Évi - elfelejtettem múltkor válaszolni neked. Az oep-től a TB kiskönyvemet akartam elkérni (immáron 2. alkalommal) de még mindig nem adták ide, mert majd postázzák az utsó táppénzes utalvánnyal. Nem tudom minek ez a procedúra, mikor már lassan egy hónapja megszűnt a táppénzem... A munkanélkülibe meg már tök hülyének néznek, hogy még mindig nem vittem be... már 4x voltam mindenféle regisztrációs ügyek miatt és mindig megkérdezik hogy hoztam-e. Szerintem már azt hiszik hogy direkt nem akarom odaadni
Kinga - hatalmas gratula a nagyonügyi párodnak!! Hogy tud valaki 5-ösre vizsgázni??? Sosem értettem!!
Hű, felfázás?!? Én már annyiszor szendvedtem vele, hogy nincs annyi ujjam kézen-lábon hogy meg tudnám számolni
Nekem elég depis hétvégém van, de nemtom igazán megmondani mitől, gondolom jött ez is a hormonokkal. Meg a vasaló-project se javított rajta vmi sokat... tegnap bementem a Media Markt-ba és vettem egy újat
Pocaklakó nagyon jól van szerencsére, egyfolytában ugra-bugál!
Szép idő volt, remélem mindenki jól kisétálta magát, mert holnapra sok esőt és minden csúnyaságot mondanak. Nah, meg BKV-sztrájkot...
További szép estét mindenkinek! Pusssz