A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Egcsi Kép
Jaj, nem úgy eszkimó Kép Lombikeszkimó Kép
Igen, gömbölyödni fog mindenki Kép Te is, de ne turelmetlenkedj, nyugi Kép
soraya

Egcsi Kép
Csak jókat!!! Kép
Én is megyek ebédelni Kép
soraya

SorayaKép
Szerintem nyugodtan rendeld meg a teszteket. En az ebay-rol szoktam rendelni "nagy tetelben"Kép es teljesen megbizhato. Volt amikor a meregdraga gyogyszertari teszttel egyidoben hasznaltam es tokeletesen mukodott. Nekem bevalt es nem is akarok homerozni, max. igy a ciklus vege fele, mert azert nagyon kivancsi vagyok, hogy van-e valami eredmeny? Kép
En is azt hittem, hogy eszkimo babaja vanKép Azok olyan aranyosak! Nalatok abban a hidegben meg miert ne?

EgcsiKép
Ahhoz kepest, hogy ennyi kajat csinaltunk, nagyon gyorsak voltuk. Igaz volt egy foszakacs koztunk es kb. 10-en csinaltukKép
Nekem azert kell hasznalni az ovulacios tesztet, mert idozitett szex vanKép. Mondjuk az elso teszteknel en oszzekavarodtam,-amit mar regebben kiprobaltam - mert hasznalati utmutato nem volt es en kis naiv, azt hittem, hogy ugy mukodik, mint a terhessegi teszt es boldogan mutattam apanak a ketcsikos tesztek garmadat. O meg beleadott mindent az ugy erdekeben. Aztan furcsa volt, hogy minden nap ketcsikos es vettem egy draga tesztet, amiben volt haszn. utmutato. Igy kiokoskodtam hogy mikor pozitiv. Azota minden okesKép Nekem nagyon bevalt, de itt az orvosok mondjak, hogy hasznaljad es kerik az idopontot is, hogy mikor volt pozitiv, igy nem lehet ellustalkodniKép

CifraKép
Udv. ittKép Ha eddig mukodott a homerozes fogamzasgatlasra, szerintem nem lesz gond a babagyartassal semKép Es akkor ne fogjatok vissza magatokatKép Az Elevitet meg nyugodtan szedheted.

Vica
vica72

Kösz lányok,oké veszek holnap Elevitet.Mikor kezdjem el?Most még nagylány vagyok,várjak vele,vagy kezdjem el?Soraya:a vetélésről semmi sem derült ki.10 hetes voltam,mikor egy este elkezdtem vérezni.Nyomás a kórház(BM),már nem volt szivhang.Másnap mütét.Doki:minden 4.terhesség igy végződik.punk-tum. Jó,mi?
cifra

Jó reggelt Csajok!

Nos a hétvégén minden eldőlt, és megint nem mi nyertünk.
Úgyhogy tegnap óta hőmérőzöm. (36,5)

Ill. csak tegnap, mert ma - amint látjátok elég korán keltem, szóval mindent elfelejtve rohangáltam először a lakásban, aztán az iroda felé, sőt még a reggeli Elevit adagom is kimaradt!

Alice, köszönöm a drukkot Kép Veled mi a helyzet?

Cifra! Nekem a nőgyógyászom ajánlotta az Elvitet, amikor elújságoltam neki, mire készülünk. Szerinte a tervezett akciók előtt már egy hónappal érdemes elkezdeni a szedését.
(Szóval én már 5. hónapja szedem Kép)

Dia2
Dia2

Jo reggelt!Kép
Megjottem.Nagyon jol ereztuk magunkat Vargesztesen,es koszonom szepen a szulinapi jokivansagokat.
Kulon orom,hogy nagy remenykedesre jottem vissza:Alice,bnemeth!KépGYorsan gyertek elmeselni miujsag Veletek!!!Ugy izgulok!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

A szombati napot megusztam, de a ketchupot nem!
Pénteken este kezdődött, rohadtul magam alatt voltam, mostmár valamennyire összeszedtem magamat!
De ezt az egészet akkor sem értem, lehet, hogy hülye vagyok. Kép
Szombaton rendesen megvolt, aztán azóta csak mutatóban és inkább barnás és kevés vér (bocs).
A hőmet azóta nem mértem, elraktam a hőmérőt mielőtt még mérgemben földhözvágom!
De igazából csak magamat hibáztathatom, miért vagyok ilyen hülye, reménykedni lehet, de beleélni magamat felesleges!
Kértem új időpontot a Kaáliba, mivel pénteken nem tudtunk elmenni, mert a férjem nem kapott szabit, meghát reménykedtünk...
Jövő héten kedden kell mennünk, ez vígasztal!Kép

Alice! Dia2!Kép
Nektek (és minden esélyesnek) szorítok ezerrel!!!Kép

bnemethm
bnemethm

Jó reggelt Lányok!

