A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Andi nehogymár bedőlj ennek a ne simogassuk a pocakot hülyeségnek....!!!

Meli, megvetted? Nagyon jó. Nekem is ilyen van, régebbi kiadásban...de csak nagyobb krában fogom használni, mert van klasszikus mózeskosaras kocsim is.

Kép
danaaia

Irtam tegnap e-mailt a boltnak és nagyon korrekten már válaszoltak is.Azt kell még ma megvárnom,hogy van-e raktáron és mikor tudnák küldeni.

Kép
melike

Dana: ne aggódj, én akkor is fogom simogatni, mert igy sokkal közelebb érzem magam hozzá!!! Már most kényeztetem!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca,Danaaia:ma megrendelem,ha van raktáron.Ennyi hátránya van,az igaz,hogy nem könnyű (első emelet),de beleszerettem és amúgy tökéletes és az ára is nagyon jó!

Kép
melike

Jó reggelt!

Régen én is néztem a BK-t, főleg amíg kolis voltam, anyukám az összes részt fölvette nekem a héten, és amikor hazamentem beültem a tv elé egy nagy halom kajával és végignéztem! :lol: Most már nem igazán köt le. Bár ez a legtöbb filmre is igaz.

Márti - szerintem állati olcsó volt a komód! A miénk is Kikás (babaosztályos) és az 60 ezer volt + pelenkázó feltét!! De annyira tetszett, hogy nem bírtuk otthagyni. 8)

Dana - tudom hogy nem teljesen keresztbe fekszik a bébim, csak azt próbáltam illusztrálni, hogy nekem fölfelé még abszolut nem "mászkál", csak lent forgolódik. :) Vagy 2x éreztem eddig hogy kinyújtózkodott a bordáim közé... az elég érdekes volt... :lol:

Kínai boltok: szerintem óriási eltérés van egyik és másik között. Én is találtam már nagyon jót, de van amelyik kifejezett giga-gagyi-leőlehely, oda a lábam se teszem be többet! :)

Nekem nincsenek neten rendelős gondajim... én imádok shoppingolni, de csak nézelődni is a boltokban! :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Melike: nagyon jó ez a babakocsi!
Nekünk úgy néz ki, Quinny lesz, az tetszik nagyon, és kicsire összecsukható, ami nekünk nagyon fontos, könnyű és ez volt az, amit minden szempontból jónak találtunk. A héten mi is meg szeretnénk venni! :lol:

Csiri: nagyon-nagyon köszi a tegnapi szőnyeg-tippet! Délután megvettük a Diegóban a kockás színeset és annyira szuper! :lol:

almaani
Kép
almaani

Ma megyek dokihoz 5 órára! :lol: Nem tudjátok, hanyadik héttől kezdődnek a ctg-k? 34. vagy 36. héttől?

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Tegnap megint sz@r napom volt, remélem, hogy a mai jobban alakul. Egyre gyakrabban keményedek (már 4*2 magneb6-ot szedek), a vérnyomásom a béka segge alatt, ma is 106/55 volt :?
Lehet, hogy hülyének tartatok, de én mikor veszek egy pár babaruhát, akkor elsőnek mindig kézzel mosom ki őket, tesztelem, hogy melyiknek megy a színe. Tegnap elkezdtem kimosogatni a vasárnapi szerzeményeimet, az ágynemű huzatokat is. Lehet, hogy ezt nem kellett volna?

buci: nagyon szupi babasarkotok lett

babamozgás: nekem sem voltak valami aktívak tegnap, de este bepótolták :D

keményedés: arra jöttem rá, hogy ha simizem a pocim (arra mindig reagálnak :D ) akkor már azonnal keményedek. Szerintetek ez normális???

Tegnap a férjemet egy kicsit kiakasztottam. Mondtam neki,hogy már azt sem bánnám, ha befektetnének. Nagyon félek, hogy mikor indulhat meg a szűlés és ott legalább jó kezekben, folyamatos vizsgálatok alatt lennék. Tiszta hülye vagyok!!! :cry: :cry: :cry:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Blue!
Tetszik a komód!!!Nekünk is nyers a babaszoba!!!Ez is jó lenne és szerintem sem volt drága...a Kikához képest,ahol én mégcsak nagyon drágáért láttam bármit is.... :?

