...zsííír

Dana

Kép
danaaia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?