Már megint hétfő vanKép

BnemethmKép Nagyon sajnálom,nem vagy egyedül sajnos.

Na tehát lánykák itt az én történetem: -miután a hőm nem esett le eléggé beleéltem magam abba hogy talán van valami izgi dolog odabent.
Eddig még nem késett ennyit SOHA!!! ugyanis ráadásul az utóbbi időben 26-27 napra jött meg.
Egész hétvégén 37,3-37,2 volt a hőm, na mondom erre ha hétfőig ilyen marad tuti a babaKép
Ma reggel igaz korán keltem 5-kor és egyből a hőmérőért nyultam reménykedve HÁTHA...de sajna rosszat mutatott leesett 36,9-re.
Most itt ülök a melóhelyemen és várom hogy mikor vernek fejbe egy kecsapos üveggelKép

Tehát még most sem jött meg ez a 32-ik napom(ilyen még nem volt)de a hőm zuhant eggyet és ez nállam a mensit jelziKép

Dia2Kép
Benned van minden reményünkKép kis jó hír?????

Off:
A 7végén nállunk volt a barátnőm aki most 6 hetes,mondtam is neki hogy sárgulok de rendesen ámKép

Pussszantás
Alice
malice

Sajnalom Lanyok!
Akkor most elfogyott az osszes ok a remenykedesre?KépPedig olyan jo drukkolni valaki(k)nek!
Jut eszembe nincs tablicsku?Hadd lassuk ki merre jar...
-szoszi-
szoszi

Jaj,el is felejtettem a kerdesemet feltenni...
Szoval:
A 9.-ik napot taposom.A hom szarnyal,koszonhetoen a clostinak.(36.9-37.0).Hallottatok Ti mar olyat,hogy tojasfeherje tipusu nyakom volt a 7.-ik napon,mikozben a hom fennt van es meg javaban szedtem a clostit?Lehetseges ez?Tuszorepi hoeses nelkul?????
Tegnap este pedig annyira fajt mindket oldalam,hogy alig birtam menni.Na,gondoltam hatha most reped.Kivancsi voltam a ma reggeli homre,mint a 2.-ik closti nelkuli nap,tehat le kellett volna essen.Erre ma regel is 37.0.Szoval meg nem esett le.Akkor miert szurt annyira?Mikor no a tuszo akkor is fajhat?
Mult honap vegen nem nezettem meg magam uh-val es az volt az elso emelt adagos closti.Felek,hatha cisztaim lettem...az fajhat igy?
-szoszi-
U.i:regen olvastam,de mar nem emlekszem.Vizben tortent akcioval nagyobb vagy kisebb a teherbeeses lehetosege?Kép
szoszi

Ne szomorkodj Szöszi én már túltettem magam rajta Kép igaz még nem jött meg de a következő hónapban élesben megy a dolog megint nállunk is.
Kipróbáltam hátha egy kicsit elfelejtem a stresszet hááááát nemnagyon jött be így a végefeléKép
Cupp
Alice
malice

SzösziKép

Te kis rosszaságKép (vízben ejha nem lehet rosszKépKépKép)valószínü hogy egy kis úszóbajnok lessz ha sikerültKép
neharagudj ehez nemtudok hozzászólniKép csak mindíg rosszalkodok.Dehát ilyen vagyokKép

Alice
malice

Szia CifraKép

Üdvözöllek itt közöttünk, de van egy olyan érzésem hogy nemigazán maradsz sokáig ittKép
Alice BosziKép
malice

Sziasztok!

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Lányok!
Bocsi, hogy szombaton nem válaszoltam, de sok volt a munkám!

Egcsi!
Igen, tényleg nagy volt a ciszta! Te mennyit mértél ilyen egyenesen? Már rájöttem, az enyém miért nem esett le, a ciklusom végén. Totál beteg vagyok, köhögök és egész nap hol folyik-, hol eldugul az orrom. Elkaptam a kedvesemtől.

Virág!
Köszönöm az ötletet, majd úgy csinálom. Remélem, most is jó rövid lesz a menzim és már talán nem is fog kelleni. De amilyen peches vagyok mostanában...