Quelle!
Itt tőlünk nem is olyan messze van egy Quelle mintabolt,ha oda bemész,katalógusból megrendelheted a dolgokat,postaköltség nélkül megérkezik a boltba,elmész,megnézed ésha nemtetszik vagy nem jó,ott hagyhatod...Nekünk onnan van a játszószőnyegünk...(vidám színes,oroszlános...)emlékeztek?Meg anyum is onnan vette egy pár dolgot...az tuti,hogy a minősége első osztályú..

Melltartó:
Én még kb2 hónapja vettem a kínaiba szintén pár száz forintosat,de már buggyanok ki belőle,ugyhogy majdha megyek a város felé,akkor ismét beruházok és szerintem nekem az lesz a szoptatós is...utána úgyis összeaszalódik és átveszi egy üres tejeszacskó vagy egy fonnyadt kigyóuborka formáját a mellem,ugyse lesz jó,drága pénzért :? :evil: :evil:

Almaani!
Azt hiszem,hogy Te mondtad,hogy mentek szőnyeget venni!!!Megvettétek?Milyen?Rakj fel képet légyszi!!!Nekünk ma nézi meg após...Nagyon a város szélén van a bolt és Ö úgyis jár arra...

Melike!!!
Pont tegnap láttam ilyen babakocsit az utcán....nekem kifejezetten tetszik!És szerintem nem drága!
Vendég

ne haragudjatok, de az előbb elég önző voltam. Nem bírok most visszaolvasni, megyek pihizek.

almaani: szerintem a 36. héttől

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Almaani - én is úgy tudom hogy 36
Vendég

Ja ésha valakit érdekel....tegnap volt szex....máskor is hagyom ilyen sokáig böjtölni apát,mert csak pár perc volt ésmár alhattam is.... :wink:
Andóca: Tudod...apa simogatása,keményedés... :idea:
Méhecskék,virágok,megporzás.... :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilva: pihenj le mindenképpen! Megértelek, hogy az utolsó időszakot jobban szeretnéd "felügyelet" alatt.
Én is először kézzel mosom a ruhácskákat, pont azért amiért írtad, hogy nehogy fogjon valamelyik.

almaani
Kép
almaani

itt 35.héttől...
Vendég

Csiri: gratula az estéhez! :wink:

almaani
Kép
almaani

Almaani: engem a 35. hétre 'rendeltek be' az első CTG-re! Kiváncsi vagyok milyen lesz!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilva: nálam meg pont fordítva, ha kifesziti a pocimat a babó és elkezdem simogatni, akkor visszább bújik. Nem kezd el keményedni.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

köszönöm Csiri, most már kezdem pedzegetni a keményedés témát! :lol: :lol: :lol:
Ezek szerint tegnap este volt keménykedés??? :P

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilva - úgy látszik az ilyen simis-keményedős esetek miatt mondják sokan hogy nem szabad simizni a pocit. Ha keményedsz tőle, tényleg ne simizd inkább! Majd bepótolod ha már kinnt lesznek picúrkák! :wink: Ne akarj még befeküdni kórházba! :shock: Ha bármi van, azt úgyis érzed és nem történnek azért olyan gyorsan a dolgok, hogy ott kelljen dekkolnod benn! Az a baj, hogy azzal se csinálnak semmit aki hetekig kórházban van, csak vérnyomást mérnek neki napi 1x, meg heti 1x vizeletet néznek! És közben megőrül a zajtól, az unalomtól, a kényelmetlen ágytól és a rémtörténetekről, amik ugye folyamatosan keringenek odabenn... Szóval pihizz csak szépen otthon, amíg lehet és ne aggódj! Jelezni fognak a babáid, ha indulni, kell, de remélhetőleg ez csak úgy 6-7 hét múlva lesz esedékes!!! :wink:
Vendég

