2003.10.19 17:23
2003.10.19 17:52

legalábbis a mostanra már tartóssá vállt 38,3 hője és a már másodszori híg széklete erre utal. Remélem hamar túl lesz rajta, igyekszem sokat pihiztetni - alszik is rengeteget-csak én nem, mert engem akar álmában is - és nem engedek az étvágytalanságának, egyfolytában kínálgatom, így egy-két falat mindíg becsúszik, az meg ugye ha gyakran van már nem is olyan rossz.
Egyenlőre nem kúpozom, bár tegnap kapott egy felet, de most hagyom, hagy forrja ki magát, hátha hamarabb elűzi a bacikat.. ezek szerint mégsem a foga jön

+ rengeteg kék rucija van, soxor tényleg fiúsan néz ki. Persze ez abból is adódik, hogy én elsősorban arra törekszem, hogy minnél kényelmesebb cuccokban járjon.
Amúgy tök jók vannak a turkálóban is, és max 1500 pénz, szerintem nem árt ott is körülnézni

2003.10.19 18:11
), hogy az nem jó ha egy bab 1 éves koráig nem lesz még náthás sem, mert nem ismeri meg az immunrendszere még az enyhe betegségeket sem és akkor később nagyobb gond lesz ha megbetegszik. 2003.10.19 19:09
Ugyanis nemrég írtad, hogy próbálkoztok, és drukkoltam. Sok-sok örömet és jó egészséget a kisbabához!
Nagyon irigykedem, bár mi épp most döntöttük el apával, hogy most pihenünk egy kicsit költözés után, és lehet, hogy még egy évet várunk az újabb jövevénnyel. 2003.10.19 20:12
2003.10.19 21:04
Inkabb faradekonyabb vagyok, meg feszul a hasam alja, meg neha viszket a heg. Pedig meg biztos nem no sehova...
Biztos hogy csaszar lesz, mert rozoga a csipom a gyerekkori mutetek miatt.
2003.10.19 23:51

A pacsizás nálunk is megy már egy ideje!
Apa tanitotta neki, és nagyon édesen csinálja!
Nem tudom hogy fogjuk megoldani! 2003.10.20 08:00
2003.10.20 08:08
2003.10.20 08:11
2003.10.20 08:38
Gumicukor irígyedik, mert ő is szeretne már nagyon!
Milyen gyorsan telik az idő! Te is úgy érzed? 2003.10.20 09:06

. 
), 11.13-án született MjMóni Cristopherje.

Tesék hamar meggyógyulni!
)

2003.10.20 10:45
Persze a pincébe és a kukába is került jó sok minden, de még így is dobozok hada vár kipakolásra, papírok tömkelege átválogatásra és halom cucc van ami csak be lett dobálva az íróasztal alá, hogy kéne neki hely...
Nem szép dolog a káröröm, de ez van. Még a csillárokat is elhoztam... az is ingóság. Kész!
Úgy képzeljétek el a fószert, hogy csak akkor fürdött amikor ment a barátnőjéhez... ha éppen volt, akkor takarította ki a macska alomját, ha már szóltam, hogy elviselhetetlen a bűz, és akkor vitte ki a szemetét (30 db pizzás doboz, több kartonnyi sörösdoboz, és több tucat cigis doboz) amikor jött a haverja és nem tudott leülni sehová... Elképesztően treháyn ember. Ja és azt hiszi ő kakálta a spanyol viaszt. És most péntek este nagyon a nyeregben érezte magát... Nincs semmije, csak egy egyszemélyes szakadt ágya, egy íróasztala és 2 db széke...
Hiába újítottam fel, változott meg minden, de a lelkemben ott láttam az összes addigi variációt. Gyermekkoromtól kezdve. Ez a lakás hiába a tükörképe annak, ez már így nem ugyanaz... Na jó, megyek,mert vár a munka... 2003.10.20 11:14
2003.10.20 11:35

2003.10.20 11:46
fürödni meg petike gyogyszártári krémel fürdik ujszülött kora ota ez alol csak a nagyinál valo nyaralás volt kivétel ott fürdöhaban fürdöt .Szereintem akor használjátok azt amit megszoktatok . 

.Petike sem szereti ha elveszik töle a játékát föképp ha az valami szines ujság
.
és engem kereset .
.
mert már nem olyan könyü igy nagypocakal lenni és fáj állandoan a forgoim meg a gerincem
különben már csak 7-8hét
nem 12hét
.Azért nem szeretném ha csak ovodáskorában kezdene egyedül járni
. 2003.10.20 12:11
! Biztos hianyoztam
!!!
) es az elmenymedencet is. Utobbiban különbözö bugyborekolo, masszirozok vannak, ahova ada lehet feküdni, ülni, allni, es hat a vadvizipalya! Aaron ezt nagyon elvezte! Es egyedül uszkalt, Persze karuszoval! Milyen önallo volt mar!!!
. De nagyon jo volt!Es a hetvegen meg nem volt igazan idöm irni, ezert csak most jelentkezem!
, hogy nem jött össze, de annyi minden volt arra a hetvegere mar! Illetve ha minden terveim szerint alakul, sikerülhetett volna, de...
Aztan masfel ora mulva megkegyelmeztem neki..

De en most meg nem szeretnek babot. Talan majd 3 ev mulva. Szeretnek egy kicsit függetlenebbe valni, es csak utana egy harmadikat. De azert ez sem biztos, csak elkepzelhetö.
sok eröt es kitartast kivanok!