Vica!
Megnéztem az oldalt, gondoltam, rendelek... ...brrr, nagyon drága!
Jó kis főzőcske lehetett! vagy

Cifra!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig, vár a babás topic!

bnemethm!
Nagyon, de nagyon sajnálom! Tudom milyen pocsék érzés... én is sokszor beleéltem magam... De ne add fel, sikerülni fog!!! Ez a lényeg! Sok sikert! Tényleg, a tablicskuba nem akarsz bekerülni?

Alice!
Kecsap? Brrrr. Ne legyen kecsapod, jó anélkül is a pizza!
A vízben szuper! Csak azt nem tudom, milyen kihatással van a matyikákra. Szerintem kismossa őket, nem?

Akkor a tablicsku:
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!Kép

Tegyél be akkor légyszi, ha jól emléxem 25c 4cn! és szintén Tatabánya (bár már nem itt lakom, de így könnyebb helyhez kötni)

Totál kész vagyok!
Most volt itt egy kismama, szegénykém félidős volt, és beindult neki a szülés! Kép A baba totál egészséges volt, csak még életképtelen, a csajnak a belső méhszája nyilt ki, és ezért indult be a szülés! Úgy sajáltam szegényt!Kép
Hát inkább öt ilyen pofáraesés, mint amit átéltem, mint egy ilyet amit ez a szerencsétlen!

bnemethm
bnemethm

bnemethm!
Betettelek a tablicskuba, bár hiányzik néhány adatod még.
Merre laksz? Gondoltam, csinálhatnánk valamelyik délután egy ici-pici minitalit! Kép Már ha van kedved hozzá. Tényleg, volt itt más is Tatabányáról, Anna azt hiszem. Rég jelentkezett utoljára.
Szegény lány! Annyira sajnálom, főleg, hogy ha még nem repedt meg a magzatburok, akkor a legtöbb esetben le tudják már állítani a szülést! Mármint a jobb helyeken. Tatabánya meg kimondottan a pocsék, nemtörődöm helyek közé tartozik. (Ez sajnos saját taptasztalat, tisztelet a kivételnek!)
Bízom benne, hogy senkivel nem fog ilyen szörnyűség előfordulni.

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!!!!!!!

Most néztem utánna hogy ha valakinek összejön a baba annak 98%-ban leesik egy kicsit a hője amikor meg kell jönnie és aztán visszamegy fölfelé a magasbaaaaaaaKép de gyagya vagyok ma isKép
Megnéztem a babás görbéket és 20-ból 18 lánynak leesett egy kicsit és aztán ment vissza.
Szerintetek?????????????

Alice
malice

Alice!Kép
A remeny hal meg utoljara,tudod Te is.Remenykedj,hatha.De ne eld bele magad annyira,hogy ha megse akkor szomoru legy!

A "vizes eselyeket" azert kerdeztem,mert tudod sajat pezsgofurdoje volt a villanknak es ejjel lelopoztunk apaval,kettesben.Huuu,de finom volt.Kép
-szoszi-
szoszi

Sziasztok csajok!

CifraKépKép Üdv, itt ne maradj sokáig! Én is osztom azok véleményét, hogyha sikeresen védekeztetek hőmérőző módszerrel két évig, és valószínű ennek következtében te jobban ismered a tested jelzéseit mint általában a nők többsége, akkor a babagyártsánál sem lehet gond a hőmérőre hagyatkozni. Én is Elevittet szedte,folsavval kiegészítve minden nap (kivéve amikor elfelejtettem) A Folsav szerntem még fontosabb is, mivel az nagyon lecsökkenti a nyitott gerinc valószínűségét.Kép
SorayaKépKép Nagyon nagyon szép a hőd! A 12. napon esett le, (ha jól látom) akkor a 13. napon lehetett a peteérés. Így ha a 10-13 napig együtt voltatok valamelyik nap, akkor nagyon szép esélyekkel indultok!KépKép
Szia SosziKépKép Szerintem a víz inkább kimossaKép De gondolom pótoltátok:o):o) Jól éreztétek magatokat?Remélem kipihented magad és egy kicsit feltöltődtélKép
BnemethKép Nagyon sajnálom, úgy szorítottamKép
AliceKép Hát amit írsz az biztató. És általában pontosak a ciklusaid? Mert a hő az sokaknál nem ér semmit, nálam sem jelzett, oedig már lassan az 5. hónpot koptatomKép Én minden esetre nagyon szurkolokKépKép

Kele
Kele

SzösziKépKépKép
malice

Ja csajok!