Higgyétek el annak aki folyamatosan keményedi(mint én) annak a simizés kimondottan kellemetlen....
Szilvi az én orvosom szerint a keményedés természetes velejáró...na jó én néha túlzásba vittem,mondjuk 10percenként.
Magne b-t 3x2-őt szedek,én nem tudtam ,hogy lehet többet is!!
Vendég

wera: igazad van :oops:

Szilvi

szilvaqueen

És nekem sajnos fájás formájában jön a keményedés olyan szinten,hogy biztos nem hiszitek el de a fülem is vörösen lüktet amíg nem enged a görcs!!
Hát drukkolok,hogy május végéig bírjam!!!!!!!!!!!!!!!!minimum
Vendég

bari: elvileg a max, 3*2. De a dokim javaslatára szedek 4*2-t. Annál többet nem lehet. Ha ez sem segít, akkor irány a klinika és infúziót kapok.

Szilvi

szilvaqueen

Nekem még az infulziót nem javasolták!
Gondolom akkor bennt is kell maradni :cry: Vagy nem?
Vendég

Sziasztok!

Csiri! Gratula az estéhez!

Ctg: úgy tudom 36 héttől!

Én is 4X2 Magne B6-ot szedek!

Szilvi! Tényleg pihizz,még azért van idő,azt tölts otthon!

Én ma olyan szarul vagyok! :cry:
Nem is tudom mi a bajom,alig kapok levegőt,ver a víz és depis vagyok!
Minden bajom van már!
Nincs itthon senki!
Unatkozom,csavarogni nem lehet meg nincs is kivel!
Nincs kedvem semmihez!!!! :cry:

Nektek szokott olyan lenni hogy estére felfújodtok mint egy lufi!
Én tegnap este úgy éreztem elszállok!
Most jobb,de estére a napi kajáktól tök rosszul tudok lenni!

Olyan nehéz már minden!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

bari: azt nem tudom, remélem, hogy erre nem is kerül sor, mármint, hogy infúziót kapjak.

Léptem pihenni.

Szilvi

szilvaqueen

Csiri, de jó Neked, én is akarok keménykedést... :oops:

De apa már túl óvatos. Na meg én jóval hamarabb elalszom, mire bejön...mert ő még kicsit szeret gyerekzsivaly nélkül tv-zni...

Szilvi én se javaslom a befekvést...nem jóóó. Nem figyelnek rád olyan nagyon hogy megérné. Minden rendben van...a keményedéstől azért nem kéne ennyire félni. Két baba van bent, hát sokkal több inger éri a méhfalat...
Az a kézzel mosás viszont biztos nem tett jót a közérzetednek...ha valami ereszti a színét az abból is kiderül, ha kicsit belemártod meleg vízbe egyik részét és aztán jól kinyomkodod...ha nem jön szín nem ereszti. Aztán mehet a mosásba.

36. héttől van általában CTG. Bááár a szt imrés szülésznőm legutóbb 37. hetet mondott ami meglepett. :shock: nekem mindegy végülis.

Dana

Kép
danaaia

Ibm én felfujódni nem szoktam,de szédülés,rossz közérzet,és LÉGSZOMJ,gyakori vendégek nálam :twisted:
Nem beszélve a csipó hát derék fájdalmakról
Vendég

Ibm: én is elég ramaty állapotban vagyok. Próbálom az időjárásra, frontokra ráfogni. Szerencsére az alvás okés, de most délelőtt olyan vagyok, mint aki a gép előtt ülve elalszik...