2003.10.20 12:30
2003.10.20 12:36
2003.10.20 12:47
Nekünk a szobánk hsuzon valaháyn négyzetméter+Emméá 10m2, de még így sem jó, hogy a konyha meg a fürdő közös anyukámmal.De majd ha meglesz a házatok meg irigyellek
2003.10.20 13:11

2003.10.20 13:27
, csak csendesen forgolódtam, és nagyon rosszul aludtam! Nagyon furcsa belegondolni, hogy ezután már itt fogunk lakni! Biztos nagyon nehéz lesz megszoknom, hogy ennyire messzire kerültünk mindentől amit eddig megszoktam.Innen én nem nagyon tudok elmenni sehova sem
! Meg az is nagyon fura, hogy több mint 2-szer akkora a lakás mint az albérlet volt, és igy állandóan a Gyurcit kell keresgélnem, hogy hol van
! Tegnap este pakolászás közben szegénykém egy jó párszor beütötte a fejét ide-oda, és most monoklija van
!
!
!
?! 2003.10.20 13:54
A mi gyerekdokink ilyenkor 2 nap dietat ir elo, semmi tejtermek, kis keksz, krumpli es kizarolag csak akkor szabad kajat adni neki, ha kimondottan ker, azaz ehes. Kinalgatni tilos, mert akkor persze eszik osszevissza. Sok folyadek, az kell, de az is csak vilagos tea, keves cukorral, citrommal, nem gyumolcsle. 2003.10.20 16:38
! A család tudja már? Mennyi idő alatt sikerült összehozni a babát? Nem kellett sokáig várni, ugye? Nekünk mindkettő rögtön elsőre összejött, de valahogy szeretném megtudni, milyen, ha mondjuk 2-3 hónapot vár az ember (többhet nem szeretnék
). Majd legközelebb...
. Ilyet eddig még nem mertem csinálni, de talán nem is vagyok annyira béna...
! 2003.10.20 17:04
En sem hittem el...bar a parom mondta mikor az elso napon kesett a mensim,ami mindig oramu pontossagu, hogy ahogy ismer, biztos megint sikerult.
Es tenyleg. 2003.10.20 19:14
2003.10.20 19:23
2003.10.20 20:56
.
! 2003.10.20 22:23
. 

a baba, nagyon örülhet neki!
).
). 

2003.10.20 23:00
Ma vissza kellett vinnem a dokihoz, mert szombaton annyira köhögött éjjel, hogy kihányta a vacsit, utána egy fél órára kapott teát, jött megint a köhögés, azt is kihányta. Valamikor hajnalban tudtunk lefeküdni. Megemeltem az ágya végét ahol a buksija van, így nem köhögött annyira.
Ha nem javul a jövő héten vissza kell menni.
Szegénykém már annyira tudja mi fog jönni. Mondom neki hogy gyere Levi orrot szívni, erre odamegy a játszó szönyegéhez, leül, majd lefekszik a hátára és vár. Nagyon édes de ugyan akkor annyira sajnálom is. 2003.10.21 06:57
(ló. kutya, macska, boci)Koszmó is rendbe jött úgy néztem, remélem nem jön vissza.
Jó pocaknövezstgetést
Enyém gyermek se sokkal öregebb, ő okt. 30-i, szóval írjál csak! 2003.10.21 07:06
Mondjuk ez napi 3x, de akkor is!!ma megyünk a dokibácsihoz, azért házhoz nem akartam hívni
Amúgy is elsején utazunk 1 hétre, addigra ismét a jókedvű, stramm Dodesszal szeretnék menni 
jelenleg irtó nyafka, bőgve kel és nappal is egy csomót az ölemben van el csak 
2003.10.21 08:40

Én is akarok - én is akarok 
gyerkőc egyből belenyúlt a tortámba, úgyhogy van esély rá, hogy a sajátját is szét fogja szedni

Meg egyébként is körbe van rakva minden este nagypárnákkal, úgy néz ki a szobája, mintha egy nagy ágy lenne az egész. 2003.10.21 08:52

2003.10.21 08:55
2003.10.21 10:12
2003.10.21 10:58
Ja, olyat is ahllottam aki fogkefével kaparta le.
(már be voltunk jelentkezve, de nem gondoltam hogy már babás lesz az esküvőn, főleg nem 12 hetes. A kiválasztott menyecske ruha nem jött rá,. újat kellett választani) 2003.10.21 11:06
Már kezdünk helyre rázódni, de még mindig van 4 teli és 2 félig teli doboz ami várja további sosrsát... Pedig annyi, de annyi mindent kidobtam és leszelektáltam már... 1 hét alatt 3x válogattam át mindent és mindig került valami kidobnivaló, meg a pincébe és anyukámékhoz is rengeteg minden, na de mindent nem dobhatok ki... Ilyen apróságoknak nincs helye, mint a gyerek plédje, a gyerek pelnkázó szivacsa (használjuk füdéskor, a mosógépre van rárakva, de napközben csak ide-oda van pakolászva), aztán a fogasaim, a ruhák töbsége, fűszerek, tárolók. Már a fél bögremennyiséget száműztem Anyukámhoz, meg egy csomó tálat...A hivatalos iratoknak is kéne valami... A táskáim közül is csak 1-et hagytam meg, de az is mindig helyet változtat, mert nincs helye... Most a szennyestartón pihen, de ez változhat
Körülnézünk, pihenünk, csavargunk és veszünk egy-két cuccot. Mindezt gyerek nélkül
Fürdetésre már itthon is leszek. 2003.10.21 11:39

!!!! 2003.10.21 12:09
És annyi ilyen dolog van amiben nem egységesek az orvosok, a szegény szülő meg találja ki hogy mit csináljon egyedül. 2003.10.21 12:33
anyósomék szobája a középsőből nyílik, nekik is galériás az alvórész, alul pedig tvsarok + dolgozósarok. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|