Ez az a hely http://www.kehidatermal.hu/, ahová Gitta megy. A Kehida....Kép Olyan furi neve van. De sok jót hallottam róla! Hévíz után van.

Kele
Kele

KeleKép

A ciklusaim az lmult 5 hónapban 26-27 naposak voltak és azelőtt maxxxx 30 napra jött meg.A lányok egy másik helyen azt mondták hogy ne foglalkozzak a hőmérővel mert nemszabad.
Tehát még van egy kis remény.Ma vagyok a 32 napon néha érzem hogy fáj úgy mint mensikor de nagon kicsit aztán elmúlik 1-2 másodperc.
Köszönöm a szurkolást rám fér és nagyon bízom benne hogy nem jön meg.
Megmondom a pizzafutárnak bocsi de elkéstélKép

Alice
malice

Gitta!Kép

De gyagya vagyok, szóval 30-35 napos ciklus, 24 év.
Itt Tbányán dolgozom, tehát a minitalit összehozhatjuk majd!Kép November első hete jó lenne, akkor a férjecském délutános, akkor ráérek! Kép

Szoszi!Kép
Kis lopakodók!Kép Ne lepődj meg, ha a gyerkőc is lopakodva fog jelentkezni!Kép

Alice!Kép
Mikor szánod rá magadat egy újabb tesztre?

bnemethm
bnemethm

Alice ,Szöszi

Nem emlékszem már kinek a kedvence Rubint R.?
Tegnap olvastam a Meglepetésben ,hogy 2 órás vajúdás után az orvos azt mondta hogy ha gondolja választhatják a könnyebb megoldást is ami a császár lenne .Ő meg gyorsan rá is bólintott.
Az orvos persze azt nyilatkozta hogy orvosi indokai voltak a császárra és nem nyilatkozik erről. De kicsit eltért Norbika beszámolója és az orvosé .
Tényleg lehet kérni hogy legyen császár ? Én még ilyet nem hallottam sehol !?
Zsebi

ZsebiKép

Én imádom őket KépKépKépKépKépKépKép

én is hallottam már hogy meg lehet beszélni a dokival hogy császárral szeretnél szülni.
Jó pénzért mindent el lehet intézni.

Alice
malice

Alice,

az el is felejtettem mondani, hogy azt is mondta Norbi hogy elkészült az első mese fittness kazettája amit a kislányának születésére ajánl.
Biztos nagyon érdekes lehet ....:-))))
Zsebi

Zsebi

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Norbi:-mókuska mókuska felmászott a fáááááára...KépKépKépKép

Hát mostmár nem tesztelek elég volt kettő, ja tényleg szombat este csináltam egy Clear Blue tesztet is hát azonnal nem is de kb 10 perc és ott volt a haloványkaKép azt mondták az a legbiztosabb teszt(1400 ft-ba került)a francbaKép
Rég csináltam már ilyen fajtát de azon még másnap sem volt semmi.
Na ma vagy holnap kiderül hogy mi van mostmár nem idegeskedem rajta.
lesz ami lesz kész ennyi..........

Alice
malice

Sziasztok Csajszik!Köszi mindenkitől a biztatást,nagyon jól esik.Iszonyú jó ez a kis csapat.Haláli,ahogy szoritotok egymásért.Tök jó!Nekem tényleg szerencsém azzal,hogy a peteérésem nagyon nyilvánvaló számomra,de ez sajnos közel sem jelenti azt,hogy a terhességem is ilyen egyszerű lesz.Mert attól aztán baromian félek,főleg az első 12 héttől.A multkori(2 éve) terhességemnél a 10 héten vetéltem el.De pont aznap reggel mondtam a férjecskémnek,hogy már csak 2 kritukus hét van.Erre tessék!Estére már véreztem is!
Ma reggel bevettem már egy folsav tablettát és most majd melóba menet veszek Elevitet.
Lassan indulok dolgozni,mindenkinek szép napot! SZIASZTOK!
cifra

Sziasztok Kép

Vica Kép Köszi, akkor rendelek Kép Egyelore csak az ov. tesztet, a pasi fajtát majd meglátjuk Kép

Bnemeth Kép Sajnálom! Kép Viszont nem menstruáltál akkor rendesen, ugye jól értem? Csak picit?