Felfúvódni szerencsére nem szoktam, mostanában pont az a helyzet, hogy alig tudok enni, éhes soha sem vagyok, ha pedig eszek, csak nagyon keveset, mert egyből teleleszek. Szerintem a gyomromat már eléggé nyomhatja a baba.

almaani
Kép
almaani

CTG-TŐL mindíg is annyira félem,hogy az én szivem gyorsabb olyankor mint a babáé!!
Ahogy keresgéli a szívhangot,és rörtön megfordult mindíg a fejemben...jaj mi van ha nem találja :twisted:
Én is 36 héttől tudom.
Vendég

Jaj Bari ilyet én is szoktam érezni....van hogy a keményedést előbb érzem a tarkómon, mert ott kezdem én is érezni a lüktetést...ez szerintem attól van hogy a keményedő méh kicsit elnyomja az ereket hasüregben.

Na én anno kaptam infúziót a keményedésre...hát mit mondjak nem ért sokat...illetve mikor meg olyan dózist nyomtak ami hatott, attól meg olyan szívdobogást kaptam, hogy szólni kellett a nővérnek vegye lejjebb mert nem kaptam még levegőt se...vacak volt.

Hát ibm(juj mi is a keresztneved ááááá...hülyülök)

találj valami elfoglaltságt, mert még van idő mait így kellene eltölteni...olvasás, számítógépes játék, ilyesmi??? valami hobbid nincs ami elterelné a figyelmedet?

dana

Kép
danaaia

IBM!
Nekem is uncsi van ma....tegnap megfőztem,ma is azt esszük...takarítva kivan,a gép mos magától....Ugyhogy ha gondolod csavaroghatunk együtt,ráérek :lol: :wink:

Én önhatalmúlag elhagytam a magne B-t és azóta nincs hányingerem...Tuti attól volt.... :shock:
Ugyhogy most csak kalcium,vas és c vitamin pezsgőtablettákat iszom,de aztis csak akkor ha eszembe jut...ennyi....
De mondjuk én nagyon ritkán keményedek....csakha túl sokat megyek....(kopp-kopp-kopp)...
A lányokkal emlékeim szerint semmit nem szedtem az egész terhesség alatt és semmi gond nem volt,kivéve a fogaim romlottak egy kicsit...
Vendég

Danaaia:
Hány hetesen kaptad az infulziót keményedésre?És hány hétre szültél végül?Mennyit voltál koriban?
Vendég

Jo reggelt!
Még csak egy orája ébredtem fel!
Ma megprobálok többet lenni!
Nagyon fel vagytok pörögve!

Dana!
Kérdezted hogy volt e súly becslés!
Most nem,de a multkor amikor 28 hetesen voltunk akkor 1444g becsültek!

Wera!
Mindjárt dobok képet,hogy mekkora coca vagyok!csak azt másik gépröl kell mert ezen nem tudok kicsinyiteni!
Vendég

Dobjad a képet Móni
Vendég

Dana! Az a baj,hogy lenne elfoglaltságom,olyan szívesen pörögnék itt ezerrel,lenne mit csinálnom,de levagyok szabályozva!!!!
Utálom,hogy nem csinálhatok semmit! :cry:
Most mindennap valakire várnom kell,aki mellesleg egész nap dolgozik,hogy aztán még én is megmondhassam mi a dolga itthon!!!! :cry:
Lehet,hogy elugrom a bababoltba!
Hátha jót tesz a lelkemnek!
Ráadásul még jó idő sincs!

Holnap 12-re megyek a 30. heti uh-ra és utánna megyek a volt kolleganőimhez és kollégáimhoz!!!
Jaj,de jó lesz!!!!

Hát Csiri,kár,hogy nem laksz közelebb!
Hol is??

Ja! IBM-Ami

Kép

Kép
ibm

Ibm!
30 héten ne akarj már pörögni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móni annyira jó neked!
34 hét!!
Vendég

Ti vesztek előre mellszívót???
Én arra emlékszem,hogy ugye Kittimet átvitték Miskolcra a koraszülöttosztályra és 10 nap múlva engedtek csak utána az egri kórházból...addig lelkiismeretesen fejtem kézzel...,(sajna akkor még nem tellett mellszívóra...)Nagyon nehezen ment,be is gyulladt a cicim és az egyik szobatárs kismamától kaptam kölcsön kézi szívót....sokkal könnyebb és kényelmesebb...
Mostis szeretnék,csak nem tudom,hogy megvegyem -é most több ezerért,vagy várjam meg,hogy egyáltalán lesz-e tejem.... :roll: :?: :shock:
Bár ahogy a melleimet elnézem....tuti tejcsarnok... :evil:
Vendég

Csiri! Én sem akartam előre venni,de kaptam egyet egy ismerőstől,talán 2X használta,úgyhogy van,de remélem nem lesz rá szükség!