Szöszi Kép Szijjjjaaa!! Én úgy tudom, hogy a vízben több kisfickó ki tud folyni, ahelyett hogy felfelé igyekezne... de ez nem azt jelenti, hogy így nem lehet teherbeesni!! Kép Klassz lehetett a hétvégétek Kép

Alice Kép Drukk drukk xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kele Kép Dejójajdejó, hogy te is azt mondod, hogy a hom rendben Kép Kép Nem voltunk egyutt 10-13. napon, ez most pihi hónap volt ilyen szempontból, de nem baj Kép Majd a november!!!!!!
Kehidakustyán szuper hely!!!!

Gitta Kép Soraya: 27 napos ciklus, okt. 2 az utolsó menzi, tehát a 19. napon vagyok ma. Légyszi javíts a táblában!

Annyi melóm van Kép De majd még benézek Kép
Sziszus????

Soraya
soraya

Soraya!Kép

Igen, jól érted!

bnemethm
bnemethm

Bnemeth Kép
Akkor ez mitol lehet? Dokival beszélsz azért?

Soraya
soraya

SorayaKép

Köszike a drukkot elfogadomKép

Hóó vannak a többiek,ma sem dolgozik senki?Kép

Alice
malice

SorayaKépKép Nem baj, ha most kimaradt, de a hőd azt jelzi, hormonálisan minden okKépKép Majd a köv. hóban ráhajtotok! Mindig ilyen szokott lenni?
Tényleg Sziszus mindig érdeklődni akartam felőled, hogy hogy vagy? Mi van veled? Remélem minden rendben, jelentkezz néhaKépKép
És Catről tudtok valamit?
AliceKép Te kis hamis! És ezt csak most mondod, hogy teszteltél szombaton is:o):o):o)
Mennyire volt halvány a csíkod? De az jó, hogy ott volt. Jaj, nem azt mondtad hétfőn tesztelsz?

Kele
Kele

Sziasztok!

Én most vagyok itt először ezen a terepen, mert valaki ajánlotta nekem,hogy itt jó a társaság. Mi is éppen a gyártási periódusban vagyunk és minden hónapban izgulunk!
babar

KeleKépKépKép

Tudod úgy izgultam már,aztán meg lekonyultam egy kicsit amikor megláttam hogy azonnal nemlátok semmitKép
De utánna visszamentem a fürdőbe és megint ott volt,de még mindíg nagyon halványanKép
Mostmár nem tesztelek majd elmegyek dokihoz ha nem jön meg.Hogy mikor azt még nemtudom.

BarbaraKép
Szia,és te se maradj itt sokáig megértettedKépKépKép nyomás át a kismamákhozKép
Alice
malice

Alice!Kép
Azt nem mondtad,hogy szombaton is volt egy halovany dupla-csikod!!!Ez mar dofi!Remelem holnap reggelre lesz egy erosebb ketcsikosod.Tudod, a hcg naponta duplazodik!Kép
Minden ujnak!Kép
Legyetek udvozolve korunkben,de ne maradjatok sokaig!Futas at a frissbe mihamarabb!Mi is mind uton vagyunk oda!(remeljuk)Kép
Lanyok!
Feltennem nektek a mult havi hogorbemet,de nem tudom hogyan kell megcsinalni.Ami a hasznosban van azt en nem tudom letolteni.Excelben nem tudom hogy kell megcsinalni.HELP!!!A mult havi az elso teljes gorbem es szeretnek hallani velemenyt!Segitsetek leccccci!Es a 9.35-kor irt kerdesemre vmi valasz????Hm?
-szoszi-
szoszi

SzösziKép

Már nem akarok több tesztet csinálni,mostmár megvárom hogy megjön vagy sem, és elmennék dokihoz ha elengedtekKép
Alice
malice

SzosziKép

Nekem pl. soha sem esik le a hőm, csak felmegy a stagnálás után. Lehetett akár tüszőrepi is, de ciszta is. Ha tüszőrepi volt akkor egy ár napon belül elmúlik ui. megreped a tüsző kiszabadul a pete és nem feszül tovább. Ha ciszta, akkor meg úgy marad, vaygis fáj tovább (persze az is elmúlhat magától).

Tegnap még éreztem a cisztámKép, most meg nemKép. Jó lenne, ha elmúlna magától. Reménykedek, majd holnap kiderül.