Kép

Kép
ibm

Na nem lesz ma ebéd ha itt lógok :lol:

Bari, a 29. héten vonultam be, mert egy elég húzós nap után nem akartak elmúlni a keményedések, sőt rendszeressé váltak (5 percesek) és mikor bementünk a kórházba a dokinéni csak rátette a betongolyó hasamra a kezét és elszörnyedt, mindjárt a szülőszba melletti vajúdóba fektettek :shock: szóval ilyen tragikusnak látszott a helyzet szerintük...végighallgattam pár szülést...rettegve...majd 1 ilyen nap után felengedtek a terhespatlógiára és ott dekoltam 2 hetet (nagyon uncsi volt és semmi értelme nem volt)...nyugtatózni akartak még, amit kaptam az infuzióba is...de a tablettát már nem vettem be, a végén már letagadtam hogy keményedek, így hazaengedtek...39. héten szültem...és azóta tudom hogy a keményedéseknek semmi köze a fájásokhoz...az egész más...a méhszájam ezalatt a sűrűn keményedős időszak alatt sem nyílt ki egy kicsit sem. Minden várandósságomat a 20. héttől így végig keményedtem. Tök mindegy volt szedek-e ellene Magne-b6-t vagy se. Most a 4.-nél már nincs annyi keményedés érdekes, szerintem mert már annyira nem izgulok emiatt. Na meg pocakövet hordok ami sokat segít az tuti...csak az a gáz hogy kezdem kinőni...pedig már nem vennék másikat :shock:

Ami, olyasmit csinálj ami szórakoztat és kikapcsol...ne olyat amit kell. :wink:

Nekem meg mit mondott már a védőnő...ha nem szedek terhesvitamint akkor irassak d-vitamint mert az kell...ilyet se hallottam még...d-vitamint...amit túl is lehet adagolni és tök nem szokták szedetni csak ha tényleg gond van... :shock: Sse szólt még senki erről...szerintem rosszat álmodott és nnan vette...vagy nem tom.

Na szigorúan nem jövök amíg kész nincs az ebéd...na

Dana

Kép
danaaia

Bari!
Hát nemtom hogy jo-e!
Tudom te már szeretnél itt tartani,de én tiszta para vagyok!
Szüléssel fekszem szüléssel kelek! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjárt küldöm a képet nem felejtettem el! :lol:
Vendég

Ibm: nem szeretnél szoptatni?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:20-kor.
pironya

De szeretnék,csak abban bízom hogy amit bennehagy azt kézzel is kitudom nyomkodni,ahogy nővérem is!
Igazából csak azt szeretném,hogy ha nem kéne odaadni azt amit lefejek!
Tehát hogy olyan kevéset hagyjon benne!
Na ezt most jól leírtam mi???

Kép

Kép
ibm

Pironya: Nem erre fogom a pelenkázót tenni, van külön pelenkázónk. Bár fogalmam sincs, hogy hogy fogunk elférni:(
Most éppen dolgozom, utolsó nap. Nálunk is a 36. héttől van - lesz CTG.
bluebox

Ibm: értem

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:20-kor.
pironya

Dana:ez a történet nagyon biztató,10 hetet bírtad még ezek után a szörnyű keményedések után!
Húsvétkor amikor berobogtam a koriba,hogy már elviselhetetlenül sokat keményedek,az orvos szerint VAJ PUHA,volt a méhem!!!
És én betonnak éreztem...na ez hogy van??

Rakjatok már képeket uncsizom!!!
Vendég

Miről szeretnél képet Bari???
én mostanában nagy fotóriporter vagyok... 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?