L.
Levendula

ár=párKép
Levendula

Ez a tesztelgetés nekem is nagyon ismerős. Az első hónapokban még én is volt, hogy 3 tesztet eljátszottam. Most már úgy vagyok, ha 40 napnál tovább nem jön meg, akkor elmegyek dokihoz.
babar

Nem tudtok esetleg ajánlani nekem egy jó dokit valahol Budán?
babar

Valamit ki kell találnom hogy mivel is mehetne az időKép
Talán ezt fogom csinálniKép KépKépKép

Alice
malice

Szoszi!KépKép

Megnéztem a kérdésed, és én csak egy alkérdésedre tudom a választKép Tüszőrepi igenis lehet hővisszaesés nélkül. Nálam is így volt. A többiben sajna nem tudok segíteni.
Sajna görbét sem tudok felrakni, de ha sikerül én szívesen elemzem Neked.KépKép
BarbaraKép Üdv itt! Ne maradj sokáig. Mióta próbálkoztok?

Kele
Kele

Szia Kele!

Március óta nem szedek tablettát, csak közben egy-két dolog még közbe szólt. Nem voltam rubeolás, ezért még oltást is kellett kapnom. Gyakorlatilag négy hónapja próbálkozunk.
A múlt héten voltam Dr. Lázár Erikánál és ő felvilágosított, hogy amíg nincs beállítva a hormonszintem, addig sajnos a próbálkozásainknak sok eredménye nem lesz.
Szóval most jön a vérvétel! Emellett kiderítette, hogy a folyamatos gyulladásaimnak köszönhetően lehet,hogy elzáródott az egyik petevezetékem is!
Elég depis lettem!

Barbara
babar

Sziasztok Lanyok!

SzosziKép
En nem raktam fel meg gorbet, de szerintem ugy kell, hogy excelben (persze ha excelben van a diagramod...) kijelolod, kimasolod, es megnyitsz egy paint alkalmazast, es belemasolod. Elmented, ebbol egy kep lesz, es a kepet felrakod a Melleklet feltoltese gombra kattintva...
De aki mar rakott fel gorbet, az lehet, hogy tud egyszerubb megoldast.

Mandula
mandula

Lányok, valamit nem értek...
Nekem felirta az orvos a Clostit és csinaltatott hormonvizsgalatot, ahol normalis ertekek szulettek. Ennek ellenere azt mondta, hogy szedjem. Szedtem ket honapig, mertem kozben a homet is, es az elso honapban voltam ultrahangon is. Ket tuszot latott a doki. A hom egesz jo volt, a 2. fazisban felment 36,9-re es ott maradt 1 hetig. A ket honap szedes utan 1 honap szunetet javasolt a doki a closti szedeseben, ez most van, es a hogorbe alapjan nincs peteeresem...

Szoval azt nem ertem, hogy ha a hormonjaim rendben vannak, akkor miert csak a clostitol lesz peteeresem? Erti ezt valaki?

Mandula
mandula

AliceKép
Nemtom megnézni, mit találtál ki már megint, de biztos valami huncutságKép

SzosziKép
Elégedett vagy velem?Kép

LányokKép
Fáj a cicim, pedig mióta a vetélésem volt (féléve) nem fájt soha, előtt rendszeresen menses előtt. Erre nincs valami tippetek, hogy mostanában miért nem fájt? A hőm 37,3. Azért nem akarok reménykedni, de mégis...Képcsak egy kicsitKép

Pusz
L.
Levendula

Kicsit zavarosnak tűnökKép
tehát az utóbbi félévben nem fájt, előtte igen és most megint marha érzékeny.

L.
Levendula

Ha mar igy leirtam, gondoltam ki is probalom... Kép

Kép

Ugy tunik sikerult, csak nem bmp-kent, hanem jpg-kent kell elmenteni, mert bmp-kent tul nagy... Esetleg hozza tudtok szolni? A felso gorbe a Clostis ciklus, az also a Closti nelkuli. Jol gondolom, hogy a felsoben volt tuszorepi, az alsoban nem? Most mar a 43. napon vagyok, es nem akar megjonni. Pedig a gorbe alapjan semmi remenyem Kép

Mandula
mandula

MandulaKép
Neked alacsony az alaphőd? Mert jobb lenne, ha elérné a 37 fokot és kb. 2 hétig kellene ottmaradnia, ill. még feljebb menni, majd a menses előtt esik le a normál szintre. Nálam ez 36,6-36,7 van, akinek alacsonyabb.
Nem volt a progeszteronod az alsó határ közelében? A két tüsző meg is repedt, amit láttatok uh-n? Volt a 21. napon prog. mérés, tehát igazolt volt az ovuláció?

L.
Levendula

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?